Farkli Bebek Isimleri Haberleri

Kuşum Aydın değişimiyle şaşırttı! Param bitti diyerek isyan etti

Bir dönem ekranların unutulmaz isimleri arasında olan Kuşum Aydın artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle şaşırtan Kuşum Aydın 'mucize krem' arayışında hayal kırıklığı yaşadı ve bakın nasıl isyan etti.

Magazin 2024-03-28 07:16:09

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 2024-03-26 15:57:38

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend 2024-03-26 08:19:59

İnternetten bebek satışı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu

İnternet üzerinden bebek satıldığı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık bebek satışı yapıldığı iddia edilen internet sitesi hakkında savcılığa şikayette bulundu ve erişim engeli talep etti.

Haber 2024-03-25 18:26:33

Poşet içinde havluya sarılı halde bulunmuştu! Yeni doğan çocuğunu sokağa atan anneye istenen ceza belli oldu

Diyarbakır'da Şubat ayında yaşanan olay akıllara durgunluk vererek vicdanları yaralmıştı. Yeni doğmuş bir bebek metruk binaya atılmış çevredekilerin dikkati sayesinde bulunmuştu. Poşet içinde bulunan talihsiz bebeğin annesi kamera kayıtları incelenerek bulundu ve gözaltına alınarak tutuklandı. İşte o vicdansız anne için istenen ceza belli oldu.

Haber 25-03-24 13:01

Gönül Yazar'ın ayağına pıhtı attı! Vasiyet açıklaması geldi: Kızım çok mirasa kondu

"Taş Bebek" lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın hastaneye kaldırıldı. Ayağına pıhtı atan Yazar yalnız başına olduğu evinden hastaneye götürüldü. Gönül Yazar hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı.

Magazin 24-03-24 07:47

'Taş Bebek' Gönül Yazar sevenlerini korkuttu! Hastaneye kaldırıldı

Türk Sanat Müziği'nin 'Taş Bebek' lakaplı sanatçısı Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması sebebi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yazar'ın yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Magazin 23-03-24 11:43

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! 'Annesinin kızı'

90’lı yılların en iyi modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kaia Gerber cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 21-03-24 10:15

Uçuşun ortasında doğan bebek, önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki bir kadın Mexico City'den Ciudad Juárez'e uçarken sefer sırasında doğum yaptı. Havayolu şirketi sözcüsü olayı yerel basına, "Uçaklarımızdan birinde benzersiz bir an yaşadık, uçuş sırasında yeni bir yolcuyu karşıladık. Doğum kalplerimize dokunan olağanüstü bir olaydı" sözleriyle anlattı. Uçakta doğan bebeğin önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandığı bilgisi paylaşılınca olay sosyal medyada viral oldu.

Trend 20-03-24 15:48

Antalya'da evde çıkan yangında 2 aylık bebek yaşamını yitirdi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir evde çıkan yangında 2 aylık bebek hayatını kaybetti.

Yurthaber 20-03-24 14:17

SMA’lı Aren bebek için deniz altında bayrak açtılar

Gömeç ilçesinde, Gömeç Dalış Okulunda görevli dalgıçlar, SMA hastası Aren bebek için suyun altında bayrak açtılar. Dalgıçlar, Aren bebeğin hem nefesi hem de sesi oldular.

Yurthaber 20-03-24 12:24

Bebeğine çarpan sürücüden duyduklarına isyan etti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir alışveriş merkezinin önünde otomobiliyle manevra yapan sürücü, içerisinde 2 yaşındaki kız çocuğu bulunan bebek arabasına çarptı.

Yurthaber 20-03-24 12:20

Muğla'da ambulans uçak 2 günlük bebek için havalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 2 günlük bebek, ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi.

Yurthaber 19-03-24 10:32

Gökhan Zan montaj ve deep fake dedi, 'ses kayıtları' Hatay'ı karıştırdı! İsimleri geçiyordu... AK Partili Yeşildal ve Öztürk'ten 'pazarlık' iddialarına sert yanıt

Seçime günler kala Hatay'da TİP ve Gökhan Zan kaosu yaşanıyor. 'Kirli pazarlık' ve ses kaydı iddiaları nedeniyle TİP, Gökhan Zan'ın adaylığını çekme kararı alırken, Zan ise kayıtların montaj ve deep fake olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Söz konusu kayıtlarda ismi geçen AK Partili Adem Yeşildal ve Mehmet Öztürk, 'pazarlık' iddialarını kesin bir dille reddederken Lütfü Savaş'ın bir komplo kurduğunu iddia etti. TİP ise Zan'ın açıklamalarının kendilerini ikna edemediğini dile getirdi.

Haber 19-03-24 09:44

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

'Dolar' haberlerine suç duyurusu! SPK, isimleri bir bir açıkladı: 'Merkez Bankası'nın açıklaması çarpıtıldı'

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan piyasalarda güvensizlik yaratan ve gerçeğe aykırı bilgi verenler hakkında suç duyurusu başlatılacağı bildirildi. Yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) her ay periyodik olarak yayımladığı Piyasa Katılımcıları Anketi'nin mart ayı raporundaki bilgilerin çarpıtıldığı ve haberin tümüyle gerçek dışı olduğu dile getirildi.

Finans 18-03-24 11:37

Çanakkale şehitlerinden günümüze selam! 57. Alay ile ilgili ezber bozan keşif: Bu tarz çok mit var

Türkiye bugün 109 yıl önce yurt topraklarını koruma uğrunda canlarını feda eden Çanakkale şehitlerini anıyor. Çanakkale Savaşı'nda görev alan 57. Alay ile ilgili ezber bozan bir keşfe imza atıldı. Ayrıca askerlerin isimlerini mermere kazıdıkları ortaya çıktı, böylece Mehmetçiklerin isimleri günümüze dek ulaştı.

Haber 18-03-24 10:26

Çanakkale’de batan botta ölen kişilerin sayısı 20’ye yükseldi

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot alabora oldu. 2’si bebek olmak üzere hayatını kaybedenlerin sayısı 20’ye yükseldi.

Yurthaber 15-03-24 14:13

Mehmet Ali Erbil'den şok iddia! Acun Ilıcalı buna ne cevap verecek? Yunus Emre'nin baba olacağını öğrendiği görüntülerde...

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Yunus Emre canlı yayında bebek müjdesi alırken yarışmacıların verdiği tepki gündem olmuştu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda görüntülerde dikkatini çeken bir detayı açıkladı.

Magazin 15-03-24 14:04

Görenler tanıyamamıştı! Ünlü şarkıcı Semicenk birliğine teslim oldu

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Semicenk, son haliyle herkesi şaşırtmış ve görenler tanıyamamıştı. Askere gideceğini söyleyen ünlü şarkıcı verdiği son konserin ardından birliğine teslim oldu.

Magazin 12-03-24 12:42

Ramazan etkinliklerinin adresi Cedidiye meydanı olacak

Düzce Belediyesi, Cedidiye Meydanı’nda düzenleyeceği Ramazan etkinliklerinde sevilen isimleri ağırlayacak.

Yurthaber 11-03-24 10:59

Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Uzman isim konuya açıklık getirdi... 'Erken doğum ve düşük riski'ne dikkat çekti

Hamilelik dönemi anne ve bebek sağlığı açısından beslenmenin çok önemli bir süreç olduğunu söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Sabri Çolak ramazanda oruç tutmak isteyen anne adaylarına konuya dair uyarılarda bulundu.

Kadin 09-03-24 10:29

Ceyda Düvenci Yan Oda'nın yıldızı Nazan Kesal'ı konuk etti... Programda kullandığı sözler tepki çekmişti! Sessizliğini bozdu

Programına her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden Ceyda Düvenci son olarak programına usta oyuncu Nazan Kesal'ı konuk etti. Kesal'la sohbet eden Ceyda Düvenci'nin "Umarım bu dizide en az 4 yıl kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Eleştirilerin hedefi olan Düvenci'den açıklama geldi.

Magazin 09-03-24 09:24

Dubaili milyonerin eşinden şoke eden itiraf! Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor Her bebek için 257 bin dolar alıyor

Dubaili bir milyonerle evli olan Soudi'ye doğurduğu her bebek için kocasından beklediği lüks gereksinimlerini sıraladı. Lüks hayatını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Soudi bu kez yaptığı itirafla çok konuşuldu. Eşinin çok fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Soudi, "Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor. Her bebek için 257 bin dolar alıyorum" dedi.

Trend 08-03-24 15:20

Muğla'da ambulans helikopter 15 günlük bebek için havalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 15 günlük bebek, ambulans helikopterle İstanbul'a sevk edildi.

Yurthaber 07-03-24 15:50

Bursa'da kafede boğazına kurabiye takılan bebek, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası sayesinde boğulmaktan kurtuldu.

Yurthaber 07-03-24 11:02

Uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Her an eve atabilecek potansiyele sahipler'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken erkek isimlerini açıklayınca sözleri sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti. Genç kadın Mehmet, Yusuf, Berke ve Ahmet isimleri için ilginç yorumlarda bulundu.

Trend 07-03-24 07:49

Özel hastanede büyük skandal: Önce yanlış sünnet, sonra yanlış ameliyat! Bebeğin hayatını kararttı, savunması 'pes' dedirtti

Adana'da bir özel hastanede, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Doğumundan 7 gün sonra sünnet ettirilen bebek, hatalı sünnet edildi. Bebekleri 2,5 aylıkken durumu fark eden aile durumu hastaneye bildirdi, doktor da hatasını kabul etti. Bebek 6 aylıkken hatanın düzeltilmesi için ameliyat edildi, ancak bu kez de ameliyat hatalı yapıldı. Şimdi 8 aylık olan bebeğin hayatı kararırken, iki kez yanlış ameliyat yapan doktorun savunması ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 11:59

Alanya’da 2 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği, biri bebek 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 04-03-24 08:38

1 yaşındaki bebek kafası geniş olduğu için hastaneye getirildi: İnanılmaz gerçek ortaya çıktı! İkizi beyninin içindeymiş...

Çin'in Şangay şehrinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verecek cinsten. 1 yaşındaki bebek, kafatasının normalden daha geniş olması ve motor becerilerindeki sorunlar yüzünden hastaneye getirildi. Kafatası incelenen bebeğin beyninin içinde ikiz kardeşinin olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz olayın her detayı duyanları adeta şaşkına çevirdi.

Haber 03-03-24 10:10

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin 02-03-24 12:00

'Kızıma nasıl çıplak fotoğraf atarsın' Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşırtmadı: Yine onlarca mağdur var

Her gün çıkan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Sahte kadın profiliyle erkeklere çıplak fotoğraf atan dolandırıcılar erkeklerden çıplak fotoğraflar istedi. Sonra da başka bir numaradan ulaşıp, 'Sen benim kız kardeşime, kızıma nasıl böyle atarsın' diyerek tehdit etti. En son kendini avukat olarak tanıtan dolandırıcılar bunun karşılığında para istedi. Gerçek avukat isimleri kullanan dolandırıcılar olaydan habersiz başka avukatları da zor durumda bıraktı.

Haber 02-03-24 09:35

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'dan olay 'bebek' itirafı: Ünlü bir şarkıcı yüzünden...

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan, YouTube'daki 'Dünya Güzellerim Masada' programında çarpıcı bir itirafta bulundu. Müzik piyasasının acımasız olduğunu belirten ünlü isim, canını yakan bir olayı anlattı.

Magazin 01-03-24 10:01

Birinde İmamoğlu, diğerinde Kurum: İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç!

Türkiye seçim ayına girdi! Bu sırada çok konuşulacak iki farklı anket sonucu geldi. İki anket şirketi İstanbullulara tercihini sordu: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'u tercih edenlerin oranları birbirine ne kadar yakın olsa da iki anket farklı isimleri işaret etti. Rekabeti kızıştıran iki ismi takip eden adayların oranları dikkat çeken düzeyde. İşte ilgi çekici o anketlerden ses getirecek sonuçlar...

Haber 01-03-24 09:43

İlk doğum günlerini 2028'de kutlayacaklar! 'Her zaman gerçekleşen bir tarih değil'

Kayseri Şehir Hastanesi’nde 4 yılda bir gelen 29 Şubat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, ilk doğum günlerini 2028’te kutlayacak.

Kadin 29-02-24 17:47

İlk doğum günlerini 2028’te kutlayacaklar

Kayseri Şehir Hastanesi’nde 4 yılda bir gelen 29 Şubat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, ilk doğum günlerini 2028’te kutlayacak.

Yurthaber 29-02-24 15:51

Diyarbakır'da 2 günlük bebeğini metruk binaya bırakan anne tutuklandı

Bebek, tedavisinin ardından savcılığın talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yurthaber 29-02-24 15:25

Şırnak’ta ambulans helikopter 2 yaşındaki Emine bebek için havalandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde solunum enfeksiyonu şikayetiyle hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Emine A. isimli bebek Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Elazığ’a sevk edildi.

Yurthaber 29-02-24 11:25

Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Bir dönem ekranların aranılan isimleri arasında yer alan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi ile ekranlara geri dönen Emine Ün yeni projesinin galasına kızıyla katıldı. Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru'yu görenler çok şaşırdı. Duru Kınay güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-02-24 10:13

Uşak'ta şarampole devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Uşak'ta şarampole devrilen otomobildeki aynı aileden 1'i bebek 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-02-24 07:51

Seçil Erzan’ın davasında bilirkişi raporundan yeni detaylar! Biraz kazandıralım geri alalım

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan davasında yeni yeni detaylar ortaya çıkıyor. Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Rapordaki detaylar ortaya çıktı.

Haber 27-02-24 18:53

Erkek bebek bekleyen aile doğumhanede hayatlarının en büyük şokunu yaşadı! Bebek kız çıkınca aile üyeleri bile inanamadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde erkek bebek bekleyen bir ailenin hastanede karşılaştıkları sürprizle şaşkınlık yaşadıkları anlar yer aldı. Erkek bebek bekleyen aile bir anda kız bebeklerini kucaklarına alınca bir süre duruma anlam veremediler. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca beğeni topladı.

Trend 27-02-24 13:28

Selen Görgüzel tacizi açık açık anlatmıştı! İsimleri ifşa etti... Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve Nihat Özcan

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel yıllar önce yaşadığı tacizi anlattı. Sözleri gündem olan şarkıcı Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve yönetmen Nihat Özcan'ın kendisini taciz ettiğini söyledi. Selen Görgüzel'i taciz ettiği öne sürülen dizi oyuncusu Ferdi Akarnur'un o açıklaması yeniden gündem oldu.

Magazin 27-02-24 11:54

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan bebek ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan 3 aylık bebek, ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi.

Yurthaber 27-02-24 08:28

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-24 13:28

Şırnak'ta cami avlusunda yeni doğmuş bebek bulundu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir caminin avlusunda yeni doğmuş bir kız bebek bulundu. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde yeni doğmuş kız bebeğin soğuktan etkilendiğini belirledi. Bebek, Silopi Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Haber 25-02-24 23:17

'Bebek kanlı beze sarılıydı! Ağlayınca komşular birden bağırmaya başladı' Korkunç olayı anlattı 'Niye ölüme terk ediyorsunuz?'

Diyarbakır’da, Sur ilçesinde dün metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebeği bulan Hakan isimli vatandaş, “Bebeğe sarılı bez hepsi kanlıydı. Biz, o bezi bir kenara bırakıp bebeği temiz beze sardık" dedi. Bebeğin ağlamasıyla komşular birden bağırmaya başladığını söyleyen vatandaş "Ben de evden çıkıp bebeği poşetten çıkardım" dedi. Vatandaş, korkunç olayın detaylarını anlattı. Ekipler ise bebeği bırakan anneyi yakalayıp gözaltına aldı.

Haber 24-02-24 13:25

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 23-02-24 20:53

Yunanistan Fatih Terim'e hayran! Yakaladığı puan ortalaması Yunan futbolseverleri bile hayrete düşürdü... 'Bunu nasıl başardı?'

Panathinaikos'un tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, takımını Yunanistan Kupası'nda finale çıkarmayı başarırken yakaladığı puan ortalamasıyla ülkenin en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 12:21