Fatih Tekin Haberleri

Canlı Fatih seçim sonuçları! Fatih'te seçimi Mehmet Ergün Turan mı Mahir Polat mı kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları, 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konusu oldu. Aylardır devam eden seçim yarışı bugün sandıkların açılmasıyla son buluyor. İstanbul'da büyükşehir sonuçlarının yanında ilçelerde de kıyasıya bir rekabet yaşanırken, AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 2024-03-28 15:34:31

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de seçimi kim kazanacak: Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 2024-03-28 11:30:20

AK Parti'ye katılım töreni görüntüleri gündem oldu! Yeniden Refah Partisi'nden açıklama: Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir

Yerel seçime günler kala Ankara'da AK Parti'ye katılım töreni gündem oldu. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin "AK Parti ailemize katılan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez, il ve ilçe yöneticilerine rozetlerini taktık" açıklamasını yaptı. YRP'nin sosyal medyadan yapılan açıklamada ise, "Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir. Bahsi geçen kişiler uzun süre önce partimizle ilişiği kesilmiş ve partimizde görevi bulunmayan bir takım şahıslardan oluşmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 2024-03-27 23:38:33

Fatih Erbakan parti üye sayılarını açıkladı! Türkiye'nin 3’üncü büyük siyasi partisi olduk

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin üye sayısının 516 bin 800’e ulaştığını belirterek, "Önce 486 bin olan Milliyetçi Hareket Partisi'ni, ardından da 508 bin üyesi olan İYİ Parti'yi geride bıraktık ve üye sayısı bakımından Türkiye'nin 3’üncü büyük siyasi partisi olduk" dedi.

Haber 2024-03-27 20:48:47

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 27-03-24 19:03

Yer: Fatih! Telefoncuda kadına darp... Kılıf iadesi yüzünden başlamış! Görüntüler sonrası Valilik'ten açıklama geldi

İstanbul Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Valiliği de Fatih'te kadının darbedildiği olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 27-03-24 12:19

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

Fatih Portakal canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye açtı ağzını, yumdu gözünü! Ne çok yalan söylüyorsunuz, doğrunuz yok Mehmet Bey

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'hakem yanlış karar verdiğini itiraf etmiş' sözlerini yalanlayan Mehmet Büyükekşi'nin yayınlanan toplantı görüntülerinde orada olduğunun görülmesi sonrası yalan söylediği ortaya çıkarken, ünlü gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Büyükekşi için oldukça sert ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 27-03-24 07:45

Fatih Portakal 'Yanlış duymadınız' dedi, seçime 4 gün kala tek tek saydı! İşte sürpriz beklenilen iller...

Yerel seçimlere son 4 gün kala gazeteci Fatih Portakal, sürpriz beklediği illeri açıkladı. 31 Mart akşamının sürpriz sonuçlara gebe olduğunu savunan Portakal, 'Yanlış duymadınız' diyerek el değiştirmesini beklediği illeri tek tek saydı. İstanbul ve Ankara'daki seçim yarışını da değerlendiren Portakal'ın "Farkla kazanacağı konuşuluyor" ifadesi dikkat çekti.

Haber 27-03-24 06:40

Erbakan ilk kez sayı verdi: MHP'yi geçtik, sırada İYİ Parti var... Ardından sıradaki hedefini açıkladı

Yerel seçimlere tek başına katılma kararı alarak 2023 seçimlerinden farklı bir politika izleyen Yeniden Refah Partisi 31 Mart öncesi en çok konuşulan partilerden biri oldu. YRP Başkanı Fatih Erbakan seçimlere 1 hafta kala üye sayılarının 500 bini aştığını belirterek, "MHP’yi geride bıraktık, üye sayısı bakımından. Şimdi İYİ Parti var 508 bin üyeyle" ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 17:07

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Osmaniye'de sahur programına katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye için Türkiye'nin demokrasisinin konsolide olması için Türkiye'deki ve dünyadaki mazlumların mücadelesini yürütebilmesi için Türkiye'nin güçlü bir siyasi iktidara ihtiyacı var. İnşallah 31 Mart'ta bunu gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Yurthaber 26-03-24 08:16

Fatih Erbakan'ın da gözü kulağı o ilde! AK Parti'ye meydan okudu: Anket sonuçlarından matematik hesabı...

Seçim sonuçları İstanbul, Ankara kadar konuşulacak bir büyükşehir belediyesi daha var ki o da Şanlıurfa. 31 Mart'a gidilen süreçte AK Parti'yle çekişmeleri yakından takip edilen Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa'yı kazanmayı kafaya koymuş durumda. Fatih Erbakan sadece Şanlıurfa değil, Türkiye geneli için oldukça iddialı konuştu, anketlerden söz açıp 'yüzde 20' hedefini ortaya koydu.

Haber 25-03-24 14:25

Suat Pamukçu'ya AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün düzenlenen İstanbul mitinginde YRP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya AK Parti rozeti takmıştı. Pamukçu'nun AK Parti'ye geçmesi gündem olurken YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi.

Haber 24-03-24 19:03

Sivasspor taraftarlarından maç saatine tepki

Sivassporlu taraftarlar, Fatih Karagümrük maçının saatinin iftar saatiyle çakışması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepki göstererek maçın saat 20.30’da oynanmasını istedi.

Spor 24-03-24 13:35

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi! Göndermesi olay oldu

Kızılcık Şerbeti'nde Fatih ve Doğa'nın yaşadığı ilişkinin paralelinde bu rollere hayat veren Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin ayrıldıktan sonra ise sette öpüşme krizi yaşadığı konuşuluyordu. Güngör bu konudaki göndermesiyle dikkat çekti.

Magazin 24-03-24 09:51

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Levent Mercan ile prensip anlaşmasına varıldı

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferi için prensip anlaşmasına vardı. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da istediği Levent Mercan'ın transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor 24-03-24 08:50

Fatih Erbakan'ın Şanlıurfa mitingindeki kalabalık gündem oldu! Sayı açıklandı, vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi

Yerel seçimlere 8 gün kaldı. Parti ve ittifaklar seçim çalışmalarına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Şanlıurfa'daydı. Erbakan'ın mitingindeki kalabalık gündem oldu. Çok sayıda kişinin katıldığı mitingde 200 binin üzerinde kişi olduğu aktarıldı. Öte yandan miting alanının kalabalık olması nedeniyle alanda sıkışan bir grup ise bariyerlerin yıkması sonucu ezilme tehlikesi geçirdi.

Haber 23-03-24 18:23

Fatih Terim'e sürpriz teklif! Henüz yalanlama gelmemesi sosyal medyayı karıştırdı

Panathiniakos ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fatih Terim'e sürpriz bir teklif yapıldığı iddia edildi. Bu sezonun sonunda Panathiniakos ile sözleşmesi sona erecek Fatih Terim'e TFF Başkanlığı teklif edildiği ifade edildi.

Spor 23-03-24 16:59

Bakan Kacır tarih vererek duyurdu: Türksat 6A uydusu uzaya çıkacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve milli uydusu Türksat 6A'nın 8 Temmuz haftasında uzaya gönderilmek üzere hazırlandığını duyurdu.

Finans 23-03-24 11:23

EBRD'den Türkiye'ye üst düzey ziyaret: Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile görüşecek!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkan Yardımcısı Jürgen Rigterink'in 24 Mart'ta Türkiye'ye dört günlük ziyarette bulunacak. Rigterink'in Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ile görüşeceği kaydedildi.

Finans 22-03-24 17:33

'Gece gündüz bizi konuşuyorlar' diyen Fatih Erbakan isyan etti: Yukarıdan talimat gitmiş, ambargo var

Seçim dönemine damgasını vuran Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan "Gece gündüz bizden bahsediyorlar. Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar" sözleriyle dikkat çekti. Erbakan, "Yukarıdan talimat gitmiş, ambargo var" diyerek televizyon ekranlarında yeterince yer bulmamalarına sitem etti.

Haber 22-03-24 16:56

Mesut Akusta ile tek celsede boşanmıştı! Şafak Özbir sessizliğini bozdu

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta Şafak Özbir ile olan yedi yıllık evliliğini sessiz sedasız bitirdi. Biten evliliğin ardından Şafak Özbir sessizliğini bozdu.

Magazin 22-03-24 11:52

TFF'den tepki çeken hamle! Fatih Karagümrük takımı Riva'dan çıkartıldı

TFF'den sosyal medyada tepki çeken bir hamle geldi. ‘Sahaya bakım yapacağız’ diyerek Fatih Karagümrük Futbol A Takımı’nı Riva’dan çıkartan TFF'nin bu hamlesi eleştiriyle karşılandı.

Spor 22-03-24 10:42

Son dakika | MİT'ten yeni operasyon! Yeşil kategoriye bir çizik daha

MİT Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da nokta operasyon düzenledi. Yeşil kategoride aranan terörist Halil Tekin etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de ise 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 22-03-24 10:08

Yeniden Refah Partisi'ni karıştıran 'Murat Kurum' krizi! 'Cumhur İttifakı' çıkışı başını yaktı

Yeniden Refah Partisi'nde 'Murat Kurum' krizi patlak verdi. AK Parti ile yapılan görüşmelerin sonuç vermemesi üzerine Fatih Erbakan İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday göstermişti. Murat Kurum'un 'Necmettin Erbakan' çıkışına paralel olarak Yeniden Refah Partili Abdurrahman Akyüz de Murat Kurum ve Cumhur İttifakı'na yönelik destek sözleriyle gündem yarattı. Yeniden Refah, Akyüz'le ilgili kararını verip bir de açıklama yaptı.

Haber 22-03-24 09:51

Fatih Terim, önümüzdeki yılın transferlerine şimdiden başladı! Nemanja Maksimovic transferi resmen açıklandı

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunanistan ekibi Panathinaikos, İspanya'nın Getafe takımından Sırp futbolcu Nemanja Maksimovic'i renklerine bağladı.

Spor 21-03-24 14:26

Merkez Bankası'ndan ters köşe faiz kararı! 500 baz puan ile yüzde 50 sürprizi

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB Mart ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Buna göre yüzde 45 olan politika faizini 500 baz puan artırıldı.

Finans 21-03-24 14:00

Yürek Çıkmazı'nın yıldızı Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı. İdris Özbir'in kızı Şafak Özbir ile 2016 yılında evlenen Mesut Akusta sekiz yıllık evliğini tek celsede bitirdi.

Magazin 21-03-24 12:03

Tarih 23 Mart, rakam 5 bin TL! Seçim öncesi emekliye seyyanen zam mı geliyor? AK Parti'den açıklamalar peş peşe geldi, gözler Erdoğan'a çevrildi: Sürpriz olabilir!

Emekliye seyyanen zam iddiaları iyiden iyiye arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili mesajları ve AK Parti cephesinden gelen peş peşe yeni açıklamalar zam beklentilerini artırdı. Gazeteci Fatih Portakal da "Bir sürpriz olabilir. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, seyyanen zam açıklayabilir." ifadelerini kullandı. Kulislerde ise 'Emekliye 5 bin TL seyyanen zam yapılacak' söylentileri dillendirilmeye başlandı. Tüm gözler 23 Mart'ta yapılacak açıklamaya çevrildi.

Finans 21-03-24 07:34

Emekliye seyyanen zamda ‘Cumartesi’ sürprizi: AK Parti Genel sekreteri ‘çalışmalar başladı, konu masada’ dedi: Erdoğan’dan son dakika ek zam açıklaması gelebilir!

Son dakika haberleri… Emekli zammı için bir yandan Temmuz 2024 hesapları yapılırken bir yandan da seçim öncesi seyyanen zam talepleri gelmeye devam ediyor. Emekliye seyyanen zam için bugün ortaya atılan iddia milyonlarda heyecan yaratırken son dakika açıklaması Ankara’dan geldi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin emekliye müjde gibi haberi duyurdu. Seyyanen zam Erdoğan’ın masasında, çalışmalar başladı!

Finans 20-03-24 14:59

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Mersin Agropark'ın açılışında konuştu:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mersin Agropark ile tarım ve gıda sektörünün bilim, teknoloji ve inovasyon dünyasıyla buluşturulduğunu belirtti.

Yurthaber 20-03-24 13:47

“Kızdırmak için söylüyorum” dedi: Fatih Altaylı’dan çok konuşulacak ekonomi yorumu: 'Bağlanmış bir inek gibi yaşamak…’

Gazeteci Fatih Altaylı’nın ekonomi yorumu ses getirdi. Altaylı, insanca yaşamak ile hayatta kalmak konusunda dikkat çeken açıklamada bulundu. “Kusura bakmasın kızacaklar ama ben kızdırmak için söylüyorum onları” diyen Altaylı 'ekonomi iyi' şeklindeki yorumlar için, “Bağlanmış bir inek gibi yaşamak, insanca yaşamak değildir” ifadelerini kullandı.

Finans 20-03-24 13:40

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek 19-03-24 15:42

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Beyoğlu'nda ortaokul temel atma törenine katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "2018 sonrası İstanbul'daki eğitim-öğretim yatırımlarıyla ilgili yaşanan tıkanmalarda Büyükşehir Belediyesinin bizimle yakın diyalog içerisinde çalışmamasının önemli bir aktör olduğunu söylememiz lazım." dedi.

Yurthaber 19-03-24 15:38

Efeler’de Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor

Efeler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın açılış kurdelesini kesmesiyle hizmete açılacak.

Yurthaber 19-03-24 12:05

Bankalara ‘faiz artırın’ talimatı gündem olmuştu! Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu: ‘Duruma bakar, ‘defolun’ derim…’

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

Finans 19-03-24 09:48

Fatih Portakal'dan Gökhan Zan açıklaması! 'Duyduğumda başımdan aşağı su döküldü'

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ı adaylıktan çekmesi gündem oldu. TİP, karar için bir takım iddiaları öne sürerken Gökhan Zan yaptığı açıklamada iddiaların kaynağı olarak gösterilen ses kayıtları için 'Sahte' yorumunda bulundu. Gazeteci Fatih Portakal, Zan'a destek vererek "Yapmaz böyle bir şey, bu Deepfake, sahtedir, halen aynı düşüncedeyim. Umarım doğru söylüyordur" dedi.

Haber 18-03-24 22:17

Fatih'in şehzadelik dönemindeki portresinin bulunduğu tılsımlı madalyon Londra'da satışa çıkacak

Fatih Sultan Mehmet'in şehzadeliği dönemine tarihlenen bir madalyon üzerine işlenmiş portresi, İngiltere'deki Bonhams Müzayede Evi tarafından 1,5-2 milyon sterlinlik tahmini satış bedeliyle açık artırmaya çıkarılacak. Bonhams İslam ve Hint Sanatı Direktörü Oliver White "İstanbul'un fethinden önceki 2. Mehmet'i genç bir erkek olarak gösteren bilinen tek madalyon. İmkansız olduğu düşünülen bir şey. Madalyonun, Sultan tarafından kişisel bir tılsım olarak giyildiği düşünülüyor" dedi.

Haber 18-03-24 20:02

Beşiktaş efsanesi Metin Tekin isyan etti! Görünce tamamen Fenerbahçeli oldum dedi, 'Trabzonspor' yorumu olay oldu

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin'in olaylı Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlar gündem oldu. "Nasıl 2-2 olduğunu gördüm, tamamen Fenerbahçeli oldum" diyen Tekin, olayların başlamasıyla birlikte maçı Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğini söyledi. Tekin "Oradaki haksızlığa uğrayan 11 tane çocuğun yenmesini istedim. Trabzonlular kızacak belki ama futbol dışı bir ortam bir gerhinlik yaratılarak 2-2'ye geldi maç. Buna da hakem izin verdi." diye konuştu.

Spor 18-03-24 14:35

Bakan Kacır, Türkiye'nin sektörel düşük karbonlu yol haritasını tanıttı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin sektörel düşük karbonlu yol haritası kapsamında hazırlanan çalışmaların; işletmelerin karbon ayak izlerini azaltacağını ve yeşil dönüşümlerinde önemli bir kilometre taşı olacağını belirtti. Bakan Kacır, "2053 net sıfır emisyon hedeflerimize, sanayicilerimizle, girişimcilerimizle, ihracatçılarımızla ve akademisyenlerimizle birlikte ulaşacağız.” dedi.

Finans 18-03-24 13:59

Acun Ilıcalı Fatih Terim'i tebrik etmek için aradı! Survivor konseyde sorduğu soruyu açıkladı

Survivor'ın en hırslı yarışmacılarından Ogeday'ın yarışmayı bırakmak istemesi konseyde gündem oldu. Acun Ilıcalı bu konuda konuşurken "Beni gören sizi soruyor" diyerek Fatih Terim ile telefon konuşmasının da detaylarını anlattı.

Magazin 18-03-24 12:07

Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi

Adana’da Şehit Mehmet Fatih Ongun Orta Okulu öğrencileri, “Atıktan Sanata Süreç” sergisi açtı.

Yurthaber 18-03-24 10:21

Fatih Erbakan 'Bunu demeye biz utanıyoruz' diyerek açıkladı! Çarpıcı iddia: 'Türkiye'den İsrail'e satılıyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "CHP’nin belediyeleri dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlanıyor" derken "İsrail’in Müslümanlar giremesin diye Mescid-i Aksa’nın etrafını çevirdiği dikenli telleri Türkiye’den, İsrail’e biz gönderiyoruz. Bunu demeye biz utanıyoruz" dedi.

Haber 17-03-24 19:44

Seçimlere sayılı günler kaldı! Fatih Erbakan o iddiaya noktayı koydu

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürüyor. Seçime az bir süre kala gelen açıklamalar yakından takip ediliyor. Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Seçime yakın zamanda siz adaylarınızı bazı yerlerde geri çekecek misiniz?" sorusuna "Biz hiç bir şekilde hiçbir seçim bölgesinde adaylarımızı çekme gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Haber 16-03-24 19:24

Emre Mor'un Instagram paylaşımı pahalıya patladı! Fatih Karagümrük'ten kadro dışı kararı...

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Fatih Karagümrük kulübü bu paylaşım nedeniyle Emre Mor'u belirli bir süreliğine kadro dışı bıraktı.

Spor 16-03-24 17:12

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Gündem olan 'para sayma' görüntüleri sonrası yeni gelişme! İfadeye çağrılan Fatih Keleş adliyeye geldi

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekilen 'para sayma' görüntüleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Haber 15-03-24 11:14