Feyza Aktan Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-2023 20:54

Eski eşiyle lüks villa için mahkemelik olmuştu! Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni gelişme

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmış ve aralarında darp davaları, velayet davaları görülmüştü. Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ın oturduğu Zekeriyaköy'deki lüks villa için de ecrimisil (haksız işgal) davası açmıştı. O davada yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 23-11-2023 17:19

Feyza Altun umre çekilişi yapan Özlem Öz'e dair yeni iddialarda bulundu! Çekilişi kazananlara verdikleri para şoke etti

Avukat Feyza Altun'un hedefinde olan Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine dair yeni iddialar gündeme geldi. Altun, lüks yaşantılarıyla dikkatleri üzerine çeken Öz çiftinin yaptığı umre ve Paris çekilişinde kazananlara ödedikleri parayı paylaştı.

Magazin 20-11-2023 07:39

Özcan Deniz’in tişörtünü yırtıp tokat atmıştı! Feyza Aktan’ın cezası belli oldu

Feyza Aktan'ın eski eşi Özcan Deniz'i darp ettiği iddiasıyla 'kasten yaralama' ve 'mala zarar verme' suçlarından yargılandığı davada karar çıkt. Mahkeme, Aktan'ı 2 ayrı suçtan toplamda 7 bin 500 TL adli para cezasına çarptırdı.

Magazin 25-03-2023 09:45

Feyza Aktan

Feyza Aktan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Feyza Aktan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’dan bomba açıklama! Evliyken Samar Dadgar ile sevgiliymiş

Bir süredir İranlı modacı Samar Dadgar ile sevgili olan Özcan Deniz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile evli olduğu sırada Samar Dadgar ile görüşmeye başlamış. Özcan Deniz, sosyal medya hesabından iddiaları yalanlarken, eski eşi Feyza AKtan, yaptığı açıklama ile çıkan haberlerin doğru olduğunu dile getirdi.

Magazin 16-09-2022 16:33

Bomba ihanet iddiası: Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'ı Samar Dadgar'a aldattı!

Bir süredir İranlı modacı Samar Dadgar ile sevgili olan Özcan Deniz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile evli olduğu sırada Samar Dadgar ile görüşmeye başlamış!

Magazin 13-09-2022 17:36

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan ve Özcan Deniz'in kaç çocuğu var, isimleri ne?

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan, yaptığı açıklamaların ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında bulunuyor. 2018 yılında evlendiği Özcan Deniz'den 2019 yılında olaylı şekilde ayrılan ünlü isim merak konusu oldu. Vatandaşlar internette, Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan ve Özcan Deniz'in kaç çocuğu var, isimleri ne? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 18-05-2022 07:43

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'dan zehir zemberek açıklamalar! 'Karşısında çıplak kaldım'

Velayet davası devam ederken basına yansıyan kavga görüntüleriyle, ne kadar sorunlu bir boşanma süreci yaşadıkları kanıtlanan Özcan Deniz ve Feyza Aktan ikilisi mücadelelerine devam ediyor. Özcan Deniz'in boşandıktan sonra velayet davası açtığı ve 'kötü anne' olmakla suçladığı Feyza Aktan, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-05-2022 14:07

Feyza Aktan'dan Özcan Deniz'e yanıt: 'Zalim anne' sıfatından çok sıkıldım!

Feyza Aktan, oğlu Kuzey'i, 4. yaş gününde kendisinden kaçırdığını ileri süren eski eşi Özcan Deniz'e yanıt verdi. "Zalim anne" sıfatından artık çok sıkıldığını belirten Aktan, "Bu kararın nedenlerini cevap hakkım doğduğu için en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

Magazin 02-05-2022 11:56

Özcan Deniz'den eski eşi Feyza Aktan'a zehir zemberek sözler!

Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, eski eşine ateş püskürdü. Oğlu Kuzey'in 4. yaş gününde kendisinden kaçırıldığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Geçen yıl oğlumun doğum gününde yaşadığım zalimlik bu sene de sahnelendi." dedi.

Magazin 30-04-2022 13:51

Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'ı affetti

Şarkıcı Özcan Deniz'in, eski eşi Feyza Aktan'ı darbettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme Deniz'in beraatına karar verdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Cahide'de sahne alan Özcan Deniz, eski eşini affettiğini açıkladı.

Magazin 09-03-2022 14:03

Özcan Deniz'in yeni aşkı olan Samar Dadgar hakkında bomba iddia!

Özcan Deniz'in yeni aşkı olan Samar Dadgar meğerse yeni bir aşk değilmiş... İddialara göre Deniz 24 yaş küçük aşkıyla evlenmeden önce de sevgiliymiş... İddiaya göre Özcan Deniz'in annesi bu ilişkiyi asla istemiyor.

Magazin 21-02-2022 14:33

Özcan Deniz'in yargılandığı davada şoke eden ifade! Feyza'nın saçı başı dağınık ve yüzünde darp izleri vardı

Şarkıcı Özcan Deniz'in, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Aktan'ın annesi, "Feyza'nın saçı başı dağınık ve yüzünde darp izleri vardı. Duyduğum sesler Özcan'ın bağırma ve tehdit sesleriydi" dedi.

Magazin 15-02-2022 13:35

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan gelir kapısı arıyor! 5 ila 25 bin TL arası fiyat belirledi

Özcan Deniz ile kavgalı bir ayrılık süreci yaşayan, darp edilip darp eden, en sonunda oğlunun velayetini alan Feyza Aktan gelir kapısı arıyor. Feyza Aktan son olarak fenomenler gibi Instagram'da reklam paylaşımı yapmayı düşündü ancak başarılı olamadı.

Magazin 14-02-2022 14:42

Özcan Deniz’in yeni sevgilisi ailede kriz çıkardı! Özcan Deniz’in annesi evi terk etti

Özcan Deniz'in kendinden bir hayli küçük modacı Samar Dadgar ile aşk yaşaması ailede kriz çıkardı. Feyza Aktan ile evliliği epey olaylı biten Deniz'in annesi oğlunun üzülmesini istemediği için bu aşka onay vermedi. Özcan Deniz’in yeni sevgilisi paylaşım yapınca anne evi terk etti.

Magazin 13-01-2022 10:26

Özcan Deniz'den aylık 10 bin TL nafaka alan Feyza Aktan kolları sıvadı! Eğitim alıyor

Özcan Deniz ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Feyza Aktan oyunculuk için kolları sıvadı. Daha önce Özcan Deniz'in kısa filminde rol alan Feyza Aktan oyunculuk eğitimi alıyor. Ünlü isim kendini hazır hissettiğinde teklifleri değerlendirecek.

Magazin 10-01-2022 07:48

Özcan Deniz'den genç aşkı Samar Dadgar'a maddi destek!

Olaylı boşanma davasıyla sık sık gündeme gelen Özcan Deniz Feyza Aktan ile ayrıldıktan sonra Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkları dolu dizgin giden ikili çok mutlu. Özcan Deniz'den genç aşkına maddi ve manevi her anlamda destek oluyor.

Magazin 06-01-2022 09:06

Özcan Deniz'in İranlı sevgilisi cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

2019 yılında Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan ünlü oyuncu Özcan Deniz, şimdilerde 26 yaşındaki Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. Deniz'in kendisinden 23 yaş sevgilisi, cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-01-2022 16:03

Son dakika! Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın velayet davasında karar

Son dakika... Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın çekişmeli geçen boşanma sürecinde velayet davası görüldü. Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında devam eden velayet davasında karar çıktı.

Magazin 24-12-2021 15:38

Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında tanıklar dinlendi! Sigarayı yüzünde söndürürüm

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tanıklar dinlendi. İki tarafında da tanıkları iddialarıyla ağızları açık bıraktı. Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Magazin 02-12-2021 16:25

Özcan Deniz: Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor

Feyza Aktan ile velayet davası süren Özcan Deniz açıklamalarına devam ediyor. Deniz bu sefer tepki çeken sözleriyle gündeme geldi.

Magazin 26-10-2021 17:33

Özcan Deniz'den kavga açıklaması! Oğluma vurma dedim! Onu içeri tıkıp bana saldırmaya devam etti

Ünlü oyuncu Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında çocuklarının velayeti geriliminde yaşananlar Show TV ekranlarında Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile "Bu Sabah"ta masaya yatırıldı.

Magazin 25-10-2021 14:32

Özcan Deniz'e vuran Feyza Aktan her şeyi tek tek anlattı! Detaylar şoke etti

Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasındaki kavga durulmuyor. Aktan'ın eski kocasını vurduğu anlar yayınlanınca herkes şoke olmuştu. Feyza Aktan o olayın detaylarını tek tek anlattı.

Magazin 25-10-2021 11:08

Özcan Deniz’i darp eden eski eşi Feyza Aktan: Hiç pişman değilim

Velayet davasıyla karşı karşıya gelen Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan'nın kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Videoda Aktan, Deniz'e önce peş peşe tokat atıyor sonra da oyuncunun tişörtünü yırtıyor. Bu görüntülerin ardından Aktan, "Medyaya servis edilen görüntülerle yaşananlardan hiç pişman olmamakla birlikte asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu." dedi.

Magazin 23-10-2021 00:52

Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan kaç yaşında ve nereli?

Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2019 yılında yollarını ayırmaya karar verdi. Feyza Aktan, Özcan Deniz ile kısa süreli evliliği ve olaylı boşanma süreci ile sık sık gündemde yer alıyor. İkilinin kavga görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve gündemde yerini aldı. İşte merak edilenler...

Haber 22-10-2021 20:13

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı

Özcan Deniz, çocuğunu görmek için gittiği eski eşinin evinde tartışma yaşadığı ve eski eşi tarafından darp edildiği yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düşmüştü! Söz konusu iddiaların ardından, Özcan Deniz'in Feyza Aktan tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

Magazin 22-10-2021 11:40

Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'dan dayak yedi! Tekme tokat kavga

Özcan Deniz ile olaylı şekilde ayrıldığı eşi Feyza Aktan birbirine girdi. İddiaya göre şarkıcı Özcan Deniz, çocuğunu görmek için gittiği eski eşinin evinde tartışma yaşadı. Tartışma sırasında eski eşinden tokat yiyen ünlü şarkıcının bir de kıyafetleri parçalandı. Olayla ilgili şikayetçi olan şarkıcı Özcan Deniz'in ihbarı sonrası soruşturma başlatıldı.

Magazin 20-10-2021 12:07

Özcan Deniz eski eşini darp etti iddiasıyla hakim karşısında

Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Deniz savunmasında, “Boşanma davasını ben açtım. Şiddet görmüş bir kadın olarak boşanma davası açmadı” dedi.

Magazin 14-09-2021 15:35

Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz eski karılarına öyle bir şey yaptı ki...

Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasındaki gerilim son bulmuyor. Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı. İki eski elti anlaşamasa da aynı villada yaşıyor.

Magazin 13-09-2021 13:57

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasında yeni gelişme

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, eski eşi Feyza Aktan'a açtığı velayetin değiştirilmesi davasında tanıklar dinlendi.

Magazin 10-09-2021 13:51

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar kimdir? Samar Dadgar nereli ve kaç yaşında?

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, geçtiğimiz sene eski eşi Feyza Aktan ile boşanma aşamasında ve boşanma sonrasında yaşananlar ile magazin gündeminde uzun bir süre yer aldı. Feyza Aktan, Özcan Deniz’den şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olmuştu. Pandemi döneminde ise Özcan Deniz ve Feyza Aktan, oğulları Kuzey’in de rol aldığı bir dizide beraber rol almışlardır. Özcan Deniz ise bir süredir, İranlı Samar Dadgar ile anılıyor.

Magazin 11-06-2021 19:30

Yılın bomba aşkı: Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'a aşk yaşıyor!

Son zamanlarda gündeme sık sık gelen isimler arasında yer alan şarkısı ve oyuncu Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük İran'lı Samar Dadgar'a ilanı aşk etti. Eski eşi Feyza Aktan ile çekişmeli bir boşanma süreci geçiren ve halen davalık olan Deniz, sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 30-05-2021 09:46

Özcan Deniz aşkı Samar Dadgar'da buldu! Tam 'kaybettim' dendiği an bulunansın

Eski eşi Feyza Aktan’la davalık olan Özcan Deniz aşkı 26 yaşındaki İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu. Deniz aşkını sosyal medyadan ilan etti.

Magazin 30-05-2021 07:06

Feyza Aktan suskunluğunu bozdu! Özcan Deniz ile yazışmalarını paylaştı

Dün Söylemezsem Olmaz'da ses kayıtları paylaşılan Özcan Deniz'in eski eşi ve çocuğunun annesi Feyza Aktan, sosyal medya hesabından açıklama paylaştı. Aktan, Deniz ile arasında geçen yazışmaları da hesabından paylaştı.

Magazin 12-05-2021 13:54

Feyza Aktan hakkında olay ses kaydı! Küfürleri şoke etti

Özcan Deniz'le boşanma sürecinde olan Feyza Aktan hakkında Seren Serengil iddialarına devam ediyor. Serengil Aktan'ın yeni ses kayıtlarını yayınladı.

Magazin 11-05-2021 17:11

Özcan Deniz ile Feyza Aktan cephesinde yeni gelişme: Babasını dede diye öğretiyor

Geçtiğimiz yıl anlaşmalı boşanan Özcan Deniz Feyza Aktan kavgası hız kesmiyor. Aktan, darp edildiğini söylerken, Deniz ise çocuğunu göstermediği iddiasıyla eski eşini mahkemeye verdi. Kavga devam ederken çiftin çocuklarının bakıcısı suskunluğunu bozdu.

Magazin 10-05-2021 17:51

Özcan Deniz adeta servet ödedi! | Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan ilk kez konuştu

Oyuncu ve şarkıcı olan Özcan Deniz, geçtiğimiz sene pandemi koşullarında evde başladığı ve senaryosunu kendi yazıp, kendi oynadığı bir diziyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizide eski eşi Feyza Aktan ve ailesine de yer veren Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018 yılında evlenmiş, 2019 yılında anlaşmalı bir şekilde boşanmışlardı. Ancak çiftin boşanması sakin olsa da daha sonra yaşanan olaylar halen gündemdeki yerini koruyor.

Magazin 10-05-2021 14:13

Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci'den Feyza Aktan'a karşı koruma kararı

Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci, kendisine hakaret ettiği ve iftira attığını iddia ettiği Feyza Aktan'a karşı koruma kararı aldırdı. Feyza Aktan 2 ay boyunca Sibel Semerci'ye yaklaşamayacak ve hakkında konuşamayacak.

Magazin 06-05-2021 15:36

Özcan Deniz'in kutlaması Feyza Aktan'a gönderme olarak algılandı

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, annesi Kadriye Deniz'in doğum gününü Instagram sayfasında kutladı. Deniz'in paylaşımında kullandığı bazı ifadeler, 'Eski eş Feyza'ya gönderme mi?' sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 04-05-2021 17:05

Özcan Deniz'in oğlu Kuzey'in doğum gününde duygusal paylaşım: Sana bir de sürprizim olacaktı

Oğlu Kuzey'den 10 gündür haber alamadığını belirterek eski eşi Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulunan Özcan Deniz, duygusal paylaşımıyla dikkat çekti. Oğlunu göremediğini belirten Özcan Deniz, 3 yaşına giren Kuzey'in doğum gününü tek başına kutladı. Deniz paylaşımında, "Bugün doğum gününü kutlayacaktık oğlum. Öyle anlaştık ama gönderilmedin. Sana bir de sürprizim olacaktı oğlum" notunu yazdı.

Magazin 28-04-2021 22:51

Feyza Aktan hakkında bomba iddia: Çocuğunun bakıcısına şiddet uyguladı

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında devam eden şiddet ve velayet davasının etkileri sürerken bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Feyza Aktan'ın oğlunun bakıcısı Gülnaz'ı eşyalarını almakla suçlayıp darp ettiği ileri sürüldü. Hatta Gülnaz'ın morarmış bacaklarının fotoğrafı da ortaya çıktı.

Magazin 24-04-2021 13:41

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’la rol aldığı Senkron dizisinde dikkat çeken şiddet sahneleri!

Son yıllarda şarkıcılığından çok oyunculuk ve yönetmenlik işleriyle gündeme gelen Özcan Deniz mahkemelik olduğu eski eşi Feyzan Aktan’la birlikte Senkron adında bir dizi çekti. Çift, oğulları Kuzey’in vekaleti için savaş verirken ikilinin rol aldığı dizideki şiddet sahneleri ise gözden kaçmadı.

Magazin 20-04-2021 08:08

Özcan Deniz, oğlu Kuzey ile fotoğraflarını paylaştı!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, Feyza Aktan ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey ile fotoğraflarını paylaştı. Deniz, 2 yaşındaki oğluyla yer aldığı karelere, "Birbirimizden ne çok şey öğreniyoruz" notunu düştü.

Magazin 18-04-2021 19:59

Özcan Deniz'e eski eşi Feyza Aktan'ı 'yaralama' suçundan dava açıldı

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan'ı dövdüğü iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan'ı "Yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

Magazin 08-03-2021 17:35

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki velayet davası başladı

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in oğlunun velayetini almak için eski eşi Feyza Aktan’a açtığı velayet davasının ilk duruşması görüldü. Aktan, adliye çıkışında, "Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Sabırsızlıkla süreci bekliyorum" dedi.

Magazin 02-02-2021 13:39