Gel Konusalim Haberleri

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'yu doğum gününde öpmeye doyamadı! Sen gel yavrum şöyle

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu'nun yaş gününü kutladı. Atagül, paylaşıma ise "Sen gel yavrum şöyle. İyi ki iyi ki iyi ki!" notunu düştü.

Magazin 2024-04-21 15:33:36

Son parasını dilenciye verdi! Dilenci karşısında yemek yerken sadece çay içti... Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'sulikaa1' kullanıcı adıyla paylaşılan bir videoda cebindeki son parasını dilenciye verdiğini dile getiren bir kadın o yemek yerken gözyaşları içinde sadece çay içtiği anları yayınladı. Dilencinin kafede karşısında yemek yediğini söyleyen kadının 'Bari gel bana ısmarla' demesi gündem yarattı.

Trend 2024-03-29 15:14:33

Türkan Şoray 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi! Ali Poyrazoğlu'nun 'öpüşme sahnesi' itirafı olay oldu

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray 'Müjdat Gezen ile Bizim Ev'de' programının konuğu oldu. Hoş sohbeti ve samimi halleri ile dikkat çeken Türkan Şoray sahneye sıkı dost oldukları bilinen Ali Poyrazoğlu'nu çağırdı. Türkan Şoray Poyrazoğlu'na 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-03-23 15:18:01

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! 17+1 kişi var İstanbul'da! Yakında biri daha gelecek diyerek seslendi: Bekliyoruz, vallahi gel!

Yerel seçim çalışmalarına Pendik'te sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 17 bakanın İstanbul'da siyaset yaptığını iddia ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu "17+1 kişi var. Yakında bir kişi daha gelecek. Bekliyoruz vallahi, gel. Bu şehir 23 Haziran'da 806 bin kere nasıl misafir ettiyse şimdi daha büyük rakamla misafir edecek" diye konuştu.

Haber 2024-03-19 15:16:07

Düğünde damada dansöz engeli! Göbek atmak için yerinden kalkıp koştu... Hevesi böyle kursağında kaldı

Sosyal medyadan paylaşılan bir düğüne ait görüntüler kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Görüntülerde gelin ve damadın karşısında dans eden bir dansöz yer aldı. Dansözün kendisine 'Gel' işareti yapması üzerine hareketlenen damadı gelinin müdahalesi durdurdu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 14-03-24 10:28

Cumhur ittifakı adayından CHP adayına tepki çeken sözler! 'Kızım az kendine gel ya, önüne gelene sarılıyorsun'

Ordu’nun Çamaş ilçesinde Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayı olarak gösterilen MHP'li Mahmut Ayparçası’nın, CHP’nin belediye başkanı adayı Leyla Çıtır’a yönelik sözleri tepki çekti. Çıtır için "Kızım az kendine gel ya. Önüne gelene sarılıyorsun" diyen Ayparçası’na CHP milletvekili Mustafa Adıgüzel’den sert tepki geldi. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 12:38

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

Okan Buruk'tan Mertens'e sürpriz teklif! ''Seneye gel yardımcım ol''

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için Okan Buruk devreye girdi ve teklifte bulundu.

Spor 07-03-24 18:39

'Gerçek bir anne çocuğunu kaçırarak korumaya çalışmaz' Oğuz Murat Acı'nın babası, Eylem Tok ve oğluna seslendi 'Bugün olmaz yarın, yarın olmaz öbür gün ama muhakkak...'

Kemerburgaz'da arızalanan ATV motoruyla emniyet şeridindeyken lüks bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın babası açıklama yaptı. Özer Acı, yazar Eylem Tok ve oğluna seslenerek "O da bizim yavrumuz, yavrumuzun adalete teslim olmasını istiyorum. Buradan sesleniyorum, bir an önce gel teslim ol. Şu an anne olarak hem kendine, hem eski eşine, hem evladına zarar veriyor. Adaletten kaçılmaz, bugün olmaz yarın, yarın olmaz öbür gün ama muhakkak adalet tecelli edecektir" dedi.

Haber 06-03-24 18:07

Özgür Özel'den Kırklareli'nde bağımsız aday olan Serdar Türker'e tepki: 'CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim'

Kırklareli'nde belediye başkanlığı için CHP'den aday gösterilmeyen ve bağımsız aday olan Serdar Türker 'adaylıktan çekilmesi' için kendisine daire başkanlığı ve şoförlü makam aracı teklif edildiğini iddia etmişti. İddialara yanıt veren CHP lideri Özgür Özel, "Kendisini arayıp 'Zaten bunu başaramazsın ama tarihe kara bir leke olarak geçmek doğru değil. Gel sen bu işten vazgeç, omuz omuza, el ele kol kola yürüyelim'' dedim. CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim" dedi.

Haber 04-03-24 21:29

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a çağrı! Gündem olacak sözler: Tarih ve saat verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hedefinde rakibi Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum vardı. “Esenyurt düşerse Mekke düşer" söylemine atıf yapan İmamoğlu "Allah sizi ıslah etsin. Mekke'yle Esenyurt ne alaka?" dedi. İmamoğlu, Kurum'a yönelik "5 Mart salı günü sabah 11.30’da seni Sultangazi'deki tesislerimize lojistik sahaya davet ediyorum. Gel orada beraber İstanbulluların yardımlarını hep beraber Gazze'ye yollayalım" dedi.

Haber 02-03-24 19:23

Yer: Diyarbakır! İnternetten tanıştığı sevgilisine bebeğini bıraktı! Kız kusuyor, gel bi bak sözleri üzerine eve koşan zavallı anne gördüğü manzara karşısında dehşete düştü... Korkunç gerçeği otopsi sonucu ortaya çıkardı!

Diyarbakır'da akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Eşi cezaevinde olan ve maddi zorluklarla boğuşan Halime M., 2 yaşındaki evladı Bircan M.'yi internetten tanışıp sevgili olduğu Rıdvan Ç.'ye emanet edip işe gitti. Rıdvan Ç.'nin "kız kusuyor, gel bi bak" sözleri üzerine işten apar topar dönen Halime M. gördükleri karşısında dehşete düştü. Kızını battaniyenin altında hareketsiz gören anne hastaneye koştu. Olaydaki sır perdesi otopsi sonrası aydınlandı.

Haber 29-02-24 11:27

2018'de Vallahi 155'i ararım demişti, bu kez başkasını aradı... O dayı seçim öncesi yine ortaya çıktı: 'Sahtekar, gel karakola gidiyoruz'

2018 yılında bir sokak röportajında bir vatandaşla tartıştığı anlar sosyal medyada viral olan kişinin yeni bir videosu daha ortaya çıktı. 2018'deki tartışmada "bak vallahi 155'i ararım" sözleriyle damga vuran kişinin bu sefer de tartıştığı kişiyi karakola götürmeye çalıştığı anlar büyük beğeni topladı.

Haber 29-02-24 10:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan o ifadeyi duyunca muhabiri böyle uyardı! 'Kendine gel'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi ile ilgili "Yeniden Refah genel seçimdeki tavrından kopmuş vaziyette" dedi. Muhabirin 'Sirk cambazı' ifadesi kullandınız açıklamasına Erdoğan "Kendine gel, onların adını anmadım" dedi.

Haber 26-02-24 17:08

'Lohusa gibisin' demişti! Demet Akalın Survivor Pınar'ın sözlerine tepki gösterdi: Kendine gel

İlgi ile takip edilen Survivor All Star'ın yeni bölümlerinde kavga ve gerilim eksik olmuyor. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın, Pınar'ın Sema'ya söylediği 'Lohusa kadın gibisin' sözlerine sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 19-02-24 10:46

Batuhan Karadeniz, Kazımcan Karataş'ı hedef aldı! ''Penaltı yaptırıyorsun, gel penaltıyı al der gibi...''

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Mücadeleye Ankaragücü'nün Galatasaray'dan kiraladığı Kazımcan Karataş damgasını vurdu. Sosyal medyada en çok konuşulan konular listesine giren genç oyuncu hakkında Batuhan Karadeniz flaş ifadeler kullandı.

Spor 18-02-24 21:28

Naci Görür'ün itirafı gündem olacak! Belediye başkanlarını tek tek saydı: La hocam bi gel bile demediler

Deprem deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Prof. Dr. Naci Görür! Yerel seçim öncesinde her partinin yanında görmek istediği Naci Görür, seçim telaşında boy göstermek için birbirleriyle mücadele eden belediye başkanlarına tek tek mektup yazdığını ve birinden bile cevap alamadığını söylerken sinirlerine hakim olamadı.

Haber 13-02-24 08:48

Seda Sayan'da tanınan Apaçi Mustafa Aleyna Tilki'ye Tam benliksiniz dedi! Sözleri tepki çekti

Seda Sayan'ın "Evleneceksen Gel" programında 'Apaçi Mustafa' lakabıyla tanınan Mustafa Bilginer, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Bilginer, son olarak Aleyna Tilki'ye evlenme teklifi ettiği bir video yayınladı. Paylaşımı kısa sürede gündem olunca Bilginer'in sözleri tepki çekti.

Magazin 12-02-24 16:51

'Geçti Bolu'nun pazarı' demişti! Murat Kurum'a yanıt Tanju Öcan'dan geldi: Boş ver İstanbul'u gel bana rakip ol

İBB Başkan adayı Murat Kurum'un "Geçti 'Bolu'nun' pazarı derler ya o pazar geçti" sözlerine Tanju Özcan'dan yanıt geldi. "Üzülme Sayın Murat Kurum, biz her Pazartesi düzenli bir şekilde yapıyoruz." ifadelerini kullanan Özcan, Kurum'a çağrıda bulundu: "Boş ver İstanbul’u gel Bolu’da benim rakibim ol"

Haber 11-02-24 16:41

'Kilolusun diye boşanan kocama şok' diyerek paylaşılmıştı! 42 kilo vererek viral olan Burcu Afra gerçekleri anlattı... O şekilde değil

Geçtiğimiz günlerde TikTok'ta 95 kiloadan 53 kiloya düştüğünü söyleyen bir kadının değişim videosu viral olmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntüler, 'Kilolusun diye boşanan kocama şok' notuyla paylaşılmıştı. Görüntülerdeki kadın Burcu Afra, 'Gel Konuşalım' programına katılarak boşanmasının nedeninin kilosunun olmadığını söyledi.

Trend 09-02-24 13:40

Mustafa Sarıgül Ordu adayı mı olacak? 'Karar arifesindeyim' diyerek paylaştı, gündem yarattı

CHP’den Ordu Büyükşehir Belediyesi adayı olacağı iddia edilen Mustafa Sarıgül'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sarıgül, “Önemli bir karar arefesindeyim. Bana bütün Türkiyem gel diyorsunuz. Antep’im, Kocaelim, Denizlim. Hele hele hele Ordum. Nasıl gelmek istiyorum ama bir de bana sorun.” dedi.

Haber 08-02-24 14:55

Demet Akalın hayatı film olursa kimin oynayabileceğini söyledi! Başrole Hande Erçel önerilince O oynayamaz dedi

Demet Akalın, TV8 ekranlarında Jess Molho ile birlikte sunduğu hafta içi her gün yayınlanan Gel Konuşalım programında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Akalın, hayatının film olması ihtimalini değerlendirirken başrolde kimin olacağı konusunda öneri istedi. Şarkıcıya, Hande Erçel önerildi. Akalın, 'O oynayamaz herhalde...' dedi.

Magazin 05-02-24 17:31

Restoranda çektiği video gündem olmuştu... Demet Akalın'ın eleştirilerine ateş püskürdü! Aynı ülkede olmaktan utanıyorum

Geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda artan yemekleri saklama kabına koyduğu video ile bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya kullanıcısının videosu Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı 'Gel Konuşalım' programına konu oldu. Sosyal medya kullanıcısı Akalın‘ın kendisi hakkında yaptığı yoruma “Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum” diyerek ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 13:18

Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz Çiros bambaşka biri oldu! Görenler Cardi B'e benzetti

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunuculuklarını üstlendiği Evleneceksen Gel adlı programla birlikte şöhrete kavuşan Solmaz Çiros, son dönemde gözlerden uzakta. Bir süre kalça danslarıyla gündeme gelen Solmaz Çiros'un değişimi şaşırtıyor.

Magazin 01-02-24 12:07

Ekrem İmamoğlu'na bu sözlerle yüklendi: 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe - Kağıthane metrosunun açılışında açıklamalarda bulundu. Hattın yolcu kapasitesinin 600 bin kişi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı ile Gayrettepe arasının 30 dakikaya ineceğini söyledi. Erdoğan ayrıca yerel seçim mesajı vererek Ekrem İmamoğlu'na yüklendi.

Haber 29-01-24 12:40

Her şey bu cümleyle başladı: Gel bana çocuk yap sana ev vereceğim... Sonrası dehşet! Çocuğunu satmak istedi, sonra da düşürüp klozete attı

İstanbul'da ortaya çıkan bir hikaye duyanları dehşete düşürdü. Özbekistan'da yaşayan Muxlısaxon Karımova Türkiye'den tanıştığı birinin, "Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim" sözleri sonrası İstanbul'a geldi. Ancak hiçbir şey planladığı gibi gitmedi. Evden kaçan kadın yeni tanıştığı insanlar tarafından fuhuşa zorlandı, karnındaki bebeğin satılacağını duyunca da ilaç içip klozete attı. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 16-01-24 16:37

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! '49 kiloya düştüm'

Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programının konuğu oldu. Canlı yayında yaşadığı zor süreci anlatan Tanyeli gözyaşlarını tutamadı. 49 kiloya düştüğünü söyleyen ünlü isim 'Can pazarındayım' diyerek herkesi üzdü.

Magazin 13-01-24 09:33

Alişan ve Demet Akalın'ın programı bitmiş yerine Seda Sayan getirilmişti! Koltuk krizi yeniden alevlendi

Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'deki sabah programı anlaşmaları bitince ekranlara veda etmişti. Onların yerine Seda Sayan getirilince ünlü isimler arasında koltuk krizi yaşanmıştı. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Demet Akalın olayın perde arkasını anlattı.

Magazin 12-01-24 11:54

Depremzede kardeşlere yapılan ayıp tepki topladı! Korkudan aynı yatakta uyuyorlar diye yurtta ve okulda istenmediler: Kızların eşcinsel, gel kayıtlarını al

6 Şubat depremlerine Antakya'da yakalanan ikiz kız kardeşlere yapılan büyük ayıp infial yarattı. Yurt yönetimi, 16 yaşındaki kardeşlerin iddiaya göre yaşadıkları deprem travması nedeniyle korkularından aynı yatakta uyumalarını 'eşcinsellik' ile ilişkilendirdi. Depremzede kardeşlerin babalarına telefon açıldı, "Kızların eşcinsel, okulda ve yurtta kızları istemiyoruz" dendi ve kızların kayıtlarının alınmasını istedi.

Haber 10-01-24 12:08

Elon Musk da katılmak istediğini açıklamıştı! Teknofest Adana için eğlenceli paylaşım

Tesla ve SpaceX'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımda gelecek yıl Teknofest'e katılmayı dört gözle beklediğini duyurmuştu. 2024 yılında Adana'da gerçekleşecek olan Teknofest'le ilgili çalışmalar da sürüyor. Teknofest'in resmi Twitter hesabından ise "Teknofest Adana'ya gel gidek" notuyla eğlenceli bir tanıtım videosu yayınlandı.

Haber 03-01-24 20:50

Sokak ortasında katledilmişti! Cinayet planı ortaya çıktı: 'Çocuklarını görmeye gel'

Mardin’de sokakta yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Zeynep Gül Kuşçu’nun (31), boşandığı Ahmet Tahir Erat tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Erat'ın velayeti kendisinde olan çocuklarını görmesi için eski eşi Kuşçu'yu çağırdığı ve sokakta yürürken öldürdüğü belirlendi. Polis ekiplerince yakalanan Erat, tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 17:55

2 kişi daha şikayetçi oldu! İfadeleri ortaya çıktı, Seçil Erzan bakın nasıl kandırmış

Yüksek karlı fon dolandırıcılığında aralarında Fatih Terim, Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi isimlerin de mağdur olduğu olayda şikayetçilerin sayısı 21'e yükseldi. Erzan'ın 2 kişiyi daha mağdur ettiği ortaya çıktı. Nuray Şengüler ifadesinde Erzan'ın "Nuray abla çok hastane masrafın oluyor, paran hesabında eriyor, gel paranı bankanın özel ve gizli fonuna yatıralım, gerekirse ben sana borç veririm" dediğini söyledi.

Haber 22-12-23 14:40

'Otel' açıklamasıyla olay yaratan İstanbul Üniversitesi Rektörü'ne 'Fatih' göndermesi! Candaş Tolga Işık açtı ağzını yumdu gözünü: Gel de delirme! Odunla kovalar bunları

Ailesiyle birlikte Konya'da tatil yapmak için gittikleri otelde oda bulamayan İstanbul Üniversitesi rektörü Osman Bülent Zülfikar, tepkisini üniversitenin resmi hesabından açıklama yaparak gösterince olanlar oldu. Resmi siteye giren öğrenciler bu açıklamayı görünce şaşırıp kalırken, sosyal medyada gündem oldu. Yaşananlara en sert tepki ise gazeteci Candaş Tolga Işık'tan geldi. Işık "Fatih mezarından çıksa odunla kovalar bunları" ifadelerini kullandı.

Trend 18-12-23 11:54

Evleneceksen Gel ile tanındı... 'Apaçi Mustafa'dan Seda Sayan'a: Sahtekar...

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programla "Apaçi Mustafa" olarak tanınan Mustafa Bilginer şoke eden bir paylaşım yaptı. Apaçi Mustafa Seda Sayan'ı sahtekar olarak nitelendirdi.

Magazin 10-12-23 08:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik ziyaret öncesi Yunan basınına konuştu! 'Miçotakis'e şunu söyleyeceğim...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarınki Yunanistan ziyareti öncesinde Yunan basınına konuştu. Erdoğan açıklamasında "Sayın Miçotakis'e ne söyleyeceğimi sordunuz. Kendisine şunu söyleyeceğim: Kiryakos, dostum, siz bizi tehdit etmedikçe biz de sizi tehdit etmiyoruz. Gel iki ülke arasındaki güveni sağlamlaştıralım. Ekonomi, ticaret, ulaştırma, enerji, sağlık, teknoloji, eğitim, gençlik, her alanda ikili işbirliğini artıralım" dedi.

Haber 06-12-23 10:34

MasterChef'te stüdyo karıştı! Böylesi ilk kez görüldü! Aklımla dalga geçiyorsunuz herhalde?

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabet tartışmalara yol açıyor. Dilara, Esra'ya dönüp "Gel ben sana bir şey göstereyim, gel! Bilerek mi yaptı bunu birisi? Ben anlamadım yani!" diyerek tepki gösterdi. O anlar ekran başındaki izleyicileri şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun önünde çıkan tartışma sonrası tuzu atan kişinin kim olduğu tespit edilmeye çalışıldı.

Magazin 22-11-23 11:59

Beşiktaş'ın başkan adayı Serdal Adalı'dan Anderson Talisca ve Quaresma cevabı! Gel oyna desek oynayacak vaziyette!

Beşiktaş'ta gözler 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimine çevrildi. Siyah - beyazlılarda Hasan Arat'ın yanı sıra adaylığını açıklayan Serdal Adalı, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Adalı; vaatlerini açıklarken, Anderson Talisca ve Ricardo Quaresma ile ilgili önemli ifadeler kullandı. İşte Serdar Adalı'nın Sky Spor'daki sözleri...

Spor 19-11-23 23:11

Erkek arkadaşını tartaklayıp küfürler yağdırdı! İstanbul'da akıllara durgunluk veren anlar: Seni istiyorum, yürü aynı yatakta yatacağız

Sosyal medya İstanbul'da akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla bağıra çağıra tartışan bir kadının hal ve hareketlerini konuşuyor. Erkek arkadaşını tartaklayıp iteleyen, zaman zaman sert darbeler indiren kadının ağzından küfür hiç eksik olmazken "Seni istiyorum, gel hadi eve. Aynı yatakta yatmaya gidiyoruz" diyerek çekiştirdiği anlar şaşkına çevirdi.

Haber 13-11-23 11:15

Görüntüler Zonguldak'tan! Su samurunu 'Gel, gel' diyerek çağırdığı anlar büyük ilgi gördü

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, kıyıda avlanan su samuru, bir amatör balıkçı tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 11-11-23 16:07

'Otur oturduğun yerde' Zeydan Karalar'dan çok sert çıkış! Belediye meclis toplantısında gergin anlar 'İspat edin istifa edelim'

Adana'da Kasım ayı belediye meclis toplantısında gergin anlar yaşandı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Partili meclis üyesinin "CHP cami kapattı" demesi üzerine sinirlenerek sert çıkıştı. O anlarda Karalar, "Öyle bir şey yok. O tam bir yalan" dedikten sonra tartışma devam edince Karalar, "Burası Seyhan meclisi değil, otur oturduğun yerde" dedi. "Gel oturt haydi" şeklinde bir cevapla karşılaşan Karalar "Ben gelirdim ama belediye başkanı olduğum için gelemem" şeklinde konuştu.

Haber 09-11-23 16:21

Jennifer Lawrence'ın No Hard Feelings (Büyü de Gel) filmindeki çıplak dövüş sahnesi olay oldu! Sosyal medyanın gündemine yerleşti

Açlık Oyunları serisinin yıldızı Jennifer Lawrence, romantik-komedi filmi "No Hard Feelings (Büyü de Gel)" ile görücüye çıkmıştı. 23 Haziran'da vizyona giren film Nteflix'te görücüye çıktı. Hayranlarının beğenisine sunulan filmdeki Lawrence'ın plajda çıplak bir şekilde dövüştüğü bir sahne sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 08-11-23 12:00

'Ekonomik kriz var' diyen Demet Akalın'ın açıklamaları tartışma yarattı! 'Şu saati, şu yüzüğü takmaktan utanıyorum'

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Demet Akalın bu defa Tv8'de sunduğu 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programındaki açıklamalarıyla çok konuşuldu. 'Ekonomik kriz var' diyen Akalın, pahalı saatini ve yüzünü göstererek 'Şu saati, şu yüzüğü takmaktan utanıyorum' dedi. Ünlü ismin bu sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 02-11-23 16:53

MasterChef'teki büyük günahlardan biri! Mehmet Şef yaşananlar karşısında adeta çıldırdı: Kendine gel!

MasterChef'te Cemre'nin "Potadan çıkabileceğine en çok inandığım insanı gönderiyorum" diyerek Metin'in adını vermesi gerginliğe neden oldu. Eren, Cemre'ye tepki gösterdi. Öte yandan MasterChef'te tadım sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Mehmet Yalçınkaya o hatayı görünce adeta çıldırdı. Mehmet Şef, önce "MasterChef'teki büyük günahlardan biri!" dedi ardından da "Kendine gel, MasterChef All Star'dayız. Bu gidiş iyi gidiş değil!" ifadelerini kullanarak uyarıda bulundu.

Magazin 25-10-23 07:10

Acun Ilıcalı Survivor SMS'den para kazanıyor mu? Buradan elde ettiğim gelir...

Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'a konuk olan Acun Ilıcalı Survivor'a dair açıklamalarda bulundu. Herkesin kendisini çok iyi gördüğünü ve kazanması gerektiğini düşündüğü için SMS'i kaldıran Ilıcalı buradan para kazanıp kazanmadığını da açıkladı.

Magazin 17-10-23 13:54

Hasan Can Kaya dekoltesini fark ettiği konuğunu rahat bırakmadı! Gel yakından bak...

Konuşanlar son bölümde komedyen Hasan Can Kaya yine herkesi kırdı geçirdi. Programa konuk olan Cansu adındaki yarışmacıyı gören komedyen kendini yine tutamadı.

Magazin 17-10-23 06:59

Ege’nin en yüksek noktasında Türk bayrağı açtılar

Denizli’de, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı anısına ‘Bayrağını ve Bisikletini al gel’ etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 16-10-23 13:39

Sarıyer'de sürücünün domuz şaşkınlığı kamerada: Domuzu pisi pisi diyerek çağırdı

Sarıyer’de yaban domuzları, ormanlık alanda yiyecek bulamayınca yol kenarına kadar inerek çöpleri karıştırdı. Şehir merkezine yakın bir alanda domuzları görünce şaşkınlığını gizleyemeyen bir sürücünün kedi çağırır gibi, "Pisi pisi. Gel gel" demesi güldürdü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Haber 09-10-23 10:48

İstanbul'da şaşırtan anlar! Görünce şaşkınlığını gizleyemedi, kedi çağırır gibi çağırdı

Sarıyer’de yaban domuzları, ormanlık alanda yiyecek bulamayınca yol kenarına kadar inerek çöpleri karıştırdı. Şehir merkezine yakın bir alanda domuzları görünce şaşkınlığını gizleyemeyen bir sürücünün kedi çağırır gibi, "Pisi pisi. Gel gel" demesi güldürdü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Haber 09-10-23 10:34

Gülümseten anlar! Karşılaştığı ayıyı böyle çağırdı: Oğlum gel

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bozayı ile karşılaşan köy muhtarı Mehmet Ergirdi, “Gel oğlum gel” diye ayıya seslendi. Kulaklarını havaya diken ayı ise kendisini çeken cep telefonuna adeta poz verdikten sonra, ormanlık alanda gözden kayboldu.

Haber 08-10-23 15:40