George Ve Amal Clooney Haberleri

'Yatak odasında kardeşim yüzünü çeviyor' itirafıyla çok konuşulan yapışık ikizler 62 yaşında hayatını kaybetti

Dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri Lori ve George Schappell 62 yaşında hayatını kaybetti. İkili baş bölgelerinden birbirlerine yapışık halde dünyaya gelerek frontal lob beyin dokularının %30'unu birlikte kullanıyordu. Doktorlar yapışık ikizlerin en fazla 30 yıl yaşayabileceğini söylerken kardeşler 62 yaşında hayata veda etti.

Trend 2024-04-13 13:14:21

Sumudica sözleriyle yine ortalığı karıştı, Fenerbahçelileri ayaklandırdı! 'Galatasaray'da değil ama Fenerbahçe'de oynar'

Gaziantep FK'da Teknik Direktörlük görevini yürüten ve yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündeme gelen Marius Sumudica, bu kez Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı. George Hagi'nin oğlu Ianis'in Türkiye'ye transferi hakkında konuşan Sumudica Rumen oyuncu için Galatasaray'da oynayacak kadar iyi olmadığını ama Fenerbahçe'de oynamaya yeterli olduğunu söylerken, bu sözler tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 2023-12-19 08:01:11

Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran itiraf! 'Transfer döneminde Sadio Mane ve Paulo Dybala ile görüştüm!'

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Galatasaray, kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çekmişti. Sarı - kırmızılılar; Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Tete, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele ve Hakim Ziyech'e imza attırarak taraftarlarını sevindirmişti. Uluslararası transfer aracısı George Gardi; Galatasaray'ın hamleleriyle alakalı konuşurken, bir yandan da Sadio Mane ve Paulo Dybala için itirafta bulundu. İşte detaylar...

Spor 2023-10-12 18:44:38

Yapışık ikizlerin cinsellik itirafı olay oldu! “Kardeşim yüzünü çeviriyor”

Lori ve George Schappell yapışık ikiz olarak kendilerine ait bir özel hayatları olduğunu anlatarak dikkatleri çekti. Baş bölgesinden birbirlerine yapışık bir şekilde doğan ikiz kardeşler flört uygulamalarında kendilerine ait bir profillerinin olduğunu ve randevular sırasında kardeşlerin birbirini desteklediğini söyledi.

Trend 2023-06-15 14:20:46

'Öldü' iddiaları gündem olmuştu! George Soros'tan açıklama geldi 'Söylentiler tamamen yanlış'

ABD'li milyarder George Soros, hakkında ortaya atılan öldü iddialarının ardından açıklamalarda bulundu. Soros, "Kalp krizi geçirdiğime dair söylentiler tamamen yanlış. Hayattayım ve sağlığım yerinde" ifadelerini kullandı.

Haber 15-05-23 22:31

Aydın'da bulundu! Bilim dünyası için yeni tür niteliğinde... Adı 'Leptomastix baspinari Japoshvili'

Aydın’da yeni bir böcek türü bulundu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksekokulu'nda Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Yerlikaya, Çukurova Üniversitesi'nden Prof. Dr. M. Bora Kaydan ve Gürcistan Ziraat Üniversitesi'nden Prof. Dr. George Japoshvili tarafından yapılan çalışmada, unlubitler üzerinde bulunan dünya için yeni bir parazitoiti türü tanımlandı. Bilim dünyası için yeni tür niteliğindeki parazitoite 'Leptomastix baspinari Japoshvili' isminin verildiği belirtildi.

Haber 24-03-23 17:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Malta Cumhurbaşkanı George Vella, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Bosna-Hersek eski Devlet Başkanlığı Üyesi Bakir İzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber 19-02-23 18:30

Depremlerde insani yardım çalışmalarına destek olacak: ABD'nin devasa uçak gemisi Türkiye'ye doğru yola çıktı!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki büyük deprem sonrası Türkiye'ye yurt dışından yardımlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Pentagon'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla George HW Bush uçak gemisinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı bildirildi.

Haber 08-02-23 22:12

Dünyaca ünlü isimlerden Türkiye'ye destek mesajı!

Dünyaca ünlü isimler, deprem dolayısıyla Türkiye'ye destek mesajı gönderdi. Russell Crowe, Antonio Banderas, Mark Ruffalo, Dua Lipa, Mark Eliyahu, George Takei, Evgeny Grinko, Yngwie Malmsteen ve Manowar, üzüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Magazin 07-02-23 00:01

ABD'li ünlü oyuncu Cindy Williams yaşamını yitirdi

ABD'de 1970'li yıllarda şöhret olan ve çok sayıda dizide rol alan oyuncu Cindy Williams, 75 yaşında hayatını kaybetti. 1976'dan başlayıp 8 sezon süren "Laverne & Shirley" dizisindeki rolüyle parlayan Williams, George Lucas'ın yönettiği "American Graffiti" ve Francis Ford Coppola imzalı "The Conversation" filmlerindeki rolüyle de tanınmıştı.

Magazin 31-01-23 23:16

Game of Thrones yazarı George R.R. Martin'den kötü haber

Kit Harington, Emilia Clarke ve Lena Headey’in başrollerini paylaştığı ünlü Game of Thrones dizisinin kitaplarını kaleme alan ABD’li yazar George R.R. Martin, dizinin yapım şirketi HBO'daki değişikliklerin Game of Thrones evreninin geleceğini de etkilediğini söyledi.

Magazin 31-12-22 11:31

George Hotz: 'Kabus çocuk'tan sürpriz istifa! Stajının sonunu getiremedi

Amerikalı hacker George Hotz, genç yaştayken iPhone'u ve PlayStation 3'ü kırmış ve dev şirketler için adeta "kabus çocuk"a dönüşmüştü. George Hotz, son olarak Elon Musk tarafından satın alınan Twitter'da staja başlamıştı. Daha önce Facebook tarafından işe de alınan "Kabus Çocuk" Hotz, şimdi ise Twitter'dan sürpriz bir duyuru yaptı. O duyuruya göre George Hotz, Twitter'daki stajından istifa etti.

Haber 21-12-22 12:05

Dünya Kupası'nda Timothy Weah'ın golü futbolseverleri eskiye götürdü! Ronaldo ve George Weah efsanesi...

Dünya Kupası gruplarında Amerika Birleşik Devletleri ile Galler karşı karşıya geldi. Mücadelede ABD'yi 1-0 öne geçiren Timothy Weah futbolseverleri duygulandırdı. Bir dönemin efsane golcüsü ve şimdilerde Liberya devlet başkanı olan George Weah’ın oğlu Timothy Weah, sosyal medyada gündem oldu.

Spor 21-11-22 23:22

Love Island'da birlikte yarışmışlardı! Ebeveynleri evlenince üvey kardeş oldular

İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) programına bu yıl birlikte yarışan 23 yaşındaki Mollie Salmon ve 23 yaşındaki George Tasker, programda aşkı bulamasalar da ebeveynleri şanslıydı. Programın setinde tanışan ebeveynlerinin, şov bittikten bir ay sonra evlenme kararı almasıyla, Mollie ve George üvey kardeş oldular.

Trend 28-09-22 12:01

Dikkat çeken detay! İşte Kraliçe 2. Elizabeth’in gömüldüğü kıyafet ve mücevherler...

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreni tüm dünyada canlı yayınla takip edilirken defin işlemlerine ilişkin detaylar da merak konusuydu. Yerel saatle 16:00'da St George Şapeli'nde başlayan defin işleminde Kraliçe’nin hangi kıyafet ve mücevheri kullanacağı Kraliyet ailesi uzmanları tarafından yorumlandı. Kraliçe’nin tahtta kaldığı süre boyunca dudak uçuklatan bir mücevher koleksiyonuna sahip olduğu biliniyordu.

Trend 19-09-22 16:51

Engelli erkek arkadaşının tam zamanlı bakıcısı! ''Harika bir cinsel hayatımız var''

Genç bir İngiliz çift, sakatlık ve seks hakkındaki söylentileri dağıtmak umuduyla ilişkilerinin en mahrem ayrıntılarını bile paylaşarak sosyal medyada dikkat çekiyor. 2018'de bir İngiliz flört programı üzerinden tanışan George Dowell ve kız arkadaşı Jessikah Lopez, şimdi engelli insanların maruz kaldığı etiketlenme ve önyargıyla mücadele ediyorlar.

Trend 14-09-22 09:02

HONOR, metaverse evrenini daha erişilebilir kılmayı hedefliyor

HONOR CEO'su George Zhao: -"Hibrit turizm patlamasına katkıda bulunan, dünya çapında akıllı telefon kullanıcıları için fiziksel deneyimleri artıran AR ve AI teknolojilerinin artık daha fazla kullanıldığını görüyoruz"

Yurthaber 08-09-22 11:07

Stochastic ne demek? Stochastic (Stokastik) indikatörü nedir?

George Lane tarafından geliştirilen ve günümüzde de piyasa hareketlerinin anlaşılır kılınmasında rol oynayan stochastic indikatörü, ilk kez 1950’lerde ortaya çıkmıştır. Bu indikatör ile birlikte belli bir periyot içerisindeki düşük ve yüksek değerlerin mevcut fiyata olan yakınlığı saptanabilmektedir. %K ve %D değerleri ile belirtilen stochastic nedir, stokastik indikatörü hesaplaması nasıl yapılır?

Finans 23-07-22 23:28

Son dakika: Formula 1'de korkutan kaza! Araç takla attı ve...

Son dakika... Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan sezonun 10. ayağı olan Büyük Britanya Grand Prix'si ile sürdü. Yarışın henüz ilk dakikalarında izleyenleri korkutan ciddi bir kaza meydana geldi. Pistin ilk virajında Yuki Tsunoda, Esteban Ocon, George Russell, Guanyu Zhou ve Alex Albon'un karıştığı büyük bir kaza meydana gelirken, 3 pilot yarış dışı kaldı. İşte detaylar...

Spor 03-07-22 17:33

Bu sözler altın yatırımcılarını sevindirecek: ‘Fed ne yaparsa yapsın…’

Altın ve dolar fiyatları resesyon endişeleriyle yeni haftaya temkinli bir başlangıç yaparken, hafta boyunca başta ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın konuşmaları olmak üzere dünya genelinde para politikası yetkililerin sözle yönlendirmeleri yatırımcıların odağında olacak. Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak edilirken, State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley’den flaş bir açıklama geldi.

Finans 20-06-22 09:20

ABD Bush'u konuşuyor! WhatsApp konuşmalarına ulaşıldı: Kasım ayında...

ABD medyasında yer alan habere göre, eski Başkan George W. Bush'a terör örgütü DEAŞ tarafından suikast planı yapıldığı ortaya çıktı. FBI, suikast planını teröristin WhatsApp konuşmalarından ortaya çıkardı. Habere göre suikast planının sebebi Bush'un Irak için verdiği işgal emri ve çok sayıda Iraklının hayatının kaybetmiş olması...

Haber 24-05-22 19:41

Annesini Zerrin Tekindor'u Cannes'da yalnız bırakmadı! İşte Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğulları Hira

George Miller’in yönettiği, Tilda Swinton ve Idris Alba’nın başrol oynadığı “Three Thousand Years of Longing” filminde rol alan Zerrin Tekindor, filmin prömiyeri için Cannes Film Festivali’ndeydi. Ünlü oyuncunun oğlu Hira Tekindor da annesini yalnız bırakmadı.

Magazin 24-05-22 09:55

Eski ABD Başkanı Bush yanlışlıkla 'Irak'ın haksız ve acımasız işgalini' kınadı

George W. Bush, Ukrayna savaşı hakkında konuşurken yanlışlıkla "Irak'ın işgali" ifadesini kullandı.

Haber 19-05-22 13:40

Viral oldu! Dünya George W. Bush'un bu açıklamasını konuşuyor

Eski ABD Başkanı George W. Bush'un katıldığı bir programdaki dil sürçmesi sosyal medyada gündem oldu. Irak'ın 2003'te işgali sırasında ABD Başkanı olan George W. Bush'un Ukrayna yerine "Bir adamın Irak'ı tamamen gayrı meşru ve acımasız şekilde işgal kararı" dediği video kısa sürede viral oldu.

Haber 19-05-22 07:27

Amal ne demek? Amal kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Amal kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Amal ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:00

Almanya’da 13 yaşındaki Emirhan'a polis şiddeti! Görüntüler George Floyd'u hatırlattı

Almanya’nın Duisburg kentinde yaşayan 13 yaşındaki Emirhan Altıntaş polisler tarafından sert müdahaleye maruz bırakıldı. Altıntaş’ın seçim afişini yırttığı gerekçesiyle polisler tarafından ters kelepçe takılarak karakola götürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı. Baba Mustafa Ersen Altıntaş ise oğlunun kendisine polisler üzerine çıktığında nefes alamadığını ve sesinin çıkmadığını söylediğini belirtirken Emirhan’ın görüntülerinin George Floyd'u hatırlattığını aktardı.

Haber 16-04-22 00:07

Kaçkar Dağları'nda heliski heyecanı sürüyor

Ayder Heliski ortağı koordinatör Therry Gasser: - "Ciddi anlamda kar var ve yağmaya devam ediyor. Sporcular kayma sürelerinden memnun. Müşterilerimizin yüzde 90'ı Avrupalı ama bu sene Amerika, Çin ve Arap ülkelerinden dahi geldi" - Kar analiz uzmanı George Robbi: - "Çığ riski dünyanın her yerinde aynı, kar ve dağlık bölgeler olduğunda her zaman için geçerli. Bizim görevimiz bunu en aza indirmek. 2005'ten bu yana güvenlikten asla taviz vermedik ve böyle bir sorun ile karşılaşmadık"

Yurthaber 11-02-22 10:26

Pulitzer Ödüllü ünlü sanatçı George Crumb yaşamını yitirdi

Black Angels'ın arkasındaki ünlü besteci George Crumb 92 yaşında evinde ölü bulundu. Crumb, Los Angeles'tan Moskova'ya, İskandinavya'dan Güney Afrika'ya kadar birçok ülkede çeşitli festivallere katılmış; Pulitzer ve Grammy Ödüllerinin sahibi olmuştu.

Magazin 07-02-22 17:32

Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için şaşırtan bir ücrete anlaştılar

Hollywood’un başarılı oyuncuları arasında kabul edilen Brad Pitt ve George Clooney birlikte rol alacakları yeni projelerine dair detayları paylaştılar. Ünlü isimler oynadıkları yüksek bütçeli işlerin aksine yeni filmde daha düşük ücret almayı kabul etti. Ancak bunun için bir şartları olduğunu dile getirdiler.

Trend 29-01-22 12:32

Ukrayna Krizinde ABD ve Rusya’nın Hamleleri Nasıl Yorumlanıyor?

Biden yönetimi Rusya’nın Ukrayna’yı bir kez daha işgal edebileceği endişesiyle hem diplomasi çabalarını hem de askeri hazırlıklarını sürdürürken; Rusya’nın taleplerine de yazılı yanıtını iletti. Biden yönetimi bu adımları atarken bir yandan da Doğu Avrupa’daki askeri varlığını güçlendirmeye hazırlanıyor. VOA Türkçe’ye konuşan Rusya uzmanı Thomas Graham, Rusya ve Batı arasında yaşanan gerilimde çeşitli senaryoları değerlendirdi. George W. Bush döneminde Beyaz Saray ile Kremlin arasında...

Haber 27-01-22 22:21

Oto-pilottayken ölümlü kazaya karışmıştı! Tesla sürücüsü Kevin George Aziz Riad'a iki ayrı dava

ABD'nin California eyaletinde mahkeme tarafından otomatik pilotta kırmızı ışıkta geçerek başka bir araca çarpan ve iki kişinin ölümüne neden olan Kevin George Aziz Riad isimli Tesla sürücüsüne iki ayrı dava açıldı. Belirtilenlere göre bu, yaygın olarak kullanılan bir sürücü teknolojisini kapsayan ilk suçlama.

Haber 19-01-22 17:22

Türk edebiyatında gerçekçi romanın öncüsü ve AA'nın isim annesi: Halide Edip Adıvar

Anadolu Ajansının kuruluşuna katkı sağlayan isimlerden Kurtuluş Savaşı'nın "Halide Onbaşısı", kadın meseleleri ve Milli Mücadeleyi ele alan romanların usta yazarı Halide Edip Adıvar, vefatının 58'inci yılında anılıyor - İzmir'in işgalinden sonra düzenlenen Sultanahmet Mitingi'nin büyük hatibi Halide Edip Adıvar, Kurtuluş Savaşı'nda cephede Mustafa Kemal'in yanında görev yaptı, bir sivil olmasına rağmen rütbe alarak savaş kahramanı sayıldı - George Orwell'in Hayvan Çiftliği, Shakespeare'in Hamlet gibi önemli eserlerini de Türkçeye kazandıran Adıvar, geride 21'i roman, tiyatro oyunları, hikaye, çeviri ve anı yazıları bıraktı

Yurthaber 10-01-22 13:47

THY’den flaş George Clooney açıklaması: Reklam teklifimiz olmadı

Hollywood yıldızı George Clooney, 35 milyon dolarlık bir reklam filmi teklifini reddettiğini açıklamıştı. Clooney'nin reddettiği reklam filmi anlaşmasının THY ile olduğu iddia edilmişti. THY'den iddialara ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, Clooney'e reklam filmi teklifi yapılmadığı belirtildi.

Haber 26-12-21 15:59

Sosyal medya fenomeni kendisini sahte evlilikle suçlayanlara sert cevap verdi! Dış görünüşleri nedeniyle yorum yağdı

Sosyal medya fenomeni Sinenna Keera ve oyuncu eşi George Keywood, 2018 yılında Instagram aracılığıyla tanıştı. İlişkileri başladıktan sonra İngiltere’ye taşınan çift evli ve bir çocuk sahibi. Ancak sosyal medya kullanıcıları onları aralarındaki kilo farkı nedeniyle eleştirerek sahte evlilik yaptıklarını iddia etti. Keera, kendisine ve eşine olumsuz yorum yapanlara “Bizi rahat bırakın” diyerek cevap verdi.

Trend 20-12-21 15:45

George Clooney günlük 35 milyon dolarlık teklifi reddetti

60 yaşındaki ünlü aktör George Clooney, sektörde geçirdiği uzun süre boyunca 500 milyon dolarlık bir servet yapmıştı. Yeteri kadar parası olduğunu dile getiren Clooney, "Bir keresinde bir hava yolu şirketinin reklam filminde oynamam karşılığı tek bir gün için 35 milyon dolar teklif edildi. Geldim, evde eşim Amal ile konuştum. İkimiz de bu paraya çalışmaya değmeyeceğini düşündük ve teklifi reddettim" açıklamasını yaptı.

Magazin 04-12-21 15:54

Sosyal medya bu aşkı konuşuyor! Dış görünüşleri nedeniyle eleştirilen çift aşklarını savundu

Aşkın gözünün kör olduğunu söylerler. Aşık olduğunuz kişinin yaşı ve dış görünüşü sizin için önemli olmaz. Sosyal medya fenomeni Sinenna Keera ve oyuncu eşi George Keywood, aralarındaki kilo farkı nedeniyle eleştirilerin odağına yerleşti.

Trend 02-12-21 11:48

George Clooney: MeToo sayesinde insanlar artık pislik gibi davranamıyor

ABD’li aktör George Clooney, tüm dünyayı etkisi altına alan kadınların cinsel istismarcılarını ifşa etmesiyle başlayan MeToo hareketinin etkisi hakkında konuştu. 60 yaşındaki oyuncu artık insanların iş yerinde pislik gibi davranamadığını söyledi.

Magazin 01-12-21 16:53

Marcao'nun menajerinden transfer açıklaması

Galatasaray'da derbi hazırlıkları ve transfer çalışmaları sürerken, İtalyan kulüplerinin gözdesi haline gelen Marcao için, menajeri George Gardi'den açıklama geldi.

Spor 18-11-21 17:15

George Soros dahil 18 milyardere Kovid-19 yardım çeki gönderilmiş

ABD'de, aralarında iş insanı George Soros'un da bulunduğu en az 18 milyardere ve 270 multimilyonere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle düşük gelirlilere yapılan para yardımlarından gönderildiği bildirildi.

Haber 04-11-21 23:09

Sorosçu ne demek? George Soros kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Osman Kavala sorosçudur" sözlerinin ardından "sorosçu" kelimesinin anlamı ve George Soros'un kim olduğu merak konusu oldu. ABD'li iş adamı George Soros, Açık Toplum Vakfı'nın kurucusudur. Soros daha öncelerde, Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandıracağını açıklamıştı. İşte merak edilenler...

Haber 19-10-21 19:42

Ünlü isimlerden şaşırtan bekaret itirafı! İlk kez...

Angelina Jolie, George Clooney, Johnny Depp, Kim Kardashian gibi birbirinden ünlü isimler yıllar içinde verdikleri çeşitli röportajlarda bekaret itirafında bulundular.

Magazin 19-10-21 14:41

İngiltere 800 yabancı kasap için çalışma vizesi vereceğini duyurdu

İngiltere tır şoförü elemanı eksikliğinin ardından şimdi de kasap ilanı verdi. Noel'in yaklaşmasıyla İngiltere Çevre, Gıda ve Tarım Bakanı George Eustice tarafından yapılan açıklamada 800 yabancı kasap için çalışma vizesi verileceği belirtildi.

Finans 15-10-21 14:43

Pink Floyd'un solisti George Roger Waters beşinci kez evlendi

Pink Floyd'un efsanevi solisti ve baş gitaristi George Roger Waters 78 yaşında beşinci kez dünya evine girdi. Waters nikah fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-10-21 23:58

George Clooney’den yeni bir Batman itirafı geldi! “Beni yaklaştırmazlar”

1997 yılında vizyona giren Batman ve Robin filminde kendisinin Batman’ı canlandırmasını eleştiren ünlü oyuncu George Clooney yeni bir pişmanlık açıklaması geldi. 24 yılın sonrasında gelen itirafta meme ucu detayı herkesi şaşırttı.

Trend 14-10-21 16:36

George Clooney ve Brad Pitt yıllar sonra yeniden aynı filmde buluştu

Ocean’s Eleven filmiyle ilk kez aynı seti paylaşan iki yakın arkadaş George Clooney ve Brad Pitt’in yıllar sonra yeni bir film projesinden yeniden bir araya geleceği iddia edildi. İkilinin başrollerini beraber paylaşacakları Apple TV’de yayınlanacak filmin adı ise henüz açıklanmadı.

Trend 30-09-21 16:34

Honor ve Microsoft’tan stratejik ortaklık

Honor Üst Yöneticisi George Zhao: - "Honor ve Microsoft, stratejik ortaklığımızı güçlendirmeye ve çeşitli kullanıcı senaryoları için farklı yazılım ve donanım teknolojilerini üreten çözümler sunmaya devam edecek" - "Honor ve Microsoft'un herkese yeni bir akıllı dünya yaratmak için ileri teknoloji cihazlar ve bütün olasılıkların yer aldığı senaryo ekolojisiyle bağ kurabileceğine eminiz"

Yurthaber 20-09-21 13:12

NBA’de George Floyd vakası! Yıldız oyuncu gözaltına alındı

ABD’nin Los Angeles kentinde aile içi şiddet gerekçesiyle gözaltına alınan ve polis tarafından direndiği için şok tabancısıyla elektrik verilen NBA’in yıldız oyuncusu Jaxon Hayes’in polis kamerası görüntüleri dün paylaşıldı.

Spor 28-08-21 12:34

Faturalarını ödemeyen anne, oğluyla beraber tekneye taşındı! Daha minimal bir hayatı seçtiler

Leicester’de yaşayan Hannah Bodsworth ve 8 yaşındaki oğlu George, radikal bir karar vererek evlerinden ayrıldı. Ev kirası ve faturaları ödemekte zorlandığını ifade eden Hannah, oğluyla birlikte bir tekneye taşındı. Fotoğrafçılık yapan Hannah, teknedeki minimal yaşamı sayesinde her ay 800 sterlin (10 bin TL) tasarruf ettiğini söyledi.

Trend 13-08-21 16:43

Küçük Amal’ın Türkiye Yolculuğunun Son Durağı İzmir

9 yaşında Suriyeli bir mülteci kız çocuğunu simgeleyen 3,5 metre boyundaki kukla “Küçük Amal”, Türkiye-Suriye sınırından Birleşik Krallık’a uzanan ve dört ay süren bir yolculuğu anlatan “The Walk” (Yürüyüş) projesi kapsamında İzmir’e geldi

Haber 08-08-21 17:19