Gizem Güven Haberleri Ve Son Dakika Gizem Güven Haberleri

Gizem Güven Haberleri Ve Son Dakika Gizem Güven Haberleri

31 Aralık 1993, İstanbul doğumludur. 3 yaşından itibaren çeşitli global markaların reklam filmlerinde rol almıştır. Sinema filmleri için dublörlük deneyimleri de bulunmaktadır. Yüzüklerin Efendisi İki Kule filminde seslendirme tecrübesi bulunmaktadır. Televizyon sektöründe Temiz Aile Temiz Gelecek, İki Arada, Sihirli Annem, Selena, Yedi Kule Hayat Yokuşu ve Ne Münasebet dizilerinde rol alarak tanınmıştır. Bu sıralarda reklam filmi çalışmalarına ara vermeyip 12 yıl LC Waikiki markasının modelliğini yapmıştır. Kendisi Sihirli Annem Ceren ve Selena Leyla karakterleriyle büyük ün kazanmıştır. Ortaokul ve lise dönemlerinde televizyon dizileriyle ortak zaman ayırarak geçirmiştir. Eğitim hayatını Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünler Tasarımı bölümünde yüzde yüz burslu öğrencisi olarak devam ettirmektedir.

Gizem Güven Haberleri

Sihirli Annem'in Ceren'i ameliyat oldu! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Ceren karakteriyle hafızalara kazınan Gizem Güven sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olduğunu duyurdu. Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Güven’e ünlü isimlerden destek yağdı.

Magazin 19-08-2023 10:57

Sihirli Annem'in Ceren'i ve Cem'i tatilde! Son hallerine beğeni yağdı

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncuları zaman zaman son halleriyle gündeme geliyor. Son olarak bir döneme damga vuran Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ile Cem'i Buğra Özmüldür tatilde bir araya geldi.

Magazin 02-07-2023 15:17

''Enkaz altından çıktığımda henüz 5 yaşındaydım'' Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den kahreden deprem paylaşımı!

Sihirli Annem ve Selena gibi dizilerle akıllara kazınan güzel oyuncu Gizem Güven'den hüzünlendiren deprem paylaşımı geldi. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem ülke genelinde büyük kayıplara neden oldu. Depremin ardından duygularını dile getiren Gizem Güven yıllar önce yaşadıklarını anlattı....

Magazin 10-02-2023 17:24

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Takipçileri sessiz kalamadı

Sihirli Annem ve Selena gibi dizilerle akıllara kazınan güzel oyuncu Gizem Güven, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu. Bazı takipçileri Gizem Güven'in iddialı stilini beğenmedi.

Magazin 13-12-2022 11:12

Gizem Güven

Gizem Güven Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gizem Güven Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner koca kız oldu! İddialı pozlarına bakan bir daha baktı

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle akıllarda yer edinen çocuk yıldız Jennifer Boyner şimdilerde 23 yaşında bir genç kız. Sosyal medyada hayatına dair kareler paylaşan Jennifer Boyner, iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-11-2022 17:51

Futbolcu eşinden tek celsede boşanmıştı! Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'in son haline yorum yağdı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Ceren' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Gizem Güven, futbolcu eşi Caner Turp'tan sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Ayrılık sonrası saçlarını kestiren Gizem Güven, güzelliğine güzellik kattı.

Magazin 23-11-2022 11:04

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı! Harika ötesi

Eski oyuncu Givem Güven, Sihirli Annem dizisindeki Ceren rolüyle unutulmadı. Küçükken canlandırdığı rollerle yıllar sonra yeniden gündeme gelen Gizem Güven, eşinden boşanmasıyla da gündem olmuştu. Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Güven, Instagram pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 03-09-2022 15:44

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven göğüs dekolteli poz verdi!

Gizem Güven, bir zamanlar 7'den 77'ye herkesin severek izlediği aile dizisi Sihirli Annem'de Ceren rolünü oynayarak unutulmaz çocuk oyuncular arasına adını yazdırdı. Seneler önce rol aldığı yapımlarla yeniden gündeme gelen Gizem Güven, artık sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başladı.

Magazin 17-08-2022 13:18

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven süper mini elbisesiyle rüzgar gibi esti!

Gizem Güven Sihirli Annem, Selena gibi bir zamanlara damga vuran dizilerde canlandırdığı karakterlerle akıllara kazındı. Şimdilerde sosyal medya fenomeni olan Güven, pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 15-08-2022 15:00

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven'in göğüs dekolteli pozuyla olay oldu!

Gizem Güven, bir zamanlara damga vuran ve sosyal medyada halen zaman zaman konuşulan Sihirli Annem dizisinde Ceren rolünü oynadı. Selena dizisinde de Leyla rolünü canlandıran Gizem Güven, ekranların tanınan simalarından biri olmayı başardı. Oyunculuk kimliğiyle tanınan Güven, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 25-07-2022 19:09

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven'in paylaşımı olay oldu! Ve Tanrı kadını yarattı

2000'li yılların sevilen dizilerinden olan Sihirli Annem'de Ceren karakterini canlandıran Gizem Güven şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla çokça konuşulan isimler arasında yer alıyor. YouTube platformunda takipçileri için içerik üreticiliği yapan Gizem Güven, bu kez sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 14-07-2022 15:29

Sihirli Annem ve Selena'nın kızlarından havuz başı pozu! Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner bir arada!

İlk bölümü 2003 yılında ekrana gelen Sihirli Annem dizisi ile 2006 yılında ATV'de yayınlanan ve yaklaşık 3 yıl süren Selena dizisinin oyuncuları havuz başında çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı. Dönemin çocuk yıldızları Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner'in 3 günlük tatillerinde çektikleri fotoğraflara beğeni yağdı. Selena dizisinde Nazlı karakterine hayat veren Dilara Kurtulmuş'un paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.

Magazin 23-05-2022 14:41

Selena'nın çocuk oyuncuları Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş büyüdü! İkilinin son hali gündem oldu

Selena dizisinde beraber rol alan Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş birlikte verdikleri pozlarla gündem oldu. Sihirli Annem'in Ceren'i olarak da tanınan Gizem Güven arkadaşının doğum gününü hem çocukluk hem de gençlik pozlarıyla kutladı. İkilinin değişimlerine beğeni yağdı.

Magazin 13-05-2022 07:31

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven güzelliğiyle büyüledi! Gerçek olamazsın

Bir zamanların popüler çocuk oyuncusu Gizem Güven şimdilerde sosyal medyada oldukça aktif. YouTube platformunda takipçileri için içerik üreten Gizem Güven, Instagram hesabından paylaştığı pozuyla büyüledi.

Magazin 28-04-2022 00:43

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven arkadaşıyla sevgili sanılınca... Mesajları paylaşıp sitem etti

Sihirli Annem dizisinde 'Ceren' rolüyle ünlenen değişimiyle zaman zaman gündeme gelen Gizem Güven kısa süre önce evliliği bitirmişti. Caner Turp ile boşanan Gizem Güven'in arkadaşıyla pozu yanlış anlaşılınca ünlü oyuncu hemen gelen mesajları paylaşarak olayı yalanladı.

Magazin 26-04-2022 07:47

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven futbolcu Caner Turp'tan boşanıp evi terk etti! İstanbul'a dönüş yaptı

Futbolcu Caner Turp ile evliliği kısa süren Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven boşanmanın ardından evini terk etti. Gizem Güven İstanbul'a kesin dönüş yaptı ve Anadolu Yakası'nda bir rezidansa taşındı.

Magazin 03-04-2022 09:19

Evliliğini bitiren Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven yeni ev tuttu

Ünlü isim Gizem Güven, 2020'de evlendiği futbolcu Caner Turp'tan boşanma kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Aktif olarak sosyal medyadan paylaşım yapan Güven, yeni eve çıktı.

Magazin 21-03-2022 21:16

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanıyor!

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin yıldızı Gizem Güven, 1 buçuk yıl önce dünyaevine girdiği Caner Turp ile boşanma kararı aldığını, sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 09-02-2022 19:03

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den duygulandıran paylaşım! Takipçilerini geçmişe götürdü

Bir dönem seyirciyi ekrana kilitleyen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Ceren' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Gizem Güven, dizide kardeşi Cem'i canlandıran Buğra Özmüldür ile bir araya geldi.

Magazin 16-12-2021 22:47

Selena'nın Dilara'sı bambaşka biri oldu! Gören tanıyamıyor

Başrollerini Sinem Kobal, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş gibi isimlerin paylaştığı Selena dizisinde 'Dilara' karakterine hayat veren genç oyuncu Hazal Kadak son haliyle şaşırttı.

Magazin 08-10-2021 13:26

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğmuştu! Defne Joy Foster'ın oğlu Can büyüdü

2011 yılında vefat ederek sevenlerini yasa boğan Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz'ın son halini görenler hayret etti. Annesi vefat ettiğinde henüz bebek olan Can, geçtiğimiz Haziran ayında 12. yaşını kutladı.

Magazin 18-09-2021 13:10

Çilek'in ilk aşkıydı! Sihirli Annem'in Kaan'ı son haliyle şoke etti

Başrollerini İnci Türkay, Şahap Sayılgan ve Gizem Güven gibi isimlerin paylaştığı Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Kaan' karakteriyle akıllara kazınan Arda Seçgün, son haliyle şaşırttı.

Magazin 17-09-2021 09:03

Ceren'in biricik aşkıydı! Sihirli Annem'in Kerem'i değişimiyle ağızları açık bıraktı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Kerem karakteriyle hafızalara kazınan Michele Cedolin, son haliyle şaşırttı. Kıvırcık saçlarıyla akıllarda kalan Cedolin'in yeni imajı dikkat çekti.

Magazin 15-09-2021 09:16

Herkes onu merak ediyordu! Selena'nın kızıl güzeli Selin'e bir de şimdi bakın

İlk bölümü 2006 yılında ekranlara gelen Selena dizisinde Selin karakterine hayat veren genç oyuncu Cansu Demirci, 2014 yılında oyunculuğu bırakıp Avrupa'ya yerleşmişti. Sosyal medyadan uzak durarak hayranlarını merakta bırakan Cansu Demirci'nin yıllar içinde güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği görüldü.

Magazin 13-09-2021 09:54

Selena'nın Leyla'sı Gizem Güven'in Sihirli Annem'deki Ceren'den farkı! İşte yıllar içindeki değişimi

2003 yılında ekranlarda yayınlanan "Sihirli Annem" ve sonrasında ekrana gelen "Selena" dizilerinde rol alan genç oyuncu Gizem Güven, dizilerin üzerinden seneler geçmesine rağmen halen gündeme gelmeye devam ediyor. Güven'in iki dizi arasındaki değişimi sosyal medyada da sıkça gündeme geliyor. İşte Selena'da Leyla ve Sihirli Annem'de Ceren karakterini canlandıran, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat süren Gizem Güven'in değişimi...

Magazin 31-07-2021 13:08

Sihirli Annem ve Selena dizisi kızlarının arası mı açıldı? Küstükleri konuşuldu!

Çocuk yaştan itibaren setlerde bir arada büyüyen Gizem Güven, Jeniffer Boyner, Zeynep Özkaya ve Dilara Kurtulmuş'un bir süredir aralarının açık olduğu konuşuluyordu. Peki, Sihirli Annem ve Selena kızları küstü mü? İşte, ayrıntılar...

Magazin 22-05-2021 21:06

Gizem Güven hamile mi? Herkes sorunca yanıtladı

'Sihirli Annem' dizisinde Ceren karakterini canlandıran Gizem Güven, önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. Güven’in hamile olduğu düşünüldü.

Magazin 11-03-2021 17:06

Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş son haliyle gündemde!

Bir dönemin fenomen dizilerinden biri olan Selena'nın Nazlı'sı, şimdilerde YouTube videolarıyla dikkat çekiyor. Dilara Kurtulmuş son haliyle gündem oldu. Dilara Kurtulmuş'un yaşı da merak edildi.

Magazin 07-03-2021 08:36

Sihirli Annem oyuncuları isyan etti: Vefa ve etik kavramları yok olmuş!

Sihirli Annem'in oyuncuları, dijital platformda yeniden çekilecek dizinin oyuncu kadrosunun tamamen değişmesine isyan etti. İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayımladı.

Magazin 07-11-2020 10:51

Oyuncu Gizem Güven 1999 depreminde enkaz altından çıkmıştı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem, sanat camiasını da derinden etkiledi. Yaşadıkları endişeyi sosyal medyada paylaşan ünlü isimler destek çağrısında bulundu. Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinde 'Ceren' karakterini canlandıran Gizem Güven de Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 31-10-2020 11:23

Gizem Güven-Caner Turp çiftinin acı günü

Oyuncu Gizem Güven'in futbolcu eşi Caner Turp, dedesinin vefatıyla sarsıldı. İkili, acı haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Magazin 14-09-2020 09:08

Gizem Güven koronavirüs yüzünden düğün yapmadı

Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinin oyuncusu Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile nikah masasına oturdu. Gizem Güven "Çok heyecanlıyız. Koronavirüs yüzünden sadece nikah olacak. Bugün çok aksilikler oldu. Buna da nazar diyelim" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-09-2020 08:00

Caner Turp kimdir, kaç yaşında? Caner Turp hangi takımda oynuyor, nereli?

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile evlendi. Sosyal medyada çift, düğün fotoğraflarını ve düğüne dair özel anlarını paylaştı. Şimdi, Gizem Güven’in hayranları tarafından Caner Turp kimdir, kaç yaşında sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Caner Turp hangi takımda oynuyor? Caner Turp nereli? İşte tüm detaylar…

Magazin 07-09-2020 10:22

Sihirli Annem oyuncuları Gizem Güven’in düğününde bir araya geldi!

2003 yılında Kanal D ekranlarına gelen Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan’ın paylaştığı dizide Ceren karakterine hayat veren Gizem Güven’in düğününe rol arkadaşları akın etti.

Magazin 07-09-2020 09:38

Sihirli Annem dizisinin Ceren’i Gizem Güven ile Caner Turp evlendi

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin Ceren'i, Selena dizisinin Leyla'sı Gizem Güven futbolcu Caner Turp ile dünyaevine girdi. Çiftin düğün fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 07-09-2020 00:13

Sihirli Annem dizisinin Ceren’i Gizem Güven evleniyor!

2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakterine hayat veren Gizem Güven futbolcu nişanlısı Caner Turp’la 6 Eylül Pazar akşamı dünya evine girdi. Güzel oyuncu düğünün hazırlık aşamasındaki en güzel anları sosyal medya hesabından hayranlarına gösterdi.

Magazin 06-09-2020 17:03

Sihirli Annem Ceren kına gecesi yaptı! Gizem Güven kimdir? Gizem Güven kaç yaşında?

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle tanınan oyuncu Gizem Güven, geçtiğimiz akşam kına gecesi yaptı. Kına gecesinde oyuncuyu, Sihirli Annem dizisinden rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Şimdi Gizem Güven kimdir araştırılıyor. Gizem Güven kaç yaşında? Gizem Güven düğünü ne zaman? Gizem Güven kiminle evleniyor? İşte tüm detaylar...

Magazin 29-08-2020 15:25

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'in kına paylaşımları! Nedimeleri de tanıdık...

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin oyuncusu Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile evlenmek için gün sayıyor Gizem Güven geçtiğimiz akşam kına gecesi yaptı.

Magazin 29-08-2020 08:55

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven gelinlikli pozlarını paylaştı

Sihirli Annem dizisinin Ceren'i, Selena dizisinin Leyla'sı Gizem Güven evleniyor! Nişanlısı Caner Turp ile Eylül ayında evlenecek olan Gizem Güven, düğün öncesi fotoğraf çekiminden pozlarını paylaştı.

Magazin 14-08-2020 07:22

Sihirli Annem’in çocuk oyuncuları büyüdü!

Sihirli Annem’in çocuk oyuncuları Gizem Güven ile Jennifer Boyner büyüdü; iki genç kız şimdi ‘Sihirli Annem’ filminde rol almaya hazırlanıyor.

Magazin 15-07-2019 11:52