Gonca Saglam Haberleri

8 aylık hamile Gonca Vuslateri eşiyle dudak dudağa pozunu paylaştı

Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Sekiz aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu, son olarak ilişkilerinin birinci yılında duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin 2024-04-16 11:37:09

Belediye başkan adayı hakkında rüşvet skandalı! Ses kaydı ortaya çıktı: 'Bir şeyler vermek gerekiyor'

Muğla'da Menteşe ilçesinin CHP Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın, telefonda rüşvet istediği ileri sürülen ses kaydı yayınlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, ses kaydının Köksal'a ait olduğu tespit edildi. Ses kaydının kendisine ait olmadığını söyleyip suç duyurusunda bulunan Köksal, "Seçim takviminin son 2 gününde her türlü manipülasyona ve hukuk dışı yollara başvurmaya devam edecekleri şüphesizdir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık" dedi.

Haber 2024-03-29 17:30:20
Haber 2024-03-25 10:24:59

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız sevgilisiyle evlenmişti... 7 aylık Gonca Vuslateri'nden karnı burnunda pozlar geldi! Kilo aldım...

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı Yedi aylık hamile olan Vuslateri, geçtiğimiz günlerde tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlenmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.

Magazin 2024-03-23 17:19:26

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 21-03-24 17:58

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-03-24 20:13

İki kardeş, babalarını bıçaklayarak öldürüp annelerini yaraladı! Gaziantep'te kan donduran olay

Gaziantep'te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm Açıkbaş, kurtarılamadı.

Haber 17-03-24 15:03

İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Fırat Tanış sessizliğini bozdu! Yıllarca varlığını savunduğum...

İklim Tamkan'ın iddialarına göre eski sevgilisi Fırat Tanış kendisinin peşini bırakmayıp psikolojik şiddet uyguladı. Tamkan ve Gonca Vuslateri'nin iddiaları sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi.

Magazin 29-02-24 14:07

Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış hakkında olay sözler! İklim Tamkan'ın iddiaları gündemdeydi

Piyanist İklim Tamkan'ın iddialarından sonra Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış hakkında şoke eden bir paylaşım geldi. Vuslateri "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem" dedi.

Magazin 28-02-24 15:22

Hamile olan Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu: Devlet memuru

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğin babası hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 20-02-24 17:34

Nurgül Yeşilçay koy kiralamış! Gonca Vuslateri'nin sorusuna bomba yanıt

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, Gonca Vuslateri'nin programı Hazır Değilsen Başlayalım'a konuk oldu. Bir dönem koy kiraladığını söyleyen güzel oyuncu bakın ne dedi.

Magazin 16-02-24 07:54

Gonca Vuslateri İlk tekmeyi hissettiğim an... notuyla paylaştı

Gonca Vuslateri, yaklaşık iki ay önce "Hamileyim" diyerek bebek beklediği müjdesini vermişti. Oyuncu bebeğinin tekme attığı ilk anda yaşadığı duygusal anı takipçileriyle paylaştı

Magazin 21-01-24 14:19

Her 10 çiftten birinde görülüyor! Sebepsiz de ortaya çıkabilir '6 ay içinde olmazsa...'

Anne-baba olmak isteyen çiftlerin karşısına çıkan en önemli problemlerden bir tanesi kısırlık... Her 10 çiftten birinde infertilite görülebildiğini belirten Doç. Dr. Gonca Yetkin Yıldırım, “Kısırlık nedenleri kadına, erkeğe bağlı ve her ikisi kaynaklı olabileceği gibi, bazen de hiçbir sebep olmaksızın görülebilir. İnfertilite tanısı alan çiftlere uygulanan en etkili teknik ise tüp bebektir. Tüp bebek tedavisine başlarken, çiftler için en uygun olan tedavi şekli belirlenir” dedi.

Kadin 18-01-24 12:59

Sevgilisinden hamile olduğunu açıklamıştı: Gonca Vuslateri göbeği açık bir şekilde paylaştı! Bebek göründü

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. Vuslateri, yeni yıl tatili için Kapadokya'ya gitti. Sosyal medya hesabından kareler paylaşan ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Magazin 03-01-24 17:20

Hamile olan Gonca Vuslateri ne zaman evlenecek? Annemlerle nikah konusunda didişiyoruz

Gonca Vuslateri, bir süredir adını gizli tuttuğu sevgilisinden bebek beklediğini açıklamıştı. İlk kez anne olmaya hazırlanan Gonca Vuslateri "Düğün ne zaman?" sorularına verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 15-12-23 13:30

Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Belgin Şimşek'i bir de Instagram'da görün! Pozlarına beğeni yağdı

ATV erkanlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Gonca Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Belgin Şimşek duru güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 23 yaşında olan genç oyuncu Instagram pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-11-23 14:41

Edis'in 'Alya' filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon için geri sayım başladı... Fragmanı bile nefes kesti

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem'in oturduğu 'Alya' filminin vizyon tarihi için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunda Edis Görgülü, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir gibi isimlerin yer aldığı aksiyon filmi 'Alya' 17 Kasım'da sinemalardaki yerini alacak.

Trend 15-11-23 15:43

8 aylık sevgilisinden hamileydi! Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. 8 aydır beraber yaşadığı sevgilisinden hamile olan Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 14-11-23 21:04

Kızılcık Şerbeti'nin Gonca'sı Özlem Leman Devran kimdir, kaç yaşında, nereli? Özlem Leman Devran'ın rol aldığı yapımlar

Kızılcık Şerbeti'ne Gonca rolü ile dahil olan Özlem Leman Devran kimdir ve kaç yaşında gibi soruların yanıtları araştırılmaya başladı. Dizide Ömer'in arkadaşı Gonca karakterinin yeni ayrılan Ömer ve Kıvılcım ilişkisini nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Gonca'sı Özlem Leman Devran kimdir, kaç yaşında, nereli? Özlem Leman Devran'ın hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 10-11-23 19:58

Bambaşka Biri'nin yıldızı Gonca Vuslateri ultrason görüntüsünü yayımladı! O detay dikkat çekti

Şimdilerde Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Sedef Atılbay' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu açıklamıştı. Ultrasonda fetüsün görüntüsü dikkat çekti.

Magazin 01-11-23 16:22

Gonca Vuslateri sette poz verdi! Yüzündeki değişim dikkat çekti

En son Zaferin Rengi filminde Vera rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Vuslateri'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü isme yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 24-10-23 13:56

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 28. bölüm tarihi ve 20 Ekim ATV yayın akışı

Ateş Kuşları dizsinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Kendilerine "Köksüzler" diyen 5 sokak çocuğunun hayatını işleyen dizi İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın ve Ozan Ağaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 20 Ekim ATV yayın akışı

Magazin 20-10-23 19:04

Gonca Vuslateri hamileymiş! Gonca Vuslateri'nin sevgilisi kim? Bomba açıklama

‘Yalan Dünya', 'Düğün Salonu' ve 'Her Şey Dahil' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin hamile olduğunu ortaya çıktı. Herkes Vuslateri'nin bebeğinin babasını merak ederken oyuncunun evlilik için planlar yaptığı da iddia edildi. Gonca Vuslateri'nin sevgilisi merak edilirken açıklama da gecikmedi.

Magazin 15-10-23 14:13

Kuruluş Osman'ın Gonca'sı Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Belgin Şimşek'in hayatı ve biyografisi

Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterini canlandıran Belgin Şimşek vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Gonca'sı Belgin Şimşek'in oyunculuk kariyeri...

Magazin 04-10-23 20:25

Estetik faciası! Badem göz ameliyatı genç kadının hayatını kararttı! 3 defa ameliyata ikna etti…

İzmir'de yaşayan bir çocuk annesi genç kadın, güzelleşmek uğruna gittiği özel bir klinikte hayatının şokunu yaşadı. Son dönemde en çok yapılan estetik türü olan "badem göz" ameliyatına giren 31 yaşındaki Gonca Akdemir, yüzünde yaralar olunca doktor mini yüz germe yapalım dedi. Yüzü daha kötü hale geldi. Yüz germe ameliyatının da dikişleri açılınca 3. kez ameliyata alınan genç kadının yüzünün eski halinden eser kalmadı.

Haber 26-08-23 07:45

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam Acarkent'teki villasını satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı

Bir süredir magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Paris'te tatil yaparken, Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam Acarkent'teki villasını satışa çıkardı. Villanın fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-04-23 13:00

Gonca Vuslateri sütyensiz pozuyla nefes kesti! “Dünyanın en güzel kadını”

En son Sıcak Kafa dizisi ile izleyici karşısına çıkan Gonca Vuslateri cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncu göğüs dekolteli ve sütyensiz pozlarını paylaştı. Vuslateri’nin fotoğraflarını beğenenler arasında ünlü isimler de yer aldı.

Magazin 12-04-23 11:30

Muharrem İnce'ye bir tepki de Öykü Serter'den... Sana verdiğim o lanet oy...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ünlü isimlerin hedefinde... Şahan Gökbakar, Gonca Vuslateri gibi isimlerden sonra Öykü Serter de sert bir çıkışta bulundu. Serter ağır ifadeler kullandı.

Magazin 28-03-23 13:30

Oyuncu Gonca Vuslateri'den gündem olan Muharrem İnce paylaşımı

100 bin imza toplayıp cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili Fazıl Say ve Şahan Gökbakar'dan sonra bir paylaşım da Gonca Vuslateri'den geldi. Güzel oyuncu sözünü hiç sakınmadı ve gündem oldu.

Magazin 27-03-23 13:16

Gonca Vuslateri’den Taha Duymaz çıkışı! “Enkaz altındayken yalancı diye…”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme Hatay’da yakalanan Taha Duymaz ve ailesi günlerdir enkaz altındaydı. Bugün ünlü fenomenin hayatını kaybettiği açıklandı. Taha Duymaz’ın vefat haberinin ardından ünlü isimler taziye mesajları yayınlamaya başladı. Bu isimler arasında yer alan Gonca Vuslateri Duymaz’a yalancı diyenlere isyan etti.

Magazin 17-02-23 16:10

Didem soydan'ın transparan pozuna yorum yağdı! Gonca Vuslateri dayanamadı

İddialı pozlarıyla sınırları zorlayan güzel model Didem Soydan bu kez transparan kıyafetiyle adından söz ettirdi. Soydan'ın sütyensiz paylaşımına Gonca Vuslateri de yorum yaptı.

Magazin 29-12-22 09:55

Gonca Vuslateri, Recep İvedik 7'i izledikten sonra paylaştı! Birbirilerinin manitalarına...

Başrollerinde Haluk Bilginer, Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh'un yer aldığı distopik dizi Sıcak Kafa'da yer alan Gonca Vuslateri sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Oyuncunun uzun uzun yaptığı paylaşım takipçilerinden beğeni aldı. Vuslateri Recep İvedik'i beğendiğini söylerken yaptığı analizle sosyal medyada adından söz ettirdi.

Magazin 12-12-22 17:03

Hazal Subaşı süper minisine bir de yırtmaç ekledi! Gonca Vuslateri dayanamadı

Kasaba Doktoru dizisinde canlandırdığı Leyla Erpek karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Subaşı, iddialı stiliyle de sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimi için göğüs dekolteli pozlar veren Hazal Subaşı, şimdi de yırtmaçlı süper minisiyle yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun paylaşımına, meslektaşı Gonca Vuslateri de kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-12-22 15:48

Osman Sonant ve Hazal Subaşı'ın Sıcak Kafa'daki öpüşme sahneleri gündem oldu! Kaliteli yapım, etkili oyunculuk

Başrollerde ise Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Tilbe Saran, Hakan Gerçek, Yetkin Dikinciler ve Haluk Bilginer gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sıcak Kafa dizisi her sahnesiyle beğeni topladı. Dizide Osman Sonant ve Hazal Subaşı'ın öpüşme sahneleri de gündem oldu.

Magazin 08-12-22 15:22

20 TL'lik para üstüyle 'Kazı Kazan' oynayan çift, 1 milyon lira kazandı! Büfe sahibi: Telefonlar susmuyor

Edirne'de bir büfeden alışveriş yapan çift, para üstü 20 lirayla 'Kazı Kazan' oynayıp 1 milyon kazandı. Büfe sahibi Gonca Sergen "50 lira ödeme yaptılar. Paranın üstüyle de ‘Kazı Kazan oynayalım’ dediler. Kazıdıktan sonra bir tereddütte düştüler. 31 numarada 1 milyon yazıyordu. Teyit ettik. Telefonlarımız durmuyor. Satışlar inanılmaz yüksek. Çok az malımız kaldı'' ifadelerini kullandı.

Haber 07-12-22 11:15

Gonca Vuslateri 'dansöz' oldu! Göğüs dekoltesi dikkat çekti

Netflix'in yeni yerli dizisi 'Sıcak Kafa'nın lansmanına katılan oyuncu Gonca Vuslateri, tercih ettiği kostümle dikkat çekti. Dansöz kostümü andıran bir kıyafet tercih eden Vuslateri, göğüs detayıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-11-22 14:54

Ebru Şallı'yı dövdüğü söyleniyordu! Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Derin'den şoke eden iddia: Müge Anlı'nın kapısındayım

Manken Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş son günlerde gündemden düşmüyor. Şallı'yı arabada darp ettiği iddia edilen Akkuş'un eski karısı Gonca Derin şoke eden iddialarda bulundu. Gonca Derin kızının kaçırıldığını söyleyerek "Müge Anlı'nın kapısındayım" dedi.

Magazin 17-11-22 10:20

Uğur Akkuş'un Ebru Şallı'ya barışma hediyesi aldığı 11 milyon TL'lik araba kriz çıkardı! Eski eş icraya gidiyor

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Görgü tanığının iddialarına rağmen Şallı yaşananları yalanladı. Akkuş'un Ebru Şallı'ya barışma hediyesi aldığı 11 milyon TL değerindeki Bentley gözlerden kaçmadı. Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin ise flaş hamlede bulunarak “Dört aydır nafakamı ödemiyor. İcraya gideceğim” dedi.

Magazin 16-11-22 11:32

Ebru Şallı'nın açıklamasından sonra Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Derin'den olay paylaşım! 'Müge Anlı'ya...'

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğünü yalanlaması sonrası görgü şahidi olduğunu iddia eden bir kişi açıklama yapmıştı. Görgü şahidinin açıklaması sonrası Şallı yeniden açıklama yaparak sitem etti. Şallı'nın açıklamasını gören Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Derin'den ise bomba bir gönderme geldi.

Magazin 25-10-22 16:39

Sıcak Kafa izleyenleri şaşırtacak! Delilik salgınındaki İstanbul'u anlatıyor! Netflix'in Türk distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi açıklandı!

Netflix'in uzun süredir merakla beklenen Türk yapımı distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'dan çarpıcı bir fragman yayınlandı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa dizisinde Hazal Subaşı, Osman Sonant, Şevket Çoruh ve Gonca Vuslateri paylaşıyor. İnsan beyninden geçen delilik hastalığının kaosa ve salgına neden olduğu karanlık bir dönemde geçen Sıcak Kafa dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 20-10-22 21:00

Başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı “Her Şey Dahil” filminin fragmanı yayınlandı

Başrollerini Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı “Her Şey Dahil” filminin fragmanı paylaşıldı. 9 Aralık 2022 tarihinde sinema seyircisiyle buluşacak filmin fragmanı sosyal medyanın dikkatini çekti. Filmin fragmanı dahi hayranlarını gülümsetmeye yetti.

Trend 19-10-22 17:33

Gonca Vuslateri traktör üstü pozlarıyla olay oldu! Pantolonunu kasığının altına kadar indirip...

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, tatil için gittiği Urla'da siyah mayosuyla traktör üstünde poz verdi. Vuslateri'nin belinin altına kadar indirdiği pantolonu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-22 15:06

Ana Kuzusu filmi konusu nedir? Ana Kuzusu ne zaman çekildi, oyuncuları kimler?

Ana Kuzusu filmi bu akşam TV'de sinemaseverler ile buluşacak. Komedi türünde olan filmin başrollerinde Cihan Ercan, Gonca Sarıyıldız, Asuman Dabak ve Tuğçe Karabayır'ın olduğu Ana Kuzusu filmi hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Ana Kuzusu filmi konusu nedir? Ana Kuzusu ne zaman çekildi, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 03-10-22 18:26

'Komşum eşimle yasak ilişki yaşıyor' cinayetinde 25 yıl 10 ay hapis

Konya'da market alışverişinden dönen komşusu Gonca Pekşen ve boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği eski eşi Abdullah Koçak'ı öldüren Özkan Can, "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan toplam 25 yıl 10 ay hapisle cezalandırıldı. Can, önceki beyanlarını tekrarlayarak, öldürme kastıyla hareket etmediğini öne sürdü. Can önceki duruşmada, Abdullah Koçak’ın eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürüp uygunsuz fotoğraflarını gönderdiğini ileri sürmüş eşiyle bu nedenle boşandığını söylemişti.

Haber 29-09-22 17:24

Günay Karacaoğlu kimdir? Yarım Elma dizisinin Gonca'sı Günay Karacaoğlu kimle evlendi, nereli ve kaç yaşında?

Günay Karacaoğlu, Instagram'da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde oynayan ama daha çok Yarım Elma dizisinde canlandırdığı Gonca karakteriyle bilinen ünlü oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Günay Karacaoğlu kimdir, kaç yaşında, kimle evlendi? İşte Yarım Elma'nın Gonca'sı Günay Karacaoğlu'nun hayatı, biyografisi ve oyunculuk kariyerine ilişkin detylar...

Magazin 29-09-22 11:35

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisinde oynayan ama daha çok Yarım Elma dizisinde canlandırdığı Gonca karakteriyle bilinen ünlü oyuncunun Instagram'da yaptığı 'evlilik' paylaşımı sonrası merak edildi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Saadettin Eskiçorapçı kaç yaşında, nereli?

Magazin 29-09-22 11:34

Gonca Vuslateri bornozlu pozunu paylaşıp takipçilerini uyardı! “Bir tek kelime edin de...”

Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu Gonca Vuslateri, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isimler arasında yer alıyor. Güzel oyuncu son olarak tamamen makyajsız beyaz bornozuyla verdi. Gönderisine esprili bir şekilde Vuslateri, “Doğal ol doğal ol dediniz. Doğal poz paylaşıyorum. Bir tek kelime edin de.. Hııı.” notunu ekledi.

Magazin 24-09-22 08:14

Gonca Vuslateri derin göğüs dekolteli pozuyla dudak uçuklattı!

Ekranların tanınan simalarından biri olan Gonca Vuslateri, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başladı. İddialı pozlarıyla gündeme gelen Vuslateri, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 20-09-22 19:09

Trouw Nutrition Türkiye’de üst düzey atama

Gonca Altıntaş, Trouw Nutrition Türkiye bünyesinde operasyonu yönetecek

Yurthaber 07-09-22 09:51