Gözde Kansu Haberleri Ve Son Dakika Gözde Kansu Haberleri

Gözde Kansu Haberleri Ve Son Dakika Gözde Kansu Haberleri

23 Ağustos 1980 doğumlu Gözde Kansu, oyuncudur. Oyunculuk eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde alan Kansu kariyerinde çok sayıda yapımda rol almıştır. Oynadığı yapımlar şunlardır: Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz, Abuzer Kadayıf, Üzgünüm Leyla, En Son Babalar Duyar, Yeter Anne, Kurşun Yarası, Mürüvvetsiz Mürüvvet, Canım Benim, Kısmet, Haylaz Babam, Cemile, Dudaktan Kalbe, Issız Adam, Aşk Üçgeni, Bahar Dalları, Neşeli Hayat, Hanımın Çiftliği, Al Yazmalim, Cast-ı Olanmı Var, Kutsal Bir Gün, Ankara'nın Dikmeni, Geçmiş, Medcezir, İçerde.

Gozde Kansu Haberleri

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ ve Gözde Kansu el ele görüntülenmişti! Bir anlık bir şey yanıtı olay oldu

Yalı Çapkını'nda oynayan Emre Altuğ ve Gözde Kansu sık sık aşk iddialarıyla gündeme geliyor. Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ ve Gözde Kansu son olarak el ele görüntülendi. Altuğ'un o haline dair yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-12-2023 11:09

'Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ ve Gözde Kansu törene el ele gelince... Sosyal medyayı sallayan görüntü

'Yalı Çapkını' dizisinde Orhan ile Gülgün karakterlerine hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun aşk yaşadıkları iddiaları sık sık gündeme geliyordu. Son olarak Emre Altuğ ve Gözde Kansu törene el ele gelince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 05-12-2023 14:52

Yalı Çapkını'ndan Zeytin Ağacı'na bomba transfer! Çok ünlü bir isim kadroya katıldı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'ndan Netflix'in popüler dizisi Zeytin Ağacı'na oyuncu transferi gerçekleşti. Aile Dizilimi ve atalarından aldığı manevi mirasla ilgili araştırma yapmaya, ruhsal anlamda şifa bulmaya yönelten dizi Zeytin Ağacı'na ünlü oyuncular dahil oldu. Yalı Çapkını'nın efsane karakterlerinden 'Gülgün'e hayat veren ünlü oyuncu Zeytin Ağacı'nın yeni sezonunda rol alacak.

Magazin 28-09-2023 08:37

Yalı Çapkını'nın yıldızları Emre Altuğ ve Gözde Kansu aşk iddialarını reddetmişti! Kafaları karıştıran paylaşım geldi

Star TV'nin rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda Emre Altuğ, Orhan karakterine hayat verirken Gözde Kansu ise Gülgün karakteri ile karşımıza çıkıyor. Dizinin sevilen ikilisi arasında bir dönem aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialar sonrası Emre Altuğ ve Gözde Kansu açıklama yaparak arkadaş olduklarını dile getirmişlerdi. Birlikte tatile giden ikiliden kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Magazin 02-08-2023 21:25

Gozde Kansu

Gözde Kansu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gözde Kansu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gözde Kansu ve Sıla'nın öğrencilik fotoğrafı olay oldu

Magazin dünyasının ünlüleri de bir zamanlar öğrenciydi. Son olarak Sıla ve Gözde Kansu'nun bir gençlik fotoğrafı sosyal medyaya düştü. İşte iki ünlü ismin değişimleri...

Magazin 24-08-2020 14:18

Kuaförüm Sensin bugün neden çıkmadı? Kuaförüm Sensin sunucusu kim oldu? Gözde Kansu ayrıldı mı?

Show TV'de yayımlanan ve jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç, Işıl Reçber ve Adnan Serter'in oturduğu Kuaförüm Sensin yarışması hafta içi her gün yayınlanıyordu. Kuaförüm Sensin yarışmasının sunucusu Gözde Kansu'nun olmaması , yarışmanın takipçilerine Gözde Kansu bugün neden yok, Gözde Kansu Kuaförüm Sensin yarışmasından ayrıldı mı dedirtti. İşte merak edilen Kuaförüm Sensin yeni sunucusu...

Magazin 20-08-2020 13:31

Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu kim oldu? Gözde Kansu'nun yerine gelecek isim belli oldu

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in sunucusu Gözde Kansu sürpriz bir şekilde yarışmadan ayrıldığını açıklamıştı. Bülent Ersoy'un da jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni sunucusu da belli oldu.

Magazin 14-08-2020 23:11

Kuaförüm Sensin neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Gözde Kansu Kuaförüm Sensin'den ayrıldı mı?

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmaya veda etti. Gözde Kansu geçtiğimiz hafta Kuaförüm Sensin'in hafta finalinde, herkesi şaşırtan kararı açıkladı ve yarışmanın sunuculuğundan ayrıldığını duyurdu. Bülent Ersoy'un da jüri olduğu Kuaförüm Sensin yarışması Gözde Kansu'nun ayrılığından sonra ekrana ara verdi. Peki Gözde Kansu Kuaförüm Sensin'den neden ayrıldı? Kuaförüm Sensin neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 11-08-2020 02:22

Gözde Kansu Kuaförüm Sensin'den neden ayrıldı? Gözde Kansu'dan veda açıklaması

Show TV'de ekrana gelen Bülent Ersoy'un da jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Peki Gözde Kansu, Kuaförüm Sensin'den neden ayrıldı?

Magazin 08-08-2020 01:05

Kuaförüm Sensin yeni sezon ne zaman başlıyor? Bülent Ersoy'un jüri olduğu Kuaförüm Sensin'in yayın tarihi açıklandı

Show TV'nin yarışma programı Kuaförüm Sensin'de büyük değişim yaşanıyor. Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün yeni jüri üyeleri olacağı Kuaförüm Sensin'in yeni sezon tarihi belli oldu. Peki Kuaförüm Sensin'de Bülent Ersoy'lu bölümler ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Magazin 08-06-2020 00:13

Kuaförüm Sensin'in yeni jüri üyeleri kimler oldu? Kuaförüm Sensin'de partnerleri belli oldu!

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in yeni sezonunda jüri üyeleri değişiyor. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğuna oturan Bülent Ersoy'un yanı sıra diğer jüri üyeleri de belli oldu. Peki Kuaförüm Sensin'in yeni jüri üyeleri kimler? Bülent Ersoy'un partnerleri kimler olacak?

Magazin 04-06-2020 20:56

Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar zor anlar yaşadı!

Show TV'de yayınlanan ve Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'in son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Saç kesim günü olduğu için zaten stresli olan modeller, Adnan Serter’in piksel kesim istediğini duyunca stüdyoda panik yaşadı.

Magazin 05-03-2020 23:33

Kuaförüm Sensin'de birinci kim oldu? Ödülü depremzedeler için bağışladılar! İşte Kuaförüm Sensin 7 Şubat Cuma sonuçları

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının 7 Şubat Cuma ekrana gelen 214. son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'in final günü oldukça çekişmeli geçti. Yarışmacılar duyarlılık göstererek kazandıkları ödülü Elazığ’daki depremzedelere göndereceklerini açıkladılar. Yarışmanın başarılı isimleri sürpriz bir şekilde hafta finalinde veda etti. Peki Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Hafta birincisi kim oldu?

Magazin 08-02-2020 01:53

Kuaförüm Sensin'de birinci kim oldu? Hangi yarışmacılar elendi? İşte Kuaförüm Sensin 3 Ocak Cuma sonuçları

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının 3 Ocak Cuma ekrana gelen 189. son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'in final günü oldukça çekişmeli geçti. Yarışmanın başarılı isimleri sürpriz bir şekilde hafta finalinde veda etti. Peki Kuaförüm Sensin'de kim gitti? Hafta birincisi kim oldu?

Magazin 04-01-2020 00:35

Kuaförüm Sensin'de model ile kuaför arasında gergin anlar! Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının son bölümünde, kuaförler, Adnan Serter’in kendileri için belirlediği saç kesimlerini modellerine uygulamak için ter döktü. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'de, saçlarını kısa kesildiğini söyleyen model ile kuaför arasında gergin anlar yaşandı. Peki Kuaförüm Sensin son bölümde gün birincisi kim oldu?

Magazin 26-12-2019 21:08

Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Finalde bir ilk yaşandı! Kuaförüm Sensin'de birinci kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının 20 Aralık Cuma ekrana gelen 180. son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'in final günü oldukça çekişmeli geçti. Yarışmada jüri eleme için sürpriz bir karar aldı ve bir ilk yaşandı. Peki Kuaförüm Sensin'de kim gitti? Hafta birincisi kim oldu?

Magazin 21-12-2019 02:14

Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Eleştirilere dayanamadı ve yarışmadan ayrıldı! Kuaförüm Sensin'de birinci kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının 13 Aralık Cuma ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'in final günü oldukça çekişmeli geçti. Kuaförüm Sensin'de elenen ismin dışında, bir yarışmacı ise kendi isteğiyle veda etti. Eleştirilere dayanamayan isim, yarışmadan ayrılma kararı aldı. Peki Kuaförüm Sensin'de kim gitti? Hafta birincisi kim oldu?

Magazin 14-12-2019 01:05

Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Finalde gerginlik yaşandı! Kuaförüm Sensin'de birinci kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının 29 Kasım Cuma ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'in final günü oldukça çekişmeli geçti. Yarışmanın başarılı isimleri sürpriz bir şekilde hafta finalinde veda etti. Peki Kuaförüm Sensin'de kim gitti? Hafta birincisi kim oldu?

Magazin 30-11-2019 02:23

Kuaförüm Sensin'de jüriyi şaşırtan değişim! Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının son bölümünde, konsept gereği kuaför ve makyözler modellerine siyahî kadınların saç ve makyajını yaptı. Modellerin önceki ve sonraki halleri arasındaki değişim çok şaşırtıcı oldu.Peki Kuaförüm Sensin son bölümde gün birincisi kim oldu?

Magazin 29-11-2019 00:56

Kuaförüm Sensin yarışmacısının talihsiz kazası! Tek eliyle yarıştı! Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının son bölümünde, iddialı ve sevilen yarışmacılardan Bilal, yaşadığı talihsiz kaza ile programa kolu sargılı geldi. Kolu kırılan kuaför Bilal, kesim gününde tek eliyle yarıştı. Peki Kuaförüm Sensin son bölümde gün birincisi kim oldu?

Magazin 22-11-2019 02:30

Kuaförüm Sensin'de aşk rüzgarları esti! Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının son bölümünde, günün konsepti ilk buluşmaydı. Kuaförler ve makyözler, modellerini hayatlarının aşkıyla ilk buluşmaları için hazırladı. Peki Kuaförüm Sensin son bölümde gün birincisi kim oldu?

Magazin 13-11-2019 01:56

Ahu Tuğba soluğu Amerika'da aldı! Kızım mezun oldu

Oyuncu Gözde Kansu üniversite yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 24-04-2018 13:44

Ünlü oyuncu paylaşımı sosyal medyayı salladı: Yok böyle sınıf

Ünlü oyuncu Gözde Kansu, sosyal medya hesabından üniversite yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraftaki oyuncuların sayısı ise Kansu'nun takipçilerinin 'Yok böyle sınıf' yorumlarına neden oldu. İşte o fotoğrafta yer alan oyuncular...

Magazin 27-03-2018 21:29

Gözde Kansu bindiği takside nasıl dolandırıldı?

Gözde Kansu, nasıl dolandırıldığını sosyal medya hesabından anlattı.

Magazin 10-10-2017 20:33

'İçerde'den Türk Malı'na transfer

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi 'İçerde'de Yeşim karakterine hayat veren Gözde Kansu, Star TV ekranlarında yeniden başlayacak olan 'Türk Malı' dizisinde yer alacak.

Magazin 18-05-2017 10:40

Murat Boz ile Gözde Kansu aşk mı yaşıyor?

Murat Boz, Sıla konserini Gözde Kansu'yla birlikte izledi. İkili arasındaki yakınlık, "Yeni bir aşk mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 24-09-2015 05:14

Ankara'nın Dikmen'i Yılbaşı Özel Bölümü Fragmanı

Tilbe ve Latif yılbaşı gecesi için arkadaşlarına davetlidir. Dikmen ise, bir televizyon programına katılacaktır. Ankaralı Turgut'un da yer aldığı yılbaşı programı için Dikmen çok heyecanlıdır fakat ortada var olan yanlış anlaşılma sebebiyle işler istediği gibi gitmez. Yılbaşı gecesi Zirek, taksiye aldığı yaşlı bir adamı kim olduğunu hiç bilmeden yılbaşını yalnız geçirmemesi için evlerine davet eder. Gecenin sonunda adamın kimliği sadece Zirek'i değil herkesi çok şaşırtacaktır. Ankara'nın Dikmen'i yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Çarşamba akşamı saat 21:45'te atv'de...

Magazin 30-12-2014 14:37

Ankara'nın Dikmen'i 24. Bölüm Fragmanı

Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 28 Aralık Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 24-12-2014 14:53

Ankara'nın Dikmen'i 23. Bölüm Fragmanı

Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 21 Aralık Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 18-12-2014 16:44

Ankara'nın Dikmen'i 22. Bölüm Fragmanı

Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 14 Aralık Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 10-12-2014 14:27

Ankara'nın Dikmen'i 21. Bölüm Galerisi

Tahliye'nin yokluğunda sabah kahvaltı hazırlama görevi Tilbe'ye kalmıştır.

Magazin 09-12-2014 11:53

Ankara'nın Dikmen'i 21. Bölüm Fragmanı

Tahliye'nin yokluğunda sabah kahvaltı hazırlama görevi Tilbe'ye kalmıştır. Fakat mutfakla hiçbir ilgisi olmayan Tilbe mutfağın altını üstüne getirir. Tilbe'nin annesi Mürvet hanım, kızının aklına girerek Latif'in ev üzerindeki yüzde elli hissesini Tilbe'nin üzerine yapmasını ister. Ankara'nın Dikmen'i yeni gününde yeni bölümüyle 07 Aralık Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 06-12-2014 15:57

Ankara'nın Dikmen'i 20. Bölüm Galerisi

Tilbe ve Latif evlilik yıl dönümleri için Paris'e gideceklerdir.

Magazin 28-11-2014 11:06

Ankara'nın Dikmen'i 20. Bölüm Fragmanı

Tilbe ve Latif evlilik yıl dönümleri için Paris'e gideceklerdir. Dikmen'den bunu gizlemek için Pakistan'a gideceklerini söylerler. Fakat bilmedikleri bir şey vardır. Türk Kültür Haftası nedeniyle Paris'te düzenlenecek bir etkinlik için Dikmen bir teklif alır ve o da Zirek'le birlikte Paris yolunu tutar. Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 28 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 25-11-2014 11:40

Ankara'nın Dikmen'i 19. Bölüm Fragmanı

Zeliş doğum yapmıştır. Acil olarak en yakındaki özel hastaneye gelen Zirek ise, doğum masraflarını nasıl karşılayacağını düşünmektedir. Dikmen, arkadaşına yardımcı olmak adına onun için en değerli şey olan bağlamasını emanetçiye bırakır. Latif, Zeliş ve Zirek'i tebrik etmek için hastaneye gitmek ister. Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 21 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 20-11-2014 12:24

Ankara'nın Dikmen'i 19. Bölüm Galerisi

Zeliş doğum yapmıştır.

Magazin 20-11-2014 12:23

Ankara'nın Dikmen'i 18. Bölüm Galerisi

Çocuklarına karne hediyesi sözünü tutmayan Tilbe ve Latif'in başının etini yiyen Sonat bisiklet istemektedir.

Magazin 13-11-2014 17:07

Ankara'nın Dikmen'i 18. Bölüm Fragmanı

Çocuklarına karne hediyesi sözünü tutmayan Tilbe ve Latif'in başının etini yiyen Sonat bisiklet istemektedir. Tilbe, bisikletin tehlikeli olduğunu düşünüp bu fikrinden onu vazgeçirecek başka bir şey bulmaları konusunda Latif'i ikna etmeye çalışır. Dikmen ise, meseleyi kendi bulduğu yöntemle çözmeye çalışır. Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 14 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 12-11-2014 15:09

Ankara'nın Dikmen'i 17. Bölüm Galerisi

Tilbe'nin annesi Mürüvvet'in eve gelmesiyle hayatı hareketlenen Dikmen'in, Zirek'in kardeşi Sıla'nın da İstanbul'a gelmesiyle iyice karmaşık hale gelir.

Magazin 05-11-2014 11:30

atv'den bomba transfer

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Burak Kut ve Gözde Kansu'nun paylaştığı Ankara'nın Dikmen'i Kanal D'den atv'ye transfer oldu.

Magazin 05-11-2014 09:51

Ankara'nın Dikmen'i 17. Bölüm Fragmanı

Tilbe'nin annesi Mürüvvet'in eve gelmesiyle hayatı hareketlenen Dikmen'in, Zirek'in kardeşi Sıla'nın da İstanbul'a gelmesiyle iyice karmaşık hale gelir... Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Burak Kut ve Gözde Kansu'nun paylaştığı, Kanal D'den atv'ye transfer olan Ankara'nın Dikmen'i atv'deki ilk bölümüyle 07 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da ekranda olacak.

Magazin 05-11-2014 09:49

Ankara'nın Dikmen'i 16. Bölüm Galerisi

Beste'ye görücü gelecektir.

Magazin 01-07-2014 15:44

Ankara'nın Dikmen'i 16. Bölüm Galerisi

Beste'ye görücü gelecektir.

Magazin 01-07-2014 08:54

Ankara'nın Dikmen'i 16. Bölüm Fragmanı

Beste'ye görücü gelecektir. Bunu duyan Dikmen, Beste'yi görmelerini engellemek için Zeliş'ten yardım ister. Beste'nin yerine geçecek olan Zeliş, gelenleri sinir etmek adına her şeyi yapar. Üstüne bir de Zirek gelince ortalık karışır. Ramazan'ın gelmesiyle Dikmen'in aklına Ramazan davulculuğu fikri gelir. Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 02 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'da Kanal D'de...

Magazin 30-06-2014 14:37

Ankara'nın Dikmen'i 15. Bölüm Galerisi

Dikmen, müzisyenler kahvesinde otururken bir sünnet düğünü işi gelir.

Magazin 27-06-2014 09:42

Ankara'nın Dikmen'i 15. Bölüm Fragmanı

Dikmen, müzisyenler kahvesinde otururken bir sünnet düğünü işi gelir. Zirek'i de alıp gittiği sünnet düğününde, sahnede saçılan dolarları toplayan Dikmen ve Zirek yüklü bir meblağı ceplerine koyar. Fakat kimsenin bilmediği şey vardır, dolarlar sahtedir. Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 25 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 24-06-2014 14:33

Ankara'nın Dikmen'i 15. Bölüm Galerisi

Dikmen, müzisyenler kahvesinde otururken bir sünnet düğünü işi gelir.

Magazin 24-06-2014 14:32

Ankara'nın Dikmen'i 14. Bölüm Galerisi

Zeliş, Zirek'in üstünde parfüm kokusu alınca kendisini aldattığını sanıp, şüphelenmeye başlar.

Magazin 17-06-2014 09:33

Ankara'nın Dikmen'i 14. Bölüm Fragmanı

Zeliş, Zirek'in üstünde parfüm kokusu alınca kendisini aldattığını sanıp, şüphelenmeye başlar. Bir akşam onu takip etmeye karar verir ve lüks bir villaya girdiğini görünce kıyamet kopar. Beste yeni tanıştığı Doktor Ferit'ten çok hoşlanmıştır. Fakat hiç beklemediği bir şey öğrenir ve hayalleri yıkılır. Ankara'nın Dikmen'i yeni bölümüyle 18 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 16-06-2014 14:00