Gq Dergisi Haberleri

Troya Müzesi'nin dijital dergisi Troy Museum Journal yayın hayatına başladı

Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye köyünde, Troya Antik Kenti'nin girişinde yer alan Troya Müzesi'ne ait dijital dergi "Troy Museum Journal" araştırmacıların hizmetine sunuldu.

Yurthaber 2024-03-29 10:50:52

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 2024-03-24 15:20:20

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 2024-03-22 19:39:30

SON DAKİKA | Tevhid Dergisi'ne operasyon! Çok sayıda gözaltı var

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin DEAŞ silahlı terör örgütünün "Tevhid Dergisi" adı altında Ankara yapılanması içerisinde yer aldıklarının tespit edildiği belirtildi.

Haber 2024-02-27 08:58:20

Türkiye'nin en zengin 10 ismi açıklandı! İşte listedeki isimler ve servetleri

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, bu yılın en zengin 100 Türk’ünü açıkladı. Murat Ülker 5.2 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer aldı. İşte listenin başındaki 10 isim...

Finans 25-02-24 12:02

İlk kez ortaya çıkarıldı! Depremin en korkunç saniyesini paylaştılar: O bölgelerden uzak durmamız lazım

6 Şubat depremlerinde 50 binden fazla vatandaşımızı kaybetmiştik. ODTÜ'lü bilim insanları depremi saniye saniye inceledi ve 24. saniyede 'enerji patlaması' yaşandığını tespit etti. İlk kez elde edilen veriler sonucunda ortaya çıkarılan tespitler dünyanın en prestijli bilimsel dergisi Science'ta yayınlandı. Prof. Dr. Erdin Bozkurt, "Bu makale bize gösteriyor ki fay ve fay bölgesinden uzak durmalıyız." dedi.

Haber 23-02-24 08:57

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Irina Shayk davet tarzıyla tam not aldı

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, erkek dergisi Maxim tarafından 'Rusya'nın en seksi kadını' seçilmişti. Şimdilerde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 09-02-24 13:31

Playboy dergisine çıplak poz veren ilk aristokrat oldu! Alman Prensesi kareleriyle dünya basınında gündem oldu

Almanya'nın Saksonya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris'in Playboy dergisi için verdiği pozlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Saksonya'nın son kralı 3. Friedrich'in soyundan gelen Iris, dergi tarihinde çıplak pozlarıyla kapak olan ilk aristokrat olarak geçmeyi başardı.

Trend 07-02-24 15:26

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-02-24 14:23

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-24 08:12

Maxim 'Dünyanın en seksi kadını' seçmişti! Olivia Culpo tribün pozlarıyla olay oldu

2019 yılında Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen 2012 Kainat Güzeli Olivia Culpo sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa tribün pozlarıyla olay oldu.

Magazin 24-01-24 10:01

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-24 15:05

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Kate Upton son haliyle gündem oldu! 'Yıllara meydan okuyor'

Modellik ve oyunculuk kariyerinde hızla ilerleyen Upton, erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti. Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şimdi de son haliyle gündem oldu. Görenler 'Yıllara meydan okuyor' yorumunda bulundu.

Magazin 19-01-24 15:42

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata sütyensiz tarzıyla mest etti

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan Emrata bu defa sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son paylaşımı olay oldu.

Magazin 12-01-24 14:50

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski eteğini sıyırıp verdiği pozla olay oldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Emrata lakaplı model ve oyuncu Emily Ratajkowski cesur pozlarına yenisini ekledi.

Magazin 02-01-24 17:10

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski saten elbisesiyle poz verdi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. İddialı ve cesur seçimleriyle adından söz ettiren ünlü isim bu defa siyah saten elbisesiyle poz verdi. Göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Emrata'nın son pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 26-12-23 16:16

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Defne Samyeli ve kızları Derin ile Deren'den transparan şıklığı! Ödül törenine damga vurdular

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-23 19:07

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-23 15:43

Taro Emir Tekin'in ödül törenine giydiği kıyafet çok konuşuldu! Gören Nuri Alço sandı

Ünlü Sanatçı Şevval Sam'ın kendi gibi oyuncu oğlu Taro Emir Tekin GQ Dergisi'nin ödül töreninde boy gösterdi. Gecede 'Yılın Stil Sahibi Erkeği' ödülüne layık görülen Taro Emir Tekin'in bornoza benzetilen kostümü magazin gündemine bomba gibi düşerken kimi sosyal medya kullanıcıları Tekin'i Nuri Alço'ya benzetti.

Magazin 18-12-23 23:32

GQ Ödül Törenine Ata Demirer'in fit görüntüsü damga vurdu!

GQ Men Of The Years 2023 ödül töreni gecenin en çok konuşulanları arasında ünlü komedyen Ata Demirer'de vardı. Yılın Komedi İnsanı ödülüne layık görülen Demirer, fit görüntüsüyle de herkesi şoke etti.

Magazin 18-12-23 23:32

Burak Özçivit'ten duygulandıran konuşma! Tüm salondan alkış sesi yükseldi

GQ Men of the Year 2023 ödül törenine katılan Burak Özçivit'in Gazze'ye destek konuşması büyük alkış topladı. Çocuk ölümlerine değinen Özçivit, "İnşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-12-23 23:04

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Icardi, Burak Özçivit ve Teoman aynı karede...

GQ Dergisi'nin ödül töreninde ünlü isimler katıldı. GQ ödülleri gecesine bir fotoğraf damga vurdu. Sosyal medyada akşam saatlerinde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafa binlerce yorum geldi.

Magazin 18-12-23 23:00

1915 Çanakkale Köprüsü'ne iki farklı ödül! Bakan Uraloğlu: Ülke olarak hepimizi gururlandırıyor

1915 Çanakkale Köprüsü ABD merkezli ENR dergisi tarafından iki farklı ödüle layık görüldü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Projemize gelen ödüller ülke olarak hepimizi gururlandırmaktadır” diyerek ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

Finans 10-12-23 13:00

Dikkat edilmesi gereken kadınlar listesine girdi! Merkez Bankası'nın ilk kadın başkanı olmuştu: Hafize Gaye Erkan, Forbes radarında

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın adının da aralarında bulunduğu 2024'te dikkat edilmesi gereken kadınlar listesini paylaştı. TCMB’nin ilk kadın başkanı olan Erkan için dergi, yüksek senflasyonun ekonomi üzerinde baskı oluşturduğu dönemde göreve gelmesine dikkat çekti.

Finans 09-12-23 14:54

Spor sunucusu Alez Scott kırmızı halı tarzıyla dikkat çekti! Sütyensiz hali olay oldu

Güzel spor sunucusu Alex Scott, GQ Men of the Year Ödülleri'ne oldukça iddialı bir kıyafetle geldi. Güzel sunucunun sütyensiz seçimi kırmızı halıda dikkat çekmeyecek gibi değildi.

Magazin 16-11-23 09:46

Bir dönem 'Dünyanın en seksi kadını'ydı! Kate Upton son pozuyla dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton, sosyal medyayı oldukça az kullanıyor. Bir döneme damga vuran güzel model "Aylardır ilk kez topuklu giyiyorum" diyerek paylaştığı pozlarla hayranlarını mest etti.

Magazin 14-11-23 08:17

Mükemmel kadın seçildi! 'Bir sır saklıyorum' diyerek yaptığı itiraf sosyal medyanın gündemine yerleşti

Brezilyalı model Janaina Prazeres, Playboy dergisi tarafından 'mükemmel kadın' seçildiği için çok mutlu olduğunu dile getirirken hayranlarından büyük bir sır sakladığını söyledi. 35 yaşındaki model kusursuz güzelliğe ulaşmak için defalarca bıçak altına yattığını söyleyerek estetik yaptırmadan önceki hallerini de paylaşmayı ihmal etmedi. Prazeres'in itirafı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 01-11-23 10:01

'Dünyanın en seksi kadını'ydı! Kate Upton son haliyle beğeni topladı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kariyerinde durma noktasına geldi. Güzel model artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

Magazin 24-10-23 09:13

Dünyanın en büyük 10 derbisi açıklandı! Fenerbahçe-Galatasaray maçının sıralaması da belli oldu

FourFourTwo dergisi, dünyanın en büyük 10 derbisini açıkladı. Listede Fenerbahçe-Galatasaray ön sıralarda yer aldı.

Spor 13-10-23 16:37

Türk Dili dergisi nasıl yazılır, Türk Dili dergisi yazımı nasıl olmalıdır? Türk Dili dergisi büyük mü yazılır küçük mü yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçeyi doğru kullanmak, kelimeleri, ifadeleri doğru telaffuz etmek ya da doğru olarak yazmak için bazı kurallar geliştirilmiştir. Bu kurallar Türkçe Yazım Kuralları olarak isimlendirilmiştir. Birleşik bir kelimenin ayrı ya da bitişik yazılacağı, özel isimlerin büyük harfle başlaması gibi durumlarda hataya düşmemek için bu kurallara uyulması önemlidir. Peki, Türk Dili dergisi ifadesi büyük mü yazılır küçük mü?

Egitim 16-08-23 11:05

'Dünyanın en seksi kadını' seçilmişti! Kate Upton'ın son hali dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Justin Verlander ile evlenen ve sunuculuk yapan güzel isim son halini paylaştı.

Magazin 28-07-23 08:32

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel dünyanın en iyi 50 lüks oteli arasında yer aldı

Amerikan stil dergisi Robb Report tarafından belirlenen, dünya çapında en lüks 50 otelin duyurulduğu listede Türkiye’den Museum Hotel'de yer almaya hak kazandı.

Yurthaber 24-07-23 10:00

Ünlü bilim dergisi yayınladı! Tüm dünyada bir anda gündem oldu: 7 ve üzeri depremleri 2 saat önceden haber veren formül!

Dünyaca ünlü Science bilim dergisinde yayımlanan bir makale tüm dünyada gündem oldu. Makaleye göre, bilim insanları 7 ve üzeri depremleri 2 saat önceden haber verebilecek bir method geliştirdi. İşte ülkemizi de yakından ilgilendiren keşfin tüm detayları!

Haber 22-07-23 12:53

Emre Kurttepeli, Startup 100 Ödül Törenine konuşmacı olarak katıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Endeavor Türkiye ve Startup Dergisi destekleriyle gerçekleştirilen araştırmada ilk 10’a giren startuplara ödül verildi.

Finans 06-07-23 12:27

Emre Kurttepeli, İş’te Dijital Buluşmalar Etkinliğine Katıldı

Türkiye İş Bankası, dijital dönüşümün tüm iş alanlarında yaygınlaşmasına ve gelişmesine, ülke ekonomisine katma değer yaratacak yeni sanayi “dijital ekosistemin” gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 2017 yılında “İş’te Dijital Buluşmalar” adını taşıyan toplantılarını Fortune Dijital Dergisi ile başlattı.

Finans 06-07-23 12:21

Tülden mini eteğiyle kanoya binen Emrata dekolteli pozlarıyla nefes kesti!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her paylaşımıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa tülden mini eteğiyle kanoya bindi. O anları takipçilerinin beğenisine sunan Emrata dekolteli pozlarıyla adeta nefes kesti.

Magazin 04-07-23 10:01

Fatih Terim unutulmaz UEFA zaferini France Football dergisine anlattı, o sözleri dikkat çekti!

A Milli Takım'da ve Galatasaray'daki görkemli kariyeri sonrası uzun bir süredir futboldan uzak olan Fatih Terim, ünlü spor dergisi France Football'a konuk oldu. Tecrübeli teknik adamın 'Siler atarım' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 22-06-23 19:19

‘Dünyanın en seksi kadını' seçilen Ashley Graham aşka geldi! Kocasını öperken çekilen pozunu paylaştı

Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadan yönetmen eşi Justin Ervin ile romantik anlarda çektiği bir pozunu paylaştı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden eşini öptüğü anları paylaşan Graham’ın gönderisi gündem olmayı başardı.

Trend 17-06-23 16:17

Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian... Forbes, Amerika'nın en zengin kadınlarını açıkladı

ABD merkezli Forbes dergisi her yıl olduğu gibi bu yıl da Amerika'nın en zengin kadınlarını açıkladı. Girişimleri ve sektördeki başarılarıyla 'kendini yoktan var eden' kadınları sıralayan Forbes'un listesinde Kylie Jenner'ın 6. kez üst üste yer alarak gündeme geldi.

Magazin 02-06-23 11:29

Emily Ratajkowski tanga bikinisiyle duşa girdi! Olay oldu

2014 ve 2015 yıllarında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık konuşulan Emily bu defa duştan paylaşım yaptı.

Magazin 24-05-23 15:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alıp bir skandala daha imza attılar! Türkiye'den açıklamalar peş peşe geldi: Merak etme Charlie Hebdo...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye karşıtı çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Fransız Charlie Hebdo dergisi bir kez daha tepki çeken bir kapak ile ortaya çıktı. Seçimlere yönelik mesajlar içeren kapağa ilişkin hükümet kanadından peş peşe açıklamalar geldi.

Haber 17-05-23 11:29

Erdoğan'a yönelik mesaj içeren kapağı çok tartışılmıştı! The Economist dergisinin son hamlesi dikkatlerden kaçmadı

Türkiye'nin 14 Mayıs seçimleri dünyada da geniş yankı uyandırmıştı. İngiliz The Economist dergisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik mesajlar verdiği kapağıyla tartışmaları beraberinde getirmişti. Seçimlerde oy sayım işlemi devam ederken The Economist'ten yeni bir hamle geldi. Derginin bu hamlesi sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 15-05-23 01:54

The Economist dergisinin Twitter kapak fotoğrafına AK Parti'den sert tepki

The Economist dergisi, Twitter'daki kapak fotoğrafını İngilizce olarak "Erdoğan gitmeli" yazısıyla değiştirdi. İngiliz dersinin bu hareketi sosyal medyada tepki çekti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İngiliz The Economist Dergisi, Twitter kapak fotoğrafına “Erdoğan gitmeli” yazarak uluslararası bir basın kuruluşunun demokrasi tarihinde yaptığı en büyük hadsizliklerden birine imza atmış." tepkisini gösterdi.

Haber 08-05-23 23:15

Devlet Bahçeli'den The Economist dergisinin kapağına sert tepki! 'Alayı gelsin'

MHP lideri Devlet Bahçeli, Balıkesir'de düzenlenen ‘‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ mitinginde konuştu. The Economist dergisinin seçim kapağına tepki gösteren Bahçeli, "İngiliz The Economist dergisi Erdoğan gitmeli diyormuş, Türkiye'ye yön veremezler. Türkiye'yi sömürge haline getiremezler. Alayı gelsin şayet boyun eğersek onlar gibi namerdiz" dedi. İşte Bahçeli'nin konuşmasından önemli detaylar...

Haber 06-05-23 14:59

'Dünyanın en seksi kadını' seçilmişti! Ashley Graham kıvrımlarıyla MET Gala'da ezber bozdu

Büyük beden modelliğin öncülerinden olan model Ashley Graham, Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' seçilmişti. Kıvrımlarıyla tanınan model sıfır bedenlerle dolu MET Gala'da resmen ezber bozdu.

Magazin 04-05-23 07:36

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi

2014 ve 2015 yıllarında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Cesur ve iddialı tarzına bir yenisi daha ekleyen Emrata lakaplı model ve oyuncu bu defa düğmelerini sonuna kadar açık dekolteli poz verdi.

Magazin 26-04-23 09:16

Yıllardır haber alınamıyordu! Michael Schumacher röportajını Cevaplar tamamen ondan! diyerek duyurdular! Ortalık karıştı

Formula 1'in efsane isimlerinden Michael Schumacher, 2013 yılında Alp Dağları'nda geçirdiği kayak kazası sonrası uzun yıllardır komada. Ailesinin sağlık durumunu sır gibi sakladığı Schumacher'in için geçtiğimiz günlerde olay bir iddia ortaya atıldı. Alman Die Aktuelle dergisi kapağında Formula 1 pilotu Michael Schumacher'ın fotoğrafı ile bir sayı çıkarırken, "Cevaplar tamamen ondan! Michael Schumacher, 54 yaşında!" ifadelerini kullanırken, ortalık bir anda karıştı. İşte detaylar...

Spor 24-04-23 16:58

Maxim 'Dünyanın en seksi kadını' seçti! Kıvrımlı model Ashley Graham çıplak şekilde yere uzandı

Büyük beden modelliğin öncülerinden olan Ashley Graham, Maxim dergisi için iddialı pozlar verdi. Kıvrımlı model çıplak halde yere uzanıp poz verirken ekip modelin üstünü şeffaf tülle kapadı. İşte o iddialı pozlar...

Magazin 21-04-23 10:05