Gudio Senia Haberleri

Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Guido Senia Irina Shayk ile tatilde! Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş da...

Irina Shayk ve Stella Maxwell, Burberry'den Riccardo Tisci ve dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş ve Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia İbiza tatilinde görüntülendi.

Magazin 2022-08-08 07:27:41

Irina Shayk ve Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Guido Senia tatilde

Dünyaca ünlü model Irina Shayk arkadaşlarıyla tatilde... Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yle yeniden barışan Şeyma Subaşı'nın ayrıldığı İtalyan erkek arkadaşı Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk'a eşlik ediyor.

Magazin 2021-08-09 09:14:49

Melisa Döngel ve Deniz Şahin aşkı ortaya çıktı

Ekin Koç ve Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi DJ Guido Senia ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel aşkını Instagram hesabından açıkladı. Ünlü oyuncu iş insanı Deniz Şahin ile aşk yaşıyor.

Magazin 2021-05-03 10:13:15

Melisa Döngel'den gece gece bikinili paylaşımlar

Sen Çal Kapımı dizisiyle ünlenen Melisa Döngel DJ Guido Senia ile aşk dedikodularıyla gündemdeydi. Döngel'den dikkat çeken pozlar geldi.

Magazin 2021-04-18 11:26:28

Şeyma Subaşı yabancı sevgili tutkusundan vazgeçmiyor

Geçtiğimiz yaz aşk yaşadığı Guido Senia ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı, zaman kaybetmeden yeni bir sevgili buldu. Subaşı, sevgilisiyle birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından "Lütfen nazar olmasın" isteğiyle paylaştı.

Magazin 06-01-21 14:13

Şeyma Subaşı'nın gizemli sevgilisiyle ateşli dansı olay oldu

Pandemi sürecinde İtalyan sevgilisi Guido Senia ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtı. Subaşı, sevgilisiyle birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştıktan sonra bir de dans videosu paylaştı. Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi olduğu iddia edildi.

Magazin 05-01-21 09:18

Şeyma Subaşı'dan ayrılan Gudio Senia eski aşkına döndü

Şeyma Subaşı ve Guido Senia 1,5 yıl aşk yaşamış ancak ani bir kararla ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Ayrılıktan bir süre sonra Guido Senia eski sevgilisi Maria Carla Boscono ile barıştı.

Magazin 29-11-20 09:47

Şeyma Subaşı ile ayrılan Guido Senia eski sevgilisine geri döndü

Şeyma Subaşı ve Guido Senia geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktaladı. Instagram hesaplarından birbirleriyle olan fotoğrafları silemeyen ikiliden Gudio Senia, eski aşkı Maria Carla Boscono'ya geri döndü.

Magazin 28-11-20 16:20

Şeyma Subaşı kızı Melisa’nın doğum gününde gönderme yaptı! ‘Bekar anne olarak...’

Televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğini bitirdikten sonra gönlünü DJ Gudio Senia’ya kaptıran Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından kızı Melisa’nın doğum gününü kutladı. Gudio Senia’yla 1.5 yıl süren ilişkilerini sona erdiren Şeyma Subaşı’nın Melisa için paylaştığı doğum günü mesajında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Şeyma Subaşı’nın örnek olmak istediğini söylemesi eleştiri oklarının kendisine çevrilmesine neden oldu.

Magazin 28-10-20 11:12

Şeyma Subaşı paylaştı eski sevgili yorum yaptı

Şeyma Subaşı ile 1,5 yıllık ilişkisi bitince ülkesinde dönen Gudio Senia Şeyma Subaşı'yı halen takip ediyor. Gudio Senia son olarak da Subaşı'nın paylaşımına yorum yaptı.

Magazin 28-10-20 09:28

Şeyma Subaşı: Hayatımda kimse yok

İtalyan Dj Guido Senia ile olan ilişkisini sonlandıran ünlü isim Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtığına dair iddiaları yalanladı.

Magazin 12-09-20 10:20

Şeyma Subaşı 2 yıl sonra Kapadokya’da ! Şeyma Subaşı ve kızı Melisa’nın eğlenceli tatili!

Geçtiğimiz günlerde İtalyan sevgilisi Gudio Senia ile ayrılığını açıklayan Şeyma Subaşı aşk acısını çabuk unuttu. Subaşı Acun Iılıcalı’yla evli olduğu dönemde Kapadokya’da kaldığı otele bu sefer de kızı Melisa’yla birlikte geldi. Şeyma Subaşı’nın sosyal medya paylaşımları dikkatleri çekti.

Magazin 02-09-20 16:28

İddialar doğru çıktı! Şeyma Subaşı Guido Senia ile ayrıldığını açıkladı

Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan sonra i Guido Senia sevgili olan Şeyma Subaşı ilişkisini bitirdi. İddialar göre Subaşı sevgilisinin faturalarını ödemekten sıkılmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen Şeyma Subaşı ilk kez konuştu. Subaşı ayrı kaldıkları sevgilisiyle kıskançlık sorunu yaşadığını da laf arasında söyledi.

Magazin 28-08-20 06:44

Bomba iddia! Şeyma Subaşı ve Senia Guido ayrıldı mı? Faturaları ödemekten bıktı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor. son dönemlerde adı aşk dedikodularına karışan Subaşı sevgilisi Senia Guido'dan ayrıldı. İddialara göre Şeyma Subaşı sevgilisinin faturalarını ödemekten sıkıldı.

Magazin 27-08-20 09:53

Şeyma Subaşı'ndan teknede bikinili pozlar

Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdıktan sonra Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, normalleşme adımlarının atılmasıyla tatile çıktı.

Magazin 12-08-20 15:47

Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı mı? Mehmet Germiyangil iddialarına yanıt

Şeyma Subaşı'nın Guido Senia ile ayrılıktan sonra birlikte görüntülendiği iş insanı Mehmet Germiyangil ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Hakkında çıkan haberleri gören Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla Guido ile ayrılmadığını duyurdu.

Magazin 28-07-20 09:23

Şeyma Subaşı Hailey Bieber’ı mı taklit ediyor? Şubaşı’nın takipçileri anında yakaladı

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı’nın her attığı gönderi olay olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ile evliliğini bitirdikten sonra İtalyan Gudio Senia’yla yeni bir ilişkiye başlayan Subaşı’nın yabancı kültürlere alan ilgisi her geçen gün artıyor. Subaşı son gönderisinde ise yakayı fena ele verdi.

Magazin 27-07-20 11:26

Bomba iddia! Şeyma Subaşı ve Mehmet Germiyanlıgil aşk mı yaşıyor?

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile birlikte yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı'nın, iş insanı Mehmet Germiyanlıgil ile yaptığı Instagram paylaşımı kafaları karıştırdı. Subaşı'nın kalpli paylaşımı 'Yeni aşk' yorumlarına neden oldu.

Magazin 23-07-20 16:13

Şeyma Subaşı eleştirilere gardını aldı! 'Ayaklarım….'

Şeyma Subaşı sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. İtalyan sevgilisi Gudio Senia’yı ülkesine yolladıktan sonra kızı Melisa ile yaz tatilinin tadını çıkartan Şeyma Subaşı bikinili pozlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Her yaptığı konuşulan Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı bu sefer hakkında yapılacak eleştirileri önceden tahmin ederek cevap verdi.

Magazin 19-07-20 14:42

Şeyma Subaşı yeni bebeklerini görücüye çıkarttı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki, evliliği, kızı Melisa ve sevgilisi Guido Senia ile magazin gündeminde yer almayı başaran Şeyma Subaşı bu sefer de yeni işiyle sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Her yaptığı hareket takip edilen ve çoğu kişi tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Subaşı, ‘Babe Activewear’ ismini verdiği bir giyim markası kurdu. Bu marka çatısı altında Subaşı spor kıyafetleri ve plaj giyim ürünleri satacak.

Magazin 09-07-20 10:27

Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı mı? 'Biz ayrılmadık'

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşandı ama dostlukları sürüyor. Önceki gün kızları Melisa ile birlikte Bodrum’da yemek yediler. Şeyma Subaşı kameralara yakalanınca sevgilisi Guido ile ayrılık iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 23-06-20 10:49

Şeyma Subaşı sevgilisi Guido'yu İtalya’ya gönderdi

Karantina günlerini DJ sevgilisi Guido Senia ile geçiren ve sosyal medya hesabından da bu döneme ait çok sayıda paylaşıma imza atan Şeyma Subaşı, bu defa onu İtalya'ya uğurlamadan önce çekilmiş bir karesini paylaştı.

Magazin 20-06-20 10:24

Şeyma Subaşı, Çeşme'de güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor!

Şeyma Subaşı, İtalyan sevgilisi Guido Senia ile Çeşme'de güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Deniz sezonunu açan Subaşı, bikinili fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 07-06-20 22:07

Şeyma Subaşı dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi...

Acun Ilıcalı'ın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir dövmeci çıkışı görüntülenen Subaşı, koluna dövme yaptırdı. Subaşı, kendisini sık sık eleştiren Demet Akalın hakkında da konuştu.

Magazin 06-06-20 16:26

Şeyma Subaşı dövmeciye koştu! Demet Akalın sorulunca...

Acun Ilıcalı'ın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir dövmeci çıkışı görüntülenen Subaşı, koluna dövme yaptırdı.

Magazin 05-06-20 16:43

Şeyma Subaşı'dan havuz başında bikinili pozlar!

Yasak dinlemeden İzmir'e giden ve sevgilisi Guido Senia ile Çeşme'de tatil yapan Şeyma Subaşı, bikinili pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 25-05-20 02:24

Şeyma Subaşı yasağı deldi mi?

Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra İtalya DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı'nın giriş - çıkış yasağına uymayıp Çeşme'ye gittiği iddia edildi. Subaşı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ele verdi.

Magazin 07-05-20 16:54

Şeyma Subaşı'dan sevgilisi Guido Senia için evde traş denemesi!

Karantina sürecinde İstanbul'daki evinden dışarı çıkmayan Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia’nın saç tıraşını kendisi yaptı.

Magazin 07-04-20 02:18

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'nın karantina isyanı!

Yurtdışından Türkiye’ye geldikten sonra 14 gün karantina altında kalma kuralına uymadığı iddiasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia, Sağlık Bakanlığı'nın talimatıyla 14 gün karantinaya alınmıştı.

Magazin 16-03-20 11:13

Şeyma Subaşı karantinada ilklerini yaşıyor!

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Senia, koronavirüs şüphesi ile Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde testten geçirilip '14 gün evden çıkmama' şartıyla eve gönderildi. Subaşı evde ilklerini yaşıyor.

Magazin 16-03-20 09:46

Karantinadaki Şeyma Subaşı'ndan 'ev' paylaşımı

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde corona virüs testinden geçirilen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi Guido Senia, 14 gün dışarı çıkmama şartıyla eve gönderildi. Subaşı'ndan karantina paylaşımı geldi!

Magazin 15-03-20 16:33

Şeyma Subaşı ile sevgilisi Guido Senia'ya 'koronavirüs' karantinası

Gaziosmanpaşa'da koronavirüsü testinden geçirilen Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi Guido Senia, 14 gün evden çıkmama şartıyla eve gönderildi. Şeyma Subaşı da konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Magazin 14-03-20 17:14

Şeyma Subaşı'dan Guido Senia ve İtalya açıklaması

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia, İstanbul’a geldi. Senia'nın koronavirüs nedeniyle 14 gün kuralına uymadığı iddia edildi. Subaşı, sevgilisinin Türkiye'de karantinada kalmamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 13-03-20 20:42

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia İtalya'dan Türkiye'ye geldi! Soluğu eğlencede aldı!

Şeyma Subaşı ve Guido Senia çifti dün akşam bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle sohbet eden Guido Senia, İtalya'dan Türkiye'ye geldiğini açıkladı. Guido Senia’nın 14 gün kuralına uymaması üzerine İçişleri Bakanlığı’nın harekete geçtiği öğrenildi.

Magazin 13-03-20 14:39

Şeyma Subaşı yataktan paylaştı! 'Ben kendimi seviyorum'

Sevgilisi Guido Senia ve kızı Melisa ile birlikte çıktığı kayak tatilinden döndükten sonra sosyal medya hesabından paylaşımlarına devam eden Şeyma Subaşı, bu defa uyku öncesi yataktan bir paylaşım yaptı.

Magazin 09-03-20 14:48

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'ya kalpli mesaj!

Yeni yıla sevgilisi Guido Senia ile giren Şeyma Subaşı, kızları Melisa'yla fotoğraf paylaşan eski eşi Acun Ilıcalı'nın fotoğrafına kalp emojileri koyarak yorum yaptı. Ilıcalı ise eski eşinin yorumuna bir cevap vermedi.

Magazin 01-01-20 10:47

Şeyma Subaşı amuda kalktığı anları paylaştı! Sevgilisinden övgü geldi

Şeyma Subaşı Instagram hesabından spor yaptığı anlarda çekilen bir videosunu paylaştı. Videoda amuda kalkan ve zor hareketler yapan Şeyma Subaşı'nın paylaşımına DJ sevgilisi Guido Senia da yorum yaptı.

Magazin 30-12-19 02:17

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia çirkin soruyu yanıtsız bırakmadı

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia, bir Türk takipçisinin "Cinsel organın kaç cm?" sorusuna kahkaha atan emojiyle cevap verdi.

Magazin 11-12-19 13:26

Guido Senia'dan Şeyma Subaşı'nı aldattı haberlerine yanıt

İtalyan DJ Gudio Senia, Şeyma Subaşı'yı bir Türk kadınla aldattığı yönünde çıkan haberleri yalanladı. Bir haber sayfasının paylaşımına cevap veren Senia, "Nasıl aptal olunabiliyor" diyerek herkesi de şaşırttı.

Magazin 04-12-19 10:13

Guido Senia Şeyma Subaşı'nı aldattı mı? Bomba iddia

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Guido Senia sevgilisi Şeyma Subaşı ile bir partide görüntülenmişti. Şimdi ise ikili hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Ünlü DJ'in Subaşı'nı bir Türk kızıyla aldattığı konuşuluyor.

Magazin 03-12-19 10:27

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden takipçisine sert cevap

Sevgilisi Şeyma Subaşı ile Miami'de tatil yapan İtalyan DJ Guido Senia, bir Türk takipçisinin "Eski koca parası mı yiyorsun?" sorusuna "Aptal olma" cevabını verdi.

Magazin 04-11-19 16:19

Şeyma Subaşı sevgilisinin oğluyla fotoğraf paylaştı

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir şekilde boşanan Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Subaşı, Instagram hesabından sevgilisinin oğluyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak aileye girdiğini gösterdi.

Magazin 03-11-19 16:37

Şeyma Subaşı, Miami'de denizin ve güneşin tadını çıkarıyor! Bikinili pozunu paylaştı

Şeyma Subaşı tatile gittiği Miami'de güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Sevgilisi Guido Senia ile tatil yapan Şeyma Subaşı, son olarak Miami plajlarında çekilen bikinili bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 30-10-19 00:19

Sevgilisiyle tatile çıkan Şeyma Subaşı'dan bikinili paylaşım

Sevgilisi Guido Senia ile Miami'de tatil yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili videosuyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 29-10-19 12:17

Şeyma Subaşı ve Guido Senia'nın özel fotoğraflarına aileden tepki

Yakın arkadaşının YouTube üzerinden yayınlanan programına konuk olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Guido Senia ile özel fotoğraflarını paylaşmasıyla ilgili ailesinin tepki gösterdiğini itiraf etti.

Trend 24-10-19 09:20

Şeyma Subaşı leopar desenli bikinisiyle yine gündemde

Ibiza'da sevgilisi Guido Senia ile tatil yapan Şeyma Subaşı, leopar desenli bikinisiyle yaptığı sosyal medya paylaşımı yine çok konuşuldu.

Magazin 06-10-19 12:35

Şeyma Subaşı’dan ikinci çocuk sinyali

TV 8'in patronu Acun Ilıcalı'dan boşandıktan kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, ikinci çocuğu istediğini belirtti.

Magazin 03-10-19 17:09

Şeyma Subaşı'dan kalpli yatak pozu

DJ sevgilisi Guido Senia ile ayrıldıkları iddiası ortaya atılan Şeyma Subaşı, saçlarıyla kalp yaparak yatakta poz verdi.

Magazin 01-10-19 00:47

Şeyma Subaşı ile Guido Senia barıştı mı?

Şeyma Subaşı, ayrıldığı iddia edilen sevgilisi Guido Senia'yı sosyal medya hesabından tekrar takibe aldı

Magazin 28-09-19 00:43