Guido Senia Haberleri

Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Guido Senia Irina Shayk ile tatilde! Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş da...

Irina Shayk ve Stella Maxwell, Burberry'den Riccardo Tisci ve dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş ve Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia İbiza tatilinde görüntülendi.

Magazin 08-08-2022 07:27

Mohammed Alsaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı’nın eski aşkına döndüğü iddia edildi

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrıldığı iddia edilen Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Şeyma Subaşı, eski sevgilisi Guido Senia'nın düzenlediği partiye katıldı. Bu buluşma eski sevgililerin tekrar barıştığı dedikodularını ortaya çıkardı.

Magazin 01-11-2021 03:00

Irina Shayk ve Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Guido Senia tatilde

Dünyaca ünlü model Irina Shayk arkadaşlarıyla tatilde... Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yle yeniden barışan Şeyma Subaşı'nın ayrıldığı İtalyan erkek arkadaşı Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk'a eşlik ediyor.

Magazin 09-08-2021 09:14

Şeyma Subaşı eski ve yeni sevgilisiyle teknede!

Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor. Subaşı iddialara göre yeni ve eski sevgilisiyle teknede tatil yapıyor.

Magazin 09-06-2021 11:37

Guido Senia

Guido Senia Hakkındaki Haberler Mynet'te. Guido Senia Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Melisa Döngel ve Deniz Şahin aşkı ortaya çıktı

Ekin Koç ve Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi DJ Guido Senia ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel aşkını Instagram hesabından açıkladı. Ünlü oyuncu iş insanı Deniz Şahin ile aşk yaşıyor.

Magazin 03-05-2021 10:13

Melisa Döngel'den gece gece bikinili paylaşımlar

Sen Çal Kapımı dizisiyle ünlenen Melisa Döngel DJ Guido Senia ile aşk dedikodularıyla gündemdeydi. Döngel'den dikkat çeken pozlar geldi.

Magazin 18-04-2021 11:26

Melisa Döngel'in bikinili pozları Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisinin dikkatini çekti

Sen Çal Kapımı dizisiyle ön plana çıkan Melisa Döngel deniz kenarında bikinili pozlar verdi. Döngel'in bikinili pozları Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia'nın dikkatini çekti.

Magazin 12-04-2021 10:09