Gülenay Kalkan Haberleri Ve Son Dakika Gülenay Kalkan Haberleri

Gülenay Kalkan Haberleri Ve Son Dakika Gülenay Kalkan Haberleri

Gülenay Kalkan 26 Nisan 1959 tarihinde Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluk dönemini ve hayatının uzun bir bölümünü bu şehirde geçirdi.

14 yaşında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne kabul edildi. Tiyatro Yüksek bölümünden mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu olarak görev almaya başladı.

2002 yılında İstanbul Devlet Tiyarosu’na tayin edildi. Tiyatroda sergilenen bir çok oyunda, filmde ve dizide yer alan yetenekli sanatçı bunun yanı sıra çeşitli film ve dizilerde de seslendirme sanatçılığı yaptı.

1988 yılından beri beraber olduğu kendisiyle aynı mesleği yaptığı Tarık Ünlüoğlu ile 2013 senesinde dünya evine girdi. Gülenay Kalkan yıllardır beraber olduğu eşine 1 ekim günü veda etti.

Gülenay Kalkan Haberleri

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Elmas'ı Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kimdir? Gülenay Kalkan Ünlüoğlu kaç yaşında, nereli?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Elmas karakterini canlandıran oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun biyografisi merak konusu oldu. ATV'nin yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başladı. Diziyi izleyen pek çok kişi dizi ve oyuncuları hakkında merak ettiklerini arama motorlarında sorguluyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Elmas kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Elmas'ı Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Gülenay Kalkan'ın hayatı...

Magazin 20-09-2022 22:56

Tarık Ünlüoğlu'nun ölüm yıl dönümünde oyuncu eşi Gülenay Kalkan'dan duygusal paylaşım

Kurtlar Vadisi'ndeki 'Testere Necmi' rolüyle hafızalara kazınan son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 2019'un Ekim ayında bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Sevilen sanatçı ölüm yıl dönümünde özlemle anıldı.

Magazin 01-10-2021 11:47

Gülenay Kalkan'dan duygulandıran Tarık Ünlüoğlu paylaşımı!

'Yasak Elma' dizisinde rol alan Gülenay Kalkan, iki yıl önce ekim ayında vefat eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun 70'inci yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Magazin 09-08-2021 15:22

Yasak Elma'nın yıldızları birlikte tatile çıktı! Eda Ece, Şevval Sam, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade ve Melisa Doğu'dan tekne pozu

Yasak Elma dizisinin yıldızları Eda Ece, Şevval Sam, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade ve Melisa Doğu birlikte tatil yapıyor. Tekne turuna çıkan ünlü oyuncular tatil pozlarını Instagram'dan paylaştı. Eda Ece paylaşımında "Yasak Elma 4. sezon biter kızlar tatile çıkar" ifadelerini kullandı. Tekne turunda rol arkadaşı Eda Ece ile samimi pozlar veren Nesrin Cavadzade ise paylaşımına "Beşinci sezonda olmayışımı kutladık" notunu yazdı.

Magazin 27-05-2021 21:46

Gülenay Kalkan

Gülenay Kalkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gülenay Kalkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında ve eşi kim? Türkan Hatun kimdir, ne zaman yaşadı ve nasıl öldü?

Pek çok dizi-filmde rol almış olan ve Tarık Ünlüoğlu ile evlenmiş olan Gülenay Kalkan'ın eşi oyuncu Tarık Ünlüoğlu 2019 senesinde hayatını kaybetmişti. Gülenay Kalkan, şimdi de ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bozkır Arslanı Celaleddin isimli dizide Türkan Hatun'u canlandıracak. Peki Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında ve eşi kim? Türkan Hatun kimdir, ne zaman yaşadı ve nasıl öldü? İşte ayrıntılar...

Magazin 20-05-2021 15:41

Bacakları tartışma konusu olan Arzum Onan'dan eleştirilere yanıt geldi

İki yakın dost Arzum Onan ile Gülenay Kalkan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Birlikte alışveriş yaparak keyifli bir gün geçiren ikili, ayaküstü basın mensuplarıyla konuştu. Geçtiğimiz hafta bacaklarını sosyal medya hesabından paylaşan Onan, gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 05-03-2021 09:34

Yasak Elma 99. son bölüm final sahnesi! Yasak Elma'ya Çağatay ve Cansu'nun öpüşme sahnesi damga vurdu!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 99. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma'da Ender'le evlendiğini sanarken, Şahika'yla evlendiğini öğrenen Hasan Ali'nin hayatı alt üst oldu. Şahika holdingde herkese "Bundan sonra bana başkan hanım diyeceksiniz" emrini verdi. Yasak Elma'da herkesi evine davet eden Şahika'nın elleriyle Hasan Ali'ye yemek yedirmesi herkesi şaşırttı. Final sahnesinde ise Cansu ve Çağatay'ın öpüştükleri sırada fotoğrafları çekildi.

Magazin 23-02-2021 01:40

Gülenay Kalkan: Alyansım hayatımın sonuna kadar parmağımda kalacak

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Gülenay Kalkan'ın oyuncu eşi Tarık Ünlüoğlu'nun vefatının ardından evlilik alyansını parmağından çıkarmadığı görüldü. Kalkan, konuyla ilgili, "Alyansım hayatımın sonuna kadar parmağımda kalacak" dedi.

Magazin 09-12-2020 15:22

Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’ndan duygusal mesaj!

2013 yılında hayatını kendisini gibi oyuncu olan Gülenay Kalkan’la birleştiren Tarık Ünlüoğlu vefatının birinci yıl dönümünde sevenleri ve ailesi tarafından anıldı. 61 yaşında akciğer sorunuyla kaldırıldığı hastanede vefat eden Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan’ın paylaşımı hayranlarını duygulandırdı.

Magazin 01-10-2020 11:16

Gülenay Kalkan'dan Tarık Ünlüoğlu paylaşımı

Geçen ekim ayında vefat eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladı.

Magazin 10-08-2020 16:09

Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan: Hâlâ onunla yaşıyorum

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle yaşamını kaybetmişti. Usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan açıklamasıyla duygulandırdı.

Magazin 15-03-2020 10:04

Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan'dan 40 gün sonra yürek yakan paylaşım

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu, eşi Gülenay Kalkan tarafından ölümünün 40. gününde anıldı.

Magazin 09-11-2019 15:11