Gulenay Kalkan Unluoglu Haberleri

Hem ağırlığına hem fiyatına şaşırdılar! Kilosu 1200 liradan satışa sunuldu, ilgi odağı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yakalanan 3,5 kilogram ağırlığındaki kalkan balığı kilosu bin 200 liradan satışa sunuldu.

Finans 2024-04-14 08:22:15

Eski boksör, dini nikahlı eşiyle alkol alan arkadaşını yumruklayarak öldürdü! Cesedi mezarlığa bırakıp kaçtı

Kan donduran haber bu kez İstanbul, Pendik'ten geldi. Eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşi Selda Uzan ve arkadaşları İkrami Güler alkol almak için eve geldiler. Lavaboya kalkan Karanlık, arkadaşının Uzan'a sarkıntılık yaptığını duydu. Önce arkadaşını kapıya çağıran Karanlık daha sonra yumruklayarak Güler'i öldürdü. Karanlık ve Uzan ikilisi daha sonra arkadaşlarının cansız bedenini mezarlığa bırakarak kaçtı. İşte korkunç olayın detayları...

Haber 2024-04-13 12:08:59

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! “KALKAN-19” denetimlerinde 1177 düzensiz göçmen yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “KALKAN-19” denetimlerinde 1177 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.

Haber 2024-04-12 08:02:15

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 'Kalkan-18' operasyonlarında 599 düzensiz göçmen ile 20 organizatör yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçle mücadele kapsamında 5 ilde 4 günde gerçekleştirilen 'Kalkan-18' operasyonlarında 20 göçmen kaçakçısı ve 599 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Haber 2024-03-30 19:48:31

KALKAN-16 operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu

Son dakika haberi: Muğla ve Bursa merkezli 6 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. 'KALKAN-16' operasyonu kapsamında 19 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 173 düzensiz göçmen yakalandı.

Haber 24-03-24 08:29

1 tanesi 25 ilaca bedel: Yüksek tansiyonu düşürür, diyabeti önler! Kansere karşı en güçlü kalkan! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Sarımsak, doğanın en etkili şifalı bitkilerinden biri olarak bilinir ve sağlık üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir. Sarımsağın içerdiği bileşenler sayesinde sağlık için birçok faydası bulunmaktadır. Yüksek tansiyonu düşürmekten, diyabet riskini azaltmaya kadar sağlığımızı korumak için güçlü bir kalkandır. Aynı zamanda kilo verme, cilt ev saç sağlığına da oldukça fayda sağlar. Sağlık açısından bu mucizevi besini düzenli olarak tüketerek, vücudunuzu destekleyebilirsiniz.

Haber 22-03-24 07:52

SON DAKİKA: Yunan F-16 uçağı Ege Denizi'nde düştü! Yunan medyası pilotun yaralı olarak kurtarıldığını duyurdu

Son dakika haberi: Yunanistan'dan kalkan bir F-16 uçağı Ege Denizi'ne düştü! Eğitim uçuşu yapmak için Yunanistan'dan kalktığı belirtilen F-16'nın Psathura Adası yakınlarında düştüğü ifade edildi. Yunanistan medyası pilotun kurtulduğu bilgisini paylaştı!

Haber 20-03-24 16:04

Gaziantep'te Kalkan operasyonunda 3 zanlı tutuklandı

Gaziantep'te göçmen kaçakçılığına yönelik "Kalkan" operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 20-03-24 10:20

Son dakika | İzmir bu otelleri konuşuyor! Düzensiz göçmenlere konaklama imkanı onlarcasının başını yaktı

Son dakika haberi: İzmir'de düzensiz göç sorununu derinleştiren otellere cezası kesildi. Basmane'de KALKAN-15 operasyonları düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o otellerle ilgili gelişmeyi ve operasyonların ayrıntılarını duyurdu.

Haber 17-03-24 08:47

Oruca ne zaman, nasıl niyet edilir? Oruç niyeti nasıl yapılır, niyet etmeden oruç tutulur mu?

Ramazan ayında ibadet eden kişiler gece sahura kalkıp niyetlenip öyle oruç tutarlar. Ancak imsak vakti dolayısıyla bazen oruca kalkan kişiler sahurunu yaptıktan sonra niyet etmeyi unutabilirler ya da sahura kalkmadan oruç tutabilirler. İlk kez oruç tutacak olanlar da “oruca nasıl niyet edilir?” sorusuna yanıt arar. Peki, oruca nasıl niyet edilir?

Haber 15-03-24 02:30

İstanbul'da kafe önünde ortalık kana bulandı: Hesabı ödeyip kalkan arkadaş grubu dehşeti yaşadı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde dün gece sularında kafede oturan bir arkadaş grubu hesabı ödedikten sonra araca binip gideceklerdi ama dehşeti yaşadılar. Silahlı saldırıya uğrayan gruptan Şuayip Alkan yaşamını yitirdi. Polisler siyah motosikletin üzerinde ortalığı kana bulayan saldırganların peşine düştü.

Haber 11-03-24 15:32

Son dakika | Erdoğan bu kez Türk filmleriyle hedef aldı! Hem replik hem de karakteri hatırlattı: Anlaşılan 'bay Kemal'in ahı tuttu!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterirken Türk filmlerinden örnekler vererek dikkat çekti. "CHP Genel Başkanının varlığı yokluğu belli değil, gelen posta koyuyor giden posta koyuyor. Sabah erken kalkan Özgür efendiden rol çalıyor" diyen Erdoğan, İmamoğlu'nun ismini ise anmadı.

Haber 10-03-24 14:19

Enkazdan kurtarıldıktan sonra 9 ameliyat geçiren Rümeysa desteksiz adım atmaya başladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazdan 27 saat sonra çıkarılan ve ezilmelere bağlı doku kayıpları nedeniyle 9 ameliyatın ardından yürüteç yardımıyla ayağa kalkan Rümeysa Yalçınkaya, fizik tedavi ve ayak bileği ortezi sayesinde artık desteksiz adım atabiliyor.

Yurthaber 05-03-24 11:59

Yüzlerce düzensiz göçmen yakalandı! Kalkan-13 operasyonunu Yerlikaya duyurdu

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Bu kapsamda çok sayıda göçmen kaçakçısı ve yüzlerce düzensiz göçmen yakalandı.

Haber 28-02-24 08:20

Bakan Yerlikaya'dan Kalkan-12 operasyonları açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen 'Kalkan-12' operasyonları hakkında bilgi verdi. Yerlikaya'nın açıklamasına göre, 49 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 142 düzensiz göçmen yakalandı.

Haber 10-02-24 12:21

Dokunulmazlığı kalkan Kemal Kılıçdaroğlu için hapis talebi! Bilal Erdoğan şikayetçi olmuştu, taraflar uzlaşmadı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dosyanın uzlaştırmacıya tevdi edildiği bildirilen iddianamede, tarafların uzlaşmadığı kaydedildi. Son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığı kalkmıştı.

Haber 09-02-24 11:28

Pınar Altuğ kayakta verdiği pozlarla gündem oldu! Hayat sana güzel

Sosyal medya paylaşımlarına gelen yorumlara verdiği yanıtlarla gündeme gelen Pınar Altuğ ailesiyle tatile gitti. Kayak tatilinde karda amuda kalkan Altuğ'a "Hayat sana güzel" yorumları yağdı.

Magazin 01-02-24 07:55

Kayseri'de acil iniş yapan uçağın pilotları olası kazayı önledi

Kayseri'de eğitim için kalkan ve teknik arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalan uçağın pilotları olası kazayı önledi.

Yurthaber 25-01-24 13:47

Kayseri'de askeri eğitim uçağı teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptı

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri'de eğitim için kalkan C-160 uçağının teknik arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.

Yurthaber 25-01-24 10:47

Protezleriyle ayağa kalkan Songül, sağlık çalışanı olmak için kolları sıvadı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde günlerce enkaz altında kalan, iki bacağı ampute edilen ve Etlik Şehir Hastanesi'nde uygulanan protezleri sayesinde yeniden ayağa kalkan 20 yaşındaki Songül Göksu, sağlık çalışanı olma hayaliyle hastanede üniversite sınavına hazırlanıyor.

Yurthaber 24-01-24 11:22

Yeniden Refah Partili isim canlı yayında açık açık söyledi: İstanbul düğümünde gözler Erdoğan ile Erbakan'a çevrildi

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında bir süreliğine rafa kalkan görüşmeler pazartesi günü gerçekleşen sürpriz temasla devam etti. Ancak Yeniden Refah'lı yetkililerden sitemkar açıklamalar gelmeye devam ediyor. AK Parti'nin ettiği teklifi ve geri çevirdiklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi'nden son olarak canlı yayında gelen "AK Parti istekli ama yetkili değil" yorumu ses getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın sözleri ise gözleri olası Erdoğan-Erbakan görüşmesine çevirdi.

Haber 24-01-24 08:51

Sokakta yürüyen kadını kalkan yaptı! İzmir'de silahlı düello... İki ateş arasında kaldı! O anlar kamerada

İzmir'de yolda yürüyen yaşlı kadın bir anda silahlı düellonun ortasında kaldı. Elinde silahla koşturan bir adam bir anda sokakta elinde poşetiyle yürüyen kadını kendisine kalkan olarak kullandı. Arkasından diğer bir silahlı adamın da gelmesiyle iki ateş arasında kalan yaşlı kadın, büyük korku yaşadı. Silahların ateşlenmesi sonucu saldırganlardan biri yaralanırken, olay anı anbean kameraya yansıdı.

Haber 23-01-24 08:03

‘Kalkan-10’ Operasyonuyla 9 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da Kalkan-10 Operasyonu ile 9 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

Yurthaber 22-01-24 08:23

Kaldıkları evler birer birer tespit edildi, ev sahiplerine de ceza yağdı! İzmir'de Kalkan-9 operasyonundan çarpıcı görüntüler

Evini düzensiz göçmenlere kiralayan ev sahiplerinin yaptıkları yanlarına kâr kalmadı. 182 personelin katıldığı Kalkan-9 operasyonu için düğmeye basıldı, hem ev sahiplerine hem de düzensiz göçmenlere ceza yağdı. Operasyondan dikkat çeken görüntüler de geldi.

Haber 21-01-24 08:30

Bakan Yerlikaya duyurdu! İki ilde 'göçmen kaçakçısı' operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa ve Adana’da Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-8” Operasyonlarında 37 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörünün yakalandığını açıkladı.

Haber 20-01-24 08:16

ABD'de Boeing 747 tipi kargo uçağı havalandıktan sonra alev aldı! Acil iniş yaptı

ABD'de Miami Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan Atlas Air'e ait Boeing 747 tipi kargo uçağı, pistten havalanmasının hemen ardından kıvılcımlar saçarak acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Haber 19-01-24 21:29

Kalkan-7 operasyonlarında 2 bin 155 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 ilde düzenlenen Kalkan-7 operasyonlarında 80 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 2 bin 155 düzensiz göçmenin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 08-01-24 08:45

Yılbaşı gecesi 3 büyükşehirde operasyon! İstanbul, Ankara ve İzmir'de çok sayıda düzensiz göçmen yakalandı

2023'ün son akşamı da ekipler teyakkuz halindeydi. Düzensiz göçle mücadele kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'de Kalkan-6 operasyon ve denetimleri gerçekleşti. 5 bin 179 kişinin kontrol edildiği mobil göç noktalarında çok sayıda düzensiz göçmen yakalandı.

Haber 01-01-24 08:41

Bakan Yerlikaya duyurdu! 20 ilde 'Kalkan-5' operasyonu: 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 1.510 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen 'Kalkan-5' operasyonlarında, 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 1.510 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.

Haber 31-12-23 11:48

SON DAKİKA | Diyarbakır'da özel jet inişi sırasında pistten çıktı

Son dakika haberi: Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel jet Diyarbakır Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı.

Haber 30-12-23 12:28

Süper Kupa'nın organizatörü olan şirketten gece yarısı açıklama: TFF ile böyle anlaşmıştık, anlaşmaya uyulmadı!

Kırmızı çizgilerimizi pazarlık konusu yapmaya kalkan Suudiler'in bu tavrı sonrası hem Galatasaray hem de Fenerbahçe Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçına çıkmayı reddederken, maçın organizatörü olan ve Suudi Arabistan Devleti destekli turizm şirketi Riyadh Season gece yarısı bir açıklama yaptı.

Spor 30-12-23 07:53

37 ilde binlerce düzensiz göçmen yakalandı! Kaçak göçe yeni darbe

Kaçak ve düzensiz göçe yönelik 37 ilde Kalkan-4 operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında binlerce göçmen yakalandı.

Haber 25-12-23 08:19

İstanbul'da fırtına! Köprüyü geçmeye çalışan motosikletlilere böyle kalkan oldular

İstanbul'da, etkili olan rüzgar ve fırtına nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçerken zor anlar yaşayan motosikletlilere, trafikteki araçlar kalkan oldu. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 23-12-23 18:04

Sosyal medya fenomeni Francia James, yoga yaptığı anları paylaştı! Amuda kalkan fenomen dengesini kaybedince bir anda düştü

Sosyal medyadan yaptığı her paylaşım olay yaratan fenomen isim Francia James bu kez hayranlarıyla yoga yaptığı anlarda çekilen görüntülerini paylaştı. Fenomen isim bahçe çitinin önünde g-string bodysiyle yoga yaparken bir anda dengesini kaybedince işler kontrolden çıktı. Fenomen ismin Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 22-12-23 14:08

Gazzeli hastaları taşıyan uçak Türkiye'de! Bakan Koca, havalimanında bizzat karşıladı

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaralanan kanser hastası Filistinliler Türkiye'de tedavi ediliyor. 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyla El-Ariş Havalimanından kalkan uçak, Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı. Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Koca, Filistin'den Türkiye'ye şimdiye kadar 88 hastanın getirildiğini ifade etti.

Haber 20-11-23 16:34

Sınır bölgelerinde düzenlenen Kalkan Operasyonlarında 1222 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sınır bölgelerinde düzenlenen Kalkan Operasyonları kapsamında 82 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 1222 düzensiz göçmenin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 15-11-23 09:58

‘Kalkan’ operasyonları sürüyor! 82 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı…

Göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonların hız kesmeden devam ettiğini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son dakika bilgileri paylaştı. Kalkan operasyonları kapsamında 82 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 1222 düzensiz göçmen yakalandı. İşte detaylar…

Haber 15-11-23 08:37

Gazze'de dehşete düşüren görüntü! İsrail askerleri bir aileyi canlı kalkan yaptı: Tek tek tankın etrafına yerleştirildiler...

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından gelen son dakika haberleri devam ederken son gelen görüntü akıllara durgunluk verdi. Görüntülerde İsrailli askerlerin Filistinli kardeşleri tankın önünde canlı kalkan olarak kullandığı görülüyor. Kardeşleri canlı kalkan olarak kullanılan ve Türkiye'de yaşayan Filistinli doktor yaşananları anlattı.

Haber 14-11-23 12:39

Canan Karatay listeyi verdi! Kış aylarında vücudumuza kalkan olacak besinler bakın nelermiş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa kış hastalıklarına karşı en etkili besinleri sıraladı ve hastalıklardan korunmak için yapmamız gerekenleri tek tek sıraladı.

Kadin 14-11-23 09:14

Evlenmek için neyi var neyi yok sattı! Lavaboya kalkan kadın bir daha gelmeyince acı gerçekle yüzleşti

Kütahya'da yaşayan ve evlenmek isteyen 35 yaşındaki bir kişi, bir aracı vesilesiyle Şanlıurfa'ya gitti. Orada Ayşe isimli bir kadınla tanışıp anlaşan talihsiz adam evleneceğini sanarak aracıya 20 bin lira, evleneceği şahsın babası olarak tanıtılan kişiyi de 100 bin lira para verdi. Kadını Kütahya'ya getiren adam orada 36 bin lira daha verdikten sonra kadın lavaboya gitti ve bir daha geri dönmedi. Talihsiz adamın hayalleri suya düşerken bir kişi de gözaltına alındı.

Haber 11-11-23 21:58

Görünce neye uğradığını şaşırdı! 'Boş mezar bulsa girecek' deyimi gerçek oldu

Büyükçekmece’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın, mezar taşı yapan bir işletmenin teşhir amaçlı yol kenarına bıraktığı boş mezarın içine girdi. O sırada yoldan geçen bir vatandaş, bir anda mezardan kalkan kadını karşısında görünce neye uğradığını şaşırdı. Yaşanan o anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber 10-11-23 14:50

O aslında bir milyoner! Evinden 20 kamyon çöp çıktı, ekiplere böyle yalvardı

Aydın’ın Germencik ilçesinde mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine yapılan incelemede, müstakil bir evin çöp deposuna döndüğü ortaya çıktı. Bir haftada 20 kamyon çöp çıkarılan evde yalnız yaşayan 65 yaşındaki A.K.'nin ise milyoner olduğu öğrenildi. Çöplerin içinde yatıp kalkan A.K.'nin, ekiplerin çalışmaya ara verip dinlendiği sırada evi tekrar çöp doldurduğu belirlendi. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 09-11-23 16:16

Yer: Antalya! Elde bıçak ve satırla ekiplere direndi, polis kalkanlarla balkondan girdi

Antalya'da mahkemenin tahliye kararı verdiği evde oturan kadın, tahliye memurlarını kapısında görünce elde bıçak ve satırla ekiplere direndi. Polis ekiplerinin elde kalkan, balkondan girdiği evden anne ve kızı güçlükle çıkarıldı.

Haber 07-11-23 14:46

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! Esenyurt'ta 'Kalkan' operasyonu düzenlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen 'Kalkan' operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, 512 düzensiz göçmenin yakalandığını, düzensiz göçmenlerin 318'ine evini kiraya veren 41 ev sahibine ise para cezası uygulandığını ve evlerinin mühürlendiğini belirterek, "Düzensiz göçmen ve göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin her an ensesindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 02-11-23 16:34

Faydaları saymakla bitmiyor! Kendi ayrı kabuğu ayrı faydalı, grip ve soğuk algınlığı yaşayanların imdadına yetişiyor

Grip ve soğuk algınlığı belirtileri havaların soğuması ile birlikte kendini gösteriyor. Bundan hareketle bağışıklık sistemini güçlendirmek için beslenmenin önemine dikkat çeken uzmanlar kış aylarında yetişen bir meyveyi işaret etti. İşte, grip ve nezleye karşı kalkan olan o meyve...

Haber 02-11-23 14:39

Ülkelerine geri gönderilecekler! İzmir'de yüzlerce düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'de düzenlenen "Kalkan" operasyonlarında 309 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenlerin ülkelerine geri gönderilmelerine yönelik işlemler başladı. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Tek amacımız düzensiz göç ve göçmen kaçakçılarıyla, halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle, organize suç çeteleriyle mücadeleye kararlılıkla devam etmektir!" mesajını verdi.

Haber 01-11-23 08:31

Son 15 yılda böylesi görülmedi! 170 TL'den satılıyor... 'Hiç olmadı desek yeridir'

Ordu'da kalkan av yasağı sonrası denize açılan balıkçılar, palamutta umduklarını bulamadı. Palamudun tanesi tezgahlarda 150 ile 170 liradan satılırken, balık satışı yapan Burçin Doğan, "Bu sene Allah nasip etmedi, az oldu. Hatta son 15 yıla bakıldığında, ilk defa bu kadar az palamut avcılığı oldu" dedi.

Finans 27-10-23 11:22

Uçaklar peş peşe kalktı! İsrail vatandaşları Türkiye'den ayrıldı

İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi hedef almasının ardından Türkiye genelinde başlayan protestoların ardından, Türkiye'den ayrılmak isteyen İsrail vatandaşları için Tel Aviv'den kalkan Arkia Havayolları'na ait bir uçak İstanbul'a indi. İsrail vatandaşlarını İstanbul'dan Tel Aviv'e taşıyan ilk uçak, 19.55'de İstanbul Havalimanı'ndan havalandı. İstanbul'dan ikinci uçak ise saat 01.38 sıralarında hareket etti.

Haber 19-10-23 07:11

Sinop'ta ağlara takılan kalkan balıkçının yüzünü güldürdü

Sinop'ta balıkçıların ağlarına takılan, ortalama 3 kilogram ağırlığındaki kalkanlar, kilogramı 700 liradan satışa sunuldu.

Yurthaber 17-10-23 13:26