Gülşen Haberleri

Gülşen fit görünümüyle ve şık seçimiyle dikkat çekti! Sırrını ilk kez açıkladı

Gülşen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere bayram keyfi yaşatan ve tarzıyla dikkat çeken Gülşen fit görünümünün sırrını da verdi.

Magazin 12-04-2024 13:31

Ramazan Bayramı kazancı gündemdeydi! Gülşen sahne tarzı yine adından söz ettirdi

Ünlü popçu Gülşen uzun bir sürenin ardından ilk konserini İstanbul’da verdi. Bayramın ilk günü Cahide Palazzo’da sahne alan Gülşen tarzıyla yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-04-2024 08:21

Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken diyalog

Yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu 87 yaşında hayata veda etti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu cenazede taziyeleri kabul etti. Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken bir diyalog da yaşandı.

Magazin 04-04-2024 15:42

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na son veda! Eşi Gülşen Bubikoğlu ve çocukları gözyaşlarını tutamadı

'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 2 Nisan Salı günü hayata gözlerini kapadı. 88 yaşında yaşama veda eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep İnanoğlu gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Ali Koç, Ekrem İmamoğlu gibi isimler dikkat çekerken Emel Sayın da Gülşen Bubikoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı!

Magazin 04-04-2024 14:43

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi Gülşen Bubikoğlu’ndan paylaşım

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. 'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu'un eşi Gülşen Bubikoğlu, vefat haberinin ardından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 03-04-2024 07:32

Paraya para demeyecekler! Hangi sanatçı nerede sahne alacak? İşte starların servet değerindeki bayram tarifeleri!

Bayrama sayılı günler kaldı. Ramazan Bayramı'nda konser anlaşmalarını tamamlayan ünlü şarkıcıların alacağı ücretler ortaya çıktı. Peki, kim, nerede sahne alacak, o organizasyonlardan hangi sanatçılar ne kadar kazanacaklar? İşte detaylar...

Magazin 26-03-2024 11:37

Gülşen bu defa şaşırttı! Davet tarzı sosyal medyayı salladı! Bakın kime benzetildi

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kombinleriyle sık sık gündeme geliyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı bu defa şaşırttı. Beşiktaş Kulübü'nün Kadınlar Günü etkinliğine katılan Gülşen davet tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Onu görenler bakın kime benzetti.

Magazin 09-03-2024 11:15

Gülşen sahnede şarkı söyledi... Zuhal Topal oynadı! O anlar gündem oldu

Sahne tarzlarıyla ve özel hayatıyla çok konuşulan Gülşen'in konserine ünlü sunucu Zuhal Topal gitti. Gülşen şarkı söyledi, Zuhal Topal oynadı. Ünlü sunucu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-03-2024 09:49

Gülşen ve Nesrin Cavadzade'nin dansı olay oldu! Beğeni ve yorum yağdı

Gülşen ve Nesrin Cavadzade'nin birlikte dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isimlere hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 09-02-2024 11:24

Ünlü şarkıcı Gülşen, Dilber akımına uymuştu... Performansına Hatice'den bomba yorum!

Ünlü şarkıcı Gülşen, başarılı şarkıları ve sahne tarzıyla gündemden düşmüyor. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Geçtiğimiz günlerde sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Şarkıcının performansına yorum yağdı. Yorum yapanlardan biri de şarkıcı Hatice oldu.

Magazin 27-01-2024 17:44

O da Dilber akımına uydu... Gülşen'in performansı olay oldu! 'Kraliçe keşke söylemeseydin'

Bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Dün akşam sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Gülşen'in performansına adeta yorum yağdı.

Magazin 25-01-2024 17:41

Dolandırıcılık iddiaları olay olmuştu! 2. Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel soluğu mahkemede aldı

2. Sayfa programıyla uzun süredir ekranlarda olan Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt hakkında ortaya çıkan dolandırıcılık iddiaları herkesi şoke etmişti. Uzun süre gündem olan bu iddiaların ardından Gülşen Yüksel programı bırakmıştı. Ünlü sunucular soluğu mahkemede aldı. İki gazeteci yaptıkları açıklamada "İlk adımı attık ve iftiracılardan hukuki olarak hesap soracağız" dedi.

Magazin 24-01-2024 15:57

Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı! Yıllara meydan okuyor

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu'nun 2023'e veda pozları sosyal medyayı salladı. Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görenler "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi", "Biraz photoshop var ama olsun" yorumlarında bulundu.

Magazin 30-12-2023 15:06

Dolandırıcılık iddiaları gündemdeydi: 2. Sayfa'da şoke eden ayrılık: Gözlerin çevrildiği İrem Derici'den olay paylaşım geldi!

Ünlü şarkıcı İrem Derici bir sunucunun partnerini dolandırdığını söyleyince gözler 2. Sayfa programının sunucularına çevrilmişti. Söylentilerin kendileriyle ilgisi olmadığını belirten ve uzun zamandır beraber olan sunuculardan Gülşen Yüksel bugün programı bıraktığını açıkladı. Ünlü şarkıcıdan ise gelişmelerin ardından dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Magazin 29-12-2023 18:35

2. Sayfa'da bomba ayrılık! Canlı yayında böyle vedalaştılar... Dolandırıcılık iddialarını çok sert bir dille yalanlamışlardı ama...

Uzun yıllardır 2. Sayfa programıyla izleyicisinin karşısına çıkan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel ayrılık kararı aldı. Bugün canlı yayında açıklanan bu ayrılık kararı sosyal medyanın gündemine oturdu. Yüksel'in programdan ayrılmasının ardından akıllara İrem Derici'nin "manav" açıklaması geldi.

Magazin 29-12-2023 17:42

Dilan Polat'la aynı sitede oturuyordu! Seda Üren'in lüks evini görenler hayran kaldı

Ünlü şarkıcı Seda Üren geçtiğimiz günlerde Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına katılmış ve Dilan Polat'ın tutuklandığı geceye dair açıklamalarıyla gündem olmuştu. Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile aynı sitede oturan Seda Üren şimdi de lüks eviyle gündem oldu. Üren'in lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 25-12-2023 17:25

Gülşen Bubikoğlu doğum gününü kutladı! Yeşilçam'ın güzeli yıllara meydan okuyor

Cüneyt Arkın ve Tarık Akan ile oynadığı yapımlarla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu 69. yaşını kutladı. Şimdilerde gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Bubikoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de bir dönem rüzgar gibi esen Bubikoğlu, güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 06-12-2023 14:09

Yılmaz Morgül'den TikTok'ta göğüslerini açan Laz Kızı'na tepki: Sen Türk kadınının yüz karasısın!

Yılmaz Morgül, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Dilan-Engin Polat çifti de dahil olmak üzere adı skandallarla anılan sosyal medya fenomenlerini eleştiren ünlü şarkıcı, TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye de tepki gösterdi. Yılmaz Morgül, "Sen Türk kadınının yüz karasısın!" dedi.

Magazin 06-12-2023 13:35

Eylül Öztürk'ün açıklamaları 2. Sayfa sunucularını kızdırdı! Amerika'da takır takır nakit paraya...

Eylül Öztürk'ün açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 2. Sayfa sunucuları Müge ve Gülşen bu açıklamalara inanmadı ve "Nasıl olsa Amerika'dayım rahatlığı var. Türkiye'de olsa işler daha başka olurdu" diyerek isyan etti.

Magazin 21-11-2023 12:22

Gülşen Londra'da mı yaşıyor? Doğru olmayan çok haber çıkıyor

47 yaşındaki popçu Gülşen iddialı tarzı kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Gülşen ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirdi.

Magazin 19-11-2023 10:39

Sıklıkla revire kaldırıldığı iddia edilmişti! Dilan Polat hamile mi? Açıklama geldi

Aylardır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderilen şimdi de Çorlu cezaevine sevk edilen Dilan Polat hakkında 'Hamile' olduğuna dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sıklıkla revize kaldırıldığı söylenen Dilan Polat hakkında açıklama geldi...

Magazin 17-11-2023 11:07

'Kadın kuyruk sallamazsa...' sözleri olay olmuştu! Sevda Türküsev, Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü! 'O şimdi asker şarkısı yasaklansın'

Geçtiğimiz haftalarda Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleriyle uzun süre konuşulmuştu. Bugün programa katılan iletişimci Sevda Türküsev canlı yayında Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü. Türküsev, kadınların giyişini eleştiren Ekinci'nin 'O şimdi asker' şarkısını hatırlatarak 'Bu şarkı yasaklanmalı' dedi.

Magazin 14-11-2023 16:15

Şahan Gökbakar'dan Mustafa Atmaca tepkisi! Gülşen neden hapis yattı?

Sosyal medyada ‘hacının yağ akımı' olarak tanınan Mustafa Atmaca Atatürk’e hakaret edince gözaltına alınıp tutuklandı. Şahan Gökbakar bu süreçte tepkisini gizlemedi ve "Gülşen neden hapis yattı?" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Magazin 12-11-2023 08:24

Murat Övüç ve Sevda Türküsev birbirine girdi! Normal halkı yoldan çıkarttı...

Fenomen Murat Övüç ile iletişimci Sevda Türküsev, 2. Sayfa yayınında birbirine girdi. Övüç "Dilan Polat için ağlamadım" derken Sevda Türküsev fenomeni topa tuttu. Sevda Türküsev Murat Övüç telefonu kapattıktan sonra da hızını alamayıp sert konuştu.

Magazin 09-11-2023 15:48

Ünlü isimlerin yılbaşı konser tarifesi belli oldu! Zirve bakın kimin oldu

Yeni yıl yaklaşırken, şarkıcıların konser tarifesi de netleşti. Gülşen yılbaşı gecesi vereceği konser için 3.5, Edis ise 4 milyon TL istiyor. Fakat bir ünlü var ki diğer tüm şarkıcıları geride bıraktı. İşte ünlü şarkıcıların yılbaşı konser tarifesi...

Magazin 06-11-2023 13:22

Gözaltında 3. gün... Dilan Polat yemek yemiyor! Hastane talebi

FDilan Polat ve Engin Polat çifti lüks yaşantılarını göze sokarak yaşarken bir anda kara para aklama, örgüt kurma, naylon fatura gibi iddialarla karşı karşıya kaldı. İddialar sonrası haklarında soruşturma açılan Polat çifti gözaltına alındı. Gözaltında 3. günleri olan Dilan ve Engin Polat'ın henüz ifadesi alınmadı. Bunun sebebi ise ifadeye en zayıf halkadan başlandığı iddiası. Dilan Polat'ın bu süreçte yemek yemediği de ortaya atılan iddialar arasında...

Magazin 03-11-2023 15:44

Demet Akalın bir dönem fotoğrafçısı olan Dilan Polat hakkında ilk kez konuştu! Hira’yla dalga geçen videolar yaptı”

Kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, dün sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı. Hafta içi her gün canlı yayınla izleyici karşısına çıkan Demet Akalın programında eskiden beraber çalıştığı Dilan Polat ile ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 02-11-2023 08:29

Yeşilçam'ın en güzellerindendi... Gülşen Bubikoğlu filtreyi abartınca...

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Güzel oyuncu son pozlarıyla da dikkat çekti. Yeşilçam'ın güzellerinden Gülşen Bubikoğlu filtreyi abartınca da eleştirildi.

Magazin 10-10-2023 13:32

Herkes peşinden koşuyordu! Yeşilçam'ın güzeli Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor! 'Hem güzel hem asil'

Türk sinemasının ünlü güzellerinden Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyan güzelliğiyle gündem olmaya devam ediyor. Yeşilçam'ın aranan yıldızlarından biri olan Bubikoğlu son görüntüsüyle hayran bıraktı.

Magazin 08-10-2023 20:48

Gülşen, Seda Sayan'ı örnek aldı! Eşi dahil herkesi sildi

Sosyal medya ekibini değiştiren Gülşen, son hamlesiyle yine herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı, eşi Ozan Çolakoğlu dahil herkesi takipten çıkardı.

Magazin 07-10-2023 12:38

“Astral seyahatle uzaya gittim” demişti! Yusuf Güney pandeminin planlandığı 12'li masa toplantısına katıldığını söyledi, sosyal medya yıkıldı

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, dün Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Astral seyahatleri ile ilgili açıklamalar yapan Güney pandeminin planlandığı 12'li masa toplantısına katıldığını söyleyince, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 06-10-2023 07:51

Gülşen'in ilginç detaylı pantolonu rüküş bulundu! Pantolonu çekmeyi unutmuş

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Gülşen sahne tarzıyla uzun süredir gündemde. Genellikle şık ama cesur seçimler yapan Gülşen bu sefer külot detaylı pantolonuyla rüküş bulundu. Gülşen'in ayrıca kalçasındaki çilek detayı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 05-10-2023 11:23

Dilan Polat'ın avukatı canlı yayında ödedikleri vergiyi açıkladı! Sunucu Az dedi, fenomen yayına bağlanıp kızdı

Fenomen Dilan Polat'ın avukatları 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda avukatlara Polat'ın yıllık cirosu ve ödediği vergi soruldu. Avukat o sırada önce diyeceğini bilemedi ardından "Tahmini 7 milyon" yanıtını verdi. Sunucular ise şok olarak bakın ne dedi.

Magazin 03-10-2023 14:26

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı lüks villasını satıyor! İstediği rakam dudak uçuklattı

Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek şimdi de Bodrum'daki 5 katlı lüks villası ile gündem oldu. Yazlığını satışa çıkardığını söyleyen Ürek'in villası için istediği rakam adeta dudak uçuklattı.

Magazin 02-10-2023 17:32

Gülşen, Mevzular Açık Mikrofon Cumhuriyet’in 100. yılına özel yayınında İstiklal Marşı’nı okudu

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon, Cumhuriyet’in 100. yılına özel program hazırladı. Gülşen, Mevzular Açık Mikrofon’un Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan programında İstiklal Marşı’nı okudu.

Magazin 27-09-2023 13:20

Gülşen'in hapis cezasına çarptırıldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı

Ataşehir'de geçen yıl verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle yargılanarak 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve hakkındaki hükmün açıklanması geri bırakılan şarkıcı Gülşen ile ilgili mahkeme gerekçeli kararını tamamladı. Mahkeme gerekçesinde, "Gülşen'in sözlerinin toplumu oluşturan insanlar arasındaki hoşgörü ortamını bozacak, insanlar arasındaki farklılığı reddederek ayrımcılığa yol açacak ve kamu barışını somut olarak tehlikeye sokacak nitelikte olduğunu" belirtti.

Magazin 26-09-2023 18:21

Eski dostlar arasında kriz çıktı! Işın Karaca 'Beğenmedim' deyince Demet Akalın çıldırdı

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, bugün Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Işın Karaca, Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini itiraf etti. Akalın ise, Işın Karaca'nın yorumunun ardından sosyal medyada peş peşe paylaşımlar yaparak gönderme yaptı.

Magazin 22-09-2023 17:19

Survivor’ın Manav Aydın’ı son hali ile dikkat çekti! Gören şaşırdı

Survivor’ın unutulmaz yarışmacıları arasında yer alan Aydın Gülşen'in son hali görenleri şaşırttı. 2010 yılında yarışan ve Manav Aydın lakabı ile hafızalara kazınan ünlü isim, gündem oldu.

Magazin 14-09-2023 13:59

Gülşen sahne tarzıyla sosyal medyayı salladı! Deniz Seki dayanamadı

Başarılı şarkıları ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Gülşen yine çok konuşulacak bir sahne performansına imza attı. Arkasında kanat detayı bulunan pembe bir tulum tercih eden Gülşen’in pozlarına ünlü şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-09-2023 10:39

Ceylan Ertem, Serdar Ortaç'ın projesinde yer alanlara ateş püskürdü! Ahmet Kaya'ya karşı...

Serdar Ortaç’ın yeni çıkan proje albümünün ardından Ceylan Ertem paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ertem Ahmet Kaya'ya çatal fırlatma olayını hatırlatarak proje albümünde yer alan sanatçılara ateş püskürdü.

Magazin 03-09-2023 11:09

Gülşen kalçasına kurdele koydu! Sahne tarzı sosyal medyayı salladı

Şarkıcı Gülşen, pembe kurdeleli tarzıyla verdiği pozlara “Al bu kirazdan” notunu düştü. Sahne tarzıyla sık sık gündeme gelen Gülşen'in kalçasında kurdele tasarımıyla sahneye çıkıp poz vermesi her zamanki gibi eleştirilere de sebep oldu.

Magazin 28-08-2023 06:59

Gülşen 30 Ağustos için İBB ile anlaştı! İşte sahne alacağı yer

Giydiği cesur sahne kıyafetleri yüzünden bir kesim tarafından sürekli ağır eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü isim adından sıkça söz ettiriyor. Gülşen son olarak İBB ile el sıkıştı. İBB'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenleyeceği ücretsiz konser ve etkinliklerde Gülşen, Güneş, Yaşlı Amca, Jabbar gibi isimler yer alacak.

Magazin 24-08-2023 08:26

Serdar Ortaç'tan 'Sor' ayarı! Edis'in yorumunu beğenmeyen takipçisine bakın ne cevap verdi! Rahat bırakın artık

Serdar Ortaç'ın 'Sor' şarkısını Gülşen ve Edis yeniden yorumladı. Sosyal medyayı aktif kullanan Ortaç, Edis'in yorumunu beğenmeyen bir takipçisine verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 20-08-2023 23:25

Edis ile Gülşen'den olay klip! Göbeğinden kiraz yedi... 'Karabiberim' göndermesi sosyal medyayı salladı

Türk Pop Müziği’nin iki yıldız ismi Edis ve Gülşen 3 yıl sonra yeni bir düet için buluştu. İki ünlü şarkıcı, “Serdar Ortaç Şarkıları Vol 2” albümünde “Sor” şarkısını birlikte seslendirdi. Şarkının klibi de geçen hafta Kilyos'ta çekildi. 90’lara damga vuran “Karabiberim” klibindeki zeytin yeme sahnesine de kirazla gönderme yapıldı. Edis ile Gülşen'in o görüntüsü sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-08-2023 14:47

Yıllara meydan okuyan Gülşen Bubikoğlu Kanlıca'daki yalısından paylaştı!

Yeşilçam'ın güzeller güzeli isimlerinden Gülşen Bubikoğlu yıllara meydan okuyor. Başarılı oyuncu sosyal medyada da oldukça aktif. Kanlıca'daki yalısından manzara paylaşan Gülşen Bubikoğlu'na "Yaşıyorsunuz bu hayatı" yorumları geldi.

Magazin 18-08-2023 13:55

Ünlü şarkıcı Gülşen sahnede göbek dansı yaptı! Sosyal medyada gündem oldu

Ünlü şarkıcı Gülşen sahnede göbek dansı yaptı. Dün akşam Kuşadası Açık Hava Amfi Tiyatro’da sahne alan Gülşen hayranlarıyla buluştu. En sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı 'Namus' şarkısını seslendirdiği sırada sergilediği dans şovuyla geceye renk kattı.

Magazin 07-08-2023 20:37

Tuğba Ekinci'den Özge Ulusoy'a: Kılçık gibi kadın olmaz...

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Tuğba Ekinci, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü model Özge Ulusoy'un "Sadece su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklamasını değerlendiren Ekinci, bu sözlere tartışma yaratacak bir cevap verdi.

Magazin 04-08-2023 15:25

Memleketi Ordu'da olan Gülşen, fındık tarlasına girdi! Başına yemenisini bağlayıp...

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle bir süre tutuklu kalan şarkıcı Gülşen, konserlerden zaman bulunca soluğu memleketinde aldı. Ordu'da fındık tarlasında pozlar veren Gülşen'in başına yemeni bağlayıp verdiği pozlar sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 01-08-2023 12:16

Yeşilçam efsanesi Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşi de çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Yeşilçam’a güzelliği ile damga vuran isimler arasında Gülşen Bubikoğlu da yer alıyor. Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Bubikoğlu rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Usta oyuncunun kardeşinin de çok ünlü olduğunu duyanlar kulaklarına inanamadı.

Magazin 27-07-2023 08:33