Gülseren Budayıcıoğlu Haberleri

Yalı Çapkını'nın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumunu açıkladı

Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi dizilerle adından söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu’dan üzen bir haber geldi. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu duyurdu ve son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 27-06-2023 14:25

Kırmızı Oda dizisiyle ilgili şok iddia! Senaryosu çalıntı mı? Bilirkişi raporu çıktı

Bir dönemin reyting rekorları kıran başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda dizisiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya çıktı. 61 bölümlü, 100 milyon TL gelirli "Kırmızı Oda" dizisinin tamamının Batmanlı yazara ait kitaptan iktibas edildiği iddia edildi.

Magazin 24-06-2023 14:44

Yalı Çapkını'nın Seyran'ıyla fotoğraf paylaşmayınca tepki çekmişti! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Yalı Çapkını her bölümüyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizi büyük sezon finali için gün sayıyor. Gülseren Budayıcıoğlu ortağı olduğu OGM Pictures'ın imza attığı Yalı Çapkını dizisinin Antep çekimlerine katıldı. Dizinin Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fotoğrafını paylaşan Budayıcıoğlu'na Afra Saraçoğlu ile fotoğraf gelmeyince eleştiri yağdı.

Magazin 06-06-2023 12:26

Gülseren Budayıcıoğlu'na konuştu! Depremde ailesini kaybeden kadın yürekleri dağladı: Cansız bedenini elinde oyuncağı ile çıkardılar

Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum programında duygusal anlar yaşandı. Kahramanmaraş'tan bağlanan 65 yaşındaki kadın, depremde kızını damadını ve iki torununu kaybettiğini dile getirdi. İsmini vermek istemeyen kadın, daha önce beraber yaşadıklarını ancak rahat etmeleri için kızına yeni ev aldıklarını dile getirdi. Torununun kurtarılmasını enkaz başında beklediğini dile getiren kadın, "Cansız bedenini elinde oyuncağı ile çıkardılar" dedi.

Magazin 08-04-2023 16:42

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan sürpriz proje! Yalı Çapkını, Camdaki Kız derken şimdi de...

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan reyting rekortmeni dizilere ilham kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun yeni projesi belli oldu. Ünlü psikiyatr şimdi de Star TV için yeni bir programa başlıyor.

Magazin 15-03-2023 17:19

Psikologlardan çok tepki almıştı! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan dizi açıklaması! Bende çok hikaye var...

Gülseren Budayıcıoğlu, hikayeleriyle televizyon ekranlarında yer almaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Çöp Adam, Camdaki Kız ve Yalı Çapkını dizileri ile izleyicileri ekrana kilitleyen Budayıcıoğlu'na özel hayatın ifşası nedeniyle birçok psikolog tepki göstermişti. Budayıcıoğlu'dan dizilerle ilgili yeni bir açıklama geldi.

Magazin 07-03-2023 17:55

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan öneri! 'Tencereler parladıkça karanlık düşünceler kayboluyor'

Ünlü psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, Ceyda Düvenci moderatörlüğünde, “Dünden Sonra Yarından Önce” programıyla ekrana geliyor. Deprem travmasına nasıl yaklaşılabileceği, depremin çocuklar üzerindeki etkisi ve depremzedelerin gündelik yaşama adaptasyonu gibi konuların ele alındığı programda Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan 'Bulaşık yıkama' önerisi geldi.

Magazin 03-03-2023 08:41

Gülseren Budayıcıoğlu depremin psikolojik etkilerini giderebilmek için ekranda! Tepki çekti

Dizileriyle tanınan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu depremzedeler için bir programa başladı. Budayıcıoğlu'nun depremin psikolojik etkilerini giderebilmek için yeni bir programa başlayacağı sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Magazin 20-02-2023 14:38

Aman Gülseren Budayıcıoğlu duymasın! İlber Ortaylı'dan 'Psikiyatriste gider misiniz?' sorusuna olay yanıt: Roman mı yazdıracağım kendimden?

İlber Ortaylı, Candaş Tolga Işık'ın "Psikiyatriste gider misiniz?" sorusuna verdiği yanıtla; Yalı Çapkını, Çöp Adam, Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi dizilerle adından söz ettiren ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'na göndermede bulundu. İlber Ortaylı, "Roman mı yazdıracağım kendimden?" dedi. Bir anlık şaşkınlık yaşayan Candaş Tolga Işık "Ne demek istiyorsunuz?" deyince olanlar oldu. İşte İlber Ortaylı'nın olay olan açıklaması...

Magazin 17-12-2022 17:30

Çöp Adam dizisinin hikayesi bakın neymiş! Gülseren Budayıcıoğlu merakla beklenen dizi Çöp Adam hakkında konuştu

Çöp Adam adlı Star Tv'nin yeni dizisi 30 Kasım Salı günü yayın hayatına başladı. Türk psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı videoda dizi hakkında konuştu. Budayıcıoğlu, dizinin karakteri hakkında detayları açıkladı.

Magazin 30-11-2022 23:13

Çöp Adam dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Çöp Adam hangi kitaptan uyarlama, gerçek hikayesi ne?

Star’ın yeni dizisi Çöp Adam bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınıyor. Çöp Adam dizisine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Haber 30-11-2022 17:15

Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin kimdir, hikayesi nasıl? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası ortaya çıktı!

Camdaki Kız dizisi her hafta ilgi ile izleniyor. Gülseren Buğdayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlanan bu dizinin gerçek hayat hikayesini yansıttığı biliniyor. İzleyiciler bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanacak bölümünün fragmanında Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası Metin'in ortaya çıktığını görüyor. Peki Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin kimdir, hikayesi nedir? Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin'i kim canlandıracak?

Magazin 03-11-2022 17:41

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz hali şaşırttı! 'Tam bir hayal kırıklığı'

Başrollerini Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisiyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, estetiksiz haliyle şaşırttı. Güzel oyuncuya, sosyal medyada ''Tam bir hayal kırıklığı'' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 02-11-2022 10:57

Yalı Çapkını reytingleri alt üst etti! Gülseren Budayıcıoğlu 'Gerçek bir hikayeden alındı' demişti...Yalı Çapkını dizisi kimin hayatı merak konusu oldu

Yeni sezonun iddialı yapımı olan ve oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yalı Çapkını dizisi yayınlandığı günden bu yana merak konusu oldu. Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu ''Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı." açıklamasıyla dizinin kimin hayatı olduğu merak konusu oldu.

Magazin 17-10-2022 13:00

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar rolünün hakkını verdi! Meğer travmatik gerçek yansıtılandan daha farklıymış: Annesi ateşle yakmış!

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, büyük finale 2 bölüm kala oyunculuk performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin yeni bölümünde Safiye, Gülben, Han ve Neriman; babaları Hikmet'in ölümünün yasını yaşayacaklar. Acılarla dolu travmatik bir geçmişi ve neredeyse dört duvar arasında geçip giden bir hayat hikayesini işleyen dizide Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakterine ilişkin bir detay ise duyanların kanını dondurdu.

Magazin 17-05-2022 15:20

Acun Ilıcalı'dan Kırmızı Oda sürprizi! Final yapacağı iddia ediliyordu

Final yapacağı iddia edilen Kırmızı Oda diziyle ilgili açıklama beklenirken Acun Ilıcalı'nın paylaşımını gören heyecanlandı. İddiaya göre düşük reytingler nedeniyle dizi 61. bölümde final yapacak.

Magazin 11-02-2022 15:22

Kırmızı Oda final mi yapacak, bitiyor mu? Kırmızı Oda ne zaman, kaçıncı bölümde final yapacak?

İlk bölümü 4 Eylül 2020'de başlayan Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nın Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlandı. İlk zamanlarda oldukça büyük çıkış yakalayan Kırmızı Oda dizisinin final yapacağı öğrenildi. Dönem içinde birçok yönetmen ve oyuncu değiştiren ve yakın zamanda final yapacak olan Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Binnur Kaya yer aldı. Peki Kırmızı Oda neden ve ne zaman final yapacak?

Magazin 08-02-2022 16:56

Kırmızı oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, sıra dışı hayat hikayeleriyle, seyirciyi ekrana kilitliyor. Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı dizinin, 7 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kırmızı oda neden yok?'' ve ''Kırmızı Oda yeni bölümü ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 07-01-2022 12:25

Gülseren Budayıcıoğlu Başak Cengiz cinayeti hakkında konuştu! ''En ağır ruh hastası!''

Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi sevilen dizilerle tanınırlığını arttıran ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, Türkiye'yi sarsan Başak Cengiz cinayeti hakkında konuştu.

Magazin 20-11-2021 15:27

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Camdaki Kız itirafı: Gerçeği çok daha ağır ve travmatik

Psikiyatr-yazar Gülseren Budayıcıoğlu, kitabından uyarlanan ve büyük ses getiren Camdaki Kız dizisi hakkında konuştu. Burcu Biricik'in başrol oynadığı Camdaki Kız'daki hikayenin gerçekte çok daha ağır ve travmatik olduğunu söyleyen Budayıcıoğlu, "Herkes abarttığımızı düşünüyor ama gerçeği çok daha fena. Bunu azaltarak yazabildim, gerçeği olduğu gibi veremezdik" dedi.

Magazin 18-11-2021 21:56

Gülseren Budayıcıoğlu seans ücreti ne kadar? '1200 TL' iddiasına açıklık getirdi

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, İstanbullu Gelin gibi ses getiren projelerle tanınan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, seans ücreti hakkında ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

Magazin 18-11-2021 13:09

Kral Kaybederse konusu nedir? Kral Kaybederse dizi mi olacak?

Bir zamanlara damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol alan usta oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in, 11 yıl sonra "Kral Kaybederse" adlı dizi projesi için bir araya geleceği iddia edildi. Kral Kaybederse, Psikiyatr Gülseren Budayıcığlu tarafından yazılmış olan bir kitap. İşte detaylar...

Magazin 14-10-2021 15:07

Kırmızı Oda Rezzan’ın gerçek hikayesi nedir? Rezzan'ın hastalığının adı ne?

TV 8 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda, yeni sezonunda büyük bir hızla başladı. Gerçek sezonda olduğu gibi gerçek hikayelerden uyarlanan karakterlerin yaşadıkları merak konusu oldu. Yeni sezonda Nihal Yalçın’ın canlandırdığı Rezzan’ın gerçek hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 08-10-2021 11:53

Kırmızı Oda'nın Manolyası Binnur Kaya'nın değişimi genç kızlara ilham oldu! Binnur Kaya kaç yaşında?

Binnur Kaya, Kırmızı Oda adlı başarılı dizide canlandırdığı "Manolya" karakteri sayesinde geçtiğimiz yayın sezonunun en çok konuşulan isimleri arasına girmişti. Oyunculuk konusundaki başarısını gözler önüne seren Binnur Kaya ekranlardan uzak kaldığı dönemde oldukça kilo verdi ve Kaya'nın değişimi genç kızlara ilham oldu.

Magazin 11-08-2021 22:58

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 'Emine'si... Naz Göktan'ın eski hali ortaya çıktı!

TV8 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde "Emine" karakterine hayat veren Naz Göktan'ın eski hali ortaya çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 43. bölümde ekranlara veda etti. İşte Naz Göktan'ın eski hali...

Magazin 04-08-2021 12:57

Masumlar Apartmanı’nın arkasındaki isim Gülseren Budayıcıoğlu, Farah Zeynep Abdullah’ın gidişiyle ilgili ilk kez konuştu: Yaşanan çok vahim

Masumlar Apartmanı dizisinin arkasındaki isim Gülseren Budayıcıoğlu, dizinin ana karakterlerinden biri olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın yapıma veda etmesi sonrası ilk kez konuştu. Ünlü yazar, “Masumlar Apartmanı’nı güzel günler bekliyor” dedi.

Magazin 17-06-2021 09:18

Bir dizisi biten Gülseren Budayıcıoğlu yeni dizi için hazırlıklara başladı

Gülseren Budayıcıoğlu, ekranda fırtına gibi esen dizilerin arkasındaki isim olarak ön plana çıkıyor. İlk olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündeme gelen ünlü yazar, şimdi ise ekranda 3 farklı dizisiyle güçlü hikayelerin kaynağı konumunda. Gülseren Budayıcıoğlu, yeni dizisi için kolları sıvadı.

Magazin 15-06-2021 07:57

Camdaki Kız neden sezon finali yapıyor? Camdaki Kız'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanan dizi Kanal D ekranlarında 8 bölüm yayınlanmıştı. Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Camdaki Kız 9. bölümü ile sezon finali yapma kararı aldı. Dizinin sevenleri Camdaki Kız’ın neden bu kadar erken sezon finali yaptığını merak ediyor.

Magazin 10-06-2021 17:11

Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan esprili sezon finali paylaşımı: 'Tatil an itibari ile başladı'

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Camdaki Kız dizisi kısa sürede izleyicilerin ilgi odağı olmayı başardı. Fenomen dizide Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan ise dizinin sıkı takipçilerine üzen haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile verdi. Dizinin bu hafta ekranlara ara vereceğini esprili paylaşım ile duyuran Arıkan, hayranlarını üzdü.

Magazin 09-06-2021 13:55

Doğduğun Ev Kaderindir neden final yapıyor? İşte dizinin final bölümü

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romandanındaki bir hikayeden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yapıyor. Her hafta çarşamba akşamları TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 12 Mayıs itibarıyla ekran macerasına son verecek.

Magazin 12-05-2021 15:42

Kırmızı Oda Mitra kimdir? Kırmızı Oda Mitra’nın gerçek hikayesi nedir? Mitra’nın hayatı hangi kitaptan uyarlandı?

TV 8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış öykülerden esinlenerek televizyona aktarılmaya devam ediyor. Dizinin 35. bölümüne dahil olan Mitra karakterlerinin gerçek hikayeleri şimdiden merak konusu oldu.

Trend 07-05-2021 17:48

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben’in yaşadığı hastalık enürezis nokturna nedir? Enürezis nokturna nasıl tedavi edilir?

TRT 1 ekranlarında her Salı gecesi yeni bölümüyle ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan gerçek bir hikayeyi konu alıyor. Psikolojik rahatsızlıkları olan bir ailenin yaşadıklarını televizyon ekranına taşıyan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri enürezis nokturna hastalığıyla mücadele ediyor.

Trend 27-04-2021 16:59

Camdaki Kız yeni fragman geldi mi? Camdaki Kız yeni fragman yayınlandı! Nalan ne yapacak?

Kanal D’nin yeni başlayan dizisi Camdaki Kız’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız 4. bölümde Sedat’ın Cana ile olan fotoğrafları basına yansıyor.

Magazin 24-04-2021 00:04

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Naci, Safiye’ye mesaj gönderiyor

Masumlar Apartmanı’nda heyecan dorukta. Yayınlanan Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanında Naci, Safiye’ye yemeğin içinde mesajını gönderiyor.

Magazin 23-04-2021 22:46

Cüneyt Özdemir'den Gülseren Budayıcıoğlu tepkisi!

Cüneyt Özdemir İstanbullu Gelin, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi dizilerin hikaye sahibi olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'na tepki gösterdi.

Magazin 18-04-2021 13:30

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı! Kazan dairesinde kim var?

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın 29. yeni bölümünde şaşırtan gelişmeler olacak. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümde, Esat'ın ortadan kaybolması Esra'yı korkutacak. Esra, Han'ın Esat'a bir şey yapacağından şüphelenecek. Han ise apartmanın kazan dairesinde bir kişiyi zincirle bağlı şekilde tutuyorken görülecek. Esra'nın ise kazan dairesinin kapısına dayanarak "Esat" diye bağırması dikkat çekecek.

Magazin 13-04-2021 15:57

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'daki performansıyla alkış topladı

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, oyunculuğuyla alkış topladı. Sosyal medya platformu Twitter'da trendlere giren Erkan Petekkaya için "Oynamadın resmen yaşattın ve ağlattın" yorumları yapıldı.

Magazin 10-04-2021 15:33

Camdaki Kız ilk bölümden gündem oldu! Reytingleri yıktı geçti

Camdaki Kız başlar başlamaz gündeme bomba gibi düştü. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizi, Perşembe reytinglerinde AB kategorisinde en çok izlenen yapım oldu.

Magazin 09-04-2021 11:56

Camdaki Kız dizisi 1. bölüme damga vuran Nalan'ın banyo sahnesi! Burcu Biricik, Camdaki Kız'daki rolüyle olay oldu

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız, 8 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Can'ı canlandıran Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu, bu defa Camdaki Kız dizisinde buluştu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız romanından uyarlanan dizide Burcu Biricik, Nalan rolüyle beğeni topladı. Nalan'ın banyo sahnesi ise dizinin ilk bölümüne damga vurdu. Camdaki Kız dizisi 1. bölümüyle sosyal medyanın da gündeminde yer aldı.

Magazin 09-04-2021 01:56

Camdaki Kız nerede çekildi? İşte Camdaki Kız dizisinin oyuncuları ve karakterleri...

İlk bölümü ile 8 Nisan Perşembe akşamı seyircilerin beğenisine sunulacak olan Camdaki Kız dizisi hakkında birçok merak edilen konu oldu. Dizinin oyuncuları ve konusu merak edilirken dizi hakkında en çok merak edilen konulardan biri de dizinin çekim yerleri oldu. Yayınlanmış olan fragmanını izleyen izleyiciler dizinin çekim yerlerini merak edip araştırmaya başladı. Peki Camdaki Kız nerede çekildi? İşte Camdaki Kız dizisinin oyuncuları ve karakterleri.

Magazin 08-04-2021 12:21

Han, kazan dairesinde kimi saklıyor? Masumlar Apartmanı'nda şoke eden sahne

Masumlar Apartmanı'nda psikiyatra gitmeyi sürdüren Han'ın çocukluğunda yaşadığı fare ve kazan dairesi travmaları ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı’nda bölümün sonunda da Han'ın kazan dairesine düzenli bir şekilde yemek götürdüğü izleyicileri şoke etti. Han'ın orada kimi zincirle tuttuğu ise henüz bilinmiyor…

Magazin 07-04-2021 12:11

Büyük bir merakla beklenen ‘Camdaki Kız’ dizisinin gerçek hikayesi ortaya çıktı!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Camdaki Kız’ kitabından uyarlanarak televizyona aktarılacak olan dizinin 1 Nisan 2021 tarihinde başlaması bekleniyordu. Ancak dizinin yapılan tanıtımlarda başlangıç tarihinin 8 Nisan’a ertelendiği duyuruldu. Fragmanların sonrasında büyük bir merakla beklenen Camdaki Kız dizisinin gerçek hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 02-04-2021 16:01

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı! Siz hiç kendi cehenneminiz oldunuz mu?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan masum hayatların gerçek hikayesi Masumlar Apartmanı, yeni bölümüyle salı günü 20.00'de TRT 1'de ekrana gelecek. Her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen ve zaman zaman hüzünlendirip zaman zaman tebessüm ettiren Masumlar Apartmanı dizisinin baş rollerini Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu paylaşıyor.

Magazin 23-03-2021 12:15

Seda Akman kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gülseren Budayıcıoğlu'nu mu canlandıracak?

Kurşun, Küçük Sırlar ve Adı Zehra gibi pek çok farklı yapımda rol alan Seda Akman'ın hayatı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Daha önce Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel de seçilmiş olan oyuncu Seda Akman kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seda Akman Masumlar Apartmanı'nda Gülseren Budayıcıoğlu'nu mu oynayacak? İşte yanıtı...

Magazin 20-03-2021 17:34

Kırmızı Oda'dan Masumlar Apartmanına transfer iddiası!

TRT1'de ekrana getirilen başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisine TV8'in ekranları kasıp kavuran Kırmızı Oda dizisinden transfer gerçekleştirileceği öne sürüldü. İddiaya göre Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncusu Binnur Kaya'nın hayat verdiği Doktor Hanım, konuk olarak Masumlar Apartmanı dizisine transfer oldu.

Magazin 13-03-2021 13:34

Kırmızı Oda Sadi'nin söylediği türkü dinleyenleri mest etti | İşte Yollar Seni Gide Gide Usandım türküsünün sözleri

12 Mart Cuma günü yayınlanan son bölümde Sadi’nin söylediği türkü, dinleyenleri mest etti. ‘’Yollar Seni Gide Gide Usandım’’ sözleriyle başlayarak, insanın içine işleyen Sadi’nin söylediği türkünün sözleri, Evren Seçkal tarafından kaleme alındı.

Magazin 13-03-2021 09:04

İşte Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitapları | Hangi diziler kitaplarından uyarlandı?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitapları, günümüzde birçok dizi tarafından senaryo hâline getirildi. Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız gibi birçok dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlandı.

Magazin 11-03-2021 12:13

Camdaki Kız 'kayıt' dedi! İşte ilk kareler...

Kanal D’nin, merakla beklenen Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın ekibi ön hazırlıkların ardından sete çıktı.

Magazin 08-03-2021 09:54

Camdaki Kız dizisi hangi kitaptan uyarlandı? Camdaki Kız dizisinin konusu ne?

Son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden "Masumlar Apartmanı", "Kırmızı Oda", "Doğduğun Ev Kaderindir" yapımları Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı bir kitap daha dizi oluyor! Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Magazin 07-03-2021 16:06