Haber Global Haberleri

Yılmaz Vural'ın sözleri Buket Aydın'ın ağzını açık bıraktı! ''Bu yaptığım dünyada yok''

Türkiye'nin efsane teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı. Birçok konuya değinen Yılmaz Vural, "Türkiye'nin her yerinde görev yaptım, nereye gidersem gideyim ben aç kalmam. Her yerde tanıdığım bir aile var. Neredeyse her takımda görev yaptım ama beklediğim değeri göremiyorum" dedi.

Spor 15-11-2022 21:56

Ünlü sunucu Buket Aydın spor yaptığı anları paylaştı! Fiziğini gözler önüne serdi

Bir dönem CNN Türk ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve şimdilerde Haber Global'de sunuculuk yapan Buket Aydın, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Buket Aydın, Instagram hesabından spor yaptığı anları paylaştı.

Magazin 16-03-2022 14:15

Ünlü sunucu Jülide Ateş'in mayolu pozlarını görünce çok şaşıracaksınız! Bambaşka biri!

Ekranların başarılı sunucusu Jülide Ateş'in 1990 yılında verdiği pozları görenler şaşıp kaldı.

Magazin 23-10-2021 09:52

Okan Bayülgen'in eski eşini görenler gözlerine inanamıyor!

Sosyal medya fenomenlerine söylediği zehir zemberek sözlerle magazin gündemini meşgul eden ünlü oyuncu Okan Bayülgen'in eski eşini görenler şaşıp kalıyor.

Magazin 02-10-2021 15:47

Haber Global

Haber Global Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haber Global Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert sözler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında açıklamalar yaptı. Aziz Yıldırım hakkında flaş ifadeler kullanan Koç, sosyal medyada gündem oldu.

Spor 31-08-2021 22:29

Ünlü sunucu Buket Aydın'dan o iddiaya flaş yanıt!

Ünlü sunucu Buket Aydın, Haber Global'da sunduğu Koltuk programının final yapacağına dair çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 12-07-2021 15:18

Jülide Ateş, bir kez daha programına veda ediyor

Jülide Ateş, ikinci kez programına veda ediyor. Haber Global’de hazırladığı ve sunduğu 40 Dakika programına Buket Aydın’ın transfer edilmesiyle veda eden ünlü sunucu Jülide Ateş, GAİN TV'deki programına da veda ediyor. Jülide Ateş'in, çocuğunun eğitimi için Amerika'ya gideceği öğrenildi.

Magazin 23-06-2021 07:17

Okan Bayülgen hangi kanalla anlaştı?

Ekranların sevilen yüzü ünlü televizyoncu Okan Bayülgen'in yeni adresi belli oldu. Bayülgen, kuruluş aşamasından bu yana yer aldığı ve birçok programa imza attığı tv100 ile yollarını ayırmıştı.

Magazin 12-06-2021 13:40

Ünlü sunucu Dilara Gönder ekranlara dönüyor! İşte yeni kanalı

Ünlü sunucu Dilara Gönder, ekranlara dönüyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan sunucu Dilara Gönder, bu defa bir yarışma programı sunmaya hazırlanıyor.

Magazin 11-05-2021 20:20

Okan Bayülgen’den samimi itiraflar: 'Ülkemizdeki aşıyı olacağım'

Okan Bayülgen, Buket Aydın’ın Haber Global kanalında sunduğu Koltuk programına katıldı. Okan Bayülgen, özel hayatından z kuşağına, koronavirüs aşısından sosyal medyaya birçok konu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Magazin 26-03-2021 23:37

Mansur Yavaş'tan canlı yayında dikkat çeken açıklamalar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Ben belediyede fotoğrafımın asılmasını yasakladım. Bunun için de genelge çıkardım. Daha önceki dönemden kalan personel neden benim fotoğrafımı asmak zorunda kalsın. Belki de beni sevmiyordur. Orası benim kişisel şirketim değil" ifadelerini kullandı. Yavaş, "Siyasi çizginizi nasıl tanımlıyorsunuz" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 24-03-2021 21:32

Abdurrahman Dilipak: İstanbul Sözleşmesi Allah'a karşı bir komplodur!

Abdurrahman Dilipak katıldığı bir televizyon programında İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin soruya, “Bu Allah’a karşı, Resulüne karşı bir komplo. Yeni dünya düzenine geçişte ailesiz toplumu öngörüyor” yanıtını verdi.

Haber 20-03-2021 01:38

Spiker Ekin Olcayto'dan üzen haber geldi

Haber Global spikeri Ekin Olcayto, dün su içmek için yatağından kalktığında tansiyonu düşerek, baygınlık geçirdi. Evinde beslediği kedilerin mama kabının üzerine düşen Olcayto, geçirdiği talihsiz kazanın ardından ameliyata alındı.

Magazin 17-03-2021 14:32

Gamze Pamuk Ateşli kimdir? Gamze Pamuk Ateşli nereli ve kaç yaşında?

Gamze Pamuk Ateşli, geçtiğimiz Şubat ayında Haber Global kanalında yayınlanan “Neden?” programındaki söylemleriyle gündeme gelmişti. Gamze Pamuk Ateşli, bu sefer de aynı kanalda yayınlanan Senem Toluay Ilgaz’ın programında söyledikleri ile gündem oldu.

Haber 16-03-2021 14:00

Esra Erol: Gençler evlilikten uzak dursun!

Ünlü sunucu Esra Erol, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Yıllarca televizyonda evlilik programı yapan Esra Erol, sosyal medyada ihanet olaylarının arttığını ve yuva yıktığını söyledi. Esra Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun" dedi.

Magazin 17-02-2021 02:29