Hacı Sabancı Haberleri Ve Son Dakika Hacı Sabancı Haberleri

Hacı Sabancı Haberleri Ve Son Dakika Hacı Sabancı Haberleri

Sabancı ailesinin önemli üyelerinden Hacı Sabancı, 25 Haziran 1935'te Kayseri'de doğmuş, 26 Haziran 1998'de vefat etmiştir. Sabancı Grubu bünyesindeki bir otomobil pazarlama ve pamuk ihracatı şirketiyle iş hayatına atılmıştır. Önemli üniversitelerden fahri doktor ünvanıyla onurlandırılmıştır. Ülke ekonomisine katkılarıyla Cumhurbaşkanı Demirel'den Üstün Hizmet Madalyası almıştır. Başta CarrefourSA, YünSA, AkçanSA, MarSA, DanoneSA, Universal Trading olmak üzere birçok şirkette yönetim kurulu başkanlığını üstlenmiştir. Uluslararası İş ve Yönetim Derneği tarafından Balkanlar'ın En İyi Yöneticisi ödülünü almıştır. Babası adına kurulan Hacı Ömer Sabancı Vakfı'nın başkanlığını yapmıştır. Ticari girişimleri ve hayırseverliği ile bilinen Sabancı, 1959 yılında Özcan Sabancı ile evlenmiştir. Ömer, Mehmet ve Demet adlarında çocukları olmuştur. Kendisiyle aynı ismi taşıyan 1987 doğumlu torunu Hacı Sabancı, hareketli sosyal yaşamı ve başarılı iş hayatıyla bilinir.

Hacı Sabancı Haberleri

Hacı-Nazlı Sabancı çiftinden yılbaşı paylaşımı: Paylaşımına ise şu notu düştü...

İki yıl önce evlenen Zeynep Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çifti, eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Zeynep Nazlı Sabancı, eşi Hacı Sabancı ile yeni yıl temalı pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 29-12-2023 17:46

Taze anne Nazlı Sabancı eski formuna kavuştu! Ayna karşısındaki pozu olay oldu

Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini iki hafta önce kucaklarına aldı. Kızına kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın adını vermesiyle gündem olan Nazlı Sabancı, doğum sonrası verdiği kilolarla dikkat çekti. Doğum sonrası ilk kez bir pozunu paylaşan Nazlı Sabancı ayna karşısındaki görüntüsüyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-09-2023 14:56

Nazlı Sabancı anne oldu! Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel müstakbel eltisini yalnız bırakmadı

Çırağan Sarayı'nda görkemli bir törenle evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti bebeklerini kucağına almak için gün sayıyordu. Ünlü çiftin bebeği bugün dünyaya geldi. Nazlı Sabancı'yı Hande Erçel de yalnız bırakmadı.

Magazin 15-08-2023 16:01

Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı lüks yalısına taşındı! Paylaşımı gündem oldu

İki yıl önce iş insanı Hacı Sabancı ile dünyaevine giren, şimdilerde ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı rezidanstan sonra lüks yalısına yerleşti. Yalıdan paylaşım yapan Nazlı Kayı Sabancı herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Magazin 10-08-2023 13:21

Hacı Sabancı

Hacı Sabancı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hacı Sabancı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arzu Sabancı'nın nostalji paylaşımı olay oldu! Görenler aynı şeyi söyledi! ''Hacı babasının kopyası''

1986 yılında evlenen Arzu-Ömer Sabancı çifti, evliliklerinin 37. yılını kutladı. Arzu Sabancı eşiyle eski fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak 'Şükür' notunu düştü. Ünlü çiftin gençlik halleri sosyal medyada beğeni toplarken Ömer Sabancı'yı gören herkes ''Hacı babasının kopyası'' yorumunu yaptı.

Magazin 27-07-2023 09:51

Hacı Sabancı'nın hamile eşi Nazlı Sabancı elbisenin fiyatı şoke etti! Yazık o kadar para verilir mi?

Hacı Sabancı 3 aylık hamile eşi Nazlı Sabancı'nın karnını tutarak poz verdi. Nazlı Sabancı'nın üzerindeki elbisenin fiyatı ise sosyal medyayı salladı. Nazlı Sabancı'yı görenler "Elbisenin bari bir özelliği olsaydı" yorumlarında bulundu.

Magazin 09-03-2023 07:34

Sabancı ailesine torun müjdesi gelmişti! Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı hamilelik pozu verdi

Sabancı ailesi torun müjdesini aldı. Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı'nın 4 aylık hamile olduğu iddiası magazin dünyasının gündeminde dolaşırken çiftten hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-03-2023 22:06

Hacı Sabancı'nın karısı Nazlı Kayı Sabancı tarzıyla dillere düştü! Sokakta bulsam giymem

Hacı Sabancı ile 2021'in ekim ayında evlenen Nazlı Kayı Sabancı son pozuyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Mavi elbisesiyle rüküş bulunan Nazlı Kayı'yı görenlerin bir kısmı ise sosyetik güzelin göğüslerinde bir değişiklik olduğunu iddia etti. İşte Nazlı Kayı'nın dalga konusu olan elbisesi...

Magazin 11-10-2022 15:19

Nazlı Sabancı Hacı Sabancı'ya aşkını haykırdı! Her şey sarıldığımızda daha güzel

Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çifti, birinci evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla kutladı. Nazlı Sabancı, eşine "Her şey sarıldığımızda daha güzel" sözleriyle seslendi.

Magazin 10-10-2022 12:14

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı sonunda düğün yaptı! Hacı Sabancı kılıçla pasta kesti

10 Ekim'de nikah masasına oturan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti, Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında küçük bir nikah töreni yapmıştı. Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı sonunda Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün de yaptı. İkilinin düğün dansları ve kılıçla pasta kesmeleri dalga konusu oldu.

Magazin 26-06-2022 10:21

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman: Bana 'şarlatan' diyen ünlüler...

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman sosyal medyanın diline düşmüştü. Demet Akalın, Hacı Sabancı gibi ünlü isimlerin dalga geçtiği Pelin Hürman yaptığı açıklamada hodri meydan dedi.

Magazin 26-06-2022 08:40

Hacı Sabancı 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman'ı ti'ye aldı

Sosyetenin dikkat çeken isimlerinden Hacı Sabancı, canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman'ı fena ti'ye aldı. Yeni yaşını kutlayan Hacı Sabancı'nın pastası ve paylaşıma yaptığı not dikkat çekti.

Magazin 23-06-2022 12:55

Mide ameliyatıyla 50 kilo vermişti! Hacı Sabancı düğünü için sporu bırakmıyor

128 kiloyken mide küçülttürme ameliyatı olup 50 kilo veren Hacı Sabancı ertelenen düğünü için formunu koruyor. 2021'in ekim ayında nikah masasına oturan Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı 25 Haziran'da Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek düğünleri için spora aksatmıyor.

Magazin 29-04-2022 10:46

Nazlı Kayı Hacı Sabancı ile evlenince 10 bin TL yerine bakın kaç TL istedi

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı, Sabancı soyadını alınca gönderi başına aldığı ücrete olay bir zam yaptı. Kayı Instagram’daki paylaşımı başına 10 bin TL alırken evlilik sonrası gönderi başına 80 bin TL istemeye başladı.

Magazin 25-04-2022 15:51

Hacı Sabancı'dan Will Smith paylaşımı! Yorumu güldürdü

Sosyetenin seçkin simalarından Hacı Sabancı, Will Smith'le olan fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı.

Magazin 30-03-2022 15:51

Aygün Aydın Hacı Sabancı ile olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı'yı topa tuttu

Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı arasında yaşandığı iddia edilen aşk Söylemezsem Olmaz programında konuşuldu. Seren Serengil Şeyma Subaşı'na laf söyleyen Hacı Sabancı'nın eşki aşkı Aygün Aydın ve Subaşı'nın aynı tarzda insanlar olduğunu söyledi. Bunu duyan Aygün Aydın Şeyma Subaşı'yı topa tuttu.

Magazin 29-03-2022 16:37

Özge Ulusoy Faruk Çolakoğlu sorusuna yanıt verirken Hacı Sabancı'ya göndermede bulundu

Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu’nun neden sosyal medya kullanmadığı sorusuna yanıt verirken kullandığı ifadelerle gündeme geldi. Özge Ulusoy'un açıklaması eski aşkı Hacı Sabancı'ya gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 28-03-2022 12:27

Dilara Aksüyek kimdir, aslen nereli? Hacı Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen Dilara Aksüyek kaç yaşında?

Son günlerde sıklıkla gündemde olan ve son olarak adı Hacı Sabancı ile aşk iddialarına karışan Dilara Aksüyek'in hayatı araştırma konusu oldu. Oyuncu Dilara Aksüyek, Merhamet ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol almıştır. Peki Dilara Aksüyek kimdir, aslen nereli? Hacı Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen Dilara Aksüyek kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 20-01-2022 10:47

Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı neredeyse 64 bin TL olan aksesuarıyla tepki çekti

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı geçtiğimiz gün bir davet verdi. Davette neredeyse 64 bin TL olan bir aksesuar kullanan Kayı'ya sosyal medyada tepki yağdı.

Magazin 16-12-2021 12:00

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Hacı Sabancı'yı anma konseri verecek

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Hacı Sabancı'yı anma konseri verecek

Yurthaber 23-11-2021 12:38

Gelinliği beğenilmemişti! Nazlı Kayı'nın gelinliğinin fiyatı şoke etti

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın gelinliği hiç beğenilmemişti. Ancak gelinliğin fiyatı gündem oldu. Kayı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan gelinliğinin 107 bin TL olduğu ileri sürüldü.

Magazin 11-10-2021 11:58

Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Nazlı Kayı ne iş yapıyor?

Sosyetik güzel Nazlı Kayı ve iş insanı Hacı Sabancı, dün akşam sade bir törenle dünayevine girdiler. Uzun soluklu bir ilişki yaşayan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çifti, geçtiğimiz aralık ayında nişanlanmıştı.

Magazin 11-10-2021 09:58

Hacı Sabancı-Nazlı Kaya'nın düğününde 'çay atma' göndermesi!

Geçen yıl aralık ayında nişanlanan cemiyet hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, dün akşam nikah masasına oturdu. Balayı için tatile çıkan çift, düğünden eğlenceli anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Nazlı Kayı'nın paylaştığı bir gönderide Hacı Sabancı ile birlikte konukları selamlarken, misafirlerin Hacı Sabancı'ya "Bir şey at, çay at çay..." diye seslenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 11-10-2021 09:32

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı kimdir? Nazlı Kayı kaç yaşında ve aslen nereli?

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın hayatı merak ediliyor. Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın yaşı ve aslen nereli olduğu gibi bilgiler de merak edilmeye başlandı. Peki Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı kimdir? Nazlı Kayı kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 10-10-2021 22:13

Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı sessiz sedasız evlendi

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı Çırağan Sarayı'ndaki düğünü erteledikten 40 gün sonra Arzu & Ömer Sabancı’nın yalısında sessiz sedasız dünya evine girdi. Nazlı Kayı'nın gelinliği ise beğenilmedi.

Magazin 10-10-2021 07:24

Üvey babasının ölümüyle yıkılan Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğünü ertelendi

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı cuma günü nikah masasına oturmayı planlarken kötü haberle sarsıldı. Kayı'nın üvey babasının ölümü düğünün ertelenmesine sebep oldu.

Magazin 30-08-2021 14:29

Hacı Sabancı'nın nişanlısı Nazlı Kayı'nın 'Gelin mayosu' tartışma yarattı

Uzun süredir mutlu bir birliktelikleri olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çiftinin düğünü için geri sayım başladı! Hacı Sabancı müstakbel eşine Nazlı Kayı gelin mayosu yaptırdı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!

Magazin 27-08-2021 10:48

Nazlı Kayı evlilik hazırlığı yaptığı Hacı Sabancı’nın doğum gününü böyle kutladı

Evlilik hazırlığı yapan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı bir süredir Bodrum’da tatilde. Nazlı Kayı, nişanlısı Hacı Sabancı’nın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.

Magazin 22-06-2021 15:41

Arzu Sabancı Evde kalmaya devam dedi ama çocukları dinlemedi

"Sakın evde sıkıldık demeyin" diyen Arzu Sabancı'nın uyarısını çocukları dinlemedi. Hacı ve Hakan Sabancı soluğu tatilde aldı.

Magazin 09-05-2021 09:35

Aygün Aydın kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikâyesi…

Show TV ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında adını duyuran Aygün Aydın, Hacı Sabancı ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Aygün Aydın, sosyal medyada Hacı Sabancı ile mesajlarını ifşa etti.

Haber 17-04-2021 15:34

Sabancı başvuru yaptı, Aksigorta hisseleri tavan yaptı

Aksigorta’nın tek kontrolünü almak için Rekabet Kurulu'na başvuran Sabancı'nın açıklamalarının ardından hissesi tavan yaptı.

Finans 15-03-2021 16:22

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı'dan yeni poz! Hafızalardaki o fotoğrafları sildiler

İş insanı Hacı Sabancı, nişanlısı Zeynep Nazlı Kayı'nın yeni yaşını kutladı. Birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Sabancı, gönderisine, "İyi ki doğdun" notunu düştü.

Magazin 31-12-2020 11:57

Arzu Sabancı müstakbel gelini Nazlı Kayı'yla düşman çatlattı

Arzu Sabancı, müstakbel gelini Nazlı Kayı'yla yeni yıl için verdiği poza, yorum yağdı. Yüzlerce mesaj alan Sabancı'ya, "Gelin-kaynana düşman çatlatıyor" denildi

Magazin 30-12-2020 14:37

Nazlı Kayı: Aşkın olduğu yerde yaşam da vardır

Sosyetik güzel Zeynep Nazlı Kayı, evlilik yolunda ilk adımı attığı iş insanı nişanlısı Hacı Sabancı ile birlikte nişanda çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı.

Magazin 29-12-2020 11:41

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti nişan törenlerinden ilk kareyi paylaştı

Geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan iş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti, nişandan ilk karesini paylaştı.

Magazin 26-12-2020 01:19

Hacı Sabancı'nın kız isteme çiçeğinin fiyatı olay oldu

Uzun süredir Nazlı Kayı ile aşk yaşayan iş insanı Hacı Sabancı kız istemeye gitmişti. Sabancı ailesi kız istemede aldığı çiçekle gündem oldu.

Magazin 22-12-2020 15:42

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı nişanlandı! Arzu Sabancı paylaştı

İş insanı Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Kayı, geçtiğimiz cuma günü evlilik yolunda ilk adımı attı. Güzel haberi Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 20-12-2020 10:10

Hacı Sabancı Nazlı Kayı'yı istemeye gitti!

Uzun süredir Nazlı Kayı ile aşk yaşayan iş insanı Hacı Sabancı da pandemi dinlemedi ve sevgilisini ailesinden istemeye gitti.

Magazin 18-12-2020 13:31

Hacı Sabancı o mesajı ifşa etti olay oldu

Hacı Sabancı'nın bir takipçisi, kendisinin ve kardeşi Hakan Sabancı'nın adını taşıyan iki web sitesinin domain ve hosting hakları için 100.000 dolar istedi. O mesajı yayınlayan Hacı Sabancı, "Dolar hesabı diye de belirtmiş, kral" dedi.

Magazin 06-12-2020 07:51

Hacı Sabancı'nın Nazlı Kayı'ya aldığı tektaş göründü! Büyüklüğü dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atan Hacı Sabancı’nın Nazlı Kayı’ya aldığı tektaş göründü. Büyüklüğü ise dikkat çekti.

Magazin 23-11-2020 09:14

Zeynep Nazlı Kayı Hacı Sabancı'nın evlilik teklifini kabul etti! Böyle duyurdu

İş insanı sevgilisi Hacı Sabancı ile evlilik kararı alan sosyetik güzel Zeynep Nazlı Kayı, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kayı'nın "Evet" notuyla yayınladığı gönderiye beğeni yağdı.

Magazin 22-11-2020 13:24

Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı'dan evliliğe ilk adım

Uzun süredir birliktelik yaşayan Hacı Sabancı ile kız arkadaşı Nazlı Kayı, evliliğe ilk adımı atıyor. Sabancı, geçtiğimiz akşam Kayı'ya sürpriz yaparak, tek taş yüzükle evlenme teklif etti.

Magazin 11-11-2020 16:28

Hacı Sabancı ile sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı'nın spor aşkı

İş insanı Hacı Sabancı, önceki gün sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte Bebek'te objektiflere yansıdı. İkili, kendilerini görüntüleyen muhabirlere selam verdi.

Magazin 08-10-2020 13:34

Hacı Sabancı'nın sevgilisi Nazlı Kayı ayağıyla gündem oldu

Hafta sonunu sevgilisi Hacı Sabancı'yla Bodrum'da geçiren Zeynep Nazlı Kayı, tekneden paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Takipçileri, sosyetik güzelin ayaklarına takıldı. Kayı daha öncede sevgilisinin kendisini öpmesi verdiği tepkiyle gündem olmuştu.

Magazin 14-09-2020 09:45

Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı düşman çatlattı

Birliktelikleri uzun süredir devam eden ve evlenecekleri konuşulan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, bayramı Bodrum'da geçirmeyi tercih etti.

Magazin 03-08-2020 15:38

Hacı Sabancı'nın Nazlı Kayı'yı öpmesi olay oldu! 'Ne kadar istekli...'

Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı, önceki gün Çeşme Dalyan’daki The Beach of Momo’da görüntülendi. Hacı Sabancı'nın sevgilisini öpme anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-07-2020 09:09

Hacı Sabancı'nın paylaşımı olay oldu: Sakin ol şampiyon evdeyim

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde kalan Hacı Sabancı, spor yapmayı ihmal etmediğini gösterdiği paylaşımı olay oldu. Boğaz kenarındaki fotoğrafının altına bir takipçisi "Siz dışarıdasınız spor bahanesiyle. Pes yani" diye tepki gösterince, Sabancı evde olduğunu belirterek "Sakin ol şampiyon, evdeyim" diye yazdı. Sabancı'nın yanıtı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-03-2020 07:41

Hacı Sabancı sporu ihmal etmiyor

Corona virüsü salgını nedeniyle evinde kalan Hacı Sabancı, spor yapmayı ihmal etmiyor.

Magazin 21-03-2020 17:58

Hacı Sabancı'nın Cadılar Günü kostümü

Hacı Sabancı, Cadılar Bayramı etkinliği kapsamında Joker'e benzedi.

Magazin 27-10-2019 12:17