Hadise Ve Kaan Yildirim Haberleri

“Milli Muharip Uçak Kaan” konferansı Düzce'de düzenlendi!

Türk Havacılık ve Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Milli Muharip Uçak Kaan” başlıklı TUSAŞ ve Türk Havacılığı Konferansı, Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan da konferansa katıldı.

Haber 2024-04-17 13:59:43

Karagümrük Fenerbahçe maçında yaptığı müdahalelerle maça damga vuran Portekizli VAR hakeminin konuşmaları açıklandı!

TFF 32. haftada yaşanan kritik pozisyonların VAR kayıtlarını açıkladı. Bu hafta ilk kez uygulamaya geçilen yabancı VAR sistemi kritik müdahalelerde bulunurken, Karagümrük-Fenerbahçe maçının hakemi Andre Narciso ve Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki diyaloglar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 2024-04-16 20:28:01

Dansıyla çok konuşulmuştu! Frikik yakalamaya çalışan kameramana sert çıktı! 'Susmayacağım...'

İddialı tarzı ve cesur sahne kostümleri ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise son olarak Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahnedeki dansıyla uzun süre konuşulan Hadise, kendisini yakın kadrajdan çekip frikik yakalamaya çalışan kameramana da sert çıktı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-04-16 10:49:42

Dansıyla gündemdeydi! Hadise bronz haliyle sosyal medyayı salladı! ''50 faktör uygula''

Son dönemde iddialı sahne tarzı ve danslarıyla gündemden düşmeyen Hadise şimdi de çıktığı Maldivler tatilinden kareleri ile adından söz ettirdi. Tatilde bronzlaşan Hadise'nin karelerine ''50 faktör uygula'' yorumları yağdı.

Magazin 2024-04-16 08:47:25

Yabancı VAR hakemi Karagümrük-Fenerbahçe maçına damga vurdu! Bir penaltıyı verdirtti, bir penaltıyı iptal ettirtti...

TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı kritik maçlarda yabancı VAR hakemi uygulaması Karagümrük-Fenerbahçe mücadelesiyle ikinci kez uygulanırken, Portekizli hakem Andre Narciso'nun önerilere maça adeta damgasını vurdu. Narciso hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu iki kez VAR'a çağırdı ve ikisinde de maçın kaderini etkileyecek karar değişikliklerine imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:35

İrem Derici'nin iddialı sahne tarzı sosyal medyayı salladı! Sevgilisinin çektiği pozlara yorum yağdı: Hadise sandım

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici bu kez sahne tarzıyla adından söz ettirdi. İddialı bir elbise tercih eden Derici'nin pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Ünlü şarkıcı Hadise'ye benzetildi.

Magazin 14-04-24 09:42

Hadise deniz sezonunu açtı! Havluya sarınıp makyajsız halini paylaştı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı sahne tarzı ile adından sıkça söz ettiren Hadise deniz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan ünlü popçu havluya sarınıp makyajsız halini de paylaştı. Hadise'nın son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-04-24 08:58

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı final yapıyor! Tarih belli oldu

Son yılların en çok konuşulan ve en çok ödül alan dizilerinin başında gelen Yargı dizisi final yapıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde yer aldığı dizinin final tarihi belli oldu.

Magazin 09-04-24 15:54

Hadise makyajsız haliyle sosyal medyayı salladı! 'Yüzüne ne olmuş?'

İş insanı Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmiş ve hakkında çıkan iddialara sert çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Hadise bu defa makyajsız görüntülendi. Ünlü ismin makyajsız haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 30-03-24 12:19

Öpüşme krizi gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner ile ilk poz

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'i canlandıran Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün özel hayatlarında yaşadıkları sorunların sete de yansıdığı iddia ediliyordu. Öpüşme krizi gündemdeyken Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri bakın kim oldu!

Magazin 25-03-24 13:40

Yargı'nın yıldızı Naşit Özcan boşandı! Paylaşımı dikkat çekti

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Naşit Özcan'ın o paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 23-03-24 15:57

Milli muharip uçak KAAN yeni boyasıyla

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ), milli muharip uçak KAAN’ın yeni boyasını ve boyama aşamalarını sosyal medyadan paylaştı.

Yurthaber 19-03-24 15:47

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: Haziran ve temmuzdan başlayarak...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonda düşüş için haziran ve temmuz aylarını işaret etti. Yılmaz, "Bir tek konuda sıkıntımız var, o da fiyat istikrarı, enflasyon dediğimiz hadise. Bunu da biliyoruz. Vatandaşımızın sıkıntısı bizim de sıkıntımızdır." değerlendirmesini yaptı.

Finans 17-03-24 09:27

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-24 13:41

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18

Yargı'daki o sahne tepki çekti! Kanım dondu iması bile kötü

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı'nın son bölümündeki final sahnesi sosyal medyada tepki çekti. Kadın polisin başına gelenleri görenler "Kanım dondu iması bile korkunç" yorumlarında bulundu.

Magazin 11-03-24 10:18

Hadise önce paylaştı sonra sildi! Yüzündeki değişim dikkat çekti

Sahne tarzı, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise bu defa yüzündeki değişimle gündem oldu. Hadise konser sonrası pozlarını önce paylaştı sonra sildi. Hadise'nin son pozlarını görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 07-03-24 10:52

Sır gibi saklıyordu! Hadise'nin erkek kardeşi Murat Açıkgöz'le benzerlikleri dikkat çekti

İddialı sahne tarzları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, şimdi ise erkek kardeşi Murat Açıkgöz ile adından söz ettirdi. Hadise'nin erkek kardeşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayranları Murat Açıkgöz'ü Hadise'ye benzetti.

Magazin 05-03-24 17:48

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-24 22:10

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Sparta Prag'a elenerek turnuvaya veda etti...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Galatasaray, deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaştı. Ev sahibi ekibin agresif oyunuyla başlayan mücadeleye temsilcimiz ortak olarak maçı dengeledi. Mücadelenin ikinci yarısı 1-1'lik eşitlikle devam ederken Kaan Ayhan'ın kırmızı kartı sonrası Sparta Prag 3 gol birden buldu ve sahadan 4-1 galip ayrılarak Galatasaray'ı turnuvanın dışında bıraktı...

Spor 23-02-24 01:00

Avukat Dr. Rezan Epözdemir Yargı dizisini sert eleştirdi! 'Bu nasıl bir aymazlıktır'

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.

Magazin 22-02-24 08:55

Merkez Bankası'nın kararının ardından krediler ve TL mevduat faizlerine ilişkin dikkat çeken beklenti!

Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, Merkez Bankası'nın zorunlu karşılıklara ilişkin kararını değerlendirdi. Gür kararın TL mevduat faizlerini artırıcı bir etki yaptığını ve bu adımın kredi iştahını da yukarı çekeceğini söyledi.

Finans 14-02-24 17:10

Hadise dekolteli elbisesiyle ayna karşısında poz verdi! 'Fazla kilolusun'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden hiç düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise cesur paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Hadise bu defa siyah dekolteli elbisesiyle ayna karşısına geçti.

Magazin 10-02-24 15:50

Üstsüz pozu gündem oldu! Ünlü şarkıcı Hadise'den iddialı paylaşım

Yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem olan şarkıcı Hadise son paylaşımıyla da gündem oldu. Şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden sırt dekolteli bir paylaşım yaptı. Paylaşım kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 31-01-24 17:55

Bakan Kacır’ın Milli Muharip Uçak KAAN sorusuna Temel Kotil'den heyecanlandıran yanıt: Çok yakın

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU) KAAN ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kotil, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın, Türkiye'nin ilk yerli savaş uçağı KAAN’ın son durumu hakkında yönelttiği soruya, “Yer testleri yapıyoruz. Yakın” şeklinde cevap verdi.

Haber 28-01-24 11:02

Hadise evindeki partide konuklarına temizlik sopasıyla erotik dans sergiledi! Görenler şaştı kaldı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise son olarak evindeki partide yaptığı dansla gündeme geldi. Temizlik sopasıyla erotik dans eden Hadise'yi görenler çok şaşırdı.

Magazin 23-01-24 08:24

Yargı'nın 'Metin Komiseri' Hüseyin Avni Danyal'ın diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı! Bakın meğer sebebi neymiş...

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. 3. sezonda olmasına rağmen pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam eden Yargı'da Hüseyin Avni Danyal'ın canlandırdığı 'Metin Komiser'in ölerek diziden ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, bu ayrılığın sebebini açıkladı.

Magazin 20-01-24 15:00

Adı ünlü şef ile aşk iddialarına karıştı... Hadise 'Yoruldum' diyerek açıklama yaptı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise'nin adı son olarak ünlü bir şef ile anıldı. Hadise sosyal medya hesabından, hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Magazin 20-01-24 12:53

Son paylaşımında göğsünün yarısını açmıştı! Hadise şimdi de yatakta üstsüz poz verdi... Paylaşım sosyal medyayı salladı

Yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem olan şarkıcı Hadise son paylaşımıyla da gündem oldu. Şarkıcı yeni klibinin kamera arkası görüntülerini paylaştı.

Magazin 16-01-24 16:20

Hadise'den Kızılcık Şerbeti'ne eleştiri... Kızmasınlar ama deyip ekledi: Rahatsız etti

Özel hayatı, ateşli dansları ve son olarak göğsünün yarısını açmasıyla adından söz ettiren Hadise her bölümüyle olay olan Kızılcık Şerbeti'ne dair eleştiride bulununca gündem oldu. İşte Hadise'nin Kızılcık Şerbeti yorumu...

Magazin 10-01-24 11:03

Tranparan mayosuyla süzülerek dans etti! Hadise'nin ateşli halleri sosyal medyada gündem oldu

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise bu defa son paylaşımıyla olay oldu. Edis ile Baran Mengüç'ün 'Ayyaş' şarkısında süzülerek dans eden Hadise transparan mayosuyla adeta mest etti. Ünlü ismin ateşli tavırları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-01-24 15:41

Kaan Ayhan'a asker selamı vermediği için tepki gösteren Merih Demiral, Suudi Arabistan skandalına ses çıkartmadı denmişti Merih'den yanıt!

Sezon başında Atalanta'da Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor. Süper Kupa maçı öncesi yaşanan skandalların ardından Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmaya çıkmama kararı almıştı. Bu kararın ardından Türk sporcular ve takımlar Suudi Arabistan'a büyük tepki gösterirken, bu olay için ses çıkartmadı denilen Merih'den şok bir açıklama geldi.

Spor 29-12-23 23:16

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yılbaşı programında bu sefer ezber bozdu! Jüri oldu, oynadı! Adam düğününde bile oynamamıştı

Her yılbaşının gelenekselleşen programlarından O Ses Türkiye Yılbaşı yine yeni yıla sayılı günler kala sızan görüntüleriyle gündemde. Bu yıl jüride Hadise olmazken Acun Ilıcalı'nın jüride olması ve müzik çaldığı anlarda oynaması sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 29-12-23 07:12

Yargı'daki ateşli sahneler sosyal medyayı salladı! Ilgaz Böyle uyumak istemiyorum deyince...

Yargı'nın Ceylin ve Ilgaz'ı her bölümde gündem olmayı başarıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı'nın son bölümünde ateşli sahneler sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 25-12-23 11:03

4 yıllık küslük sona erdi! Ünlü şarkıcı Hadise kız kardeşiyle paylaşım yaptı

Müzik kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise Açıkgöz uzun yıllardır görüşmediği kız kardeşi Derya Açıkgöz ile paylaşım yaptı. Hadise'nin kız kardeşinin de yer aldığı karelere takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-12-23 11:00

Galatasaray maçında ilginç pozisyon! Fatih Karagümrük penaltı bekledi, maçın hakemi taç verdi

Trendyol Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Fatih Karagümrük bir pozisyonda penaltı bekledi. Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, pozisyon için VAR'a danıştı ve taç atışı kararını verdi. Bu pozisyondan sonra sosyal medya adeta karıştı.

Spor 20-12-23 21:33

RTÜK'e şikayet! Yargı dizisindeki o sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi! 'İnfial yaratıyor'

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin bu haftaki bölümünde yer alan bir sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Magazin 19-12-23 17:30

Gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı! İfadeler ortaya çıktı, azmettiriciyi açıkladılar

İstanbul ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüpheliler ifadelerinde saldırıları azmettiren kişinin Kaan Akkuş olduğunu itiraf ettiler. Ece Ronay yurt dışına çıkmamak şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üç şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Magazin 18-12-23 14:54

YARGI 76. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Kanal D Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Yargı yeni bölüm canlı izleme ekranı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat ve Cezmi Baskın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam 76. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 17-12-23 19:46

Ebru Gündeş'in son hali olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı: Dişler, çene ve dahası...

Reza Zarrab ile yaşadığı evlilik, şarkıcı Hadise ile dostluğunun bitmesi derken özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ebru Gündeş değişimiyle şoke etti. Ebru Gündeş yeni imajını paylaşınca şarkıcıyı görenler tanımadı.

Magazin 15-12-23 15:08

Sözleriyle dikkat çeken Hadise'den açıklama geldi! Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçin o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, İrem Derici'nin konu hakkında yaptığı yorum üzerinden hem Ece Seçkine'e hem de konuya dahil edilen Aleyna Tilki'ye açıklama yaptı.

Magazin 12-12-23 21:25

Hadise Bebeleri pistten alalım deyince Ece Seçkin'den bomba yanıt! Sosyal medya onları konuşuyor

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu arka arkaya iki şarkıcıyı ağırladı. Ece Seçkin ve Hadise hem sahne şovları hem de kostümleriyle olay oldu. Hadise sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşınca ortam alev aldı. İşte Ece Seçkin'den bomba yanıt...

Magazin 11-12-23 11:17

Yaptığı fedakarlık pahalıya mal oldu! Icardi ve Muslera'nın ardından bu kez Kaan Ayhan... Durumu riske girdi

Galatasaray'da yaşanan sakatlıklara rağmen birçok isim iğneyle sahaya çıkarak büyük bir fedakarlık yaparken, bunun son örneği Kaan Ayhan ile yaşandı. Okan Buruk'un vazgeçilmez ismi haline gelen Ayhan, son olarak Davinson Sanchez'in yokluğunda Pendikspor maçında iğneyle sahaya çıkarken bu fedakarlık pahalıya mal oldu.

Spor 08-12-23 12:13

Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Önce dil çıkardı, sonra çömeldi! O kareleri olay oldu

Dillere pelesenk olan şarkıları, özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı pozlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 05-12-23 17:29

Hadise'nin yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı! Son haline yorum yağdı

Özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı seçimleri ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ayna karşısında poz veren Hadise'nin yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Ünlü ismin son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-12-23 14:21

Performansıyla İzmir halı sahalarının aranan ismi oldu! Amatör kaleci, takım bulamayınca ücret karşılığı halı saha maçlarına çıkmaya karar verdi

Daha önce Uşak 1. Amatör Küme'de mücadele eden Karahallıspor'da kaleci olarak forma giyen ve 2 yıl futbol oynadıktan sonra takım bulamayan 21 yaşındaki kaleci Kaan Tınmaz, İzmir'de ücret karşılığı halı saha maçlarına çıkmaya karar verdi.

Spor 30-11-23 18:00

Gören aynı şeyi söyledi! O Ses Türkiye'nin ilk şampiyonu Oğuz Berkay Fidan'ın son hali şaşırttı

2011 yılında Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz'un jüri üyeliğini yaptığı müzik yarışması O Ses Türkiye'nin şampiyonu Oğuz Berkay Fidan'ın son hali görenleri şaşırttı. Başarılı bir çıkış yapmış olsa da o süreçte edindiği popülerliği sürdüremeyen Fidan, yıllar içindeki değişimiyle tekrar gündem oldu.

Magazin 28-11-23 13:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TOGG ve KAAN tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası programında konuştu. "Şimdiye kadar 35 bin ihracatçımıza hususi damgalı pasaport verdik" diyen Erdoğan, “Türkiye OECD ülkeleri arasında ihracatını en hızlı artıran üçüncü ülke oldu" ifadelerini kullandı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yollarımızı süsleyen 12 binden fazla TOGG’a ‘Yurt dışından geldi’ dediler. Aynı yalanı şimdi de Milli Muharip uçağı ‘KAAN’ için dillendiriyorlar" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Haber 24-11-23 15:59