Hakan Hatipoğlu Haberleri Ve Son Dakika Hakan Hatipoğlu Haberleri

Hakan Hatipoğlu Haberleri Ve Son Dakika Hakan Hatipoğlu Haberleri

Var mısın Yok musun yarışması ile tanınan Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Burgazada'da büyüyen Hatipoğlu, Işık Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimi ise Marmara Üniversitesi işletme bölümünde tamamladı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın Yok musun yarışmasına katılan Hatipoğlu, bu yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile dünya evine girdi. Türk sutopu oyuncusu olan Hatioğlu, 2010 yılında "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide Selim karakterini canlandırdı. 2015 yılında katıldığı Survivor yarışması ile ün kazanan Hatipoğlu, seneler sonra tekrardan Survivor yarışmasına katıldı. Son olarak 2018 Survivor kadrosunda yer alan Hatipoğlu, baba olacağı haberini de yarışma esnasında öğrendi. Gizem-Hakan Hatioğlu çiftinin Lila adında bir kızları vardır.

Hakan Hatipoğlu Haberleri

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin 14-04-2024 17:51

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-2024 07:41

Survivor'da olaylar bitmiyor! Hakan Hatipoğlu gizlice yemek yerken yakalandı

Survivor All Star bu yıl da heyecanla izleniyor. Her bölümü olay olan yarışmada Hakan'ın garip halleri kameralara yansıdı. Düello esnasında kenara çekilen Hakan cebinden çıkardığı yiyeceği gizlice yerken çekilen görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-03-2024 18:12

Survivor All Star'da Hakan Hatipoğlu'nun sözleri olay yarattı! Oyun alanını terk etti

Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Mavi takımdan ilk eleme adayı olarak çıkan Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu, bazı arkadaşları için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Merve Aydın ise baygınlık geçirdi.

Magazin 04-03-2024 09:53

Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Hatipoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor Hakan Hatipoğlu yarışmada gizlice ailesini aradığını itiraf etti! Acun Ilıcalı ceza üstüne ceza verdi

Acun Ilıcalı ve Hakan Hatipoğlu arasında geçen diyalog sosyal medyayı salladı. Yarışma kurallarını ihlal ederek gittiği Rio'da ailesiyle gizlice iletişim kurmaya çalışan Hakan Hatipoğlu'na Acun Ilıcalı ceza üstüne ceza verdi.

Magazin 18-02-2024 11:41

Survivor'da tansiyon iyice yükseldi! Turabi ve Hakan birbirine girdi! Acun Ilıcalı yine sert çıktı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyununda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı esnada Turabi ve Hakan arasında gerginlik yükseldi ve oyuna ara vermek zorunda kalındı. Acun Ilıcalı yine devreye girdi.

Magazin 18-01-2024 13:01

Survivor'da tansiyon yükseldi! İki isim birbirine girince Acun Ilıcalı çıldırdı! 'Alın bunu...'

Survivor 2024 All Star'da heyecan giderek artıyor. Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen fenomen yarışma programında bu defa tansiyon yükseldi. Son bölüme Bozok ile Hakan arasında yaşanan kavga damga vurdu. Acun Ilıcalı o anlara tepki gösterdi.

Magazin 10-01-2024 10:59

Survivor'daki polis baskının nedeni şoke etti! Acun Ilıcalı çıldırdı! 'Herkesi uçaktan indirip...'

Tv8'in büyük bir ilgiyle izlenen fenomen yarışma programı Survivor'ın yeni bölümünde Seda Aktuğlu'nun yaptıkları programa damga vurdu. Ilıcalı, ada konseyinde polis operasyonuyla ilgili heyecanla beklenen o açıklamayı yaptı. Acun Ilıcalı'nın anlattıkları herkesi şoke etti.

Magazin 09-01-2024 13:56

Var Mısın Yok Musun yarışmasının Tony'si yıllar sonra ortaya çıktı! Tony Tezer son hali ile görenleri şaşırttı

Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran sosyal medyada yeniden gündem oldu. Nursel Ergin, Hakan Hatipoğlu, Hanzade Durmuş, Merve Oflaz, Furkan Dede ve Mevlüt Acaroğlu gibi birçok kişinin tanınmasına vesile olan bu yarışma ile hafızalara kazınan Tony Tezer'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 19-12-2023 11:23

Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu nereli, kimdir ve kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi

Survivor Hakan, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2008-2009 yıllarında 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasında yarıştıktan sonra Kapadokya Düşleri, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Benim Adım Osssman gibi yapımlarda rol alan Hakan Hatipoğlu, birçok kez Survivor'da yarışmıştır.Peki, Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-12-2023 20:03

Beş parasız halime geri döndüm diyen Turabi'ye destek Hakan Hatipoğlu'ndan gelince...

Survivor ile tanınan "Turbo" lakaplı Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan ve çeşitli projelerde yer alan Turabi, "Beş parasız halime geri döndüm" deyince olay oldu. Turabi'ye ilk destek ise yarışmalardaki en büyük 'düşmanı' Hakan Hatipoğlu'ndan geldi.

Magazin 30-08-2023 10:36

Hakan Hatipoğlu büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını paylaştı! Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var

Survivor yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medyada paylaştı. Eski ve yeni hallerini gösterdiği sokaklarla dikkat çeken Hatipoğlu "Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var" dedi.

Magazin 14-02-2023 07:56

Hakan Hatipoğlu Taha Duymaz'ın enkazında kaldığı evin depremden önceki ve sonraki halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu da günlerdir Hatay'da yardım için bulunuyor. Sosyal medyadan da paylaşımlar yapan Hakan Hatipoğlu, Taha Duymaz'ın enkazında kaldığı evin depremden önceki ve sonraki halini paylaştı.

Magazin 12-02-2023 11:34

Hakan Hatipoğlu enkazdaki paylaşımıyla herkesi ağlattı! 'Çocuğu kurtarmak için kolunu kestiriyor'

'Yüzyılın felaketi' olarak adlandırılan ve Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası Survivor ile tanınan Hakan Hatipoğlu yürek yakan bir paylaşım yaptı. Eski yarışmacı bir babanın arkasındaki çocuğuna ulaşmak için kolunu kestirdiğini söylemesi herkesi ağlattı.

Magazin 10-02-2023 08:44

Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Nasıl ünlü oldu? İşte Hakan Hatipoğlu'nun hayatı!

Hakan Hatipoğlu, Survivor'daki gelişmelerin değerlendirildiği Survivor Panorama programında yer almaya devam ediyor. Survivor 2023 Ünlüler Gönüllüler Fenomenler programının başlamasına sayılı saatler kaldı. Bununla birlikte, Survivor yorumcusu olarak ekranlarda yer almaya devam eden Hakan Hatipoğlu hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. İşte Hakan Hatipoğlu'nun hayatı!

Magazin 15-01-2023 15:59

Gizem Hatipoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu aslen nereli, mesleği ne?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye, bu akşam ünlüler özel bölümüyle ekrana gelecek. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı programda Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu da var. Gizem Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları da tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-2023 16:49

Var Mısın Yok Musun'un unutulmaz ismiydi! Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu'nun son halini görenler şaştı kaldı

2007 yılında katıldığı Var Mısın Yok Musun programıyla tanınan ve ardından Hakan Hatipoğlu ile evlenen Gizem Akın son haliyle gündeme geldi. Youtube'da katıldığı bir programdaki görüntüsü sosyal medyada gündem olan Gizem Hatipoğlu'nun yüzündeki değişimi görenler şaştı kaldı.

Magazin 28-11-2022 16:22

Hem aşkı hem parayı bulmuştu! Var mısın Yok musun yarışmasıyla ünlenen Gizem Hatipoğlu son haliyle şaşırttı

Bir döneme damga vuran Var mısın Yok musun yarışmasından 135 bin TL ile ayrılan Gizem Hatipoğlu, aynı programda tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile aşk yaşamıştı. Sonrasında Survivor'a da katılan ikili, çok geçmeden dünyaevine girmişti. Hem aşkı hem parayı televizyon ekranlarında bulan Gizem Hatipoğlu, son haliyle şaşırttı.

Magazin 25-10-2022 16:07

Survivor yorumcusu Hakan Katipoğlu'nun eşi Gizem'den tatil pozu! Deniz kenarından paylaştı

'Var mısın Yok musun?' programının ardından birden fazla defa Survivor'a katılan Hakan Hatipoğlu, bir süredir Survivor yorumculuğu yapıyor. 'Var mısın Yok musun?' programında tanışan ve yaklaşık 11 yıldır evli olan Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti, son zamanlarda pozlarıyla ilgi çekmeye başladı.

Magazin 01-09-2022 14:28

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatioğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu mini şortuyla poz verdi!

'Var mısın Yok musun?', 'Survivor' gibi programlarla adını duyuran Hakan Hatipoğlu bir süredir Survivor Panorama programında yorumcu olarak yer aldı. 'Var mısın Yok musun?' programında tanışan Gizem-Hakan Hatipoğlu ikilisi, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Magazin 07-07-2022 00:41

Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu'nun kardeşinden mayolu poz!

'Var mısın Yok musun?' programı ile tanınan Hakan Hatipoğlu, sonrasında katıldığı Survivor ile ününü pekiştirdi. Bir süredir TV8 ekranlarında Survivor yorumculuğu yapan Hatipoğlu, kız kardeşiyle gündeme geldi.

Magazin 12-06-2022 10:31

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor Batuhan'a gönderme! Deveye hendek atlatmaktan zor

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın, Survivor'daki söylemleri ve sözleri sonrası, Hakan Hatipoğlu'nun alıntıladığı tweet olay oldu. Dün akşam Survivor'da yaşanan Ayşe ve Batuhan tartışması sonrasında, bir Survivor izleyicisinin Batuhan hakkındaki sözlerini kendi hesabında paylaşan Hakan Hatipoğlu dikkat çekti.

Magazin 09-06-2022 10:23

Survivor elemesi sonrası Hakan Hatipoğlu'ndan sert sözler! Yazık çok yazık...

Survivor 2022 All Star yarışmasında dün akşam gerçekleşen eleme sonrasında Sema Aydemir'in yarışmaya veda etmesi, izleyenler ve sunucular tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Survivor'a adeta parkur performansıyla damga vuran Sema Aydemir'in veda etmesine, Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu tepki gösterdi.

Magazin 02-06-2022 13:17

Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu'ndan mini şortlu poz!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programında uzun süre sunuculuk yapan Hakan Hatipoğlu, 2011 yılında Gizem Akın ile hayatını birleştirdi. Mutlu evliliklerine devam eden ikili sosyal medya pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 25-05-2022 19:57

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu'dan mini şortlu poz!

Hakan Hatipoğlu TV8 ekranlarındaki Survivor Panorama yorumculuğu işine devam ediyor. Ekranların tanınan simalarından biri haline gelen Hakan Hatipoğlu'nun eşi paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 14-05-2022 00:12

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun sır gibi sakladığı kız kardeşi ortaya çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

İlk olarak 'Var mısın Yok musun?' programıyla ekranlara gelen Hakan Hatipoğlu, seneler içinde Survivor, Survivor Panorama gibi programlarla adını geniş kitlelere duyurdu. Şimdilerin başarılı sunucusu Hakan Hatipoğlu'nun sır gibi sakladığı kız kardeşi ortaya çıktı.

Magazin 11-05-2022 19:57

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu güzelliğiyle nefes kesti

Uzun süredir Survivor Panorama yorumculuğu yapan Hakan Hatipoğlu, TV8 ekranlarının tanınan yüzlerinden biri oldu. Survivor programına da katılmış olan yorumcu, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu sosyal medyada paylaşımlarıyla büyülüyor.

Magazin 25-04-2022 21:46

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu tarzıyla büyüledi!

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Gizem Akın ile 2011'de hayatını birleştirdi. Güzelliği ve tarzıyla öne çıkan Gizem Hatipoğlu son paylaşımıyla tarzını konuşturdu.

Magazin 09-04-2022 00:42

Survivor sürgün adasına yakmak isteyen Yasin Obuz'a Hakan Hatipoğlu'ndan sert sözler: Diskalifiye olur

Survivor 2022 All Star'da sürgün adasına giden Yasin Obuz, Yunus Emre'nin de yardımıyla kulübeyi yakmak istedi. Yasin'e ise kenarda bekleyen görevli yangın tüpüyle müdahale etti ve ateşi söndürdü. Survivor'daki bu garip olayı yorumlayan Hakan Hatipoğlu ise Yasin'i sert sözlerle eleştirdi. Hatipoğlu, "Görevli ekip için 'Oradaki adamın yangın tüpüyle ne işi var?' diyorlar. O görevli kulübeyi değil Yasin'i kurtardı. Orayı yaksa Survivor'dan diskalifiye olacaktı. Yasin fazla oyunculuk yapıyor" dedi.

Magazin 21-02-2022 20:17

Survivor Ogeday'ın ablasından dikkat çeken Atakan paylaşımı: Burası Survivor dostluk ve arkadaşlık yok

Survivor 2022 All Star'da gönüllüler takımında yapılan oylamada Ogeday'ın kendi ismini eleme adayı olarak söylemesine tepki gösteren Atakan, "Aynı annenin elinden yemek yedik, birlikte büyüdük. Bunu hayatım boyunca unutamam" demişti. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu ise Ogeday'ın ablasının paylaşımını canlı yayında okudu. Hatipoğlu, "Paylaşımda ablası 'Çocukluk arkadaşı olabilirler ama burası Survivor All Star, dostluk ve arkadaşlık yok' şeklinde yazmış" dedi.

Magazin 14-02-2022 20:54

Survivor All Star için Hakan Hatipoğlu'ndan sert çıkış: Sakatsan gelmeyecektin, bu saçmalık

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, yarışmaya sakat gelen ve son dokunulmazlık oyununda oynamak istemeyen yarışmacıları sert bir dille eleştirdi. Daha önce kendisi de defalarca Survivor'da mücadele etmiş olan Hatipoğlu, "Adem ve Sema gelmeden sakattı. Madem sakatsın gelmeyeceksin o zaman Survivor'a. Başkalarının hakkını yiyorsun, bu bir saçmalık. Sumo oyununda ünlüler oynamaktan kaçındı. Doktorun iyi niyetini kullandılar, suistimal var" dedi.

Magazin 06-02-2022 22:53

Survivor Evrim Keklik için Hakan Hatipoğlu'ndan sert eleştiri: Survivor hayatı bitti

Survivor 2022 All Star, parkurda ve zorlu yaşam koşullarındaki mücadeleler kadar, yarışmacılar arasındaki çekişmeler ve dedikodularla da gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, adada Evrim, Nisa, Ogeday ve Barış arasında yaşanan polemikleri sert bir dille eleştirdi. Hatipoğlu, "Ogeday ve Nisa arasında sevgili olayını bile Evrim'den öğrendik. Evrim nefretle bunları harlıyor. Ancak parkurda ise yok. Bundan sonra Evrim'in Survivor hayatı bitmiştir" dedi.

Magazin 03-02-2022 23:57

Survivor Batuhan Karacakaya hakkında Hakan Hatioğlu'ndan ilginç açıklama: Survivor'dan önce tüyo almak için benimle buluştu

Survivor 2022 All Star'da son günlerde Berkan ile yaşadığı gerilimle gündemde olan Batuhan Karacakaya için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Batuhan'ın önceki dönemde Survivor'a gitmeden önce kendisiyle tanışmak için araya tanıdık birini soktuğunu söyledi. Batuhan'la kahve içip tanıştıklarını söyleyen Hatipoğlu, "Benden tüyo almak istedi ama olmadı. Kendisine tavsiyelerde bulundum" dedi.

Magazin 27-01-2022 21:28

Survivor Nagihan ve Sema için Hakan Hatioğlu'ndan iddialı sözler: Öyle bir kavga olacak ki...

Survivor 2022 All Star'da ünlüler takımının iki kadın yıldızı Nagihan ve Sema arasında dokunulmazlık oyununda gerginlik yaşanmıştı. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, ikili arasındaki gerilimi değerlendirerek ilginç iddialar ortaya attı. Kendisi de defalarca Survivor'da yarışan Hatipoğlu, "Bunlar Survivor'da birbirlerini çiğ çiğ yiyecekler. Sema ve Nagihan arasında öyle bir kavga olacak ki, burada anons yapmaya korkacaksınız. Ben şunu biliyorum Nagihan'la kavga edilmez" dedi.

Magazin 17-01-2022 20:24

2022 Survivor Panorama sunucuları kimler? İşte Survivor Panorama yeni sezon sunucuları!

TV8'de ekrana gelen Survivor Panorama bu sene de ekran macerasına başladı. All Star sezonunun yorumlanacağı programın sunucuları merak ediliyor. Panorama, hafta içi her gün ekranlarda olacak. Peki Survivor Panorama sunucuları kimler? İşte 2022 Survivor Panorama yeni sezon sunucuları!

Magazin 17-01-2022 16:04

Survivor All Star başlamadan polemiği başladı! Hakan Hatipoğlu'nun yorumu yarışmacıları kızdırdı

Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu’nun Survivor All Star öncesi yaptığı değerlendirme yarışmacıları kızdırdı. Hatipoğlu'na, Yasin Obuz, Mert Öcal ve Furkan Kızılay'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 01-01-2022 14:12

Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021'in şampiyonunu açıkladı: Yüzde 90 Poyraz olacak

TV8'de yayınlanan Survivor 2021'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor eski yarışmacılarından olan Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021 için şampiyonluk adayını açıkladı. Hakan Hatipoğlu, "Bu kadar net konuşuyorum. Yüzde 90 Poyraz şampiyon olacak" dedi.

Magazin 17-03-2021 02:36

Survivor Panorama'da Mert Öcal kaldı Evrim Keklik ise... Evrim Keklik ayrıldı mı?

'Survivor 2020' yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden Mert Öcal ve Evrim Keklik, TV8 ile eş sıkışmış ve Survivor Panorama'da sunucu olmuştu. Ancak Evrim Keklik'in programdan ayrıldığı iddiası gündemde... Evrim Keklik Survivor Panorama'dan ayrıldı mı?

Magazin 19-01-2021 15:00

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor All Star açıklaması! ‘Acun Abi bu sene...’

Sabahların yeni gözdesi Demet Ve Alişan’la Sabah Sabah programına Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti konuk oldu. Fanatik bir Survivor izleyici olan Demet Akalın sosyal medyada dolaşan All Star iddialarını Hakan Hatipoğlu’na sordu. Hakan Hatipoğlu’nun cevabı ise şaşırttı.

Magazin 28-08-2020 15:39

Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu: Yunus Emre ve Ardahan için tehlike çanları çalıyor

Survivor Panorama programında yeni dönemi değerlendiren Survivor'ın eski yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, bundan sonraki dönemde Ardahan ve Yunus Emre için tehlike çanları çaldığını ve işlerinin çok zor olduğunu söyledi.

Magazin 04-06-2020 22:31

Survivor Evrim ve Mert için Hakan Hatipoğlu'ndan flaş sözler! Survivor'da yeni aşk iddiası!

Survivor 2020'de ünlüler takımından Mert Öcal'ın sürpriz şekilde elenmesine en çok üzülen isim gönüllüler takımından Evrim oldu. Mert'in vedasının ardından Evrim'in "Yıkıldım, gerçekten yıkıldım. Kampların birleşmesinin artık hiç bir anlamadı kalmadı" sözleri dikkat çekti. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun sözleri ise Mert Öcal ile Evrim arasında bir 'aşk' olduğu iddialarını güçlendirdi.

Magazin 22-05-2020 02:25

Survivor Ersin Korkut elendikten sonra Mert'in ailesini aradı! Survivor'da Ersin ve Mert barıştı mı?

Survivor 2020'den sakatlığı nedeniyle elenen Ersin Korkut'un vedasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Ersin'in aralarında gerginlikler yaşanan Mert'in ailesini telefonla aradığını açıkladı

Magazin 13-05-2020 22:24

Survivor Evrim için Hakan Hatipoğlu'dan ilginç yorum: Seneye burada olur

Survivor'ın en dikkat çeken yarışmacılarından olan Evrim Keklik için Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu'dan ilginç yorumlar geldi. Hakan Hatioğlu, Evrim'in kendini ifade ediş biçiminin ona artı sağladığını söyledi.

Magazin 07-04-2020 22:23

Hakan Hatipoğlu diskalifiye olan yarışmacıların dönemediğini açıkladı!

Dominik'ten dönen Hakan Hatipoğlu canlı yayında elenen ve diskalifiye olan bazı yarışmacıların Türkiye'ye dönemediğini açıkladı.

Magazin 03-04-2020 17:32

Hakan Hatipoğlu karantina sonrası ailesine kavuştu

20 gün önce Dominik'ten dönen Hakan Hatipoğlu, koronavirüs nedeniyle kendini karantinaya almıştı. Hatipoğlu, karantina sürecini doldurduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 02-04-2020 16:37

Hakan Hatipoğlu Dominik dönüşü karantinaya alınmış! 'Ölüm korkusu...'

Bir süredir hesabından paylaşım yapmayan Survivor yorumcusu Hakan Hatipoğlu Dominik dönüşü karantinaya alınmış. Hatipoğlu yaşadığı karantinanın ardından duygularını paylaştı.

Magazin 20-03-2020 11:50

Survivor Yasin Obuz için flaş sözler: Sanki mekanın sahibi

Survivor 2020 heyecanı devam ediyor. Survivor'un en dikkat çeken isimlerinden olan Yasin Obuz için, Hakan Hatipoğlu ilginç tespitler yaptı.

Magazin 17-02-2020 21:37

Hakan Hatipoğlu'ndan Arda Ayten'e teşekkür!

Geniş kitleler tarafından Survivor yarışmasındaki performansı ile hatırlanan Hakan Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında milyonluk soruyu bilen Arda Ayten'e teşekkür etti.

Trend 06-10-2019 12:53

Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti kızları için diş buğdayı yaptı

Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin kızları Lila diş çıkardı. Diş buğdayı yapan Gizem Hatipoğlu'nun paylaşamına ise beğeni yağdı.

Magazin 03-10-2019 12:10