Hakan Sabancı Haberleri Ve Son Dakika Hakan Sabancı Haberleri

Hakan Sabancı Haberleri Ve Son Dakika Hakan Sabancı Haberleri

1991 doğumlu Hakan Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın 3 oğlundan biridir. Hacı Sabancı ve Kerim Sabancı erkek kardeşi olan Hakan Sabancı ilk, orta ve lise eğitimini Türkiye’de tamamladıktan sonra ekonomi alanındaki yüksek öğrenimi için ABD’ye gitti. Lisans eğitimini sonrası Türkiye’ye dönen Hakan Sabancı, iş adamıdır. Aslışah Alkoçlar, Didem Soydan, Cansu Mesli Karakuş, Eliz Sakuçoğlu, Aygün Aydın ile olan birliktelikleri ile magazin basının da gündemine gelmiştir.

Hakan Sabancı Haberleri

Hande Erçel rektörle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! O fotoğrafları yorumlara kapattı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Erçel ise okula geri döndü. Hande Erçel bu defa rektörüyle poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-02-2024 10:06

Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in son durağı Budapeşte oldu! Çiftin kaldıkları otelin fiyatı dudak uçuklattı

Yaptığı paylaşımlar ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel daha önce çekimler gerçekleştirdiği Budapeşte'de bu defa Hakan Sabancı ile tatil yaptı. Çiftin konakladığı otelin gecelik fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 03-02-2024 16:46

Hande Erçel'in Suudi Arabistan pozlarına beğeni yağdı! Tarzının bedeli ortaya çıktı

Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Hande Erçel geçtiğimiz günlerde 30. yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenlemiş ve pozlarıyla çok konuşulmuştu. Şimdilerde Soundstorm Müzik Festivali için Suudi Arabistan'a giden Erçel'in Riyad pozlarına beğeni yağdı. Festival tarzının bedeli ortaya çıktı.

Magazin 16-12-2023 11:05

Nazlı Sabancı'dan kızı Arzu Alara ile ilk poz! Beğeni yağdı

İki yıl önce dünyaevine giren Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çifti, eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Nazlı Sabancı, kızı Arzu Alara ile evinin baheçesinde ilk kez poz verdi. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 12-12-2023 16:44

Hakan Sabancı

Hakan Sabancı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Sabancı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hakan Sabancı sevgilisi Hande Erçel'in doğum gününü böyle kutladı! Romantik poz sosyal medyayı salladı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı yaşadıkları aşkla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Her paylaşımları olay olan ünlü isimlerden yeni poz geldi. Hakan Sabancı sevgilisi Erçel'in doğum gününü romantik bir kare ile kutladı. Sabancı'nın bu paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Magazin 24-11-2023 15:50

Nazlı Sabancı kızı Arzu Alara için 40 mevlidi okuttu! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

2021 yılında dünyaevine giren Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti geçtiğimiz aylarda kızları Arzu Alara'yı kucağına almıştı. Ünlü çiftin kızları 40 günlük oldu. Zeynep Nazlı Sabancı, kayınvalidesi Arzu Sabancı ile birlikte kızı için 40 mevlidi okuttu. Nazlı Sabancı'nın 40 mevlidinde giydiği elbisesinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 28-09-2023 11:08

Bambaşka Biri'nin Leyla'sı Hande Erçel kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel'in rol aldığı yapımlar

Hande Erçel, Bambaşka Biri dizisinde Leyla karakterini canlandırıyor. Burak Deniz ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu şu sıralar Hakan Sabancı ile mutlu bir aşk yaşıyor. Bambaşka Biri dizisinin kadrosunda Cem Davran ve Menderes Samancılar gibi oyuncular da bulunuyor. Peki, Hande Erçel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin Leyla'sı Hande Erçel'in rol aldığı yapımlar...

Magazin 11-09-2023 19:30

Hakan Sabancı'dan sevgilisi Hande Erçel ile aşk pozu geldi

Kariyerinin başlarında başrol oynadığı partneri Burak Deniz ile yeniden kamera karşısına geçen Hande Erçel'in Hakan Sabancı aşkı da dolu dizgin gidiyor. Hakan Sabancı kural bozdu ve aşk pozunu paylaştı.

Magazin 10-09-2023 16:11

Ev haline beğeni yağmıştı! Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı

Şu sıralar özel hayatı, yeni dizisi ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, sosyal medya hesabından ev halini paylaştı. Güzel oyuncunun peş peşe yayınladığı pozlar 1 milyondan fazla beğeni aldı. Erçel'in ev tarzının bedeli ortaya çıktı.

Magazin 25-08-2023 13:19

Hadise ve Hande Erçel'in düğün tarzları olay oldu! Hakan Sabancı detayı dikkat çekti

Modacı Nedret Taciroğlu'nun kızı Yasemin Taciroğlu ile iş insanı Ahmet Uras dün akşam evlendi. Düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı. Hadise ve Hande Erçel de davetliler arasında yer aldı. Hadise ve Hande Erçel’in düğün tarzları sosyal medyayı adeta ikiye böldü.

Magazin 19-08-2023 15:28

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den evlilik cevabı! “Sıra size geldi artık denince bakın ne yanıt verdi

Çapkınlıklarıyla bilinen Hakan Sabancı ile oyuncu Hande Erçel'in aşkı tam gaz sürüyor. Yaklaşık dokuz aydır aşk yaşayan ünlü oyuncu magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Hacı Sabancı ile eşi Nazlı Sabancı’nın çocuk sahibi olmaları hakkında konuşan ünlü oyuncu Hande Erçel, “Sıra size geldi artık" diyen muhabire 'evlilik' açıklamasında bulundu.

Magazin 19-08-2023 10:41

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ülke ülke geziyor! İşte 9 aylık aşkın maliyeti

Çapkınlıklarıyla tanınan Hakan Sabancı ve oyuncu Hande Erçel bir süredir aşk yaşıyor. Ülke ülke gezerek lüks tatiller yapan çiftin 9 aylık aşk tatilinin maliyeti ise dudak uçuklattı. İddialara göre Erçel kıyafetlerinin parasını da sevgilisine ödetti.

Magazin 18-08-2023 15:12

Nazlı Sabancı anne oldu! Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel müstakbel eltisini yalnız bırakmadı

Çırağan Sarayı'nda görkemli bir törenle evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti bebeklerini kucağına almak için gün sayıyordu. Ünlü çiftin bebeği bugün dünyaya geldi. Nazlı Sabancı'yı Hande Erçel de yalnız bırakmadı.

Magazin 15-08-2023 16:01

Hande Erçel'in tatil pozlarına ayakkabıları damga vurdu! Fiyatı dudak uçuklattı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeye Hande Erçel, bir süredir aşk yaşadığı Hakan Sabancı ile yaz başından beri ülke ülke geziyor. Her paylaşımı olay olan Erçel'in tatili sonunda bitti. Güzel oyuncu 'Tatilim bitmiş olabilir fotoğraflarım bitmedi bitemez' notu ile paylaşım yaptı. Erçel'in ayakkabıları ise sosyal medyada olay oldu.

Magazin 14-08-2023 17:25

Arzu Sabancı turist paylaşımıyla gündemde! Simsiyah kıyafetlilerle kaplı...

Çapkınlığıyla tanınan Hakan Sabancı ve Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın turist isyanı gündem oldu. 'Türkçe konuşan yok. Simsiyah kıyafetlerle kaplı' yorumuyla dikkat çeken Sabancı'nın paylaşımı tartışma yarattı.

Magazin 10-08-2023 09:12

Hande Erçel tekne pozlarını paylaştı! O detay dikkatlerden kaçmadı

İki Yabancı dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hande Erçel son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Hakan Sabancı ile mutlu bir birliktelik yürüten Hande Erçel en son paylaştığı tekne pozlarıyla büyüledi. Güzelliği ile beğeni toplayan Erçel’in bilekliği dikkat çekti.

Magazin 02-08-2023 07:33

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel yeni kurallarıyla şaşırttı! Türkan Şoray benzetmesi yapıldı

Hakan Sabancı ile aşk yaşamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Erçel, açıklamalarıyla da oldukça konuşuluyor. Son olarak çalışma sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Erçel'e Türkan Şoray kanunları benzetmesi yapıldı.

Magazin 22-07-2023 23:42

Sevgilisi Hakan Sabancı ile Yunan adasına gitti! Hande Erçel bikinili tarzıyla nefes kesti

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı "Sen Çal Kapımı" adlı diziyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte Yunanistan'ın Santoroni Adası'na gitti. Ünlü oyuncu Hande Erçel'in bikinili pozları görenleri büyüledi.

Magazin 09-07-2023 13:26

Hande Erçel transparan tarzıyla nefes kesti! İtalya pozlarını peş peşe paylaştı

İş insanı Hakan Sabancı ile birlikteliğiyle gündemden düşmeyen Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde birbirleriyle ilgili ilk kez paylaşım yapan ünlü çift şimdi de İtalya'da tatil yapıyor. Portofina'da peş peşe yeni karelerini paylaşan Erçel, transparan tarzıyla adeta nefes kesti.

Magazin 29-06-2023 15:17

Nazlı Sabancı eşi Hacı Sabancı'nın doğum gününü kutladı! Pasta seçimi sosyal medyanın diline düştü

Sosyetenin gözde çifti Nazlı Sabancı, eşi Hacı Sabancı'nın doğum gününü kutladı. Nazlı Sabancı'nın eşi için özel yaptırdığı dondurmalı pasta sosyal medyanın diline düştü. Nazlı Sabancı'nın yaptırdığı pastayı görenler "Biz yaptırınca fakir derler ama onlar yapınca elit oluyor" yorumunu yaptı.

Magazin 28-06-2023 11:44

Hande Erçel Hakan Sabancı çifti Coldplay konserinde aşka geldi! Paylaşımları sosyal medyaya damga vurdu

Son dönemlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel'in iş insanı Hakan Sabancı ile aşkı tam gaz devam ediyor. Ünlü çift sonunda sosyal medya hesaplarından birbirleriyle ilgili paylaşım yaptı. Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşka geldi ve paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-06-2023 07:45

Hande Erçel Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi mi aldı? Cebindeki o detay dikkat çekti! Gerçeği açıkladı

Son dönemlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel'in iş insanı Hakan Sabancı ile aşkı tam gaz devam ediyor. Katıldığı ödül töreni ve partilerde tercih ettiği kombinleriyle adından sık sık söz ettiren Erçel'in bir süredir Hakan Sabancı'dan evlilik teklifi aldığı iddiası gündemde. Ünlü oyuncu, önceki akşam katıldığı bir davette iddialara yanıt verdi.

Magazin 16-06-2023 16:19

Hande Erçel ve Hakan Sabancı seçim için ülkeye döndü! Bakın neden rahatsız oldu

Çapkınlıklarıyla tanınan Hakan Sabancı kalbini Hande Erçel'e kaptırdı. Sevgilisi için Cannes'a giden Sabancı son olarak havaalanında kameralara yakalandı. Seçim için ülkeye dönen çiftten Hakan Sabancı rahatsızlığını da dile getirdi.

Magazin 28-05-2023 07:45

Hande Erçel derin göğüs dekoltesiyle bakana bir daha baktırdı! İçine hiçbir şey giymedi

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Cesur ve iddialı tarzı ile dikkat çeken ünlü isim bu defa yine sınırlarını zorladı ve siyah tulumunun içine hiçbir şey giymedi. Hande Erçel derin göğüs dekoltesiyle adeta nefes kesti.

Magazin 03-04-2023 13:31

Çiçeği burnunda aşıklar Hande Erçel ve Hakan Sabancı Kuzey Işıkları'nda!

Paris tatili dönüşünde havalimanında görüntülenen ve aşklarını ilan eden Hande Erçel ile Hakan Sabancı şimdi de soluğu Kuzey Işıkları'nda aldılar. 'Ciddi bir ilişki' sözleriyle gündem olan Hakan Sabancı Kuzey Işıkları'nı sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-03-2023 16:36

Oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı Paris dönüşü el ele yakalandı! Ciddi bir ilişki

Çapkınlıklarıyla tanınan Hakan Sabancı bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor. Paris kaçamağı sonrası yakalanan Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın keyfi yerindeydi. Hakan Sabancı “Ciddi bir ilişki” yorumuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 06-03-2023 10:24

Birlikte ilk kez görüntülendiler! Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı resmen belgelendi

Kerem Bürsin'le ayrılığının ardından Kaan Yıldırım'la kısa süreli bir birliktelik yaşayan Hande Erçel'in ismi uzun zamandır Hakan Sabancı ile anılıyordu. Ancak Erçel, bu iddialara "Beni hayal dünyanıza çekmeyin, hayatımda kimse yok" diyerek yanıt vermişti. Ancak dün gece Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı resmen belgelendi...

Magazin 06-02-2023 09:01

Hayatımda kimse yok demişti! Aşk yaşadıkları iddia edilen Hakan Sabancı ve Hande Erçel yakalandı!

"Beni hayal dünyanıza çekmeyin, hayatımda kimse yok" diyerek Hakan Sabancı iddialarını kasım ayında yalanlayan Hande Erçel fena yakalandı. Aşk yaşadıkları iddia edilen Hakan Sabancı ve Hande Erçel ilk ke birlikte görüntülendi.

Magazin 23-01-2023 07:31

Arzu Sabancı'nın Yalı Çapkını paylaşımı sosyal medyanın diline düştü! Hakan Sabancı göndermesi

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırarken Arzu Sabancı da diziyi izlediğine dair bir paylaşım yaptı. Arzu Sabancı'nın Yalı Çapkını paylaşımı sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 28-11-2022 16:24

Şeyma Subaşı ile anılan Hakan Sabancı yeni sevgilisiyle el ele! Güzel modelden cesur pozlar

Bir süredir Şeyma Subaşı ile anılan Hakan Sabancı, Bodrum'da yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. Hakan Sabancı kalabalık bir masada verilen pozda model olduğu iddia edilen genç kadının elinden tutarken görüntülendi.

Magazin 06-06-2022 14:27

Bikinili poz veren Aygün Aydın Namaz kıldın yorumuna kızdı! Allah'la kul arasına kimse giremez

Son dönemde Şeyma Subaşı ile adı anılan Hakan Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın paylaşımlarıyla olay oldu. Aygün Aydın pembe bikinisiyle verdiği cesur tatil pozlarını paylaşınca yorum yağdı. Aydın "Namaz kıldın" yorumuna kızarak "Allah'la kul arasına kimse giremez" diyerek isyan etti.

Magazin 24-04-2022 10:45

Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı iddiaları sürüyor! Dikkat et Şeyma hamile kalmasın

Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı'nın el ele görüldüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde aşk iddialarını yalanlayan Subaşı'nın Sabancı ile adının yine anıldığını duyan Seren Serengil, Hakan Sabancı’yı uyardı.

Magazin 22-04-2022 11:34

Hakan Sabancı ifşasıyla tanınan Aygün Aydın, oruç tuttuğunu açıklayarak paylaştı! Hayattaki en büyük derdim bu olsun

Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa ederek gündeme gelen ve ardından yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla çok konuşulan Aygün Aydın, sosyal medya hesabında yayınladığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak oruç tuttuğunu açıklayan genç isim, "Hayattaki en büyük derdim bu olsun" notuyla bir paylaşım yaptı.

Magazin 11-04-2022 07:55

Şeyma Subaşı'yı geren Hakan Sabancı sorusu! İlişki yok mu? sorusuna ilk kez yanıt verdi

Hakan Sabancı ile üst üste yakalanan ve adı aşk dedikodularına yakalanan Şeyma Subaşı bir mekan çıkışı görüntülendi. Yine Hakan Sabancı ile olan ve kapıda ayrı araca yönelen Şeyma Subaşı ilk kez sorulara kısa yanıtlar verdi.

Magazin 01-04-2022 14:50

Şeyma Subaşı Hakan Sabancı'yı limitsiz kartından etti! Arzu Sabancı iddiası gündemde

Hakan Sabancı'nın Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı'nın arka arkaya beraber yakalanması anne Arzu Sabancı'yı da iddialara göre rahatsız etti. Söylemezsem Olmaz iddiasına göre; Arzu Sabancı oğlu Hakan Sabancı'nın limitsiz kredi kartına el koydu.

Magazin 01-04-2022 12:04

Şeyma Subaşı sınırları zorladı! Eteğinin boyu olay oldu

Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı katılacağı bir etkinlik için hazırlanıp poz verdi. Kırmızı süper minisiyle hayranlarının dikkatini çeken Şeyma Subaşı'nın eteğinin boyu oldukça iddialıydı. Ünlü fenomen kendini "Ah Şeyma Ah" notuyla paylaştı.

Magazin 31-03-2022 15:34

Şeyma Subaşı'ya 'Milli metres' diyen Aygün Aydın Arzu Sabancı'ya da ateş püskürdü

Söylemezsem Olmaz sunucularının 'Şeyma Subaşı ve Aygün Aydın'ın bir farkı yok' demesi üzer ne Aygün Aydın cephesinden bomba açıklamalar geldi. Şeyma Subaşı'na 'milli metres' diyen Aygün Aydın, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı ve Nazlı Kayı'ya da ateş püskürdü.

Magazin 30-03-2022 11:09

Şeyma Subaşı Hakan Sabancı sorularından rahatsız oldu! Hemen uzaklaştı

Mohammed Alsaloussi ile ani bir kararla ayrılan Şeyma Subaşı Bebek'te Hakan Sabancı ile yakalandı. Aşk iddiaları sorulan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, sorulara yanıt vermek istemedi. Rahatsız olan Subaşı sorulardan hızlıca uzaklaştı.

Magazin 29-03-2022 12:36

Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı Bebek'te yakalandı! Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari

Mohammed Alsaloussi ayrılıp soluğu Türkiye'de alan Şeyma Subaşı'nın adı şimdi de Hakan Sabancı ile anılıyor. Çapkınlıklarıyla tanınan Sabancı Dila Tarkan'ın düğünü dönüşü Şeyma Subaşı ile Bebek'te yakalandı. İkilinin fotoğrafını görenler bomba yorumlar yaptı. Hakan Sabancı'nın peşini bırakmayan Aygün Aydın ve eski sevgili Meedo yorumların başrolü oldu.

Magazin 28-03-2022 15:44

Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı ilişki mi yaşıyor? Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü?

Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı'nın Dila Tarkan'ın düğününde beraber görülmesi aşk dedikodularına yol açtı. Hakan Sabancı'yla kısa süreli aşk yaşayan Aygün Aydın bu konuda hemen yorumunu yaptı. Aydın iddiaları görünce "Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü?" dedi.

Magazin 27-03-2022 13:37

Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın açıldıkça açıldı: Senin adına utandık

Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa ederek gündeme gelen ve ardından yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla çok konuşulan Aygün Aydın, sosyal medya hesabında yayınladığı son görüntülerle yine adından söz ettirmeyi başardı. Derin göğüs dekolteli mayosu ile havuz başında birbirinden iddialı pozlar veren Aydın'ın paylaşımı, görenleri şaşkına çevirirken sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Magazin 17-03-2022 09:50

Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın'dan şoke eden Arzu Sabancı yorumu

Hakan Sabancı'yı ifşa etmesiyle adını gündeme yazdıran oyuncu Aygün Aydın yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak para kazanamazsa eskort olmak zorunda kalacağını itiraf eden Aygün Aydın, yaptığı seksi paylaşımın altına gelen yoruma verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 22-02-2022 16:25

Aygün Aydın pantolonunun düğmelerini açıp selfie çekti

Hakan Sabancı ile ilişki yaşadıktan sonra mesajları ifşa eden ve Sabancı'nın peşini bırakmayan Aygün Aydın son paylaşımıyla yine olay oldu. Son olarak para kazanamazsa eskort olmak zorunda kalacağını itiraf eden Aygün Aydın selfie çekerken sınırları zorladı.

Magazin 22-02-2022 07:29

Hakan Sabancı ifşasıyla tanınmıştı! Aygün Aydın seksi geceliğiyle sere serpe poz verdi

Hakan Sabancı'yı ifşa etmesiyle adını gündeme yazdıran oyuncu Aygün Aydın yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde "Para bulamazsam escortluk yapmak zorunda kalacağım" diyen Aydın, bu defa sosyal medya hesabından yaptığı seksi paylaşımla gündemde!

Magazin 19-02-2022 15:03

'Aygün Aydın Hakan Sabancı'nın yanında Rus model görünce mekanı bastı' iddiası

Hakan Sabancı'yla ilişki yaşayıp terk edilince mesajları ifşa eden Aygün Aydın yine bomba bir hareket yaptı. Hakan Sabancı'nın Rus sevgilisi ve yakın arkadaşlarıyla doğum günü kutladığını gören Aydın evinden çıkıp doğum günü mekanına gitti. Ünlü oyuncunun paylaşımları sonrası sosyal medyada "Aygün Aydın mekan bastı" yorumları yapıldı.

Magazin 14-02-2022 09:02

Aygün Aydın kendisine yapılan yorumlara isyan etti! Yokluktan gelip tırnaklarımla kazıyarak çıktım

Hakan Sabancı'yı ifşa etmesiyle adını gündeme yazdıran oyuncu Aygün Aydın yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla tepki çekiyor! "Para bulamazsam escortluk yapmak zorunda kalacağım" diyen Aydın kendisine gelen kötü yorumlara isyan etti.

Magazin 31-01-2022 09:55

Derin Talu'nun Hakan Sabancı ile yakınlaşması babası Eren Talu'yu kızdırdı

Defne Samyeli'nin 18 yaşındaki kızı Derin Talu'nun Hakan Sabancı ile yakınlaşması babası Eren Talu'yu kızdırdı. Ünlü mimar, magazin gündemine sık sık gelmeye başlayan Derin'e 'Dikkatli ol' uyarısı yaptı.

Magazin 31-01-2022 09:35

'Derin Talu ve Hakan Sabancı aşk yaşıyor' iddiası! Aygün Aydın'dan şoke eden sözler

Dilara Aksüyek ile geçtiğimiz hafta görüntülenen Hakan Sabancı aşk iddialarını yalanlamıştı. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta Hakan Sabancı ve Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu bir aradaydı. İkilinin aşk yaşadığı iddiası sonrası Hakan Sabancı'yı ifşa eden Aygün Aydın yine çıldırdı.

Magazin 24-01-2022 07:13

'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay'dan ayrılan Dilara Aksüyek Hakan Sabancı'yla yakalandı

Aygün Aydın'ın ifşalarıyla bir süre gündemde kalan Hakan Sabancı yeni bir isimle anılıyor. Sabancı, 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay'dan ayrılan Dilara Aksüyek ile yine yakalandı. Aşk iddiaları sorulan ikili "Arkadaşız" yanıtını verdi.

Magazin 20-01-2022 08:28