Hakan Ural Haberleri Ve Son Dakika Hakan Ural Haberleri

Hakan Ural Haberleri Ve Son Dakika Hakan Ural Haberleri

Hakan Ural, 1967 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Müzisyen Selçuk Ural’ın oğlu olan Hakan Ural, babası tarafından 17 yaşında kabul gördü ve babasının velayetine geçti. İlk evliliğini Sibel Can ile yapan Ural, 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı ve sonrasında ise film teklifleri aldı. Film kariyerinde Banu Alkan, Serpil Çakmaklı, Harika Avcı ve Oya Aydoğan gibi ünlü isimlerle başrol oynamıştır. Çocukluk yıllarında fakirlik çeken Ural, Sibel Can ile evliliğinde emlakçılık işiyle uğraştı. Uzun süre dizi ve filmlerde rol aldıktan sonra sunuculuk yapmaya başladı. Kariyerinde pek çok filmde rol alan Ural, Aramızda Kalmasın, Gel Konuşalım, Survivor Panaroma ve Neler Oluyor Hayatta programlarında sunuculuk yapmıştır. 2005 yılında Ezgi Can ile dünya evine girmiştir. Ural’ın Engincan, Melisa ve Gisella adında çocukları var. Mart 2021'de Montrö Sözleşmesi ile ilgili olarak televizyon programında yaptığı yorumlar dikkat çekmiş sosyal medyada çok fazla yorum ve tepki almıştır.

Hakan Ural Haberleri

O yöntemle 40 kilo verdi! Beyin Koçu Elif Erdenay anlattıklarıyla Hakan Ural'ı şoke etti

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın 'Neler Oluyor Hayatta' programına katılan Beyin Koçu Elif Erdenay anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Erdenay, o yöntemle 40 kilo verdiğini ve uçak korkusunu yendiğini açıkladı. Hakan Ural duyduklarına inanamadı.

Magazin 23-03-2024 10:30

Gözaltı haberleriyle gündeme gelmişti... Sunucu Hakan Ural'ın ifadesi alındı!

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan oyuncu Hakan Ural'ın gözaltına alındığı iddia edilmişti. Bir televizyon kanalındaki programında S.B. isimli vatandaşa hakaret ettiği iddiası üzerine Hakan Ural’ın ifadesi alındı.

Magazin 27-01-2024 20:29

Hakan Ural 'Gözaltına alındı' iddiasının ardından açıklama yaptı! 'Aslanlar gibi...'

Sık sık açıklamalarıyla gündem olan Hakan Ural ile ilgili son olarak 'Gözaltına alındı' iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddianın ardından Hakan Ural'dan bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ural, "Arkadaşlar gözaltında filan değilim. Aslanlar gibi evimde çocuklarımla oturuyorum" dedi.

Magazin 26-01-2024 17:23

Hakan Ural'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a çağrı: Süper Kupa finalini deprem bölgesinde yapın ve gelirini...

Hakan Ural, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerine çağrıda bulundu. Ural, Süper Kupa maçını deprem bölgesinde oynamalarını ve gelirini depremzedelere bağışlamalarını istedi.

Magazin 10-01-2024 16:59

Hakan Ural'dan olay sözler! Eylül Öztürk ülkeye dönüyor mu? Belgeleriyle tatmin etmiş...

Dilan Polat davasından sonra gündemden düşmeyen Eylül Öztürk'ün mal varlıklarına el konuldu. Hakan Ural yaptığı programda Eylül Öztürk'e dair iddialı sözler söyledi. Ural konuşmasında "Bu kadar linç edildiğinin, ülkende suçlandığının şikayetçisisin niye gelmiyorsun derdim ama geliyorsun. Helal olsun" diyerek dikkat çekti.

Magazin 14-12-2023 17:56

Hakan Ural Akılalmaz bir rakam demişti... Metin Akpınar ikiz kızlarına aylık ödediği parayla şoke etti!

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın yıllar sonra ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına ne kadar harçlık gönderdiği gündem oldu. Hakan Ural'ın programında "Reklam arasında duyduğum rakama şoka girdim. Akılalmaz bir rakam inanamadım" demişti.

Magazin 19-10-2023 13:51

Hakan Ural canlı yayında tepki gösterdi! TSYD ile ilgili o iddianın ardından... 'Müslüman bir ülkede tesettürlü bir kadının...'

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunuculuğunu yaptığı programda Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde yaşanan olay masaya yatırıldı. Tesise tesettürlü kadınların alınmadığı iddiası üzerine konuşulan programda, Hakan Ural, duruma tepki gösterdi. Hakan Ural, "Ayrımcılık sadece burada değil dünyanın hiçbir yerinde yapılmamalıdır" dedi. Ural, "Müslüman bir ülkede tesettürlü bir kadının çocuğunu almaya mâni olacaksın. TSYD, çağdaş ve aydın bir kurum..." şeklinde konuştu.

Magazin 13-06-2023 17:31

Hakan Ural Dilan Polat'ı hedef aldı, yanıt gecikmedi! Amca para benim...

Fenomen Dilan Polat'ın katıldığı düğünde büyük çöp poşetiyle getirdiği tomar tomar parayı gelin ve damada taktığı anları gören Hakan Ural sert ifadeler kullandı. Dilan Polat ise bu sözleri duyunca çileden çıktı. Polat kendisine "Şımarık" diyen Ural'a "Amca para benim sana ne!" dedi.

Magazin 13-06-2023 08:02

Hakan Ural Fatih Portakal'ı hedef aldı! Mahkemede hakaret sayılmayan kelimeleri saydı

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, Sözcü TV spikeri Fatih Portakal'ı hedef aldı. Portakal'ın bazı oy kullanan seçmene "Kör cahil" demesini eleştiren Ural mahkemede hakaret sayılmayan kelimeleri de tek tek saydı.

Magazin 23-05-2023 13:30

Hakan Ural, Hatay'a giden Acun Ilıcalı'nın saatine takıldı! Konuşmuyorum

Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve Varol Yaşaroğlu Hatay'da bulunan Katar-Türkiye Konteyner Kardeşlik Kenti'ni ziyaret ederek "Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop! "filminin çocuklar için yapılan özel gösterimine katıldı. Çocukları sevindiren Acun Ilıcalı'nın kolundaki saat ise Hakan Ural'ı rahatsız etti.

Magazin 07-04-2023 09:04

Hakan Ural açtı ağzını yumdu gözünü! “Ekşi Sözlük denen lağım çukuru…”

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Hakan Ural, Ekşi Sözlük’e getirilen erişim engelinin ardından açıklama yaptı. “Çok geç alınmış bir yargı kararı” diyen Ural, Ekşi Sözlük ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Magazin 26-02-2023 01:17

Müjdeli haberi Hakan Ural duyurdu! Partneri Nur Tuğba Namlı anne oldu

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Nur Tuğba Namlı, annelik sevinci yaşadı. Müjdeli haberi partneri Hakan Ural duyurdu.

Magazin 21-11-2022 16:22

Canan Karatay çileden çıktı! 'Cinayet sebebi, çok tehlikeli'

Prof. Dr. Canan Karatay her açıklamasıyla gündemde kalmayı başarıyor. Kalp ve İç hastalıkları Uzmanı Canan Karatay bu sefer antidepresan ilaçları işaret etti. Antidepresan ilaçların müthiş derecede bağımlılık yaptığını söyleyen Karatay, bu ilaçların beynin biyolojisini bozarak intihara teşebbüs olabileceği yönünde ciddi uyarılarda bulundu.

Haber 19-11-2022 07:02

Sıla’dan Bursalılara unutulmaz konser

Türk pop müziğinin sevilen kadın sanatçılarından Sıla, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda kapalı gişe konser verirken, keyif dolu anlar yaşattı.

Magazin 10-10-2022 11:48

Sibel Can ve Hakan Ural'ın gelini Merve Kaya kimdir? Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğün tarihi ne zaman?

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, Merve Kaya'yla birlikte. Çiftin kısa süre içerisinde evleneceği, Sibel Can'ın kayınvalide, Hakan Ural'ın ise kayınpeder olacağı iddia edildi. Basında yer alan haberler sonrası birçok vatandaş internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Merve Kaya kimdir? Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğün tarihi ne zaman? İşte Sibel Can ve Hakan Ural'ın gelini...

Magazin 16-09-2022 13:11

Şahan Gökbakar'dan Hakan Ural'a yanıt! Kanal D filmlerimi yayınlamak için milyonlarca TL ödeyip...

Hakan Ural canlı yayında Şahan Gökbahar'ı hedef aldı. Açıklamaları sırasında kanal yönetimi tarafından da uyarıldığı iddia edilen Ural'a ünlü komedyenden yanıt gecikmedi. Gökbakar açıklamasında "Kanal D filmlerimi yayınlamak için milyonlarca TL ödeyip yayın hakkını satın alıyor, ama gündüz kuşağında sunucusu bana aklınca ayar veriyor" dedi.

Magazin 28-08-2022 10:37

Neler Oluyor Hayatta programının sunucu Hakan Ural'dan sitem dolu sözler: Abartılı hesap yapan stokçu insanoğlu...

Neler Oluyor Hayatta programı ile yeni sezonda da Kanal D izleyicisinin karşısına çıkan Hakan Ural gündem olmaya devam ediyor. Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu programda yaptığı açıklamalar nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Hakan Ural sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Ünlü isim, bugün Instagram hesabında sitem dolu bir paylaşımda bulundu. Hakan Ural'ın bu paylaşımı ile kimi hedef aldığı ise merak konusu oldu.

Magazin 16-08-2022 14:43

Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural'ın partneri Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında?

Nur Tuğba Namlı ile Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programıyla yeni sezonda da izleyici karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor. İkili yeni sezonun 2. programıyla ekranlara geldi. Ünlü sunucu yaptığı açıklamada "Yine hayata dair ne varsa konuşacak, gündemin nabzını birlikte tutacağız." ifadelerini kullandı. Peki Neler Oluyor Hayatta'da Hakan Ural'ın partneri Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 09-08-2022 12:04

Babası Selçuk Ural Tek gecelik ilişkimin ürünü demişti! Hakan Ural'dan cevap geldi

Selçuk Ural, oğlu Hakan'ın annesi için "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı" diyerek gündeme geldi. Sözleri tartışma yaratırken, Hakan Ural, babasının sözlerine cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı.

Magazin 20-07-2022 14:44

Selçuk Ural 'Tek gecelik ilişkimin ürünü' demişti! Hakan Ural'ın annesi merak konusu oldu!

Selçuk Ural, oğlu Hakan'ın annesi için "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı" diyerek gündeme geldi. Sözleri tartışma yaratırken, Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem merak konusu oldu.

Magazin 20-07-2022 02:45

Selçuk Ural oğlu Hakan Ural için Tek gecelik ilişkimin ürünü demişti! Nagihan Karadere'den olay paylaşım

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural için "Tek gecelik ilişkimin ürünü" yorumunda bulununca gündeme bomba gibi düştü. Bu açıklamalar gündemdeyken Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere de bir dönem kendisi hakkında kötü yorum yapan Hakan Ural hakkında bomba bir paylaşım yaptı.

Magazin 19-07-2022 08:49

Hakan Ural'dan manidar 'arkadaş' mesajı: Aman bol sağlama yapın, yoksa...

Hakan Ural, bu sezon 'Neler Oluyor Hayatta?' magazin programında yaptığı yorumlar dolayısıyla birçok kez eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Hakan Ural'ın açıklamalarına destek verenler kadar, sert şekilde eleştirenler de oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla eleştirilere yanıt veren ünlü isim bu kez dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Arkadaş seçmenin önemli olduğunu vurgulayan ünlü isim, uyarıda bulundu. İşte Hakan Ural'ın o mesajı...

Magazin 03-07-2022 17:58

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç kimdir? İnci Bakraç, Nur Tuğba Namlı'nın yerine mi geldi?

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç merak konusu oldu. Nur Tuğba Namlı programda yer almadı. Bakraç, programı Hakan Ural ile birlikte sundu. Peki Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç kimdir? İnci Bakraç, Nur Tuğba Namlı'nın yerine mi geldi? İşte Neler Oluyor Hayatta programının yeni sunucusu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 27-06-2022 14:40

Nur Tuğba Namlı neden yok? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Nur Tuğba Namlı neden yok? Kanal D'de Hakan Ural ile birlikte sunduğu magazin programıyla bilinen ünlü ismin hamile olduğu basına yansımıştı. Birçok kişi söz konusu haberler sonrası arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Nur Tuğba Namlı neden yok? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı hamile mi? İşte Neler Oluyor Hayatta magazin programının sevilen sunucusu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 27-06-2022 12:00

Nur Tuğba Namlı hamile mi? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, kaç aylık hamile?

Nur Tuğba Namlı hamile mi? Kanal D'de Hakan Ural ile birlikte sunduğu magazin programıyla bilinen ünlü ismin hamile olduğu öne sürüldü. Birçok kişi söz konusu iddialar sonrası arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba kimdir, kaç aylık hamile? İşte Neler Oluyor Hayatta magazin programının sevilen sunucusu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 21-06-2022 12:16

Hakan Ural'ı büyüten Hikmet Uzun kimdir? Hakan Ural babası Selçuk Ural yerine neden manevi babası Hikmet Uzun'un Babalar Günü'nü kutladı?

Hakan Ural'ı büyüten Hikmet Uzun, 'Neler Oluyor Hayatta?' programının ünlü yorumcusunun sosyal medya hesabında yaptığı 'Babalar Günü' paylaşımı sonrası merak konusu oldu. Hakan Ural babası Selçuk Ural'ın Babalar Günü'nü kutlamak yerine kendisini büyüten manevi babası Hikmet Uzun'u andı. Peki Hakan Ural'ı büyüten Hikmet Uzun kimdir? Neden Selçuk Ural'ın Babalar Günü'nü kutlamadı. İşte detaylar...

Magazin 20-06-2022 09:56

Hakan Ural'dan Acun Ilıcalı'ya diksiyon dersi! Konuş de konuşamaz...

Hakan Ural, eski patronu 25 yıllık televizyoncu Acun Ilıcalı’ya canlı yayında diksiyon dersi verdi. Ural,"Acun'a de ki, 'açıkçası' demeden konuş de , konuşamaz, kalır!" sözleriyle sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 18-06-2022 05:09

Hakan Ural eleştirilere cevap verdi: Ölümü göze aldım, beni yıldırma ihtimaliniz sıfır

Kanal D'de program yapan Hakan Ural, son dönemde kendisine yönelik yapılan eleştirilere canlı yayında cevap verdi. Hakan Ural, “Demediğim bir şey için bile özür diledim. Öyle bir algı yaratıyorlar ki ‘Hakan askerlik yapmadı’ diyorlar. Beni yıldırma ihtimaliniz sıfır. Linci özürle durdurdum. Ölümü göze aldım" dedi.

Magazin 16-06-2022 20:25

Hakan Ural Cumhurbaşkanı Erdoğan ile pozunu paylaştı! Rengim şeklim belli

“Neler Oluyor Hayatta” programında sunucu olan Hakan Ural Cumhurbaşkanı Erdoğan ile pozunu paylaşarak duygularını yazdı. Programda "Ben, Cumhurbaşkanı’nı sevdiğimi açık açık söylediğim için 8-9 seneden beri sektörden bana tavır var" diyen Hakan Ural paylaşımında ise "Topunuz gelin" dedi.

Magazin 09-06-2022 13:37

'Z kuşağı oy kullanmamalı' diyen Hakan Ural'a Behzat Uygur'dan cevap! 'Sıkıntı Z kuşağında değil...'

Oyuncu Hakan Ural, "Neler Oluyor Hayatta'nın canlı yayınında dikkat çeken açıklamada bulundu. "Z kuşağı oy kullanmamalı" diyen Hakan Ural, sosyal medyada tepki çekti. Paylaşım yapan ünlü sunucu, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Ural'ın sözlerine ünlü oyuncu Behzat Uygur'dan şok cevap geldi.

Magazin 28-05-2022 15:44

'Z kuşağı oy kullanmamalı' diyen Hakan Ural kendisini savundu! Sözlerim çarpıtıldı

Oyuncu Hakan Ural, "Neler Oluyor Hayatta'nın canlı yayınında dikkat çeken açıklamada bulundu. "Z kuşağı oy kullanmamalı" diyen Hakan Ural, sosyal medyada tepki çekti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü sunucu, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Magazin 27-05-2022 16:12

Hakan Ural kimdir? Z kuşağı ile ilgili konuşan Hakan Ural askerlik yaptı mı, eşi kim?

Hakan Ural, Z kuşağının Neler Oluyor Hayatta programında Z kuşağı ile ilgili yaptığı açıklama nedeniyle gündem oldu. Bir dönemin ünlü oyuncusu Selçuk Ural'ın oğlu olan ünlü isim, Neler Oluyor Hayatta programında sarf ettiği "Z kuşağı oy kullanmamalı" sözleri nedeniyle tepki çekti. Peki Hakan Ural kimdir? Z kuşağı ile ilgili konuşan Hakan Ural askerlik yaptı mı, eşi kim? İşte ünlü ismin hayatı ve kariyeri ile ilgili bilgiler...

Magazin 27-05-2022 14:21

Hakan Ural gelen tepkiler sonrası adeta çılgına döndü! Hadi ben devletin yalakasıyım, siz nesiniz?

Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar programında verdiği pozları paylaşarak "Sevmek ayıp mı yahu!" dedi. Twitter'ta TT olan Hakan Ural tepkiler sonrası çileden çıktı ve canlı yayında isyan etti. Ural "Hadi ben devletin yalakasıyım, siz nesiniz?" dedi.

Magazin 18-04-2022 15:05

Hakan Ural Dolmabahçe Sarayı’ndaki iftardan paylaştı! Sevmek ayıp mı yahu!

Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı’nda verdiği iftar programında yer aldı. Hakan Ural iftar sonrası Erdoğan ile pozlarını paylaşarak "Sevmek ayıp mı yahu!" dedi. Hakan Ural'ın paylaşımı sosyal medyada öne çıktı.

Magazin 17-04-2022 12:19

Hakan Ural Beren Saat'in sözlerine kızdı! Bu toplara girme ağır gelir altında kalırsın

Beren Saat'in Ankara'da yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. "'Kadının giysisi siyasete malzeme yapılıyor, eğitim sistemimiz geriliyor, kadın bakanlığı kapatılıyor, kadınlar haklarını sistematik bir şekilde kaybediyor’ diye rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde ‘köprülere, yollara bak ne kadar iyi çalışılıyor’ cevabını aldık" sözleriyle dikkat çeken oyuncu Beren Saat'e Hakan Ural tepki gösterdi.

Magazin 31-03-2022 13:45

Hakan Ural'ın acı günü! Instagram'dan duyurdu

Oyuncu ve yorumcu Hakan Ural, bugünkü canlı yayınında dayısı Cahit Çubukçu'nun ölüm haberini aldı. Aldığı haber karşısında yıkılan Ural, sosyal medya hesabından acısını paylaştı.

Magazin 28-03-2022 15:56

Neler Oluyor Hayatta neden yok? Bitti mi? Hakan Ural'ın programı iptal mi oldu? Yayından mı kaldırıldı? 11 Mart 2022 Cuma

Neler Oluyor Hayatta neden yok? sorusunun yanıtı Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programın yayın akışında yer almaması sebebiyle merak konusu oldu. Bu kapsamda Neler Oluyor Hayatta neden yok? Bitti mi? Hakan Ural'ın programı iptal mi oldu? Yayından mı kaldırıldı? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. İşte 11 Mart 2022 Cuma günü ekrana gelmesi beklenen ama yayınlanmayan programa ilişkin detaylar...

Magazin 11-03-2022 12:38

Hakan Ural'dan şaşırtan açıklama! Formunu böyle koruyormuş

‘Neler Oluyor Hayatta?’ programındaki yorumlarıyla sık sık gündem olan Hakan Ural, canlı yayında formunu nasıl koruduğunu açıkladı. 'Artık hepimiz birer diyetisyeniz' diyen Ural, dua ederek zayıflıyorum dedi.

Magazin 21-02-2022 11:46

Hakan Ural'dan dalga konusu olan 'dudak yalama' tikiyle ilgili paylaşım!

Gündüz kuşağında başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Hakan Ural, yaptığı çıkışlar kadar yayında sürekli dudak yalama hareketiyle de dikkat çekiyordu. Sosyal medyada sık sık gündeme gelen konu için harekete geçen Ural, tikini azalmayı başardığını Instagram paylaşımıyla duyurdu.

Magazin 10-01-2022 10:45

Hakan Ural'dan koronavirüs çözümü! Bill Gates'i tutuklayın...

Programında sağlık çalışanlarıyla ilgili söylediği sözler yüzünden geçtiğimiz günlerde büyük tepki alan Hakan Ural koronavirüs için çözümünü sosyal medyadan paylaştı. Hakan Ural çözümü Bill Gates'i tutuklamakta buldu.

Magazin 06-01-2022 07:05

Hakan Ural Benim ufaklık notuyla oğlu Engincan Ural'ı paylaştı!

Kanal D'de Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu Neler Oluyor Hayatta programıyla izleyici karşısına çıkan 53 yaşındaki oyuncu ve sunucu Hakan Ural, bugün yayından önce kendisini ziyarete gelen oğlu Engincan Ural ile fotoğrafını paylaştı. Ural'ın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 23-12-2021 13:20

Hakan Ural isyan etti: Memleket millet düşmanları

Kanal D'de yayınlanan 'Neler oluyor hayatta' adlı programının sunucusu Hakan Ural sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Ural son olarak yaptığı paylaşımda isyan etti.

Magazin 22-12-2021 10:36

Kadıköy Moda'da üzerine işemişlerdi! Müzisyen İlke Duman o anları Hakan Ural'a anlattı

Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, Kadıköy Moda’da evlerine doğru giden müzisyen çiftin sokağa idrarını yapan kişiyi uyardığı için darp edilmesi konuşuldu. Olayın ardından şiddet mağduru İlke Duman yaşadıklarını ilk kez Neler Oluyor Hayatta’ya telefon ile bağlanarak anlattı.

Magazin 16-12-2021 13:02

Hakan Ural'dan tacizciye iyi hal indirimi tepkisi! Çocuğu emmiş ayı

“Neler Oluyor Hayatta” programının sevilen sunucusu Hakan Ural, 12 yaşındaki engelli bir kız çocuğunu taciz eden zanlının, iyi hal indirimi almasına tepki gösterdi. Yayın sırasında kendisine hakim olamayan Hakan Ural, çocuğun vücudundaki morluklara rağmen mahkeme tarafından sanığa “iyi hal indirimi” verilmesine tepki gösterdi. Ural tepkisini, “Çocuğu emmiş ayı” diyerek gösterdi.

Magazin 15-12-2021 14:21

Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül hakkında sağlıkçılar suç duyurusunda bulundu

Genel Sağlık-İş, 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucuları Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül hakkında, sağlık çalışanlarını hedef gösteren açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Magazin 12-12-2021 00:46

Hakan Ural rol aldığı erotik filmi paylaştı! ''Çok ayıp bu samimiyet!''

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta?' programının sunucusu Hakan Ural, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Ural, bu defa Yaprak Özdemiroğlu ile başrolde yer aldığı Yalnız Kadın filmini paylaşarak adından söz ettirdi.

Magazin 10-12-2021 07:46

Yapmadığı iş kalmamış! Hakan Ural'ın eski mesleği duyanlara ''yok artık'' dedirtti!

Şimdilerde bir magazin programı sunucusu olan Hakan Ural açıklamalarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiriyor. Her dediği olay olan Hakan Ural çalışma hayatına çocukken başlamış. Oyuncu ve sunucu olan Ural'ın geçmişte yapmadığı iş kalmamış.

Magazin 09-12-2021 14:03

Hakan Ural neden tepki çekti? Hakan Ural tepkiler sonrası özür diledi

Neler Oluyor Hayatta programında sağlıkçılarla ilgili sözleriyle tepki çeken Hakan Ural, sosyal medya hesabından eleştirilere cevap verdi. Söylediklerinin çarpıtıldığını söyleyen Ural, "Bir sağlıkçımızı dahi üzüp kırdıysam özür dilerim" dedi.

Magazin 09-12-2021 11:04

Hakan Ural'ın doktorlar hakkındaki o sözlerine büyük tepki! 'Daha yeni hastanede yattın...'

Hakan Ural'ın, yorumcusu olduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programında sağlıkçılar için söylediği sözler tepki çekti. Ural, sunucu Nur Tuğbaş Algül'ün çocuğunu örnek vererek "Arden'i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-12-2021 22:33