Hande Fırat Haberleri

Defne Samyeli Hande Fırat'ın programında söylenenleri duyunca... Melik Yiğitel bağnaz fikirlerini...

CNN Türk'te Gece Görüşü adlı programı sunan Hande Fırat'ın programında yorumcu olarak yer alan Melik Yiğitel Defne Samyeli hakkında söylediği sözlerle tepki çekti. Defne Samyeli'ne sahneye çıktığı için 'hafif kadın' imasında bulunan Yiğitel'e Samyeli'den yanıt gecikmedi.

Magazin 14-08-2023 07:30

Hande Fırat, Melik Yiğitel'in Defne Samyeli hakkındaki sözlerine çok kızdı! Telefonu kafana yersin

CNN Türk'te Gece Görüşü adlı programı sunan Hande Fırat canlı yayında kadınlar hakkında çirkin imalar yapan gazeteci Melik Yiğitel'e çok sinirlendi. Defne Samyeli üzerinden imada bulunan Yiğitel'e sinirlenen Hande Fırat 'Telefonu kafana yersin' dedi.

Magazin 13-08-2023 09:51

Gezici’nin açıkladığı anket herkesi şaşırttı! Sinan Oğan’dan tepki geldi: Daha çok şaşıracaksınız…

Gezici Araştırma’nın sahibi Murat Gezici’nin açıkladığı oy oranları canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Gezici’nin Zafer Partisi’nin oy oranının yüzde 7’yi Sinan Oğan’ın oy oranının da yüzde 9’u bulduğunu söylemesi gazeteciler Hande Fırat ve Melik Yiğitel’i şaşkına çevirdi. O anların görüntülerini paylaşan Sinan Oğan da ‘Daha çok şaşıracaksınız’ yorumunda bulundu.

Haber 17-03-2023 08:10

Hande Fırat çektiği videoyla anlattı! Köpek sürüsüyle karşılaşınca ne yapmalı?

Sokak hayvanları sorunu gündemde yerini korumaya devam ederken, gazeteci Hande Fırat dikkat çeken bir video paylaştı. Hande Fırat, köpek sürüsüyle karşı karşıya kalınması durumunda ne yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı. Köpek eğitmeniyle çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşan Fırat "Ağaç pozisyonunda, eller bağlı gözler ayak ucunuzda duracaksınız" dedi.

Haber 26-12-2022 22:34

Diğer Haber Etiketleri

Hande Fırat

Hande Fırat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hande Fırat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hande Fırat eşi Murat Özvardar kimdir? Murat Özvardar ne iş yapıyor? Hande Fırat'ın kızı kaç yaşında?

Hande Fırat eşi Murat Özvardar günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2017 yılında evlenen çiftin Nehir isminde kızları bulunuyor. Peki Hande Fırat eşi Murat Özvardar kimdir? Murat Özvardar ne iş yapıyor? Hande Fırat'ın kızı kaç yaşında? İşte ünlü iş insanı ile ilgili bilgiler...

Haber 06-05-2022 13:38

Hande Fırat kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gece Görüşü sunucusu Hande Fırat neden gündem oldu? Şu an ne yapıyor? Hangi kanalda?

Hande Fırat, Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek ile ilgili yapılan paylaşımları okurken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın adını kullanan sahte hesabı gerçek sanarak canlı yayında okudu. Ekrana da yansıtılan tweet'i fark eden izleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Hande Fırat'ı ti'ye aldı. Peki Hande Fırat kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gece Görüşü sunucusu Hande Fırat neden gündem oldu? Şu an ne yapıyor? Hangi kanalda? Hande Fırat'ın biyografisine ilişkin detaylara haberimizde yer verdik.

Haber 18-02-2022 09:36

Hande Fırat sosyal medyanın diline düştü! 'Geççek' şarkısıyla gündem olan Tarkan'la ilgili paylaşımları okurken sahte Bakan Koca hesabına yer verdi

Gazeteci Hande Fırat, Tarkan'ın yayınladığı 'Geççek' klibine ilişkin sahte bir hesap üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına atılan Twitter paylaşımını gerçek zannederek canlı yayında okudu. Fırat'ın bu hatası kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, pek çok kişi Hande Fırat'ı ti'ye aldı.

Magazin 18-02-2022 07:21

15 Temmuz'un simge ismi Hande Fırat gençlik fotoğrafını paylaştı! ''Estetikten nasip almadan öncesi''

Türkiye'yi sarsan 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesiyle akıllara kazınan ünlü gazeteci Hande Fırat, Instagram hesabından paylaştığı gençlik fotoğrafıyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 10-11-2021 11:10

Hande Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Fırat'ın mesleği nedir?

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat bugün en çok aranan isimler listesinde yer aldı. Son zamanlarda hakkında çıkan iddialara yanıt vermesiyle gündeme gelen Hande Fırat'ın kariyeri ve özel hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Hande Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Fırat'ın mesleği nedir? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 21-06-2021 19:45

İki gözünde de hasar oluştu! Hande Fırat kaza geçirdi

Gazeteci Hande Fırat'ın evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda iki gözünde de hasar oluştuğu ve bir süre ekranlardan uzak kalacağı belirtildi. Hande Fırat'ın Hürriyet'teki yazılarına da bir süre ara verdiği belirtildi.

Haber 13-04-2021 00:02

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı kimler olacak? İşte anketten çıkan isim

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, AK Parti'nin İstanbul adayına ilişkin yapılan anketlerden çıkan ismi köşesine taşıdı.

Haber 27-10-2018 07:50