Hande Yener Haberleri Ve Son Dakika Hande Yener Haberleri

Hande Yener Haberleri Ve Son Dakika Hande Yener Haberleri

Hande Yener olarak bilinen ünlü şarkıcının tam adı Makbule Hande Özyener’dir. Lise yıllarında konservatuara gitmek istemiş ancak babası izin vermemiştir. Bu da Yener’in okulu bırakmasına neden olmuştur. Yirmili yaşlarının başında bir mağazada tezgahtarlık yaparken Hülya Avşar ile tanışmış onun aracılığıyla da Sezen Aksu’ya ulaşmıştır. Belirli bir dönem Sezen Aksu’nun geri vokalliğini yapmıştır. 2000 yılında ise ilk albümü olan ‘’Senden İbaret’’i yayınlamıştır. Bu albümünde yer alan şarkılar müzik listelerinin en üst sıralarına kadar çıkmıştır. Türk Pop müziğinin başarılı isimlerinden birisi olan Yener şarkılarının yanı sıra dansları ve giyim tarzı ile de dikkat çekmiştir. ‘’Naber’’, ‘’Sebastian’’, ‘’Kırmızı’’ ve ‘’Bodrum’’ gibi çok fazla ilgi gören şarkıları bulunur. Genç yaşta yaptığı evliliğinden olan Çağın Kulakoğlu adından bir oğlu vardır.

Hande Yener Haberleri

Hande Yener'in annesi hayatını kaybetti! Dünyamı kaybettim

Şarkıları ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Hande Yener hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. 12 yıl önce babasını kaybeden Hande Yener’in 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener vefat etti. Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yıldız Özyener bugün toprağa verildi.

Magazin 17-03-2024 21:08

Hande Yener'in sahne tarzı çok konuşuldu! Tarzının bedeli dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Hande Yener son olarak sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Şarkıcının hem elbisesi hem de elbisesinin fiyatı dikkat çekti. Sosyal medyada şarkıcıya hayranları yorum yağdı.

Magazin 04-03-2024 10:27

Hande Yener, Dilan Polat'ı Özledim paylaşımı sonrası gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı

Şarkıcı Hande Yener'in kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklu bulunan Dilan Polat'la ilgili "Çok özlüyorum" diye tweet attığı ve hemen sonrasında sildiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Yener'in basın danışmanından açıklama geldi.

Magazin 12-02-2024 09:45

Yaşadığı zor günleri anlatmıştı... Ünlü şarkıcı Hande Yener sahne tarzıyla çok konuşuldu!

Sevilen sanatçı Hande Yener bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Şöhret olmadan önceki yaşamından bahseden Yener zor günler yaşadığını durakta otobüs beklerken her ayağı ıslandığında ağladığını söylemişti. Şarkıcı son olarak sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 22-01-2024 18:18

Hande Yener

Hande Yener Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hande Yener Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hande Yener şöhret olmadan önce yaşadığı zor günleri anlattı! Durakta her ayağım ıslandığında ağlıyordum

Sevilen sanatçı Hande Yener bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Şöhret olmadan önceki yaşamından bahseden Yener zor günler yaşadığını durakta otobüs beklerken her ayağı ıslandığında ağladığını söyledi. Öte yandan piyasaya ilk girdiği zamanlarda zorluk yaşadığını söyleyen Yener, Sezen Aksu sayesinde ilk albümünü yapabildiğini söyledi.

Magazin 20-12-2023 21:34

Hande Yener'den meslektaşı Simge Sağın'a olay gönderme! Başka takımın stadına maça gitmezdim

Ünlü şarkıcı Hande Yener meslektaşı Simge Sağın'a bir göndermede bulundu. Bir YouTube programında kendisine gelen soruları yanıtlayan Hande Yener, Beşiktaşlı Simge Sağın'ın Galatasaray'ın stadında şarkı söylemesini eleştirdi.

Magazin 06-10-2023 16:48

Hande Yener 5 günde 4 kilo verdi! Son hali sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları ve sahne tarzıyla çok konuşulan Hande Yener verdiği kilolarla dikkat çekti. Yoğun konser programıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı adeta iğne iğliğe döndü. Yener 5 günde 4 kilo verdi...

Magazin 29-08-2023 13:15

Hande Yener'e Temel Reis benzetmesi! Photoshopu abarttı, sosyal medyanın diline düştü! Öğrensen mi artık?

Yaz döneminde yoğun sahne programına sahip ünlülerden biri olan Hande Yener, son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Photoshopu abartan ünlü sanatçıya 'Temel Reis' yorumları yapıldı.

Magazin 11-08-2023 20:28

Hande Yener yorgana sarılıp poz verdi! Tarzıyla dikkat çekti

Çıkardığı şarkılar ve iddialı tarzıyla çok konuşulan Hande Yener son paylaşımıyla gündem oldu. En son Çatla şarkısını dinleyicilerinin beğenisine sunan Yener, yorgana sarılıp poz verdi. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı fotoğraflarına adeta yorum yağdı.

Magazin 12-07-2023 16:21

Balıkesir konseri son anda iptal edildi! Hande Yener karara tepki gösterdi

Sesiyle ve sahne performansıyla adından söz ettiren Hande Yener'in Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Aromaterapi Festivali kapsamında vereceği konser son anda iptal edildi. Yener, gelen bazı tepkilerden dolayı konserinin iptal edildiğini söyledi.

Magazin 10-07-2023 10:37

50 yaşındaki Hande Yener'in 1 haftada 4 kilo verdiren diyeti bakın nasılmış!

Çıkardığı şarkılar ve sahne tarzıyla çok konuşulan Hande Yener formda vücudu ile de dikkat çeken isimlerden biri. 50 yaşındaki ünlü ismin bir haftada 4 kilo veren diyetinin nasıl olduğu ortaya çıktı.

Magazin 02-05-2023 09:41

Hülya Avşar 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri olacak! Büşra Pekin ve Kerem Alışık da jüride

Hülya Avşar ekrana dönme kararı aldı. Büşra Pekin, Hamdi Alkan ve Kerem Alışık ile birlikte 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri olacak olan Avşar, bu kez sektöre genç oyuncular kazandıracak.

Magazin 30-01-2023 08:08

Hande Yener korkuttu! Şarkı söylerken bir anda bayıldı

Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda sevenleriyle buluştu. Sahnede şarkı söylediği anda bayılan şarkıcı hayranları üzdü. Dışarı çıkarılan Hande Yener, bir süre hava aldıktan sonra kendine geldi sahneye geri döndü.

Magazin 24-10-2022 12:07

Hande Yener'den şaşkına çeviren estetik itirafı! Morlukları dikkat çekti

Şarkıcı Hande Yener, önceki gün Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Yener'in estetik açıklaması dikkat çekti. Şarkıcı, "Estetiğe karşı değilim" deyip dikkat çeken ifadeler kullandı.

Magazin 19-10-2022 11:41

Hande Yener'den İranlı kadınlara destek! Sahnede saçlarını kesti, gözyaşlarını tutamadı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, İran'da ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra öldürülen Mahsa Amini'ye destek için konserinde saçlarını kesti. İran'daki ve dünyadaki tüm kadınlara özgürlük dileyen Yener, "Sen Ağlama" şarkısını okurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 29-09-2022 20:04

49 yaşındaki Hande Yener derin göğüs dekolteli pozuyla mest etti! Düğmelerini açarak poz verdi: Bu ne kusursuzluk

Ünlü sanatçı Hande Yener, son dönemde şarkılarının yanında sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme geliyor. Sahne kostümleri çok kez konuşulan ünlü şarkıcı, son olarak bikinili fotoğraflarıyla büyülemişti. Yener, bu kez derin göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti.

Magazin 26-09-2022 09:10

49 yaşındaki Hande Yener bikinili pozuyla nefesleri kesti! Yaza veda pozu olay oldu

Hande Yener, şarkılarının yanı sıra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ve iddialı pozlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İlginç sahne kostümleri sebebiyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan ünlü şarkıcı Hande Yener denize girerken çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Sarı bikinisiyle poz veren ünlü şarkıcıyı görenler gözlerine inanamadı. İşte Hande Yener'in olay olan iddialı pozu...

Magazin 24-09-2022 11:09

Hande Yener'den meslektaşlarına ağır gönderme! Herkesin rakamlar uçuyor, herkes çok başarılı...

Ünlü şarkıcı Hande Yener, son dönemlerde şarkılarıyla beraber farklı tarzıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde The Jolly Bodrum sahnesinde de konser veren Yener, bu kez meslektaşlarına ağır bir göndermede bulundu.

Magazin 19-08-2022 19:23

Erol Köse'den yıllar sonra gelen bomba 'Hande Yener - Demet Akalın' itirafı! Seni lanetliyorum

Erol Köse, konuk olduğu YouTube programında Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'a Hande Yener ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıllar önce yaptığı kariyer hatası nedeniyle Hande Yener'den boşalan koltuğa Demet Akalın'ın oturduğunu ifade eden Erol Köse'nin yaptığı açıklama olay oldu. Ünlü prodüktörün açıklamaları Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'u şaşırttı. İşte Erol Köse'nin 'Hande Yener' itirafı...

Magazin 16-08-2022 12:10

Hande Yener'den Gülşen yorumuna şoke eden yanıt! Meme ucu...

Hande Yener bir takipçisiyle girdiği polemikte verdiği yanıtla gündem oldu. "Kıyafet dışında bir şey gündeme gelmiyor magazinde" diyen Yener'e bir takipçisi Gülşen ile ilgili bir yorum yaptı. Hande Yener ise konuyu "meme ucu"na getirdi.

Magazin 14-08-2022 13:45

Hande Yener, Karamürsel'de konser verdi

Hande Yener, Karamürsel'de konser verdi

Yurthaber 03-07-2022 02:09

Hande Yener'in sahne kıyafeti sosyal medyada olay oldu! Kelepçe ve kırbaç eksik sanki

Ünlü şarkıcı Hande Yener, son dönemlerde şarkılarıyla beraber farklı tarzıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'da konser veren Yener, bu kez konser kıyafetiyle sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin kıyafetine takipçilerden de ilginç yorumlar geldi.

Magazin 03-06-2022 10:57

Hande Yener'in sandalye ile dansı olay oldu! Sandalyenin suçu ne?

Hande Yener kırmızı külotlu çorabı ve siyah mayosuyla sahnedeydi. Yener'in sandalye ile dansı sosyal medyayı salladı. Hande Yener'in dansını beğenenler olduğu gibi dansı yetersiz bulanlar da vardı. Yener'in dansına olumsuz yorumlar dikkat çekti.

Magazin 09-05-2022 09:42

Hande Yener 3 yıl ilaç kullanacak

Başarılı popçu Hande Yener, önceki gece Bebek'teki mekanda eğlendi. Yener, hastalığıyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 11-04-2022 09:33

Selda Bağcan'dan ünlü şarkıcıların sahne kıyafetlerine eleştiri: Korkunç buluyorum

Ünlü şarkıcılar Gülşen ve Hande Yener'in son dönemdeki iddialı sahne kıyafetleri çok konuşulmuştu. Usta sanatçı Selda Bağcan ise, cesur kıyafetlerle sahneye çıkan ünlüler hakkında yorum yaptı. Bağcan "Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum. Onların tercihi o ama bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum" dedi.

Magazin 09-03-2022 21:43

Hande Yener'in kostümü olay oldu! Allah akıl fikir versin! Özgüven böyle bir şey olmamalı

Son dönemde sahne kıyafetleriyle dikkat çeken Hande Yener, dün akşam sahne aldığı giydiği kostümle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada gündeme gelen kıyafeti çok beğenenler kadar, eleştirenler de oldu.

Magazin 05-02-2022 08:26

Ayak parmağını kıran Hande Yener, tekerlekli sandalye ve bastonla konsere çıktı

Ayak parmağını kıran popçu Hande Yener, tedavisi devam ederken baston ve tekerlekli sandalyeyle sahneye çıktı. Son dönemde sahne kıyafetleriyle dikkat çeken Hande Yener, "Bu geceki konserimin stil tamamlayıcısı baston oldu" dedi.

Magazin 02-02-2022 01:46

Annesinin kopyası! Hande Yener'in 30 yaşındaki oğlunu gören inanamıyor

Son dönemde tercih ettiği iddialı sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Hande Yener, geçtiğimiz günlerde 49 yaşına bastı. Genç yaşta anne olan Hande Yener'in 30 yaşındaki DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu'nu görenler ise inanamadı!

Magazin 15-01-2022 13:54

İzzet Yıldızhan'dan Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor diyen Hande Yener'e yanıt! Yüreği varsa...

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla sahneye çıkmasınlar" şeklindeki sözleri tartışma yarattı. Yıldızhan, bu açıklamasından sonra isim vermeden kendisini hedef alan Hande Yener'in, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor" paylaşımına sert çıktı.

Magazin 12-01-2022 14:42

Nihal Candan'dan olay İzzet Yıldızhan paylaşımı! ''Bana sapık gibi geliyor!''

Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen fenomen Nihal Candan, ''Külotla sahneye çıkmayın'' sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturan İzzet Yıldızhan'a yaptığı yorumla şaşkına çevirdi.

Magazin 11-01-2022 18:42

Hande Yener'in Google'a geçmiş sildirin sözleri sonrası İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla da sahneye çıkmayın" tepkisi sonrası Hande Yener "Google'a geçmiş sildirin" sözleriyle dikkat çekti. Bu paylaşımdan sonra ifşa skandalından grup seks iddialarına kadar İzzet Yıldızhan'ın adının karıştığı skandallar yeniden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Magazin 11-01-2022 08:21

Hande Yener'den yine iddialı seçim! Sadece taytının fiyatı; 587 euro

Hande Yener son dönemlerde iddialı ve cesur kıyafetleriyle gündeme geliyor. Hande Yener sahne için seçtiği tulum benzeri kostüme 1087 Euro ödedi.

Magazin 26-12-2021 12:01

Hande Yener'den Seren Serengil'i yalnız bırakmadı

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping sendromu'na yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ameliyat oldu. Ameliyat sonrası Serengil'i yakın arkadaşı Hande Yener, yalnız bırakmadı.

Magazin 21-12-2021 15:15

Hande Yener'den cüretkar hamam pozları! Hamam taşına yattı

Son zamanlarda tercih ettiği kıyafet modelleriyle adından söz ettiren Hande Yeneri bu sefer de yeni şarkısının klip çekimi için hamama girdi. Klip için özel bir peruk ve kostüm tercih eden Yener, cüretkar pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 18-12-2021 11:13

48 yaşındaki Hande Yener'den kalça itirafı!

teve2’de ekrana gelen sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı,'Magazin Masası'na rapçi Tepki ile düet yaptığı yeni şarkısı 'Olmazsan Olmaz'ın klibiyle dikkatleri üzerine çeken Hande Yener, telefonla bağlanarak samimi açıklamalarda bulundu. Hande Yener, canlı yayında kalçasıyla ilgili beklenmedik açıklamada bulundu.

Magazin 11-12-2021 08:21

Hande Yener'in dekolteli klip kıyafeti olay oldu! O pozlarını Instagram'dan paylaştı

Hande Yener, cuma günü çıkacak 'Olmazsan Olmaz' şarkısının klibinde tarzıyla yine sınırları zorladı. Selim Akar’a dikkat çeken pozlar veren Yener, o kareleri Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 09-12-2021 00:05

Hande Yener'in pantolonu olay oldu! Kalçası açıkta kaldı

Hande Yener, yeni şarkısının klip çalışması için objektif karşısına geçti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yener, o anların kamera arkasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 07-12-2021 09:16

Hande Yener meydan okudu: Kimse sesini çıkaramıyor bu konuda

Sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Hande Yener, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. İddialı açıklamalar yapan Yener, sesi iyi olan çok az sanatçı kaldığını, şarkıcıların birçoğunun insanları kandırdığını söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 04-12-2021 02:10

Hande Yener'in çorabının fiyatı dudak uçuklattı

Konserden konsere koşan Hande Yener, son günlerde birbirinden ilginç sahne kıyafetleriyle gündemden düşmüyor. Christoper Esber imzalı kostümüyle Kıbrıs'ta bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener’in çorabının fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 05-11-2021 23:10

Hande Yener transparan sahne kıyafetiyle dikkat çekti! Demet Akalın'dan yorum geldi

Ünlü şarkıcı Hande Yener, iddialı sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu. Önceki gün Bursa'da bir mekanda sahne alan Yener, transparan kıyafetiyle dikkat çekti. O kareleri Instagram'dan paylaşan Hande Yener'e, Demet Akalın "Biri tarz mı dedi?" yorumunu yaptı.

Magazin 31-10-2021 02:43

Hande Yener tangayı andıran kırmızı sahne kıyafetiyle olay yarattı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, son dönemlerde konser ve etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı son olarak Belarus'un başkenti Minsk'te konser verdi. Tanga görünümlü kırmızı deri kostümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Yener, iddialı tarzıyla hayranlarını bir kez daha şaşırttı.

Magazin 17-10-2021 20:10

Hande Yener’in sahne kostümü ağızları açık bıraktı! Kırmızı jartiyer ve maske detayı

Yardım amaçlı olarak Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde sahne alan Hande Yener’in sahne kostümü görenleri şaşırttı. Hande Yener'in tarzı sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 24-09-2021 21:17

Hande Yener bu defa mini taytıyla sahneye çıktı

Son dönemlerde giydiği cesur sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren Hande Yener, son konserindeki kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Hande Yener'in bu defa mini taytıyla sahneye çıktı.

Magazin 13-09-2021 22:22

Daha açık ve cesurunu giyeceğim diyen Hande Yener dediğini yaptı

Geçtiğimiz haftalarda mayoyu andıran bir kıyafetle sahneye çıkan Hande Yener, gelen tepkilerin ardından, "Daha açık ve cesurunu giyeceğim" ifadelerini kullanmıştı. Dediğini yapan ünlü şarkıcı Yener son tercihiyle dikkat çekti.

Magazin 05-09-2021 08:21

Hande Yener otostop çektiği gençle sahnede şarkı söyledi

Hande Yener, İzmir Alaçatı'da bir mekanda sahne aldı. Ünlü şarkıcı; çift taraflı, derin yırtmaçlı sahne kostümü ile dikkat çekti.

Magazin 28-08-2021 14:27

Hande Yener sıra dışı konser kıyafetiyle dikkat çekti! Anime karakter oldum

Hande Yener Kuruçeşme Açık Hava’da konser verdi. Konserde giydiği sıra dışı kıyafetiyle dikkat çeken Yener "Bu akşam Anime karakteri oldum” dedi.

Magazin 16-08-2021 21:43

Hande Yener konsere yetişmek için otostop çekti

Ünlü şarkıcı Hande Yener, İzmir'deki konserine trafik nedeniyle geç kalınca otostop çekti. Bir gencin motosikletine binen Hande Yener, o anları Instagram hesabından paylaştı. Yener "İnanılmaz bir trafik var. Motorla kendimi bıraktırıyorum" dedi.

Magazin 15-08-2021 20:57

Daha açığını giyeceğim diyen Hande Yener yeni tarzıyla dikkat çekti

Hande Yener, katıldığı bir ödül törenindeki tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz haftalarda mayoyu andıran bir kıyafetle sahneye çıkan Hande Yener gelen tepkilerin ardından, "Şimdi daha açık ve cesurunu giyeceğim" şeklinde konuşmuştu. Bu sözlerini gerçeğe dönüştüren Yener, iddialı kıyafetiyle çekilen kareleri Instagram'dan paylaştı.

Magazin 09-08-2021 23:18

Yangınlar için seferber olan Demet Akalın'dan Hande Yener'e teşekkür paylaşımı

Demet Akalın Bodrum'da devam eden yangın için yardım seferberliği başlatarak, pek çok ünlü isimden de yangın yerinde kullanılması için bağış topluyor. Demet Akalın'ın bu çağrısına senelerdir bir dargın bir barışık olduğu Hande Yener'den de cevap geldi. Akalın, Yener'in bağışını, "Kraliçe" notuyla duyurdu.

Magazin 04-08-2021 09:41