Hasan Kaçan Haberleri

Tövbeler Olsun dizisine yeni oyuncu! Hasan Kaçan hangi rolde oynayacak?

TRT1’in aile komedisi ‘Tövbeler Olsun’a yeni bir karakter geliyor. Ekmek Teknesi’nde Heredot Cevdet’i canlandıran ünlü oyuncu Hasan Kaçan, Tövbeler Olsun dizisinde rol alacak.

Magazin 26-10-2020 22:17

TRT'den yeni iddialı dizi! Başrolde hangi ünlü oyuncular var?

TRT'de yeni bir dizi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturacak.

Magazin 10-06-2020 16:28

Cem Yılmaz'a Hasan Kaçan'dan destek: Adam yardımını yapmış. Hem de iyi bir yardım

Ünlü karikatürist ve oyuncu Hasan Kaçan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Cem Yılmaz'a destek verdi. Twitter'da 'Yazıklar olsun Cem Yılmaz' etiketi açılmasına karşı çıkan Hasan Kaçan, "Doğru yapılmıyor. Adam yardımını yapmış. Hem de iyi bir yardım" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-01-2020 01:00

Karikatürist Hasan Kaçan, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Karikatürist Hasan Kaçan, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Magazin 12-12-2019 15:20

Hasan Kaçan

Hasan Kaçan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hasan Kaçan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oyuncu ve karikatürist Hasan Kaçan: Sanat dediğimiz şey, edeptir

"Sanat dediğimiz şey, edeptir. Onun bir şekilde görsel ya da işitsel olarak hayatımıza yansımasıdır. Yine sanat deyince incelik, nezaket, merhamet, ince düşünce ve ilham akla gelir. Bütün bunlar da Allah tarafından lutfedilmiş bir istidadla olur" - "İnsanların birbirine güzel söz söylemesi de bir sanattır. Bir ananın babanın evladını büyütmesi, yetiştirmesi de bir sanattır. Bir evladın evlat olabilmesi de insanın vatanına milletine hizmet etmesi de bir sanattır"

Magazin 07-12-2019 15:41

Hasan Kaçan, Beykoz'da söyleşiye katıldı

Karikatürist Hasan Kaçan: - "İnsan ruhunun sanata ihtiyacı var. Sanatın olmadığı toplumlarda incelik ve zarafet ortadan kalkar. Sosyal hayatın içinde sanat olduğu zaman huzur ve sükunet beraberinde gelir" - "Düşünceler değişebilir. İnsanların düşüncelerinin değişmesine çok şahit oldum. Ancak insanın duruşu değişmemeli kanaatindeyim. Eğer insan ahlaklıysa dürüstse iyi ve emin bir insan olarak tanınıyorsa onun hangi görüşten olduğunun bir önemi yoktur"

Magazin 22-11-2019 23:45

Sosyal medyada Cüneyt Özdemir ve Hasan Kaçan gerilimi

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın filmlerine gideceğini ifade ederken kendisine laf atan Hasan Kaçan'a sert bir yanıt verdi.

Magazin 04-11-2019 10:10

Hasan Kaçan'dan Cem Yılmaz'a tepki!

Oyuncu Hasan Kaçan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim davetine katılmayacağını duyuran komedyen Cem Yılmaz'a tepki gösterdi.

Trend 30-10-2019 09:36

Hasan Kaçan ve Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz tartışması

Şarkıcı Gökhan Özoğuz ile oyuncu Hasan Kaçan arasında sosyal medya hesapları üzerinden '15 Temmuz' tartışması yaşandı. Gökhan Özoğuz geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz afişlerinin bazılarını eleştirmiş ve eleştirisi yüzünden Nedim Şener'den tepki görmüştü. Bir tepki de Kaçan'dan geldi.

Trend 15-07-2019 09:21

Hasan Kaçan'dan Gökhan Özoğuz'un paylaşımına yanıt!

Oyuncu Hasan Kaçan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gökhan Özoğuz'un Ekrem İmamoğlu paylaşımına yorum yaptı.

Trend 26-06-2019 01:36

Hasan Kaçan'dan Ekrem İmamoğlu yorumu!

Ekmek Teknesi'ndeki 'Heredot Cevdet' rolüyle hafızalara kazınan Hasan Kaçan, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylarının ortak yayınını, "Binali Yıldırım samimiyet testini başarıyla geçti, Ekrem İmamoğlu battı" şeklinde değerlendirdi.

Trend 20-06-2019 10:06

AA'nın Yılın Fotoğrafları oylaması

Karikatürist, oyuncu ve senarist Hasan Kaçan, 3 fotoğrafa oy verdi

Haber 12-12-2018 09:58

Siz sanat üretmezseniz sizin yerinize üretirler

Karikatürist, oyuncu ve senarist Hasan Kaçan: - "Siz bir şey üretmezseniz sizin yerinize başkası yazar ve biz de içinde ne olduğunu bilmeden onu kuzu kuzu seyrederiz. Sanatla alakadar olmamız lazım. Çünkü sanat olmadan olabilemezsiniz" - "Birer birer iyi insan olmaya çabalamamız yanımızdakine sirayet edecek. Böyle böyle hayat denilen bu rüyanın içerisinde Yaradan'ın bize vermiş olduğu vazifeyi insan olarak yerine getirmeye çalışacağız" - "Ben kendimi adam gibi beslemiş, iç dünyamı sağlıklı bir şekilde adam edebilme yolunda gayret gösterebilmişsem, sizinle olan muhabbetim sizin beyninizi, ruh sağlığınızı bozmayacak. Sahte ve ucuz malzemeden yapılan sanat ise her zaman bozacaktır" - "Bizim yapmamız gereken, milim milim, mümkünse daha hızlı, şuur altındaki tahribatı çözmek. Çözmenin en iyi yolu da karşımızdaki sahte sınırları aşmak"

Haber 09-12-2018 13:10

Yerli ve Milli Bir Aydın: Ömer Lütfi Mete anma gecesi

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte 2009 yılında vefat eden gazeteci, yazar, senarist ve şair Ömer Lütfi Mete yad edildi - Yapımcı ve oyuncu Hasan Kaçan: - "Karşımdaki adamın bir kahraman olduğunu anladım, bir masal kahramanından da öte bir kahraman olduğunu. Elinde kılıcı, kalkanı yoktu ama günümüzün bir kahramanıydı" - Oyuncu ve yazar Ahmet Yenilmez: - "Yeni bir sezona başladığımızda 'Nasıl olsa Ömer abi bir dizi, bir sinema yazar oradan denkleriz' derdik. Yazmasa da emin olun zengin bir arkadaşı vardır ve onun vasıtasıyla arefe gününü aşmadan bir memur maaşına denk paramız zarfın içinde evimize gelirdi" - Ömer Lütfi Mete'nin oğlu oyuncu Ali Buhara Mete: - "O bir faniye güvenmiyordu. Bir tek şeye, Allah'a güveniyordu. Lafta bir güvenmek değildi, gerçek anlamda bir teslimiyeti vardı"

Haber 16-11-2018 00:06

Kütüphanede Bir Gece etkinliği

İskender Pala, Yavuz Bingöl, Hasan Kaçan ve Beşir Ayvazoğlu, Beyazıt Devlet Kütüphanesi'ndeki "Kütüphanede Bir Gece" etkinliğinde bir araya geldi - Yazar Pala: - "Türkülerin, bir kültür ve medeniyet birikimini ihya, yeniden yaşama ve ruhlarımızda duyarak kimliklerimizi edinmeye yönelik bir şey olduğunun hepimiz farkında olmalıyız" - Karikatürist, oyuncu ve senarist Kaçan: - "'Yüce Dağ Başındayım', 'İndim Dere Kenarına', 'Ada Sahillerinde Bekliyorum', bunların hepsi günümüzle karşılaştırdığımızda bir tür konum atma şekilleri"

Haber 07-04-2018 09:52

Hasan Kaçan'dan Mustafa Armağan'a sert sözler!

Daha önce de Atatürk ve manevi kızına hakaret eden Mustafa Armağan’ın yaptığı son paylaşımlar büyük tepki çekti. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Hasan Kaçan da Atatürk'e hakaret eden Armağan'a sert yanıt verdi: Art niyetli... Şöhret budalası... Kıt akıllı

Haber 08-03-2018 08:01

Gönül Hırsızı 1. Bölüm Fragmanı

Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz ve Cem Kılıç'ın başrolde yer aldığı Gönül Hırsızı samimi ve içten hikayesiyle sizleri; arkadaşlığın, fedakarlığın, paylaşmanın, vefanın, komşuluğun unutulmadığı bir mahalleye çağırıyor. 'Gönül Hırsızı' sizleri birlikte gülen, birlikte üzülen insanların maceralarını izlemeye davet ediyor. Gönül Hırsızı ilk bölümüyle 02 Aralık Pazartesi akşamı saat 22:40'ta TRT1'de...

Magazin 02-12-2013 09:21

Gönül Hırsızı 1. Bölüm Galerisi

Gönül Hırsızı ilk bölümüyle 02 Aralık Pazartesi akşamı saat 22:40'ta TRT1'de...

Magazin 02-12-2013 09:19

Metin Kaçan'a son veda

Boğaz Köprüsü’nden atlayarak intihar eden ünlü yazar Metin Kaçan son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 20-01-2013 17:11

Hasan Kaçan'dan veda: Sakın çıkma o sudan

Boğaziçi Köprüsün'den atlayarak intihar eden Ağır Roman'ın yazarı Metin Kaçan'a, ağabeyi Hasan Kaçan Twitter'dan veda etti.

Haber 15-01-2013 09:23

Ağır Roman'ın yazarı intihar etti!

Ağır Roman'ın yazarı Metin Kaçan'ın (52), Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Metin Kaçan'ın intiharını sanatçı ağabeyi Hasan Kaçan da doğruladı.

Haber 08-01-2013 19:51