Hasibe Eren Haberleri Ve Son Dakika Hasibe Eren Haberleri

Hasibe Eren Haberleri Ve Son Dakika Hasibe Eren Haberleri

Hasibe Özlem Eren, 6 Haziran 1975 senesinde Almanya’da dünyaya gelen Türk oyuncudur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünde almıştır. Sonrasında Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü ve Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisansı bölümlerini bitirmiştir. İlk rolü 1996’da oynadığı ‘’Sıdıka’’ dizisindeki Sıdıka karakteridir. Hasibe Eren bu rol ile tanınmıştır. 1996 senesinden beri, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde çalışır. Oyuncu koçluğu yapar. 2006 senesinde oynadığı Avrupa Yakası adlı dizide Makbule rolünü üstlenerek kült bir karaktere imza atmıştır. Ardından Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinde rol almıştır. Hasibe Eren 2007’de 34. Altın Kelebek Ödül Töreni ‘’En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Ödülü’’nü almıştır.

Hasibe Eren Haberleri

Güldür Güldür'ün yıldızı Hasibe Eren'in eski aşkı rol arkadaşı çıktı! Gören şaştı

Avrupa Yakası ve Sıdıka gibi dizilerle Türk izleyicisinin gönlüne taht kuran başarılı oyuncu Hasibe Eren, özel yaşamıyla gündeme gelmekten kaçınan isimler arasında yer alıyor. Güldür Güldür'de Nazlı karakterine hayat veren Hasibe Eren'in eski sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 10:35

Güldür Güldür'ün kadrosuna Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar katıldı! Güldür Güldür'ün Hüseyin'i geri dönüyor

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show, yeni sezon için gün sayıyor. Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Bilal'i canlandıran Onur Buldu'nun sürpriz şekilde kadroya veda etmesi hayranlarını üzmüştü. Eylül'de seyirci karşısına çıkacak olan programın kadrosuna ise 3 yeni oyuncu katıldı. Güldür Güldür ekibine başarılı oyuncular Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar dahil oldu. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda veda ettiği programa yıllar sonra geri dönüyor.

Magazin 24-08-2022 20:39

Sıdıka'nın karateci Baturalp'i son haliyle şoke etti! Gören tanıyamıyor

İlk bölümü 1997 yılında yayınlanan Sıdıka dizisi, yıllar geçse de gönüllerdeki yerini koruyor. Renkli kadrosuyla akıllara kazınan dizide karate hocası Baturalp karakterine hayat veren Feridun Koç ise son haliyle görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 09-09-2021 10:04

Sıdıka'nın abisi Samim Saka'yı canlandıran Hakan Tanfer şimdi ne yapıyor? Senelerdir ekranlardan uzakta: Son hali şaşırttı

1997 ile 2003 yılları arasında yayınlanan ve Türkiye'nin unutulmaz dizileri arasına adını yazdıran Sıdıka dizisi hala adından söz ettirmeyi başarıyor. Fenomen dizide Sıdıka'nın abisi rolünü canlandıran Hakan Tanfer'in son hali merak ediliyordu. Pek çok dizi ve filmde rol alan ve seslendirme de yapan Hakan Tanfer şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. İşte Sıdıka'nın abisi Samim Saka'nın yıllar sonraki hali...

Magazin 07-09-2021 10:08

Hasibe Eren

Hasibe Eren Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hasibe Eren Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Jet Sosyete oyuncusundan 'setleri durdurun' çağrısı

Oyuncu Hasibe Eren, Çin'den yayılan coronavirüs salgını nedeniyle kayıplar artarken dizi ve film sektörüne bir çağrıda bulundu ve 'setleri durdurun' diye seslendi.

Magazin 29-03-2020 20:56

Hasibe Eren kimdir? Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Hasibe Eren!

Hasibe Eren, bu akşam Kanal D'de yayınlanacak Beyaz Show yeni bölümüne konuk oluyor. Şu sıralar "Jet sosyete" iki farklı başarılı bir şekilde canlandıran Hasibe Eren, cuma akşamlarının eğlencesi Beyaz Show'da seyircilerden gelen soruları cevaplandıracak. Peki Hasibe Eren kimdir? Kaç yaşındadır? İşte Hasibe Eren'in hayatı...

Magazin 04-05-2018 10:58

Hasibe Eren'den duygu dolu performans

Çarşamba günleri ekrana gelen Aile İşi dizisinde Emel karakterine hayat veren Hasibe Eren performansı ile göz doldurdu.

Magazin 12-03-2016 11:11

Can Bonomo, ekranlara transfer oldu

Ünlü şarkıcı Can Bonomo "Aile İşi" adlı dizide rol aldı.

Magazin 22-12-2015 17:16

Kankalar gece gezmesinde

'Avrupa Yakası' dizisinin senaristi ve oyuncularından Gülse Birsel, önceki gece rol arkadaşı Hasibe Eren'le Anjelique'deydi.

Magazin 25-09-2011 16:12