Hazal Filiz Kucukkose Boy Haberleri

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu! Ünlü isimlerin tercih ettiği o kombini mercek altına aldık

Dünya devi markaların kıyafetlerini kombinlerinde kullanan ünlüler sık sık pişti olarak karşımıza çıkıyor. Bazen birbirlerinin kombinlerini bire bir kopyalarken bazen de benzer parçaları seçmenin kurbanı oluyorlar. Yakın zamanda Hazal Kaya ve Selena Gomez benzer bir kombinle Paris'te boy gösterdi. Kombin kimileri tarafından sevilirken kimileri tarafından da eleştirilere maruz kaldı. Siz de bu olay yaratan kombini merak ediyorsanız işte detaylar!

Magazin 2023-09-28 16:35:11

ÜVEY ANNE FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi 8. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi sekizinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Erken final kararı alan Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Üvey Anne final bölümü olan 8. bölümünde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 2023-08-14 19:16:21

ÜVEY ANNE 7. BÖLÜM tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilen dizisi Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Üvey Anne 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 2023-08-07 18:57:36

ATV bir dizinin daha fişini çekti! Final tarihi belli oldu

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziler üst üste final kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Vermem Seni Ellere dizisiyle ilgili final kararı alan kanal bu kez bir dizinin daha fişini çekti. Oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi isimlerin yer aldığı Üvey Anne dizisi her hafta pazartesi akşamı yayınlanıyordu. Dizi şaşırtan bir kararla final yapacak.

Magazin 2023-08-04 14:53:01

ÜVEY ANNE 6. BÖLÜM tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Üvey Anne 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 20:59

ÜVEY ANNE 4. BÖLÜM İZLE! Üvey Anne hangi gün, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Üvey Anne 4. bölüm izle ekranı, dizinin ATV yayın akışı listesine yer almasıyla birlikte merak edildi. Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi'nin başrolde olduğu dizi, ikili ilişkileri konu alıyor. Geçtiğimiz ay ekran yolculuğuna başlayan dizinin hangi gün yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Üvey Anne hangi gün, bu akşam var mı? Üvey Anne 4. bölüm izle ekranı ile son bölüm özeti ve 21 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 21-07-23 18:40

Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman? 26 Haziran 2023 ATV yayın akışı

Üvey Anne dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Aslı Tandoğan gibi isimlerin paylaştığı Üvey Anne dizisinin yeni bölümü Atv'nin 26 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Üvey Anne'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman?

Magazin 26-06-23 19:10

Kutsi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Üvey Anne'nin Faruk'u Kutsi'nin dizi ve şarkıları

Kutsi, ATV'de yayınlanacak Üvey Anne dizisinde Faruk Gencer karakterine hayat verecek. Hazal Filiz Küçükköse ve Aslı Tandoğan ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Kutsi kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Üvey Anne'nin Faruk'u Kutsi'nin dizi ve şarkıları...

Magazin 19-06-23 20:12

Üvey Anne'nin Serap'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hazal Filiz Küçükköse'nin hayatı, oynadığı dizi ve filmler

Hazal Filiz Küçükköse, Üvey Anne dizisinde Serap Kutlu karakterine hayat verecek. Kutsi ve Aslı Tandoğan ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hazal Filiz Küçükköse'nin hayatı, oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 19-06-23 20:11

Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Aslı Tandoğan, Üvey Anne dizisinde İpek Zengin karakterine hayat veriyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Magazin 19-06-23 20:11

Üvey Anne'nin Mete'si Hakan Eratik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakan Eratik ve Yeşim Salkım ne zaman boşandı?

Hakan Eratik Üvey Anne dizisinde Mete Sönmez karakterine hayat veriyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrolü paylaştığı dizi için geri sayım sona ererken ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Peki, Üvey Anne'nin Mete'si Hakan Eratik kimdir, nereli, kaç yaşında? Hakan Eratik ve Yeşim Salkım ne zaman boşandı?

Magazin 19-06-23 20:11

Üvey Anne'nin Serap'ı Hazal Filiz Küçükköse ile ikizinin benzerlikleri şaşırttı! Meğer birbirlerinin yerine geçiyorlarmış

Üvey Anne dizisinde canlandırdığı Serap karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hazal Filiz Küçükköse ile ikizinin benzerlikleri görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu ve ikizinin eskiden birbirlerinin yerine geçtikleri ortaya çıktı.

Magazin 19-06-23 20:09

Üvey Anne dizisi oyuncuları kimler, konu ne? Hazal Filiz Küçükköse'li Üvey Anne ne zaman başlayacak? Gönülleri fethedecek!

Üvey Anne dizisi oyuncuları, konusU ve nerede çekildiği, fragmanın yayınlanmasıyla merak edildi. ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Üvey Anne,bir babanın çocuklarına olan bağlılığının hikayesini konu alıyor. Peki, Üvey Anne dizisi oyuncuları kimler, konu ne? Hazal Filiz Küçükköse'li Üvey Anne ne zaman başlayacak? Gönülleri fethedecek!

Magazin 11-06-23 22:26

Üvey Anne dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Üvey Anne hangi kanalda yayınlanacak? Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse partner oluyor

Üvey Anne dizisi ile ilgili detaylar basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Deniz Yıldızı ve Beni Affet gibi günlük dizilerle tanındıktan sonra Kara Sevda, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Zemheri ve Bir Peri Masalı gibi adından söz ettiren projelerde yapımlarda yer alan Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ile başrolü paylaşacak. Peki, Üvey Anne dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Üvey Anne hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta?

Magazin 05-05-23 13:57

Fox TV o dizinin fişini çekti! Güçlü oyuncu kadrosuna acımadı

Oyuncuları arasında Alina Boz, Taro Emir Tekin ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin yer aldığı Bir Peri Masalı her hafta Fox Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Dizinin sevenlerini üzen haber geldi.

Magazin 27-12-22 16:58

Mahallenin Muhtarları dizisinin yıldızıydı! Köy hayatı yaşayan Filiz Taçbaş ilk hasadını aldı

Yayınlandığı yıllara damga vuran Mahallenin Muhtarları dizisinin Kuaför Behiye'siydi Filiz Taçbaş… Son olarak Çukur dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Mahallenin Muhtarları'nın Behiye'si olarak hafızalara kazınan Filiz Taçbaş şimdilerde çiftçilik yapıyor.

Magazin 13-12-22 15:07

Bir Peri Masalı dizisi reytinglere yenildi! Final tarihi belli oldu

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan Bir Peri Masalı dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. Alina Boz, Taro Emir Tekin ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerde oynadığı Bir Peri Masalı reytinglere yenildi. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizi erken final yaparak ekrana veda edecek.

Magazin 08-12-22 21:22

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Hazal Filiz Küçükköse'nin mini şortuna yorum yağdı! Takipçileri sessiz kalamadı

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Hazal Filiz Küçükköse, GQ Türkiye Men Of The Year gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, cesur stiliyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 02-12-22 11:12

Bir Peri Masalı’nın yıldızı Hazal Filiz Küçükköse’nin kız kardeşini görenler gözlerine inanamadı! Bakan ayırt etmekte zorlandı!

Hazal Filiz Küçükköse, Bir Peri Masalı adlı dizide 'Neslihan' karakterini canlandırıyor. Rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren Hazal Filiz Küçükköse'nin kendinden ayırt edilemeyecek benzerde olan kız kardeşiyle yan yana görenler şaşırıyor.

Magazin 09-11-22 22:33

Makyajsız görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse gündem oldu! Çok güzel harcamışsınız, teşekkürler

Sete yetişmeye çalışırken makyajsız görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Küçükköse'nin bu halini yayınlayanlara tepki göstererek, oyuncunun doğal haliyle de güzel olduğunu söyleyerek destek verdi.

Magazin 14-10-22 12:11

Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı?

Bir Peri Masalı dizisinde Köksalların kızı olan Neslihan Köksal karakterine can veren Hazal Filiz Küçükköse'nin biyografisi merak edildi. Bir Peri Masalı dizisi FOX TV'nin yeni başlayan yapımlarından biri. Dizide rol alan başarılı oyuncu Hazal Filiz Küçükköse hakkında bazı detaylar araştırılıyor. Peki, Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 12-10-22 22:02

Zemheri'nin Berrak'ı Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu sahil pozlarıyla olay yarattı!

Zemheri dizisinde canlandırdığı Berrak karakteriyle hafızalara kazınan Hazal Filiz Küçükköse, Instagram pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Muhteşem güzelliğiyle takipçilerini adeta büyüleyen güzel oyuncu, son olarak mini şortlu pozlarıyla gündeme geldi. Hazal Filiz Küçükköse'nin bu pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-07-22 17:07

Kara Sevda'nın Zeynep'i Hazal Filiz Küçükköse süper mini şortuyla Instagram'ı salladı

Hazal Filiz Küçükköse bir zamanlara damga vuran Kara Sevda dizisinde Zeynep rolüyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakaladı. Oyuncu kimliği ve güzelliğiyle ön plana çıkan isim, süper mini şortuyla poz verdi.

Magazin 12-07-22 23:01

Hazal Filiz Küçükköse sıcağa dayanamadı! Soğuk suya atladı

Deniz Yıldızı', 'Beni Affet' ve 'Kara Sevda' gibi dizilerle öne çıkan Hazal Filiz Küçükköse tatil için Bodrum'u seçti. Güzel oyuncu önce suyu soğuk buldu ama sıcağa dayamayınca kararını değiştirip suya atladı.

Magazin 08-07-22 11:44

Kara Sevda'nın Zeynep'i Hazal Filiz Küçükköse mini etekli pozuyla büyüledi! Bu ne güzellik

2017-2018 yılları arasında yayınlanan reyting rekortmeni Kara Sevda dizisinde Zeynep rolünü canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, bu rolüyle akıllara kazındı. Kara Sevda'nın ardından diğer projelerle de ekran önüne gelen Küçükköse, pozuyla kendisine hayran bıraktı.

Magazin 23-06-22 22:36

Kara Sevda'nın Zeynep'i Hazal Filiz Küçükköse'nin kardeşiyle benzerliği 'pes' dedirtti! Görenler, 'Hangisi Hazal?' dedi

Hazal Filiz Küçükköse, başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda dizisinde Zeynep rolüyle akıllara kazındı. Hazal Filiz Küçükköse'nin kardeşini görenler, ikili arasındaki benzerliğe 'pes' dedi.

Magazin 18-05-22 13:25

Buket Aydın sütyensiz hırka modasına uyup dekoltesini sansürledi! Arkadaşı sansürsüz paylaştı

Demet Özdemir ve Hazal Filiz Küçükköse'den sonra Buket Aydın da sütyensiz hırka giyme modasına uydu. Doğum günü için iddialı seçim yapan spiker paylaşımında dekoltesini sansürledi! Ancak Aydın'ın arkadaşı aynı pozu sansürsüz paylaştı.

Magazin 06-01-22 11:20

Hazal Filiz Küçükköse göğüs dekoltesiyle olay oldu! Melis Sezen'in önüne geçtin

GQ Türkiye 2021 Men of The Year Ödül Töreni'ne katılan Hazal Filiz Küçükköse iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çekti. Uzun zamandır yeni bir projede yer almayan Küçükköse'ye yorum yağdı.

Magazin 17-12-21 10:44

Demet Özdemir’in giydiği cesur hırkayı Hazal Filiz Küçükköse de giydi

Geçtiğimiz haftalarda Demet Özdemir'in sütyensiz giydiği yeşil hırkalı pozları olay olmuştu. Bu kez de ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse aynı hırkayı giydi ve poz verdi.

Magazin 22-09-21 09:51

Hazal Filiz Küçükköse göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı

Bir süredir ekranda olmayan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Hazal Filiz Küçükköse göğüs dekoltesiyle hayranlarını mest etti.

Magazin 22-03-21 09:37

Hazal Filiz Küçükköse hayranlarına seslendi! 'Minik bir iyilik istiyorum'

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Türk Kanser Derneği'ne bağış yapmasını istedi.

Magazin 07-02-21 11:53

Çukur 110. son bölüme Ogeday'ın ölüm sahnesi ve Nehir'in vedası damga vurdu! Hazal Subaşı, Filiz Taçbaş ve Baki Davrak Çukur'dan ayrıldı!

Çukur dizisi 110. yeni bölümüyle 4 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur son bölümde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Çukur'da Yamaç ve Cumali, Ogeday Erdenet'i öldürdü. Süreyya Erdenet karakterini canlandıran Filiz Taçbaş, Ogeday Erdenet karakterini canlandıran Baki Davrak senaryo gereği ölerek veda etti. Yamaç'tan hamile olan Nehir'i canlandıran Hazal Subaşı da diziye veda etti. Çukur son bölüme Yamaç'ın Kulkan ve Ogeday'a kurduğu ölümcül tuzak damga vurdu.

Magazin 05-01-21 01:33

Hazal Filiz Küçükköse'den frikik açıklaması! 'Zaten her şey ortada...'

Çeşme'de tatil yaparken görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse plajda bikinisini değiştirirken göğsü açılmış ve bu anlar kameralara yansımıştı. Güzel oyuncu kendisine bu konu sorulunca bakın ne yanıt verdi.

Magazin 24-09-20 09:57

Hazal Filiz Küçükköse’den ayrılık açıklaması

Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün çıktığı alış veriş turunda objektiflere yansıdı. Küçükköse, uzun süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi Alp Güler ile ayrıldıklarını duyurdu.

Magazin 05-09-20 11:40

Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında ve nereli? İşte Hazal Filiz Küçükköse biyografisi...

Kara Sevda dizisiyle popülerliğine kavuşan güzel oyuncu herkesin içinde bikisinin altını ve üstünü değiştirirken objektiflere yakalandı. Görüntülendiğinden habersiz olan ünlü sanatçının rahat tavırları frikiği de beraberinde getirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından Hazal Filiz Küçükköse merak edilmeye başlandı.

Magazin 24-08-20 16:06

Hazal Filiz Küçükköse herkesin içinde bikini değiştirirken olanlar oldu

Çeşme tatiline devam eden oyuncu Hazal Filiz Küçükköse bikinisini değiştirirken olanlar oldu. Bu anlarda görüntülendiğini fark etmeyen Küçükköse, bikinisinin altını ve üstünü değiştirdikten sonra arkadaşıyla sahilde yürüyüş yaptı.

Magazin 24-08-20 07:54

Hazal Filiz Küçükköse, detoks kampında

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Çeşme'den sonra soluğu Bodrum'da aldı. Önceki gün bir otelde 3 günlük detoks kampına giren oyuncu, tüm gün güneşin keyfini çıkarırken görüntülendi.

Magazin 13-08-20 16:08

Hazal Filiz Küçükköse'den teras pozu

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün onlarca bitkiyle süslediği evinin terasından bu kareyi paylaştı.

Magazin 16-05-20 16:52

Şeyma Subaşı'ndan arkadaşlarını kızdıracak açıklama

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin doğum günü partisine katılan Şeyma Subaşı, muhabirlerin "Türk dostlarınızla mı yoksa yabancı dostlarınızla mı daha iyi anlaşıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla Türk dostlarına gönderme yaptı.

Magazin 15-02-20 13:11

Hazal Filiz Küçükköse yeni yaşını kutladı!

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, geçtiğimiz gün yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla kutladı.

Magazin 13-02-20 14:19

Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse, Zemheri'de hangi rollerde?

Yer aldıkları projelerle büyük bir hayran kitlesine sahip başarılı oyuncular Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse, bu kez Ay Yapım imzalı Show TV'nin iddialı yeni dizisi 'Zemheri'de iki kardeşe hayat verecek.

Magazin 30-12-19 20:36

Zemheri dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Zemheri konusu nedir? İşte yayın tarihi

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım’ın bu sezon merakla beklenen dizisi Zemheri'nin 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı oyuncu kadrosuyla dizi şimdiden merakla bekleniyor. Peki Zemheri ne zaman başlıyor? İşte Zemheri konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 26-12-19 20:44

Hazal Filiz Küçükköse ekranlara dönüyor

Başrollerini Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaşacağı 'Zemheri' dizisi yayın hayatına girmeye gün sayıyor.

Magazin 21-12-19 14:57

Hazal Filiz Küçükköse'den eski eşi Tuan Tunalı'ya olay sözler

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse anlaşmalı olarak ayrıldığı eski eşi Tuan Tunalı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hazal Filiz Küçükköse ayrıca evliliğe yeşil ışık yaktı.

Magazin 11-06-19 16:04

Hazal Filiz Küçükköse yeni sevgilisiyle tatile çıktı!

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Artık birine aşığım. Ama detay veremem" diyen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse yeni sevgilisiyle tatile çıktı.

Magazin 04-06-19 10:03

Hazal Filiz Küçükköse yeni imajıyla büyüledi

Görenler gözlerine inanamadı. Hazal Filiz Küçükköse imajını yeniledi.

Magazin 04-05-19 10:09

Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz kaza yaptı

Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz trafik kazası geçirdi. Ünlü ikili bir süre polisi bekledi ve bu sırada da muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Magazin 20-01-19 12:28

Hazal Kaya çok seksi

Geride bıraktığımız sezon Bizim Hikaye dizisiyle ekranlara dönen Hazal Kaya, dün akşam kanalın yeni sezon partisinde boy gösterdi.

Magazin 10-10-18 15:23

Bizim Hikaye 39. yeni bölüm 2. fragmanı: Filiz'e bir darbe de kardeşlerinden! (Bizim Hikaye son bölüm izle)

Bizim Hikaye 39. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Shameless dizisi yasal uyarlaması olan Bizim Hikaye'nin başrolünde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan yer alıyor. Bizim Hikaye yeni bölüm ilk fragmanında Barış'tan büyük bir darbe yiyen Filiz, kardeşleri tarafından yalnız bırakılarak bir şok daha yaşıyorlar. Babalarını gören çocuklar, ablalarını fakir evinde tek başına bırakıp gidiyorlar. İşte Bizim Hikaye 39. yeni bölüm 2. fragmanı...

Magazin 17-09-18 11:45