Hazal Kaya Haberleri Ve Son Dakika Hazal Kaya Haberleri

Hazal Kaya Haberleri Ve Son Dakika Hazal Kaya Haberleri

Asıl adıyla Leyla Hazal Kaya, 1 Ekim 1990'da İstanbul'da doğmuştur. Küçük yaşlarda başladığı oyunculuk kariyeriyle tanınan ve sevilen bir televizyon yüzüdür. İstanbul İtalyan Lisesi'nin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Çocukluk yıllarında keman ve bale gibi sanat dallarıyla ilgilenmeye başlamıştır. Lisede tiyatroyla ilgilenen isim, bu yıllarda ajanslara girmiş, kendini göstermeye başlamıştır. Bu yıllarda Cola Turka'nın reklam yüzü olmuş, Acemi Cadı dizisinde de rol almıştır. Liseye devam ederken Genco adlı dizide ve tanınmasına vesile olan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Adını Feriha Koydum, Maral: En Güzel Hikayem, Bizim Hikaye dizileriyle oldukça beğeni kazanmıştır. Çok sayıda sinema filminde ve reklamda yer alan oyuncu, 2019'da Ali Atay ile evlenmiş, Fikret Ali Atay adında bir çocuğa sahip olmuştur.

Hazal Kaya Haberleri

Hazal Kaya saçlarını kısacık kestirdi! Yeni imajıyla şaşırttı

Ali Atay ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya imajıyla gündemde. Saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 31-03-2024 07:16

Hazal Kaya'dan milyonluk anlaşma! Alacağı ücret ağızları açık bıraktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya bu defa yaptığı bir anlaşma ile gündem oldu. Son dönemde reklam filmlerinin aranan isimlerinden biri olan Kaya şimdi de kozmetik markasının yüzü oldu. Hazal Kaya'nın alacağı ücret ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 20-03-2024 13:19

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan Üçüncü çocuk olacak mı? sorusuna şaşırtan cevap: “Hormonlarım zıplıyor”

Oyuncu Hazal Kaya, katıldığı programda üçüncü çocuğu isteyip istemediğiyle ilgili açıklama yaptı. Kaya’nın verdiği cevap hem şaşırttı hem de çok beğenildi.

Magazin 16-03-2024 15:03

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kocası hastalığını açıkladı

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile katıldığı YouTube programında, bayılma hastalığı olduğunu açıkladı. Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin sürekli bayılmasına gönderme yaparak "Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-03-2024 11:20

Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin değişimiyle olay olmuştu! Yeni mesleği şaşırttı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteriyle hafızalara kazınan Sedef Şahin dizinin ardından değişimiyle çok konuşuldu. Estetik ve verdiği kilolarla adeta bambaşka bir olan Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu. Sedef Şahin'in yeni mesleği çok şaşırttı.

Magazin 13-02-2024 14:00

Alı-Kara dizisiyle anlaşan Alperen Duymaz'ın partneri belli oldu! İşte flaş isim

Ekranların sevilen oyuncusu Alperen Duymaz son olarak Ego dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile beraber rol almıştı. Yakında başlayacak olan Alı-Kara dizisi ile anlaşma imzalayan Alperen Duymaz'ın merakla beklenen partneri de belli oldu.

Magazin 23-12-2023 15:51

Hazal Kaya Çağatay Ulusoy'dan ağlayarak yardım istediğini anlattı! Korkunç bir akşamdı

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla magazin gündeminde yer alıyor. Hazal Kaya 9 aylık hamileyken evinde çıkan yangın sonrası ağlayarak komşusu Çağatay Ulusoy'dan yardım istediği anları "Korkunç bir akşamdı" diyerek anlattı.

Magazin 24-11-2023 14:58

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar: Sirkeyle yıkanırım, astroloğa sormadan adım atmam

Yıllar geçse de popülaritesinden bir şey kaybetmeyen Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncuları yeniden gündem oldu. İstanbul İçin son Çağrı filminde birlikte rol alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından Hazal Kaya da açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 23-11-2023 23:09

Hazal Kaya'dan duygulandıran veda paylaşımı! Ağlıyorum sadece

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla magazin gündeminde yer alıyor. 12 yıllık kedisi Leyla'yı kaybetmenin acısını yaşayan Hazal Kaya'nın kedisine veda paylaşımı duygulandırdı.

Magazin 21-11-2023 00:00

Musa Orhan'a hakaretten yargılanıyordu! Hazal Kaya hakkında karar çıktı

Ağustos 2020'de yaşamını yitiren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Ezgi Mola para cezasına çarptırılmıştı. Meslektaşına destek veren Hazal Kaya hakkında ise 'hakaret' gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. Ünlü oyuncunun davasında karar çıktı.

Magazin 31-10-2023 15:57

Adını Feriha Koydum'un platonik aşığı Halil'in son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin, Ceyda Ateş gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Halil karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali görenleri şaşırttı. Başarılı oyuncu sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 31-10-2023 11:33

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 15:05

Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin değişimiyle şaşırttı! Cesur pozları dikkat çekti

Gigi Hadid ile benzerliğiyle dikkat çeken Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin estetikle bambaşka bir görünüme sahip oldu. Sedef Şahin sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-10-2023 15:43

Leyla ile Mecnun'un yıldızı Ali Atay hastalığını açıkladı! Ekrana ara vermesinin sebebi bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği Mecnun Çınar karakteri ile hafızalarımıza kazınan Ali Atay uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyordu. Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ekrana neden ara verdiğini açıkladı.

Magazin 06-10-2023 17:06

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın doğum günü paylaşımı dikkat çekti: Vaziyet alın!

Hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hazal Kaya 33. yaş gününü kutladı. Sosyal medya hesabında doğum gününe özel bir paylaşım yapan Kaya, paylaşımının altına yazdığı cümleler ile dikkat çekti.

Magazin 03-10-2023 18:24

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu! Ünlü isimlerin tercih ettiği o kombini mercek altına aldık

Dünya devi markaların kıyafetlerini kombinlerinde kullanan ünlüler sık sık pişti olarak karşımıza çıkıyor. Bazen birbirlerinin kombinlerini bire bir kopyalarken bazen de benzer parçaları seçmenin kurbanı oluyorlar. Yakın zamanda Hazal Kaya ve Selena Gomez benzer bir kombinle Paris'te boy gösterdi. Kombin kimileri tarafından sevilirken kimileri tarafından da eleştirilere maruz kaldı. Siz de bu olay yaratan kombini merak ediyorsanız işte detaylar!

Magazin 28-09-2023 16:35

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu, sosyal medya yıkıldı! Pozlarına beğeni yağdı

Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Hazal Kaya elçisi olduğu bir markanın davetine katılmak için Paris’e gitti. Tarzıyla beğeni toplayan Kaya, dünyaca ünlü ünlü isim Selena Gomez ile pişti oldu. Sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Magazin 27-09-2023 09:53

Benden Ne Olur konusu nedir, oyuncuları kimler? Benden Ne Olur nerede ve ne zaman çekildi?

Benden Ne olur konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini Murat Şenöy üstlenirken senaryosunu ise Aslı Kızmaz ve Müge Öztürk ele almıştır. Benden Ne Olur filmi bu akşam sinema severler ile buluşuyor. Peki, Benden Ne Olur konusu nedir, oyuncuları kimler? Benden Ne Olur nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 16-08-2023 20:15

Aşk-ı Memnu setinden hiç görülmemiş fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı! Sosyal medyada yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizisi Aşk-ı Memnu'nun setinden hiç görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. O kare sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Magazin 11-08-2023 16:33

Doğum kilolarından kurtulan Hazal Kaya o sözlere sert çıktı! 'Lütfen kadınlara şunu demeyin'

Ünlü oyuncu Hazal Kaya doğum kilolarını hızla verdi. Kadınlara dayatılan güzellik algısı üzerine serzenişte bulunan Kaya, "Lütfen kadınlara şunu demeyin!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 09-08-2023 10:37

Mabel Matiz iç çamaşırıyla balkona çıkıp poz verdi! Sosyal medyada gündem oldu

Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem oldu. Mayıs ayında çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Matiz'in paylaşımları arasında yer alan balondaki iç çamaşırlı hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 03-06-2023 17:25

Hazal Kaya müşahit olacağını açıkladı! Sandık başında süt sağacağımı düşünmezdim

İkinci kez anne olan oyuncu Hazal Kaya ikinci tur için kararını verdi. Oyuncu, 28 Mayıs seçiminde müşahit olacağını açıkladı. Oyuncu sosyal medyadan açıklama yaparak "Sandık başında süt sağacağımı düşünmezdim" dedi.

Magazin 22-05-2023 15:22

Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay ile dudak dudağa poz!

Hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmasıyla gündeme gelen Hazal Kaya son pozuyla beğeni topladı. Oyuncu Kaya eşi Ali Atay'ın doğum gününü dudak dudağa bir pozla kutladı.

Magazin 21-04-2023 11:40

Hazal Kaya'ya büyük şok! 2 yıl 4 ay hapis istemi... İfadesi de yer aldı 'Ben bu tanıma uyduğumu düşünmüyorum'

Batman'da yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede Hazal Kaya'nın ifadesine de yer verildi. İşte detaylar...

Magazin 19-04-2023 13:29

Taze anne Hazal Kaya setlere geri döndü

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlendi. Fikret Ali adında bir çocukları olan ünlü çift, geçen aylarda ikinci bebekleri Leyla Süreyya'yı kucaklarına aldılar. İkinci kez anne olan Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu.

Magazin 29-03-2023 15:59

Yakın zamanda doğum yapmıştı! Hazal Kaya o anları paylaştı sosyal medya yıkıldı

Hazal Kaya, yakın zamanda kızı Süreyya Leyla'yı kucağına almıştı. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliklerinden Fikret Ali adında bir de oğulları bulunuyor. İkinci kez çocuk sahibi olan Hazal Kaya, yakın zamanda kızını kucağına almıştı. Kaya bir paylaşım yaparak kızının doğumunun 40. gününü kutladı, fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-03-2023 00:13

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin'e bakan bir daha baktı! Değişimiyle gündem oldu

Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri ile tanıdığımız Sedef Şahin dün akşam bir filmin galasına katıldı. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Şahin, değişimiyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 11-03-2023 15:53

2. kez anne olan Hazal Kaya kızı Süreyya ile poz verdi! Takipçilerinden yorum yağdı

Oyuncu Hazal Kaya 2. kez anne oldu. Daha önce bir erkek evlada sahip olan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti bu kez kız bebeğini kucaklarına aldılar. Hazal Kaya adını Sürreyya koydukları kızı ile Instagram hesabında ilk pozunu paylaştı. Kaya'nın bu paylaşımına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-03-2023 23:51

Ali Atay'a büyük şok! Hazal Kaya takipçilerini uyardı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olma heyecanı yaşadı. Hazal Kaya son olarak sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak eşi Ali Atay’ın hesabının çalındığını duyurdu.

Magazin 03-03-2023 10:44

Hazal Kaya oynamıştı... Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i bakın kim oldu!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olduğu Aşk-ı Memnu, 'Bihter' adıyla film oluyor. Daha önce Hazal Kaya'nın rol aldığı Nihal rolü için Helin Kandemir’le anlaşma aşamasında olunduğu iddia edildi.

Magazin 24-01-2023 15:13

Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i oluyor

Efsane dizi Aşk-ı Memnu film versiyonuyla yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde yeni Bihter'in belli olmasıyla birlikte diğer karakterleri kimin canlandıracağı da merak edilmeye başlanmıştı. Hazal Kaya'nın hayat verdiği Nihal karakterini canlandıracak olan yeni isim Helin Kandemir oldu. Peki, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 24-01-2023 14:39

Hazal Kaya'dan karnı burnunda paylaşım

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, sosyal medya hesabından büyüyen karnıyla poz verdi.

Magazin 06-01-2023 14:52

İkinci kez hamilelik heyecanı yaşayan Hazal Kaya influenza oldu

İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu Hazal Kaya, influenza oldu. Daha önce de iki kere koronavirüse yakalanan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Artık dalga geçeceksiniz diye bir şey demiyorum da influenza olduk. Bütün virüsleri olduğuma göre lohusalığı rahat geçiririm" dedi.

Magazin 31-12-2022 13:44

Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya'nın son halini görenler şaştı kaldı! Adam çok coolmuş

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Adını Feriha Koydum'un Halil'i son haliyle gündeme geldi. Feriha'nın belalısı olarak hafızalara kazınan Ufuk Tan Altunkaya'yı görenler şaştı kaldı. Altunkaya'nın son haline "Çok coolsun" yorumları yağdı.

Magazin 22-12-2022 15:47

Hazal Kaya ve Ali Atay doktor kontrolünde! Leyla Süreyya için geri sayım başladı

İkinci çocuğuna hamile olan oyuncu Hazal Kaya eşi Ali Atay’la doktora giderken Nişantaşı’nda görüntülendi.

Magazin 25-11-2022 16:37

Hazal Kaya eski ev sahibine açtığı davayı kazandı! 7 aylık kira bedelini...

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya ev sahibiyle davalık olmuştu. Yapılan inceleme sonrasında mahkeme oyuncuya hak verdi. Mahkeme ayrıca 7 aylık kira bedelinin oyuncuya iadesinin gerektiği kanaatine de vardı.

Magazin 04-11-2022 17:20

6 aylık hamile olan Hazal Kaya tarzıyla beğeni topladı!

Netlix'in, dün gece gerçekleşen etkinliğine pek çok ünlü isim katıldı. Platform, Türkiye’deki altıncı yılını geride bırakırken bugüne kadar imza attığı yapımları ve yeni sezonda yer alacak içeriklerini görkemli bir geceyle kutladı. Gecede Hazal Kaya, hamilelik kombiniyle dikkat çekti.

Magazin 04-11-2022 13:33

Kız bebek bekleyen Hazal Kaya verecekleri ismi açıkladı

İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, reklam yüzü olduğu markanın davetinde bebeğine vereceği isim hakkında konuştu. Bir kız bebeği bekleyen oyuncu, "Oğluma Fikret Ali dedik. Kızımın da adı Leyla Süreyya olacak. Biz eski isimleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 06-10-2022 17:50

Onlar da kazançlarını gayrimenkule yatırdı! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın 5 milyon TL'lik yazlığı

İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Ali Atay ve Hazal Kaya da pek çok ünlü isim gibi kazançlarını gayrimenkule yatırdı. Çift son olarak Balıkesir Ayvalık'ta 5 milyon TL'lik yazlık aldı.

Magazin 06-10-2022 10:07

Oyuncu Hazal Kaya'nın göbek dekolteli pozuna yorum yağdı! Gün geçtikçe güzelleşiyorsun

Daha önce Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu ve Bizim Hikaye gibi pek çok farklı yapımda rol alan ve 2019 senesinde Ali Atay ile hayatını birleştiren Hazal Kaya, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olduğu bilinen ünlü oyuncu bu kez göbek dekolteli pozuyla büyüledi.

Magazin 27-09-2022 09:13

Oyuncu Hazal Kaya'nın göğüs dekolteli pozuna beğeni yağdı! Bu ne güzellik

Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu ve Bizim Hikaye gibi birçok farklı yapımda rol alan ve 2019 yılında Ali Atay ile hayatını birleştiren Hazal Kaya, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olduğu bilinen ismin göğüs dekolteli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 22-09-2022 09:53

Oyuncu Hazal Kaya mini elbisesiyle düğün pozu verdi! Beğeni yağdı: Kızı düğün düğün gezdiriyorum

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Bizim Hikaye gibi pek çok farklı yapımda rol alan ve 2019 yılında Ali Atay ile hayatını birleştiren Hazal Kaya'dan düğün pozu geldi. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olduğu bilinen ismin, mini elbisesiyle verdiği poza beğeni yağdı.

Magazin 13-09-2022 09:31

Oyuncu Hazal Kaya sarı mini elbisesiyle güzellik saçtı!

Adını Feriha Koydum, Aşk-ı Memnu, Bizim Hikaye gibi dizilerde aldığı rollerle oyunculuk kariyerinde yükseliş yaşayan Hazal Kaya sosyal medya pozuyla gündeme geldi. Yılların oyuncusu Kaya, mini elbisesiyle görenleri hayran bıraktı.

Magazin 11-09-2022 09:22

Hazal Kaya bebeğinin ismini açıkladı

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile evli olan, başarılı oyuncu Hazal Kaya, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Kız bebek bekleyen ünlü oyuncu, bebeğinin ismini sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafıyla açıkladı.

Magazin 04-09-2022 23:35

İkinci kez anne olmak için gün sayan Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile evli olan, başarılı oyuncu Hazal Kaya, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, bebeğinin cinsiyetini dün akşam gittiği konserde açıkladı.

Magazin 03-09-2022 09:25

Hazal Kaya hayranlarını korkuttu! Evde baygın yatıyorum ya da...

Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Hazal Kaya son paylaşımıyla hayranlarını korkuttu. Hazal Kaya paylaşımında " Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım" dedi.

Magazin 01-09-2022 12:06

Hazal Kaya Ali Atay çifti tatilden paylaştı! Fikret Ali'nin deniz keyfi

Hazal Kaya ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay, oğulları Fikret Ali ve yakın arkadaşları Tanem Sivar-Edhem Dirvana ile soluğu Bozburun'da aldı. Ünlü çift, tatilden kesitleri de Instagram'dan paylaştı.

Magazin 25-06-2022 10:44

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni paylaşım

2019 yılından bu yana yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman oğlu ve eşini de paylaşan ünlü oyuncu, Atay ile çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 18-06-2022 14:52

Hazal Kaya bikinili ve yanmış halini paylaşıp kendiyle dalga geçti

Demet Özdemir, Hazal Kaya ve Selin Şekerci birlikte tatil yapıyor. Çeşme'de denize girerken görüntülenen Hazal Kaya güneşten kızarmış halini paylaşarak kendiyle dalga geçti. Hazal Kaya'nın bikinili görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-06-2022 13:26