Hazal Kaya Ve Ali Atay Haberleri

Ali Koç tek tek herkesin görüşünü aldı! Fenerbahçe'de gündem ligden çekilme... Toplantı gece saatlerine kadar sürdü! İşte çıkan karar

Fenerbahçe cephesinde gündem hayli yoğun. Son olarak Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamayla 2 Nisan Salı günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapma kararı aldıklarını duyurmuştu. Bu toplantı öncesi Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir iftar yemeği düzenleyen Koç ve ekibi eski yöneticilerin ligden çekilme kararına dair görüşlerini aldı. Gece saatlerine kadar süren toplantıda birçok isim görüşlerini belirtti. İşte çıkan karar...

Spor 2024-03-29 13:06:07

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 12:47:00

KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi.

Yurthaber 2024-03-29 10:14:51

Pandemi döneminde 4 bin TL'ye ev sahibi oldu! Görenler şaşırıyor, hayranlıkla inceliyor 'Çok rahat ve havadar'

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Tırazlar Mahallesinde Ali Dölek isimli üzüm üreticisinin bağın kenarında bulunan dut ağacına yaptığı ahşap kulübe ilgi odağı oldu. Dölek kulübeyi 4 yıl önce pandemi döneminde yaptığını ve 4 bin TL'lik masraf ettiğini söyledi.

Haber 2024-03-29 10:04:03

Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İnterpol kırmızı bülteniyle “Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “Dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov’un İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-23’ Operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 29-03-24 08:02

Bakan Yerlikaya duyurdu! Kırmızı bültenle aranıyordu: İstanbul'da yakalandı

İçişleri Bakanlığı'nın çetelere yönelik operasyonları devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah yaptığı açıklamada, İnterpol kırmızı bülteniyle “yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul’da yakalandığını duyurdu.

Haber 29-03-24 07:56

Avrupa şampiyonu Buket Kaya hayatını kaybetmişti! Ailesi 4 milyon TL karşılığında şikayetinden vazgeçti, tahliye oldu

Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın içinde bulunduğu otomobil, bir TIR'a arkadan çarpmıştı. Kazada Kaya hayatını kaybederken aracın sürücüsü tutuklanmıştı Davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmayınca tutuklu Ramazan Öner tahliye oldu. Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve şikayetten vazgeçildiğini açıkladı.

Haber 28-03-24 17:58

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi?

Haber 28-03-24 12:25

Ali Koç'un söyledikleri ortaya çıktı! Trabzonspor maçında teknik direktör İsmail Kartal'ı 60. dakikada aramış ve...

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olayların yankıları devam ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karşılaşmanın 60. dakikasında İsmail Kartal ile yaşadıkları bir diyalogu anlattı. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 11:51

44 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 44 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-9' operasyonlarında 434 şüphelinin yakalandığını ve 1 ton 43 kilo uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

Haber 28-03-24 09:23

CHP'deki para sayma görüntüleri gündem olmuştu! İfadesi ortaya çıktı: 'Sorumluluk CHP'ye aittir'

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntüleri gündem olmuştu. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Kılıç, paraların kendisine verildiğini ve CHP İl Teşkilatına teslim edileceği konusunda kendisine güvenildiğini ifade ederek, "Sorumluluk CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aittir" dedi.

Haber 27-03-24 14:29
CHP

Fenerbahçe'de Fred krizi! Başkan Ali Koç'un o sözleri yıldız ismi çok rahatsız etti

Fenerbahçe'de özellikle Trabzonspor mücadelesi sonrası yaşananlar bardağı taşırırken Başkan Ali Koç ligden çekilme kararının gündemlerinde olduğunu dile getirmişti. Başkanın açıklamaları ve son yaşanan olayların takımdaki bazı yabancı oyuncuları rahatsız ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 12:03

Son dakika | Nusr-et dükkanına motosikletli saldırının arkasından elebaşı çıktı: Talimat Barış Boyun'dan!

Son dakika haberi: Firari organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun talimat verdi, çete üyeleri İstanbul'daki 'Nusr-et' dükkanına saldırdı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-22 operasyonuyla silahlı saldırıya ilişkin detayları ve gelişmeleri duyurdu.

Haber 27-03-24 10:33

Motosiklet kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun'da motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 34 yaşındaki Ali Kara'nın organları, 5 hastaya nakledilecek.

Yurthaber 27-03-24 07:46

Gazeteci ve karikatürist Ali Galip Altunçul bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, gazeteci ve karikatürist Ali Galip Altunçul, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-03-24 12:20

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli ve Maltepe belediye başkanları ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

Yurthaber 26-03-24 11:12

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yıllar önce canlı yayında yaptığı pantolon indirme olayı gündem olmuştu! Olayın detaylarını ilk kez anlattı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yer aldığı programlardaki hal ve hareketleriyle çok konuşulmuştu. Bunlardan biri de şüphesiz Ya Şundadır Ya Bunda programıydı... Programda Mehmet Ali Erbil'in pantolonunu indirdiği adamın cinsel organı görünmüştü. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, o dönem yaşananları anlattı.

Magazin 25-03-24 18:01

3 gün süren “Mahzen-19” operasyonlarında 13 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’un yaptığı organize suç örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu’da düzenlenen ve 3 gün süren “Mahzen-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 25-03-24 08:12

Türkan Şoray 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi! Ali Poyrazoğlu'nun 'öpüşme sahnesi' itirafı olay oldu

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray 'Müjdat Gezen ile Bizim Ev'de' programının konuğu oldu. Hoş sohbeti ve samimi halleri ile dikkat çeken Türkan Şoray sahneye sıkı dost oldukları bilinen Ali Poyrazoğlu'nu çağırdı. Türkan Şoray Poyrazoğlu'na 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-03-24 15:18

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı! Yatak odasındaki o detay dikkat çekti

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki Gülseren Ceylan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldiler. Çift birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı.

Magazin 22-03-24 16:51

21 ilde ’Narkoçelik-7’ operasyonu: 161 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde gerçekleştirilen ’Narkoçelik-7’ operasyonunda 161 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 21-03-24 15:28

Mehmet Topal, Down Sendromlular için verdiği iftarda sanat ve spor dünyasını buluşturdu

Sezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - Sanat ve futbol camiası Down Sendromlularla iftarda bir araya geldi. Aktif futbol hayatı döneminde Down sendromlulara sıkça destek veren Mehmet Topal, pandemi döneminde ara verdiği buluşmalara bu kez teknik adam olarak devam ediyor. Mehmet Topal ile eşi Selda Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, Down Sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenleyip sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerini iftarda bir araya getirdi.

Spor 21-03-24 11:11

Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı! Aranızda kullanıyor musunuz?

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan konukların yaptıkları ve açıklamaları sık sık gündeme geliyor. Son olarak bir erotik shop sahibi çift konuk oldu. Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı.

Magazin 21-03-24 10:46

Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi durumunda bekleyen men tehlikesi var! UEFA'nın kuralları çok açık...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta istenmeyen olaylar yaşanmış ve bordo-mavili taraftarlar sahaya girmişti. Bu gelişmeler sonrası Ali Koç basın toplantısı yaparak ligden çekilme iddiasında bulunmuştu. Fenerbahçe'nin ligden çekilme hamlesinin ardından yaşanabilecek tüm senaryolar belli oldu.

Spor 21-03-24 10:12

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Bakan Yerlikaya ‘3 suç örgütü çökertildi’ diyerek duyurdu! 5 ilde ‘Mahzen-16’ operasyonları…

Suç örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Muğla ve İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Haber 21-03-24 08:20

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçeli o isimlere tepki! 'Delikanlılığa sığmaz' dedi, o görüntüleri işaret etti

Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimiyle ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını belirten Doğan, Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde ve Osayi Samuel'e ise tepki gösterdi. Doğan, "Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz" diye konuştu. Öte yandan Doğan, iki Trabzonspor taraftarının da tutuklandığını söyledi.

Spor 20-03-24 15:59

Bozdoğan-13 operasyonlarında teröristlere ait 20 mağara ve barınma alanı imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 ilde düzenlenen "Bozdoğan-13" operasyonlarında teröristlere ait 20 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini bildirdi.

Yurthaber 20-03-24 14:22

Hazal Kaya'dan milyonluk anlaşma! Alacağı ücret ağızları açık bıraktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya bu defa yaptığı bir anlaşma ile gündem oldu. Son dönemde reklam filmlerinin aranan isimlerinden biri olan Kaya şimdi de kozmetik markasının yüzü oldu. Hazal Kaya'nın alacağı ücret ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 20-03-24 13:19

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan evleniyor mu? İtiraf geldi

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil evlilik açıklamalarına yanıt verdi. Erbil, "Bir bakmışsınız evlenmişiz" dedi.

Magazin 20-03-24 09:50

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde eş zamanlı 'Mahzen-15' operasyonları: Çetinler organize suç örgütü çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü olan Çetinler çökertildi. Operasyonlarda 109 şüphelinin yakalandığı öğrenilirken kilolarca uyuşturucu madde ve çok sayıda tabanca ele geçirildi.

Haber 20-03-24 08:23

Bakan Yerlikaya: “İstanbul merkezli 7 ilde gerçekleşen operasyonlarda 109 suç örgütü şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-15” operasyonlarında elebaşılığını Özay Çetin ve Mert Çetin’in yaptığı “Çetinler” olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 20-03-24 08:12

CHP'deki para sayma soruşturmasında yeni ifadeler ortaya çıktı! Parayı fazla göstermenin sakıncası olduğunu düşünmedim

Cumhuriyet Halk Partisi'ni karıştıran 'para sayma' görüntüleriyle ilgili soruşturmada yeni ifadeler ortaya çıktı. Satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka, "Gerçekte taşınmazları 41 milyon TL bedelle satmış olsam da satış vaadi sözleşmesinde ve resmi olarak 24 milyon 360 bin TL göstermiş olmanın herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmedim" dedi.

Haber 19-03-24 12:02

Bitlis-Baykan kara yolunda heyelan meydana geldi

Düşen kaya parçaları ve toprak yığını Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi.

Yurthaber 19-03-24 08:04

SON DAKİKA: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu! Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçının ardından yaşanan çirkin olaylar sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında "Aldığımız duyumlara göre, Trabzon tarafında belli çalışmalar var ve yaşanan bu gerginlikleri Fenerbahçe'ye bağlayacaklarına dair duyumlar alıyoruz. Umarım bunu yapmazlar, hiçbir başkan ve yönetim kurulu dün yaşananların yaşanmasını istemez." ifadelerini kullanırken, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Spor 18-03-24 18:46

Önce 'git karını çalıştır' dedi, sonra boğazına çakı sapladı! Mahkemede özür dileyince...

Bursa'da, parkta içki içerken yanına oturup maddi sıkıntılar üzerine dertleştiği Kerem D.'ye (46), "Git karını çalıştır" dediği iddia edilen ve boğazına çakı saplayıp yaralayan Ali K. (55), tutuksuz yargılanacak. Duruşmada, arbedede kendisini korumaya çalışırken elindeki çakının Kerem D.'nin boğazına saplandığını söyleyen Ali K., "Kasıtlı olarak yaralamadım. Özür diliyorum" dedi. Mahkeme, sanığın suç vasfının lehine değişme ihtimali ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alıp tahliyesine karar verdi.

Haber 18-03-24 11:59

İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atanlar da aralarında! Olaylı Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası gözaltına alındılar

Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu durum hakkında açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya sabah saatlerinde maçtaki olaylarla ilgili toplam 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltına alınanlar arasında İsmail Kartal'a yabancı madde atan, Livakovic'e yumruk atan ve sahaya giren diğer bazı taraftarlar da var.

Spor 18-03-24 10:49

İki aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde yerel seçimlerde muhtar adaylığı konusunda akraba iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada Ali Kiraz, hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Aralarında mevcut muhtar Mehmet Göker'le birlikte 3 kişinin gözaltına alındığı kavga anı cep telefonu ile kaydedilirken, olaydan sonra bazı evlerde çıkan yangınlar itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber 17-03-24 21:45

Erden Timur'dan Fenerbahçe ve Ali Koç'a salvolar! ''Tekliflerini kabul ediyoruz''

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Ali Koç'un iddialarına cevap verirken Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiklerini duyurdu.

Spor 17-03-24 19:42

Bakan Yerlikaya duyurdu! Firari 'Übeyit Bartin' yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı bahis reklamı yapan, firari 'Übeyit Bartin'in Aydın'da düzenlenen 'Sibergöz-27' operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Operasyona katılan ekipleri tebrik eden Yerlikaya, "Ülkemizin dört bir yanında yasa dışı bahis ve yasa dışı kumar oynatanlara, sosyal medya trollerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" dedi.

Haber 17-03-24 17:59

Son dakika | İzmir bu otelleri konuşuyor! Düzensiz göçmenlere konaklama imkanı onlarcasının başını yaktı

Son dakika haberi: İzmir'de düzensiz göç sorununu derinleştiren otellere cezası kesildi. Basmane'de KALKAN-15 operasyonları düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o otellerle ilgili gelişmeyi ve operasyonların ayrıntılarını duyurdu.

Haber 17-03-24 08:47

Bakan Yerlikaya'dan suç örgütleri ile mücadelede net mesaj: Vatandaşımıza kimse şekil yapamaz, racon kesemez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütleri ile mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, "Aziz milletimizin kazancına göz diken, huzurunu kaçırıp tedirgin edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim vatandaşımıza bağışlayın beni, hiç kimse şekil yapamaz. Racon kesemez. Çünkü medeni toplumlarda devletten ve milletten daha güçlü bir irade yoktur, olamaz da" dedi.

Haber 16-03-24 19:06

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan Üçüncü çocuk olacak mı? sorusuna şaşırtan cevap: “Hormonlarım zıplıyor”

Oyuncu Hazal Kaya, katıldığı programda üçüncü çocuğu isteyip istemediğiyle ilgili açıklama yaptı. Kaya’nın verdiği cevap hem şaşırttı hem de çok beğenildi.

Magazin 16-03-24 15:03

Seçim öncesi dolar alanları üzecek tahmin! Bu kez beklenen senaryo olmayabilir…

Seçim öncesi gram altın fiyatında da dolar/TL kurunda da hareketlilik arttı. Vatandaş ‘yükselecek’ beklentisi ile döviz bürolarına kuyumculara koştu. Altının gram fiyatının ons altın ile yön bulması bekleniyor. Dolar/TL kuru içinse seçim sonrası tahmini yapıldı. Ancak uzmanlar uyarıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtür, “Seçimden sonra bekli 34-35 lirayı görebiliriz. Ama çok afaki bir yükselişin olacağı kanaatinde değilim” diyor.

Finans 16-03-24 10:11

Bir Türk YouTuber daha 'Çuf Çuf Hoca' tarikatının içine girdi! Videolardaki hastalara dair o detayı paylaştı: Bu arkadaşın içinde cin varmış

Sosyal medyada 'Çuf Çuf Hoca' olarak bilinen ve Pakistan'ın şifacı olduğu söylenen gerçek adı Haq Khatteb Hussain Ali olan adamın tarikatını ziyaret ettiğini söyleyen Tolga Öztürk isimli YouTuber'ın paylaşımı çok konuşuldu. "Çuf" sesi çıkartarak hastalarını iyileştirdiği iddia edilen söz hocanın hastalarına dair Öztürk'ün ortaya çıkarttığı detay çok konuşuldu.

Trend 16-03-24 08:42

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Poyraz'ın aldığı cezaları umursamadı! Tatile çıktı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşıyor. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evinden çuvalla yemek çaldığının açıklanmasından sonra tatile gitmesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-03-24 11:15

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Beyoğlu'nda esnaf ziyaretinde bulundu:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhur İttifakı'nın hesabi değil hasbi bir ittifak olduğunu belirterek, "Allah nazardan saklasın. Liderlerimiz, 'Biz biriz, diriyiz, iriyiz, kardeşiz, hep beraber Türkiye'yiz.' diyor ve 85 milyonu biz kucaklıyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye için Türkiye Yüzyılı için ne yapıyoruz? Gece gündüz demeden, Allah'ın izniyle canla başla çalışıyoruz." dedi.

Yurthaber 15-03-24 07:56