Hazal Subaşı Haberleri Ve Son Dakika Hazal Subaşı Haberleri

Hazal Subaşı Haberleri Ve Son Dakika Hazal Subaşı Haberleri

2 Mayıs 1996 İzmir doğumlu olan Hazal Subaşı manken ve oyuncudur. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne girmiştir. 2005 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüvü olan Subaşı, oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. Miss Supranational'a katılan ilk Türk Kadın olan hazal Subaşı ilk oyunculuk deneyimini TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile yaşımıştır. Daha sonra Bir Umut Yeter, Halka, Çukur, Bizi Ayıran Çizgi yapımlarında yer almıştır.

Hazal Subaşı Haberleri

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-2024 15:10

Dilek Taşı dizisinde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 05-12-2023 17:33

DİLEK TAŞI 7. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 7. bölümü yeni yayın gününce ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti.

Magazin 25-10-2023 20:03

DİLEK TAŞI 4. BÖLÜM İZLE! Dilek Taşı hangi gün, bu akşam var mı? 28 Eylül Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı dizisi hangi gün ekranı, dizinin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte sorgulanıyor. Salih Bademci'nin Mustafa'yı, Hazal Subaşı'nın ise Figen'i canlandırdığı dizi. bölüm ile ekrana gelecek. Kullanıcılar Dilek Taşı yeni bölüm ne zaman merak ediyor. Peki, Dilek Taşı hangi gün, bu akşam var mı? İşte Dilek Taşı 4. bölüm izle ekranı ve 28 Eylül Kanal D yayın akışı

Magazin 28-09-2023 19:09

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'yı buluşturan Dilek Taşı dizisinde flaş değişiklik! O isim veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting listesini alt üst eden Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizide flaş bir değişiklik yaşanacak.

Magazin 27-09-2023 12:54

Dilek Taşı'nın Harun Rona'sı Ahmet Mark Somers kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ahmet Mark Somers'in oynadığı diziler

Ahmet Mark Somers, Dilek Taşı dizisinin 3. bölümü öncesi merak konusu oldu. Senaryosunu ise Ece Yörenç'in kaleme aldığı Dilek Taşı'nın yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturuyor. Ahmet Mark Somers, Dilek Taşı'nda ABD’de olduğuna değinilen Harun Rona karakteriyle izleyici karşına çıkacak. Peki, Ahmet Mark Somers kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Harun Rona'sı Ahmet Mark Somers'in oynadığı diziler...

Magazin 22-09-2023 00:10

Salih Bademci ile Hazal Subaşı reyting listesini alt üst etti! Dilek Taşı iddialı başladı

Salih Bademci ile Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. 1980'li yılların İstanbul'unu konu edinen Dilek Taşı seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu senaryosunu ise Can Sinan'ın kaleme aldığı dizi ilk bölümüyle reyting listesini salladı.

Magazin 08-09-2023 12:30

Dilek Taşı'nın Aras'ı Teoman Kumbaracıbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Teoman Kumbaracıbaşı'nın oynadığı diziler

Dilek Taşı'nın Aras'sı Teoman Kumbaracıbaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Teoman Kumbaracıbaşı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Teoman Kumbaracıbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Aras'ı Teoman Kumbaracıbaşı'nın hayatı...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özberk'in hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Özge Özberk hakkında araştırma yapıyor. Peki, Özge Özberk kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Rüçhan'ı Özge Özberk hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı Sevda Elif Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Elif Doğan'ın hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Elif Doğan hakkında araştırma yapıyor. Peki, Elif Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Sevda'sı Elif Doğan hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hazal Subaşı'nın oynadığı dizi ve filmler

Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Salih Bademci ise dizide Mustafa karakterini canlandırıyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Hazal Subaşı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hazal Subaşı'nin eşi, hayatı ve filmleri...

Magazin 08-09-2023 00:19

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses ne zaman evlendi, şu an evli mi?

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Perihan Savaş hakkında araştırma yapıyor. Peki, Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:18

Salih Bademci ile Hazal Subaşı başrolde! Dilek Taşı ne zaman başlayacak, hangi gün? Dilek Taşı konusu ne, oyuncuları kimler?

Başrollerini Salih Bademci ile Hazal Subaşı'nın paylaştığı tanıtımlarıyla büyük ilgi gören Dilek Taşı dizisi yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alıyor. 1980’li yılların İstanbul’unda geçen bir dram hikâyesini konu alan dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor. Bu kapsamda Dilek Taşı ne zaman başlayacak, hangi gün? Dilek Taşı konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları araştırılıyor. İşte yeni diziye dair tüm merak edilenler...

Magazin 01-09-2023 15:31

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı'nın yayın tarihi belli oldu! Fragman sosyal medyayı salladı!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı, büyük bir heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu dizi 1987 yılından itibaren yaşananları konu alıyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. Fragmanı yayınlanan dizi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-08-2023 23:15

İlk tanıtım yayınlandı! Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolde!

Dilek Taşı dizinin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak Dilek Taşı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Dilek Taşı ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Magazin 13-08-2023 17:26

Hazal Subaşı bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu

Duru güzelliği ve rol aldığı yapımlardaki rolleri ile büyük beğeni toplayan Hazal Subaşı son olarak Kasaba Doktoru dizisinde hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu defa bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncunun son paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-07-2023 17:40

Hazal Subaşı derin yırtmacıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Subaşı iddialı ve cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 12-06-2023 16:36

Hazal Subaşı dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak Kasaba Doktoru dizisinde canlandırdığı Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Hazal Subaşı son olarak arabada çekilmiş olduğu cesur pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-05-2023 10:04

Hazal Subaşı süper minisiyle çömeldi! Instagram'ı kasıp kavurdu

Güzelliği ve rol aldığı dizilerdeki rolleri ile çok konuşulan Hazal Subaşı son olarak Kasaba Doktoru dizisinde hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu defa süper minisi ve crop gömleği ile dekolteli pozlar verdi.

Magazin 02-05-2023 10:47

Göğsündeki dövmesiyle dikkat çekmişti! Hazal Subaşı dekolteli pozuyla büyüledi

Kasaba Doktoru dizisinde hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Çukur, Halka ve Sıcak Kafa gibi pek çok projede rol alan ünlü oyuncu son olarak paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini adeta mest etti.

Magazin 14-04-2023 08:54

Dövmesi dikkat çekmişti! Hazal Subaşı göğüs dekolteli poz verdi

Adını Sen Koy, Halka, Çukur gibi sevilen dizilerde rol alan Hazal Subaşı iddialı pozları ile gündemde. Göğsünde yazan, 'Doğru kararlar ver mutlu yaşa' dövmesi ile dikkat çeken Subaşı paylaştığı fotoğraflarda güzelliği ile adeta büyüledi.

Magazin 27-03-2023 08:27

Bir set aşkı daha! Yazgı dizisinin başrolleri Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk'ten aşk itirafı!

TV8'de yayınlanan Yazgı dizisi izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Dizinin başrollerinde bulunan Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk, dizinin final yapmasıyla aşklarını ilan ettiler.

Magazin 16-03-2023 20:14

Hazal Subaşı sütyensiz poz verdi! Göğsündeki dövme dikkat çekti

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru gibi dizilerle dikkat çeken Hazal Subaşı sütyensiz pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı'nın göğsündeki dövme dikkat çekti.

Magazin 12-03-2023 17:59

Gizem Karaca, Hazal Subaşı ve Melek Mosso depremzedeler için harekete geçti! Ünlü isimlerden alkış toplayan hareket

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kimi yardım kolisi hazırlıyor, kimi yemek dağıtıyor, kimi de depremzedelere moral ziyaretinde bulunuyorlar. Gizem Karaca, Hazal Subaşı ve Melek Mosso da depremzedeler için harekete geçti...

Magazin 18-02-2023 18:11

Kasaba Doktoru'nun Leyla'sı Hazal Subaşı duyurdu! Kariyer.net'ten Deprem İstihdam Seferberliği

Türkiye 6 Şubat sabahı deprem haberleriyle sarsıldı. AFAD'ın verilerine göre saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Asrın felaketi olarak ifade edilen bu depremin yaraları sarılmak için çeşitli yardımlar devam ediyor. Kariyer.net'te depremzedelerin istihdamına destek projesi başlattı. Bu haberi ise ünlü oyuncu Hazal Subaşı sosyal medya hesabından duyurdu...

Haber 15-02-2023 14:04

Hazal Subaşı süper minili pozunu paylaştı! Ünlü isimler kayıtsız kalamadı

Kasaba Doktoru dizisinde yakaladığı başarıdan sonra Sıcak Kafa dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozuyla takipçilerinin aklını başından aldı.

Magazin 21-12-2022 10:22

Hazal Subaşı, Afra Saraçoğlu'nu tahtından etti! IMDb zirvesine adını yazdırdı

Sıcak Kafa dizisindeki başarılı oyunculuğuyla gündemde olan Hazal Subaşı geçen hafta zirvede olan Yalı Çapkını oyuncusu Afra Saraçoğlu'nu tahtından etti! Hazal Subaşı, bu hafta IMDb zirvesine adını yazdırdı.

Magazin 12-12-2022 14:40

Hazal Subaşı süper minisine bir de yırtmaç ekledi! Gonca Vuslateri dayanamadı

Kasaba Doktoru dizisinde canlandırdığı Leyla Erpek karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Subaşı, iddialı stiliyle de sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimi için göğüs dekolteli pozlar veren Hazal Subaşı, şimdi de yırtmaçlı süper minisiyle yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun paylaşımına, meslektaşı Gonca Vuslateri de kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-12-2022 15:48

Osman Sonant ve Hazal Subaşı'ın Sıcak Kafa'daki öpüşme sahneleri gündem oldu! Kaliteli yapım, etkili oyunculuk

Başrollerde ise Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Tilbe Saran, Hakan Gerçek, Yetkin Dikinciler ve Haluk Bilginer gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sıcak Kafa dizisi her sahnesiyle beğeni topladı. Dizide Osman Sonant ve Hazal Subaşı'ın öpüşme sahneleri de gündem oldu.

Magazin 08-12-2022 15:22

Kasaba Doktoru'nun Leyla'sı Hazal Subaşı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti! 'Bizdeki de kalp...'

TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru'nda Deniz Can Aktaş ile rol alan ünlü oyuncu Hazal Subaşı, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Güzel oyuncunun dekolteli pozuna takipçileri yorum yağdırdı.

Magazin 05-12-2022 13:52

Kasaba Doktoru'nun yıldızı Hazal Subaşı'nın cesur tarzına bir bakan bir daha baktı! Transparan bluzu...

Başrollerini Deniz Can Aktaş ile paylaştığı Kasaba Doktoru dizisinde Doktor Leyla Erpek'e hayat veren güzel oyuncu Hazal Subaşı, son paylaşımıyla beğeni topladı. Transparan bir bluz tercih eden Hazal Subaşı'ya ünlü isimlerden yorum yağdı.

Magazin 30-11-2022 10:23

Kasaba Doktoru'nun tescilli güzeli süper minisiyle büyüledi! Transparan poza ünlülerden beğeni yağdı

TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru'nda hayat verdiği 'Leyla Erpek' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı mini etekli pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 10-11-2022 13:43

Kasaba Doktoru'nun Leyla'sı Hazal Subaşı transparan elbisesiyle Instagram'ı salladı! İç çamaşırlarını sergiledi

TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru'nda hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Subaşı, Netflix etkinliğinde tercih ettiği transparan kıyafetiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-11-2022 11:56

Sıcak Kafa izleyenleri şaşırtacak! Delilik salgınındaki İstanbul'u anlatıyor! Netflix'in Türk distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi açıklandı!

Netflix'in uzun süredir merakla beklenen Türk yapımı distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'dan çarpıcı bir fragman yayınlandı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa dizisinde Hazal Subaşı, Osman Sonant, Şevket Çoruh ve Gonca Vuslateri paylaşıyor. İnsan beyninden geçen delilik hastalığının kaosa ve salgına neden olduğu karanlık bir dönemde geçen Sıcak Kafa dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 20-10-2022 21:00

Yargı'nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak ile Hazal Subaşı tatilde!

Mehmet Yılmaz Ak, sezon boyu reytingleri alt üst eden Yargı dizisinde savcı Pars rolüne hayat verdi. Bu rol ile oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Ak, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatil molası verdi.

Magazin 07-07-2022 22:38

Emanet dizisinden olaylı ayrılan Sıla Türkoğlu'na Kasaba Doktoru oyuncusu Hazal Subaşı'dan destek!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz dönemde diziden ayrılmasıyla olay olmuştu. Sevilen diziden ayrılık sebebi merak edilirken, ünlü isimden basın açıklaması da geldi. Kasaba Doktoru dizisinde rol alan Hazal Subaşı ise ünlü oyuncuya destek veren isimlerden oldu.

Magazin 17-05-2022 22:34

Kasaba Doktoru'nun Leyla'sı Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı kaç yaşında ve nereli?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde Leyla rolüne hayat veren Hazal Subaşı'nın hayatı araştırılmaya başlandı. Oyuncu Hazal Subaşı, daha önce Çukur dizisinde de rol aldı. Peki Kasaba Doktoru'nun Leyla'sı Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 15-04-2022 20:28

Kasaba Doktoru'nun Leyla'sı Hazal Subaşı mini eteği ile tozu dumana kattı! Yaktın bizi Leyla

Hazal Subaşı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan başrollerinde Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever gibi oyuncuların yer aldığı Kasaba Doktoru dizisinde Leyla rolüne hayat veriyor. Yeni projeyle ekranlarda yerini alan Hazal Subaşı, mini etekli ve sütyenli pozunu paylaştı.

Magazin 15-04-2022 20:19

Kasaba Doktoru dizisinin Dr. Leyla Erpek'i Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı nereli ve kaç yaşında?

Kasaba Doktoru dizisinin Dr. Leyla Erpek'i Hazal Subaşı, 8 Nisan Cuma günü TRT 1'de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin, fragmanı sonrası merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Kasaba Doktoru dizisinde Dr. Leyla Erpek karakterine hayat verecek. Peki Kasaba Doktoru dizisinin Dr. Leyla Erpek'i Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı nereli ve kaç yaşında? Ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 08-04-2022 13:43

Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı fotoğraflarıyla yaktı geçti

Çukur dizisinde canlandırdığı Nehir karakteriyle hafızalara kazınan Hazal Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu ediyor. Sosyal medyada bir milyon takipçisi olan tescilli güzelin son paylaşımı binlerce beğeni topladı.

Magazin 22-12-2021 11:23

Rıza Kocaoğlu ve Yüsra Geyik aşk mı yaşıyor? Rıza Kocaoğlu Yüsra Geyik aşkı belgelendi!

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu sevgilisi Hazal Subaşı'ndan ayrılan oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun, meslektaşı olan Yüsra Geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. Çukur dizisinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik'in birlikte oldukları ortaya çıktı.

Magazin 24-04-2021 16:21

Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı! Sıcak Kafa ne zaman yayınlanacak? İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı. Çok sayıda ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduran Sıcak Kafa'nın yönetmenliklerini ise Mert Baykal ve Umur Turagay üstleniyor. Peki Sıcak Kafa dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix Sıcak Kafa dizisi oyuncu kadrosu ve konusu.

Magazin 30-03-2021 21:55

Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu aşkı bitti mi?

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı aşkı bitti. Çukur setinde aşkları başlayan ikili fikir anlaşmazlığı yaşayınca ayrıldı.

Magazin 21-03-2021 14:15

Hazal Subaşı'nın işleri açıldı! Netflix dizisiyle görüşüyor

Çukur'dan ayrılan Hazal Subaşı'nın kısmeti açıldı. Güzel oyuncu Netflix dizisi için görüşmeler yapıyor.

Magazin 15-02-2021 15:34

İşte Çukur'a veda eden Hazal Subaşı'nın yeni adresi

Çukur'a veda eden Hazal Subaşı hemen yeni diziyle anlaştı. Subaşı'nın yeni adresi Gain oldu.

Magazin 26-01-2021 15:46

Çukur'da Nehir'e ne oldu? Çukur'dan ayrılan Hazal Subaşı'dan diziye veda paylaşımı

Çukur'da Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı son bölümde diziden ayrıldı. Çukur'da Yamaç'tan hamile olan ve düşmanlarından korumak için Yamaç'ı bir eve sakladığı Nehir kaçtı. Yamaç'a bir mektup bırakan Nehir, İstanbul'u terk etti. Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı ise diziye veda mesajı paylaştı. Çukur setinden fotoğraf paylaşan Hazal Subaşı "Her şey için çok teşekkürler" notunu yazdı.

Magazin 05-01-2021 02:34

Çukur 110. son bölüme Ogeday'ın ölüm sahnesi ve Nehir'in vedası damga vurdu! Hazal Subaşı, Filiz Taçbaş ve Baki Davrak Çukur'dan ayrıldı!

Çukur dizisi 110. yeni bölümüyle 4 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur son bölümde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Çukur'da Yamaç ve Cumali, Ogeday Erdenet'i öldürdü. Süreyya Erdenet karakterini canlandıran Filiz Taçbaş, Ogeday Erdenet karakterini canlandıran Baki Davrak senaryo gereği ölerek veda etti. Yamaç'tan hamile olan Nehir'i canlandıran Hazal Subaşı da diziye veda etti. Çukur son bölüme Yamaç'ın Kulkan ve Ogeday'a kurduğu ölümcül tuzak damga vurdu.

Magazin 05-01-2021 01:33

Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı'dan seksi pozlar!

Çukur'da'da Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Magazin 22-09-2020 13:41

Şükran Ovalı: Şımarmak bizim de hakkımız

Oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından meslektaşı Hazal Subaşı ile birlikte çekilmiş keyifli selfilerini paylaştı, oyuncunun takipçileri bu kareyi beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 03-08-2020 12:13