Hazal Türesan Haberleri Ve Son Dakika Hazal Türesan Haberleri

Hazal Türesan Haberleri Ve Son Dakika Hazal Türesan Haberleri

Hazal Türesan, 7 Mayıs 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuş ve ilk oyunculuk deneyimini ‘Unutma Beni’ dizisiyle edinmiştir. Ünlü oyuncu, oynadığı dizelerdeki karakteri benimseyerek iyi bir canlandırma yaparken aynı zamanda reklam filmlerinde de seslendirme yapmaktadır. Oyuncu, 1.70 boylarında ve 51 kilo olup farklı televizyon dizilerinde de rol almıştır. Hazal Türesan, televizyon dizilerindeki başarısının yanı sıra sinema oyunculuğunda da kendini göstermiş ve bir yıl arayla ‘Bir Don Juan Öldürmek’ ve ‘Sol Şerit’ yapımlarında rol almıştır. 2019 yılında ise Türkiye-İran ortak yapımı olan ‘Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle’ adlı sinema filminde üstün başarısı ile beğeni toplamıştır. Tiyatro çalışmalarında da başarılı bir performans sergileyen Hazal Türesan, şimdilerde yayınlanan ‘Mucize Doktor’ adlı televizyon dizinden rol almaktadır.

Hazal Türesan Haberleri

Oyuncu Hazal Türesan fena dolandırıldı! 100 bin TL kredi çekince anladı... Mahkemede yaşadıklarını anlattı

Mucize Doktor ve Tatlı İntikam gibi dizilerle tanınan Hazal Türesan'ı ölmüş babası üzerinden kandırdılar. Vefat eden babasının sigorta borcu olduğu iddiasıyla 100 bin TL kredi çektirilen Hazal Türesan ve annesi Ayşen Türesan şikayetçi oldu.

Magazin 14-03-2023 15:38

Oyuncu Hazal Türesan'ın dolandırılmasına ilişkin davanın görülmesine başlandı

Kendisini bankacı olarak tanıtarak oyuncu Hazal Türesan ve annesini dolandırdığı iddiasıyla hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 14-03-2023 13:29

Baba'nın Begüm'ü Hazal Türesan süper minili pozuyla hayran bıraktı! Bir bakan bir daha baktı

Show TV'nin sevilen dizisi Baba'da 'Begüm' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan, siyah mini elbisesiyle yere oturup poz verdi.

Magazin 08-11-2022 14:59

Baba'nın Begüm'ü Hazal Türesan süper minili pozuyla Instagram'ı salladı! 'Olan var olmayan var'

Başrollerini Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde 'Begüm' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 28-10-2022 12:00

Hazal Türesan

Hazal Türesan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazal Türesan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yalancı dizisinin Yasemin’i Hazal Türesan’dan sıra dışı tiyatro oyunu! Oyun boyunca hep ıslak

Son olarak Yalancı dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteriyle ekranda olan Hazal Türesan, aynı zamanda sıra dışı bir tiyatro oyunuyla sahnede performans sergiliyor.

Magazin 21-10-2021 10:03

Yalancı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Emir, Deniz'e yalvarıyor

Henüz ilk bölümü yayınlanmasına rağmen sezonun çok konuşulan yapımları arasına giren Yalancı dizisi, sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla nefes kesti. Yalancı dizisi, 2. bölüm fragmanıyla seyircide büyük heyecan uyandırdı. Yeni bölümde Mehmet Emir, Deniz'in birlikte geçirdikleri geceye dair yaptığı tecavüz paylaşımı nedeniyle zor durumda kalıyor ve Deniz'e, paylaşımı silmesi için yalvarıyor.

Magazin 18-09-2021 12:38

Yalancı dizisinin ilk afişi yayınlandı

Show TV'de izleyiciyle buluşacak olan ve geçtiğimiz haftalarda çekimlerine başlanan, başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın yer aldığı Yalancı dizisinin afişi görücüye çıktı.

Magazin 03-09-2021 16:45

Show TV'nin yeni dizisi 'Yalancı' oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor

Show TV'de ekranlara gelecek, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın yer aldığı Yalancı dizisinin oyuncuları, okuma provası için yapımcı ve yönetmenle bir araya geldi.

Magazin 06-08-2021 11:06

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'ın akıl almaz değişimi! Resmen evrim geçirmiş

Mucize Doktor'da 'Beliz' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan'ın eski hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-07-2021 11:07

Tatilde olanlar oldu! Mucize Doktor'un yıldızları Hazal Türesan ve Sinem Ünsal laf sokma yarışına girdi

Kısa bir süre önce biten "Mucize Doktor" dizisinin yıldızları hala birbirinden ayrılamıyor. Ama birlikte tatile çıkan Sinem Ünsal ve Hazal Türesan arasında da sular durulmuyor.

Magazin 07-07-2021 15:44

Mucize Doktor'un kızları tatile devam ediyor

Hayal Köseoğlu, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Merve Bulut, tatillerini sürdürüyor. Kız kıza sezonu açan ünlü oyuncular, Bodrum'da denizin ve güneşini tadını çıkarıyor.

Magazin 02-06-2021 11:52

Final yapan Mucize Doktor'un kızları tatilde! Keyifli halleri ile düşman çatlatıyorlar

Fox TV ekranlarında yaklaşık 2 sezondur izlenme rekorları kıran Mucize Doktor geçtiğimiz hafta final yaparak ekranlardaki macerasını sona erdirdi. Sevilen dizinin kadın oyuncuları Hayal köseoğlu, Hazal Türesan, Sinem Ünsal ve Merve Bulut final kararının ardından soluğu tatilde aldılar. Kız kıza tatil yapa güzel oyuncular, deniz ve güneşin tadını çıkarıyorlar.

Magazin 02-06-2021 10:10

Mucize Doktor'un yıldızları denize atladı! Sinem Ünsal'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı

Mucize Doktor'un beğenilen yıldızları Hazal Türesan, Merve Bulut, Hayal Köseoğlu ve Sinem Ünsal sosyal medyada hep birlikte denize atladıkları bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncuların bikinili paylaşımı kısa sürede etkileşim aldı. İşte, Mucize Doktor oyuncularının denize atladığı o paylaşım...

Magazin 27-05-2021 19:28

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Ali Vefa, hayallerine kavuşuyor

FOX TV’nin sevilen ve ilgiyle takip edilen Mucize Doktor dizisi, otizmli bir çocuğun doktor olma hayaliyle başlıyor. Başrollerinde; Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Zerrin Tekindor ve Özge Özder gibi başarılı isimlerin yer alıyor. Mucize Doktor dizisinin geçtiğimiz 59. Bölümünde yeni şef Muhsin, Ali ve Nazlı’nın hastanedeki bölümlerini ayırarak onlara bir ders vermenin peşindeydi. Ferman ise, Ali’yi Muhsin’den korumanın yolunu bulmuştu.

Magazin 29-04-2021 16:39

Hazal Türesan sokak hayvanlarını unutmadı

Mucize Doktor dizisinde, Beliz karakterine can veren Hazal Türesan, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarını unutmadı.

Magazin 17-02-2021 19:13

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan yatağa girip poz verdi!

Mucize Doktor Fox ekranlarda fırtınalar estirirken dizinin Beliz'i güzel oyuncu Hazal Türesan da instagram paylaşımları ile günden yaratmaya devam ediyor.

Magazin 03-03-2020 10:42

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'ın inanılmaz değişimi!

Mucize Doktor'da 'Beliz' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan'ın eski hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-12-2019 11:04

Mucize Doktor'un Beliz'i mini etekli pozuyla sosyal medyayı salladı!

Mucize Doktor dizisinde 'Beliz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazal Türesan, Instagram'dan paylaştığı kırmızı minili pozuyla kendine hayran bıraktı.

Trend 23-12-2019 10:53

Mucize Doktor'un güzel Beliz'i yaşadığı değişimle dikkat çekti! Hazal Türesan kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'da 'Beliz' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hazal Türesan'ın eski görüntüsü sosyal medyada olay oldu.

Trend 10-11-2019 22:08