Hekimoglu Dizi Haberleri

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 11:36:12

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 2024-04-17 16:59:54

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 2024-04-17 13:42:25

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 2024-04-14 15:31:42

Cannes tarzıyla dillere düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti. Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' yorumları yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 13-04-24 12:57

Cezaevinde olan Dilan- Engin Polat çiftinden bayram mesajı! Gün gelecek...

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklulukları devam ediyor. Fenomen Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından bayram mesajı yayınlandı.

Magazin 11-04-24 07:35

Son dakika: Bakan Fidan duyurdu: İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye’nin Ürdün üzerinden Gazze’ye havadan yardım gönderme talebinin İsrail tarafından reddedilmesine ilişkin “İsrail’in açlıkla boğuşan Gazzelilere havadan yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin hiçbir bahanesi olamaz. Bu durum karşısında biz de İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık.” dedi.

Haber 08-04-24 19:17

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı gündemde! Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır paylaşımı sosyal medyayı salladı

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı dizi yıllar önce bitmesine rağmen fanları tarafından unutulmuyor. Role hayat veren Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ın ölüm yıl dönümünü pas geçmedi.

Magazin 08-04-24 11:21

Bir dönemin aranan ismiydi... İsmet Özhan yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu, İsmet Özhan uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin 06-04-24 16:08

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni isim! Sevilay'ın kızını oynayacak

Gold Film'in Show TV için çektiği fenomen dizi Kızılcık Şerbeti her hafta büyük bir heyecanla izleniyor. Dizinin her sahnesi çok konuşuluyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Magazin 06-04-24 09:43

Önce ertelendi sonra iptal edildi! Tv8 telif engeline takıldı

Tv8'in yeni yayın dönemi için hazırlıklarına başladığı ve başrolünde Bülent İnal’ın yer alacağı dizi önce ertelendi sonra iptal edildi. Tv8 o dizinin fişini başlamadan çekti.

Magazin 05-04-24 10:06

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-24 08:38

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-24 18:36

Maddi sıkıntılar yaşamıştı... Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım

Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımları ve değişimiyle adından söz ettirmişti. İdiz, katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandığını ancak konservatuvarı tercih ettiğini belirtti.

Magazin 02-04-24 10:39

İnci Taneleri son bölüm neden yok? Dizi hakkında şaşırtan karar! Dizinin çekimleri yetişmeyince...

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri'nden şaşırtan karar... Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta ara vermek zorunda kaldı.

Magazin 02-04-24 07:21
ele

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-24 16:07

Sakla Beni dizisinin hayranlarına kötü haber! Final yapacağı tarih belli oldu

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerini paylaştığı 'Sakla Beni' dizisinin final yapacağı tarih belli oldu. Dizi 26. bölümde ekrana veda edecek.

Magazin 30-03-24 15:35

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımı Güven Hokna'dan yıllar sonra gelen 'Tuvalet' itirafı: Bu bayağı bir olay oldu

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hokna, çektiği bir dizi setinde tuvalet temizlediğini itiraf etti.

Magazin 29-03-24 10:49

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Romatoid Artrit (İltihaplı Romatizma) nedir? Romatoid Artrit belirtileri ve tedavisi

İltihaplı romatizma ya da diğer adıyla romatoid artrit bir dizi otoimmün hastalıktır. Bu hastalıkta vücudun bağışıklık sistemi yanlışlıkla kendi dokularını hedef alarak eklem iltihabına (artrit) neden olur. Romatoid artrit, ankilozan spondilit, lupus ve psoriatik artrit gibi çeşitli iltihaplı romatizma türleri bulunmaktadır. Peki, romatoid artrit nedir, nasıl tedavi edilir?

Haber 25-03-24 20:20

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Tahsin Tonkuş sevenlerini üzdü! Son durağı huzurevi oldu

Birçok dizi ve filmlerde rol alan dizi, sinema tiyatro ve reklam oyuncusu Tahsin Tonkuş, şimdilerde ise huzurevinde yaşamını sürdürüyor.

Magazin 23-03-24 12:14

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı. Beşikçioğlu "Tüm mal varlığım, devlet memuriyetim (Devlet Tiyatroları), Tatbikat Sahnesi ile uzun yıllar emek verdiğim sinema ve dizi filmlerden sağladığım birikimle edinilmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-24 23:32

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun son haliyle şaşırttı! 'Bu Şehir Girdap Gülüm' performansı sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati karakteriyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun şimdi de son haliyle gündem oldu. Uygun, dizideki ikonik sahnelerinden biri olan 'Bu Şehir Girdap Gülüm' şarkısını yeniden seslendirdi. Ünlü ismin performansı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-03-24 09:32

Ramazanda kimler oruç tutmamalı? Hangi hastalığı olanlar oruç tutamaz?

Ramazan Müslümanlar için kutsal bir aydır. Oruç tutma, dua etme, sadaka verme ve manevi arınma gibi bir dizi ibadeti içerir. Bu ay süresince tutulan oruçlar, İslam'ın 5 temel ibadetinden biri olarak kabul edilir ve sağlık, sabır, dayanıklılık, bağışlama ve manevi gelişim gibi birçok fayda sağlar. Peki, ramazanda kimler oruç tutabilir kimler tutamaz?

Haber 13-03-24 20:53

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımıydı... Son hali görenleri şaşırttı! Oyuncunun beyaz saçlarına yorum yağdı: Aysel Gürel'e benzettim

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna, 78 yaşını devirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medyada hayranları tarafından oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-03-24 11:33

IP TV ve kaçak yayın kullananlar dikkat! Kendinizi bir anda savcı karşısında bulabilirsiniz

Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.

Finans 09-03-24 15:19

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sına yeni partner geliyor!

Fenomen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nde her hafta olay üzerine olay yaşanıyor, tansiyon hiç düşmüyor. Dizide 'Doğa' karakterinin hikâyesi merak konusu olmuştu. Sevenlerinin artık yüzünün gülmesini istediği karaktere yakında yeni bir partner geliyor.

Magazin 09-03-24 11:35

Game Of Thrones'in yaratıcılarından! '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı... Bütçe rekoru kırdı: Bölüm başı 20 milyon dolar

Başrollerinde Jess Hong,Liam Cunningham ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı. Bilim kurgu türündeki dizi 21 Mart'ta Netflix'te sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken ilk fragmanı da kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 07-03-24 15:45

5 Kasım'da cezaevine gönderilmişti! Dilan Polat dosyasında son durum ne? 'İddianame, MASAK raporu...'

Lüks hayatını ve pahalı harcamalarını göze sokarak tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Polat ailesinin tutukluluğu devam ediyor. Dilan Polat dosyasında ki son durumu Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 07-03-24 11:42

Korkma Ben Yanındayım dizi ekibini şoke eden olay! Dizi dünyasında görülmemiş bir durum yaşandı

Now TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın setinde yaşanan durum dizi ekibini çok şaşırttı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak olan dizi ekibi bu sektörde daha önce görülmemiş bir durumla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Magazin 06-03-24 19:06

Merkezefendi Belediyesi 8 Mart’a özel etkinlikler düzenleyecek

Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Kadın Platformu işbirliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Yurthaber 06-03-24 14:48

La Pasion Turca'dan ilk fragman geldi! İlker Kaleli'nin ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı

Başrollerini İlker Kaleli ve Maggie Civantos'un paylaştığı İspanyol yapımı dizi La Pasión Turca'dan ilk fragman yayımlandı. İlker Kaleli'nin oyunculuğu ve ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-24 07:40

Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Zeynep Gür 'izleyici bilmiyor' diyerek açıkladı! Dizinin ismi aslında...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin senaristi Zeynep Gür Kızılcık Şerbeti hakkında bilinmeyenleri anlattı ve dizi için ilk düşündüğü ismi açıkladı.

Magazin 05-03-24 15:31

Eşkıya ve Av Mevsimi filmlerinin yapımcısıydı... Gülengül Arlıel hayatını kaybetti

Eşkıya ve Av Mevsimi'nin de aralarında bulunduğu birçok dizi ve filmin yapımcısı, Kansersiz Yaşam Derneği Asbaşkanı Gülengül Soytürk (Arlıel) hayatını kaybetti.

Magazin 02-03-24 17:51

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dizi yapımcılarına sert çıktı! 'Bir dizide herkes mi entrikacı olur?'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş son dönemdeki popüler dizilerin yapımcılarını eleştirdi. Göktaş; 'reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim' çağrısı yaptı ve "Bir dizide herkes mi kötü veya entrikacı olur" dedi.

Magazin 01-03-24 10:37
ele

Dizi yapımcılarına Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim çağrısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, bazen "sıradan bir sahne" olarak nitelendirilen konuların toplumdaki etkisinin çok daha farklı olduğunu belirterek, dizi ve film yapımcılarına "Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim" çağırısında bulunduğu kaydedildi.

Yurthaber 01-03-24 10:28

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizileri sert eleştirdi! 'Açık söylüyorum eşimle, kızımla izleyemiyorum'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) işbirliğinde gerçekleştirilen 4. Medya Buluşması İstişare Toplantısı'na katılan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin son dönemdeki popüler dizileri sert eleştirdi. Şahin 'Açık söylüyorum eşimle, kızımla dizi izleyemiyorum' açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin 29-02-24 18:09

O şimdi Adaletin Umut'u! Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu

Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.

Magazin 27-02-24 18:26

Selen Görgüzel tacizi açık açık anlatmıştı! İsimleri ifşa etti... Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve Nihat Özcan

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel yıllar önce yaşadığı tacizi anlattı. Sözleri gündem olan şarkıcı Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve yönetmen Nihat Özcan'ın kendisini taciz ettiğini söyledi. Selen Görgüzel'i taciz ettiği öne sürülen dizi oyuncusu Ferdi Akarnur'un o açıklaması yeniden gündem oldu.

Magazin 27-02-24 11:54

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-24 07:24

Selen Görgüzel yıllar önce sette uğradığı tacizi anlattı! Akıllara Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur'un şoke eden sözleri geldi

Son dönemde sperm ile cilt bakım açıklamasıyla gündeme gelen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel yıllar önce dizi setinde uğradığı tacize dair konuştu. Selen Görgüzel'i taciz eden isimlerden birinin Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur olduğu iddia edildi.

Magazin 26-02-24 07:37

Cinsiyet değiştiren Mika Raun kandilde türbeye gitti! Başını örtüp poz verince...

Son dönemlerin dikkat çeken fenomenlerinden Mika Can Raun cinsiyet değiştirerek bir dizi ameliyat olmuştu. Kandilde başını örtüp türbeye giden Mika Raun'un pozlarına yorum yağdı.

Magazin 25-02-24 07:54

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen diziye dönüyor mu? İşte son durumu...

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye gittiği bilinen Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği ise merak konusuydu. Usta oyuncudan haber geldi.

Magazin 22-02-24 01:15

Sıfır araç alanlar dikkat: İndirim isteyebilir, aynısıyla değiştirebilirsiniz! Bilinmeyen detayları bir bir sıraladı

Ekspertiz genelde ikinci el araç alanların ilk adresi olsa da sıfır araç alanların da ekspertiz raporu hayati önem taşıyor. Zira sapasağlam olması beklenen sıfır araçlar hasarlı çıkabiliyor. Peki bu durumda ne yapılması gerek? Uzmanlar sıfır araçların da ekspertiz merkezlerine gitmesi gerektiğinin altını çizdi. Bayi hasarlı ürünle ilgili sorumluluk kabul etmiyorsa tüketicinin önünde bir dizi seçenek mevcut. İşte sıfır araç alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Finans 21-02-24 08:40

Kopuk dizisi reytinglere yenildi! 5. bölümde final kararı

Adı NOW olarak değişen Fox'un yeni dizilerinden Kopuk reytinglerde istenilen başarıyı yakalamayınca final kararı alındı. Dizi 5. bölümün ardından final yapacak.

Magazin 18-02-24 15:26

Doktorları bile şaşkına çeviren vaka! Cinsel organında patlama yaşadı... 'Daha önce dafalarca yaptım' diyerek kendisini savundu

Avustralya'da cinsel organında dayanılmaz bir acı hissederek acil servise başvurmak zorunda kalan ismi açıklanmayan bir hasta gündem oldu. Doktorların raporuna göre hasta penisine bir dizi düğme pil yerleştirdikten sonra cinsel organında pillerin patlaması nedeniyle zor durumda kaldı. Hasta kendisini daha öncesinde defalarca benzer işlemi yaptığını söyleyerek savundu.

Trend 17-02-24 08:43