Hikmet Karagöz Haberleri Ve Son Dakika Hikmet Karagöz Haberleri

Hikmet Karagöz Haberleri Ve Son Dakika Hikmet Karagöz Haberleri

1946 doğumlu olan Hikmet Karagöz aslen Samsunludur. Asıl mesleği ressam olan Karagöz oyunculuk ve tiyatro geçmişi de bulunur.

1963 yılında amatör olarak tiyatro hayatına adım atan oyuncu 1964 yılında ise “Küçük Sahne Ulvi Uraz Tiyatro” sunda profesyonel oyunculuğu tatmıştır.

1967 yılında vatani görevi için ailesinin yanından ayrılan Karagöz döndüğünde dünya evine girmiştir. 1974 yılında ise sevenleriyle ilk buluştuğu TV yapımı “Yaşar ne yaşar ne yaşamaz” olmuştur. Adını duyurduğu yapım ise sevilen dizi “Bizimkiler” dir. Burada “Abbas” rolü ile çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Kızı Zeynep Karagöz’ün sosyal medyada yaptığı açıklamayla sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 73 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

Hikmet Karagöz Haberleri

Hikmet Karagöz kimdir? Bizimkiler'in Abbas'ı Hikmet Karagöz öldü mü?

Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisinde Abbas karakterine hayat veren Hikmet Karagöz'ün ölüm haberi sevenlerini yıktı. Bizimkiler'in Abbas'ı Hikmet Karagöz kimdir?

Magazin 27-10-2020 10:34

Usta oyuncu Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

90'lara damga vuran Bizimkiler dizisinde Abbas karakterine hayat veren Hikmet Karagöz, hayatını kaybetti.

Magazin 27-10-2020 10:29

Bizimkiler'in Abbas'ı Hikmet Karagöz'ün zor anları

Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisinde Abbas karakterine hayat veren Hikmet Karagöz, yaşadığı talihsiz olayla gündeme geldi. Yürüyen merdivenlerden inerken düşen Hikmet Karagöz’ün sağlık durumu nasıl?

Magazin 06-03-2019 10:20

Yeşilçam'a hayatlarını adadılar! Şimdi hepsi 'Yaşam Evi'nde yaşıyor

Başarılı oyunculuklarıyla filmlere damga vuran Mehtap Anıl, Atilla Pekdemir, Hikmet Karagöz ve Meral Küçükerol Kartal'da bulunan Sanatçı Yaşam Evi'nde hayatlarını sürdürüyor.

Magazin 26-01-2019 15:54

Diğer Haber Etiketleri

Hikmet Karagöz

Hikmet Karagöz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hikmet Karagöz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Usta sanatçı Hikmet Karagöz felç geçirdi

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, felç geçirdiğini kimseye söylememiş.

Magazin 19-08-2018 14:06