Hollywood Haberleri

O gelişme gözünden kaçmadı! Leonardo Di Caprio'dan 'Türkiye' paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de keşfedilen leopar sazanına ünlü Hollywood oyuncusu Leonardo DiCaprio kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncu Türkiye'de yeniden keşfedilen balıkla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım Türk kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. İşte detaylar...

Magazin 17-01-2024 18:42

Hollywood yıldızı Vin Diesel'e soğuk duş: Hızlı ve Öfkeli 5 çekilirken iğrenç taciz iddiaları! Elbisemi kaldırıp iç çamaşırımı indirmeye çalıştı

Dünyaca ünlü 56 yaşındaki aktör Vin Diesel cinsel taciz davasıyla şok yaşadı. Ünlü Hollywood yıldızının 2010 yılında Hızlı ve Öfkeli 5'in çekimleri sırasında eski asistanının zorla göğüslerini ellediği iddia ediliyor. Vin Diesel hakkındaki iğrenç iddialar bununla sınırlı da değil.

Magazin 22-12-2023 10:13

Hollywood diyeti nedir, nasıl yapılır? Hollywood diyeti kimler için uygun?

Hollywood diyeti, adını ünlü isimlerin sık tercih ettiği ve popülerleştirdiği bir beslenme yaklaşımından alır. Bu diyet, kısa süreli bir kilo kaybı hedefleyen ve özellikle özel etkinliklere veya film çekimlerine hazırlanan kişiler arasında yaygın olarak bilinir. Ancak, Hollywood diyeti genellikle kontroversiyel bir konu olmuş ve uzmanlar arasında farklı görüşlere neden olmuştur.

Haber 31-10-2023 23:14

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar Hollywood'u ikiye böldü!

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, Hollywood oyuncularından da tepki geldi. Hollywood oyuncuları saldırıları kınadı. Saldırıları kınayan bir açıklama yayımlamadığı gerekçesiyle ise Amerika Yazarlar Birliği'ne eleştiri yağdı.

Magazin 26-10-2023 09:29

Cameron Diaz'ın zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan doğal güzellik sırları! Yüzümü asla yıkamam

Başarılı oyuncu ve model Cameron Diaz, 50 yaşında olmasına rağmen çok daha genç ve dinç gözüküyor. Hayranları güzel oyuncunun cilt bakımında uyguladığı uygulamaları merak ediyor. Kadınlara dayatılan genç kalma baskısı ve zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan yöntemleri hakkında konuşan Diaz'ın yüz yıkamama itirafı birçok kişiyi şaşırttı.

Kadin 23-05-2023 09:11

Hollywood yıldızı Brad Pitt'ten takdir toplayan hareket! Yaşlı kiracısından ölene kadar kira almamış

Geçen hafta, ailesiyle yaşadığı evi 40 milyon dolara satan Brad Pitt'in yine benzer değerdeki bir başka evinde, komşusunun yıllarca kira vermeden oturmasına izin verdiği ortaya çıktı.

Magazin 08-04-2023 10:28

51 yaşındaki Cameron Diaz'ın şaşırtan güzellik sırrı! Bu yaşlılık karşıtı yöntem tartışma yaratıyor

Ünlülerin cilt bakımların uyguladıkları yöntemler oldukça merak ediliyor. Birçok ünlü cildini daha gergin ve genç tutmak için botoks ve profesyonel cilt bakımı yaptırıyor. 51 yaşındaki güzel oyuncu Cameron Diaz'ın ise cilt bakımında uyguladığı yöntem bildiklerinizi unutturuyor. İşte sosyal medyada oldukça konuşulan o bakım sırrı...

Kadin 21-02-2023 13:43

ABD'li ünlü oyuncu Cindy Williams yaşamını yitirdi

ABD'de 1970'li yıllarda şöhret olan ve çok sayıda dizide rol alan oyuncu Cindy Williams, 75 yaşında hayatını kaybetti. 1976'dan başlayıp 8 sezon süren "Laverne & Shirley" dizisindeki rolüyle parlayan Williams, George Lucas'ın yönettiği "American Graffiti" ve Francis Ford Coppola imzalı "The Conversation" filmlerindeki rolüyle de tanınmıştı.

Magazin 31-01-2023 23:16

55 yaşındaki Julia Roberts botoks yaptırmadan sağladığı gençlik sırrını paylaştı! Favorisi karbonat...

Başarılı ve güzel oyuncu Julia Roberts genç yaşından itibaren güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Hafızalara kazanan Pretty Woman, Notthing Hill gibi romantik filmlerde başrol oynayan Julia, aradan yıllar geçmesine rağmen doğal güzelliğini koruyor. Yaşından çok daha genç gösteren Julia Roberts'ın botoks yaptırmadığı biliniyor. İşte Julia Roberts'ın daha genç görünmesini sağlayan güzellik sırları...

Kadin 30-12-2022 10:31

Kirstie Alley neden öldü, hastalığı neydi? Hollywood yıldızı Kirstie Alley 71 yaşında hayatını kaybetti!

'Kirstie Alley öldü mü?' sorusu internette gündem oldu. Birçok dizi ve filmde oyunculuk yapmış ünlü yıldızın kötü haberi geldi. Bir süredir kanserle mücadele eden 71 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından açıklamalar yapıldı. Look Who’s Talking ve Cheers gibi yapımlarda yer alan Kirstie Alley öldü mü?

Magazin 06-12-2022 11:57

40 yıl önce ölen bir adamın reenkarnasyonu olduğunu iddia etti! “Öldüğümde ne olduğunu hatırlıyorum”

11 yaşındaki Ryan Hammond, kendisinden 40 yıl önce ölen bir adamın reenkarnasyonu olduğunu iddia etti ve hatta öldüğünde olanları hatırladığını söyledi. Henüz 3 yaşındayken annesi ve babasına önceki hayatına dair detayları anlatan Ryan ülke gündemine yerleşmeyi başardı.

Trend 22-10-2022 17:15

Film setinde katil olmuştu! Aileyle uzlaşıldı, ünlü oyuncu Alec Baldwin çekimlere geri dönüyor

Hollywood yıldızı Alec Baldwin, ABD'nin New Mexico eyaletinde, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında sette ateşlediği silahla ölümüne neden olduğu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ailesiyle uzlaştı. Filmin ara verilen çekimlerine önümüzdeki yıl yeniden başlanacak.

Magazin 06-10-2022 01:40

Dişlerini yaptırmak için Türkiye'ye gelen adam büyük hüsran yaşadı! Günlerce çalışamadı

Türkiye'de yapılan ameliyatlar ve tedaviler sadece ülkemizde değil diğer ülkelerde de dikkat çekiyor. Genellikle oldukça başarılı olan bu operasyonlar bazen kötü sonuçlara neden olabiliyor. Adrian Czajkowski isimli bir adam Hollywood gülümsemesi istediği için Türkiye'ye geldi. Ancak sonuçtan memnun kalmayan Adrian dişlerinin görüntüsünü internetten paylaştı.

Haber 05-10-2022 09:49

Ana de Armas'tan Marilyn Monroe açıklaması! Dönüşmem 3 saatimi aldı

Blonde filminde Marilyn Monroe'yu canlandıran Ana de Armas, Hollywood ikonuna dönüşmek için her gün 3 saat harcadığını söyledi.

Magazin 14-09-2022 15:27

Bir dönemin yıldızı milyonlarını çarçur etti! Kızı çareyi erotik sitede buldu

Bir zamanların en çok kazanan aktörlerinden biri olan Charlie Sheen, 11 yıldır ciddi bir çöküş yaşıyor. Bu çöküşü ciddi düzeyde uyuşturucu madde ve alkol kullanmaya başlayarak ilerleten Sheen, 2018 yılında ekonomik çöküşünü de ilan etmişti. Sheen şimdi kızı Sami'nin, geçimini sağlamak için yetişkin içerik platformu OnlyFans'a üye olmasıyla yeniden gündemde. Kızına ilk günlerde tepki gösteren ünlü isim sonunda kızına destek vermeye karar verdi.

Magazin 08-07-2022 14:52

Aktör Robert De Niro, 20 yıl sonra İstanbul'a geldi:

"Burası (İstanbul) film yapmak için harika bir yer. Sadece bir hikaye gerek. Zor olan kısım bu. Şehir harika ve çok büyük" - "(Al Pacino ile) Biz arkadaşız. Her gün görüşmüyoruz ancak sağlam bir dostluğumuz var. Birbirimizle konuşmaktan her zaman çok zevk alıyoruz"

Yurthaber 26-06-2022 22:37

Hollywood yanağı kimler tarafından tercih edilmeli

Günümüzde sadece kadınlar değil erkekler de benzersiz ve çekici yüz hatlarına sahip olmak istiyor. Bazı kişiler ideal kilolarında olsalar da yanak bölgesindeki fazla yağ nedeniyle kilolu görünebilirler. Hollywood yanağı ameliyatının temel amacı yanaklardaki fazla yağları almak ve yüzün daha çekici görünmesini sağlamaktır. Bu çok popüler bir yöntemdir.

Kadin 24-06-2022 14:56

Jurassic World Hakimiyet: Film serisinde yapılan hatalar neler?

Jurassic World: Hakimiyet, 1993 yılında başlayan tarih öncesi konulu film serisinin son yapımı. Ancak bilim insanları onun belgesel gibi izlenmemesi gerektiğini söylüyor.

Haber 13-06-2022 13:06

Iron Man'in yönetmeni Apple ile yakın temasta! Peki neden?

Apple, sürpriz AR/VR karma gerçeklik başlığı için Hollywood yönetmenleriyle el ele vermiş gibi görünüyor. Bazı kaynaklar, şirketin başlık için içerik oluşturmak üzere Hollywood yönetmenleriyle çalıştığını iddia etti. Bu isimlerin arasında iddialara göre Iron Man filminin yönetmeni Jon Favreau da var.

Haber 06-06-2022 12:46

Orlando Bloom'u soymuştu! ''Hayatımı kurtardı!''

Alexis Haines, 2008 ve 2009 yıllarında ünlülerin evlerinden 3 milyon dolar değerinde mal çalan, olay olmuş bir hırsızlık çetesinin üyesiydi. Bu çeteyle, ünlü Hollywood yıldızı Orlando Bloom’u soymuş ve hapse atılmıştı. 30 yaşındaki Haines, şimdi Orlando Bloom’dan özür dilediğini söyledi. Genç kadın ona minnettar çünkü hapse girmek aslında onun hayatını kurtarmış.

Trend 28-04-2022 11:26

Hollywood'un yıldızı Jim Carrey kimdir? Jim Carrey kaç yaşında, nerelidir? Jim Carrey filmleri nelerdir?

Jim Carrey, hayranlarını üzecek bir karar aldı. Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından bir haber de Jim Carrey'den geldi. Carrey, oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını söyledi. Bu haber sonrası ünlü oyuncu Jim Carrey hakkında geniş bir araştırma başladı. İşte Jim Carrey'nin hayatı hakkında merak edilenler!

Magazin 02-04-2022 16:55

Bruce Willis'in ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber de Jim Carrey'den geldi

Ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Ünlü oyuncu Jim Carrey, oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını söyledi. Carrey, insanlar için önemli olacak bir hikaye gelirse tekrar bu yola girebileceğini söyleyerek açık kapı da bıraktı.

Magazin 01-04-2022 21:04

Bruce Willis'in yakalandığı afazi hastalığı nedir? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir? Tedavisi var mı?

Bruce Willis'in yakalandığı afazi hastalığı nedir? sorusunun yanıtı Hollywood'un sevilen oyuncusunun rahatsızlığı sebebiyle oyunculuğu bıraktığının duyurulmasının ardından merak konusu oldu. Hastalık söz yitimi adıyla da bilinir. Peki Bruce Willis'in yakalandığı afazi hastalığı nedir? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir? Tedavisi var mı? İşte detaylar...

Haber 31-03-2022 08:06

Bruce Willis kimdir? Kaç yaşında? Bruce Willis hastalığı ne? Oyunculuğu neden bıraktı?

Bruce Willis kimdir? sorusunun yanıtı ünlü aktörün ailesi tarafından yapılan yazılı açıklama sonrası merak konusu oldu. Hollywood'un sevilen oyuncusu, rahatsızlığı sebebiyle oyunculuğu bıraktı. Bu kapsamda Bruce Willis kimdir? Kaç yaşında? Bruce Willis hastalığı ne? Oyunculuğu neden bıraktı? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve rahatsızlığına ilişkin detaylar...

Magazin 31-03-2022 07:55

2022 Oscar Ödülleri kazananları açıklandı mı? Oscar ödülü kazananlar kimler?

2022 Oscar Ödülleri kazananları açıklandı mı? sorusunun yanıtı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 3 yıl ara sonrası tekrar seyircili olarak gerçekleşen törenin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu kapsamda 2022 Akademi Ödülleri kazananları açıklandı mı? Oscar ödülü kazananlar kimler? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 28-03-2022 06:50

The Power of the Dog'un yönetmeni Jane Campion'un Hollywood'a muhteşem dönüşü

Oscar ödüllü yönetmen Jane Campion, western tarzındaki son filmi The Power of the Dog ile on yılı aşkın bir zaman sonra beyaz perdeye geri dönerken, aynı zamanda Akademi Ödülleri'ne ikinci kez aday gösterilen ilk kadın yönetmen oldu.

Haber 08-03-2022 06:35

Hyundai-Sony Pictures iş birliğinden ikinci film

Hyundai Motor Company Global Pazarlama Başkan Yardımcısı ve Müşteri Deneyimi Bölüm Başkanı Thomas Schemera: - "Biz de Hyundai markası olarak bu maceraya ortak olduk ve yeni araçlarımızın yeteneklerini ve teknolojilerini yaratıcı bir şekilde izleyenlerle paylaşmak istedik"

Yurthaber 04-02-2022 19:23

Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi

Hollywood yıldızı ve California eski Valisi Arnold Schwarzenegger Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi.

Magazin 22-01-2022 22:06

Hollywood şirketi Tom Cruise filmi için uzaya stüdyo kuruyor!

Space Entertainment Enterprise (SEE), uzayda TV, spor ve eğlence programları çekecek bir stüdyo kurmaya hazırlanıyor. Tom Cruise ile uzayda film çekecek olan şirketin stüdyosu Uluslararası Uzay İstasyonu'na bağlanacak.

Haber 21-01-2022 00:36

Alec Baldwin olayında yeni detaylar ortaya çıktı! Boş zamanlarda gerçek mermi ile eğlence yapmışlar

ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin'in film çekimleri sırasında 41 yaşındaki görüntü yönetmenini öldürmesinin ardından başlatılan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Son olarak film ekibi üyelerinin boş zamanlarında hedef talimi için silahlarda gerçek mermiler kullandığına dair raporlar ortaya çıktı.

Haber 30-10-2021 12:15

Yetişkin film sektörünü bırakıp Hollywood'a geçiş yapan Sasha Grey'in şaşkına çeviren öyküsü!

Bir dönem yetişkin film yıldızı olan Sasha Grey, sektörü bırakıp oyunculuğa adım atmıştı. Ünlü oyuncunun hayat hikayesi, duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 14-10-2021 13:55

2022 Altın Küre Ödülleri televizyonda yayınlanmamasına rağmen dağıtılacak

Altın Küre Ödülleri’ni dağıtan Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin ırksal çeşitlilik eksikliği tartışmaları ve NBC’nin töreni yayınlamayacağını açıklaması sonra ödül töreninin yapılamayacağı düşünülüyordu. Ancak birlik tepkilere rağmen 2022 yılında Altın Küre Ödülleri’nin verileceğini açıkladı.

Trend 12-10-2021 16:10

Sevenlerini üzen haber! Hollywood’un sevilen ismi Cynthia Harris hayatını kaybetti

Amerikalı usta oyuncu Cynthia Harris, 87 yaşında yaşamını yitirdi.

Trend 07-10-2021 15:43

Hollywood’un sevilen oyuncusu Daniel Craig’in ismi Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız oldu

James Bond film serisinin başrol oyuncusu Daniel Craig’in ismi artık Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızlardan birine yazıldı. Kaldırımda adı yazılı olan 2 bin 704’üncü ünlü olmayı başaran Craig, “Tüm bu efsanelerle çevrili kaldırımda olmam beni çok mutlu bir adam yaptı” dedi.

Trend 07-10-2021 15:27

Hollywood’un ilk platin saçlı güzeliydi! Jean Harlow’un yıllara meydan okuyan güzellik tüyosu şaşırtıyor

Modern dünyada kadınlar, alternatifi bol olan güzellik ürünlerini kullanarak her daim bakımlı görünebiliyorlar. Ancak geçmiş yıllarda teknolojinin ve kozmetik bu kadar gelişmediği dönemlerde kadınlar kendi güzellik rutinlerini oluşturmayı başardı. Özellikle ünlü kadınların güzellik ipuçları günümüzde büyük şaşkınlık yarattı.

Kadin 04-10-2021 16:05

Hollywood ödüllü yönetmen Çokbilir'in yeni filmi de ödül yolunda

Antalya'da çektiği "Kar Zamanı" filmiyle 2 yıl önce ABD'deki Los Angeles Uluslararası Kısa Film Festivali'nde Hollywood Yıllık Ödülü'nü alan, törene gidemediği için ödülü kargoyla yollanan Cevahir Çokbilir'in yeni filmi "Karınca ve İnsan" da aynı ödüle aday gösterildi - Festivalde 4 dalda birincilik alarak büyük ödüle aday olan Çokbilir: - "Bu başarı sayesinde Hollywood'da düzenlenecek büyük ödül için aday gösterildik. Çok güzel bir gelişme. Eğer ödül alırsak bu kez 2 yıl önce gidemediğimiz Hollywood'a gideceğiz"

Yurthaber 04-10-2021 11:09

Yaşlanmaya karşı Hollywood dokunuşları nedir? Uzmanı açıkladı

Gerek çevresel-psikolojik faktörler gerekse doğal faktörlerden dolayı ciltte yıpranmalar görülür. Önlem alınmazsa bu durum daha da can sıkıcı hal gelebilir. Ünlü Medikal Estetik Hekimi Dr. Nüket Eroğlu yaşlanmaya karşı ünlülerin vazgeçemediği 5 yöntemi açıkladı.

Haber 15-09-2021 14:48

Ocean's 8 filminin oyuncuları kimdir? İşte konusu…

Komedi ve suç türündeki Ocean’s 8 filminde Hollywood’un ünlü isimleri bir arada yer alıyor. Oldukça zengin oyuncu kadrosuna sahip olan Ocean’s 8 filminde soygun yapmayı kafasına koymuş kadınların bu süreçte başlarına gelenler ve soygunun nasıl gerçekleşeceğine ilişkin hazırlanan planlar işleniyor. Söz konusu filmin oyuncu kadrosunda dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna da yer alıyor. İşte merak edilenler…

Trend 25-08-2021 22:11

Brooke Shields bekaret itirafıyla ağızları açık bıraktı: Beklediğim için pişmanım

80’li yılların unutulmaz aktristi Brooke Shields, yıllar sonra yaptığı bekaret itirafıyla ağızları açık bıraktı. Hollywood yıldızı, “beklediğim için pişmanım” dedi.

Magazin 14-08-2021 20:33

Hollywood'daki yıkanma tartışmasına Jason Momoa da dahil oldu

Hollywood yıldızlarının yıkanma alışkanlıklarını paylaştığı akıma Aquaman yıldızı Jason Momoa da dahil oldu. Momoa, hijyen konusundaki tutumunu açıklarken, "Ben Aquaman’im, zaten lanet olası suyun içindeyim" dedi.

Magazin 10-08-2021 17:39

Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın cinsel içerikli sahneler hakkında ne düşündüğünü söyledi

Başarılı oyuncu Nicole Kidman, yaptığı bir açıklamada oynadığı seks sahneleri hakkında eşi Keith Urban'ın ne düşündüğünü anlattı. Ünlü oyuncu eşine dair, "Gerçekten ne yaptığıma dair pek bir şey bilmiyor" dedi.

Magazin 10-08-2021 14:05

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarından yeni trend: Banyo yapmamak

Attıkları her adım olay yaratan, giydikleri, yedikleri ve içtikleriyle gündemden düşmeyen Hollywood yıldızlarının arasında yeni bir trend başladı. Hepimizin hayranlıkla yakından takip ettiği ünlü isimler peşi sıra banyo yapmaktan hoşlanmadıklarını itiraf ediyorlar. İşte yıkanmayı sevmeyen ünlü isimler...

Trend 10-08-2021 09:34

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin aşk hikayesi sadece arşivlerde kaldı! Yüzyılın aşkında mutsuz son...

Hollywood’un en gözde çiftlerinden biri olarak kabul edilen Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin boşanmasının üzerinden yıllar geçti. Mutlu ve büyük bir aileye sahip olan çift hayranları tarafından ‘Brangelina’ ismiyle anılıyordu. 12 yıl devam eden büyük aşk yerini mahkeme salonlarındaki çekişmelere ve tartışmalara bıraktı. Peki bu büyük aşk nasıl başladı? İşte Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin aşk hikayesi...

Magazin 05-08-2021 16:32

Nicolas Cage, kendisinden 29 yaş küçük Riko Shibata ile neden evlendiğini açıkladı

Geçtiğimiz şubat ayında kendisinden 29 yaş küçük Riko Shibata ile evlenen Nicolas Cage, ilginç bir açıklama yaptı. Nicolas Cage, “Eşimin uçan sincabı olduğunu öğrendiğimde evliliğin yürüyeceğini anladım” dedi.

Magazin 16-07-2021 23:50

Oscar ödüllü yönetmen Damin Chazelle’nin “Babylon” filminin oyuncu kadrosu şekillendi

Hollywood’un altın çağını yaşadığı Babylon filminin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Yıldız isimlere ev sahipliği yapan filme son eklenen isim Jean Smart oldu.

Trend 13-07-2021 15:25

Megan Fox en büyük hayalini açıkladı

Oyuncu ve model Megan Fox, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Megan Fox, 2010 yılında yaşadıklarından bahsederek, “Doğru yaptığımı düşündüğüm şey için inanılmaz ağır bir bedel ödedim” dedi. Megan Fox, Marvel ya da DC karakterlerinden birini canlandırmak istediğini itiraf etti.

Magazin 10-07-2021 22:59

Kurt Russell ile Goldie Hawn'ın Avrupa seyahati

Hollywood'un ünlü çiftlerinden Kurt Russell ve Goldie Hawn'ın, Avrupa tatilini sürdürüyor.

Magazin 10-07-2021 09:54

Sharon Stone’un 38 yaş küçük sevgilisini görenler şoke oldu

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, uzun süredir sessiz olan aşk hayatına hareket getirdi. 63 yaşındaki Stone'un, kendisinden 38 yaş küçük rapçi RMR ile birlikte olduğu iddia edildi.

Magazin 08-07-2021 14:30

Yönetmen Tekin Girgin, Türkiye'nin sinemadaki zenginliklerini Hollywood'a taşımayı hedefliyor

16 yıldır önemli projelere imza atan Girgin: - "Eskiden Hollywood'dan Türkiye'ye gelmek çok zordu ama şu anda şartlar biraz daha kolay" - "Türkiye'de Hollywood ile bağlantılı güzel bir okul açmayı planlıyorum. Buradaki genç oyuncuları daha doğru bir şekilde yönlendirecek eğitim kurumu açmak istiyorum. Amaçlarımdan biri de bu. Türkiye'de çok evrensel hikayeler var ama bir şekilde heba oluyor"

Yurthaber 29-06-2021 11:05