Ibb Baskani Ekrem Imamoglu Haberleri

İmamoğlu'nun üç maddelik yorumu yabancı basında! Yoksullaştırarak muhtaç hale getiren iktidar istenmedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve ikinci kez seçilmesinin ardından uluslararası basın mensuplarıyla bir araya geldi. Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu "Uzunca bir süredir ülkede yaşanan ekonomik afetten etkilenen, giderek yoksullaşan vatandaşlarımız iktidar partisinden umudunu kesti" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-19 09:03:11

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 2024-04-18 15:50:26

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 2024-04-15 16:48:32

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 2024-04-15 13:34:32

Horon tepip bayramlaşan İmamoğlu iddialı konuştu: Hizmette beni geçecek adam doğmadı kardeşim!

Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'a gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, horonlu karşılamayı görünce katılmaktan geri durmadı. Aile büyükleriyle bayramlaştıktan sonra vatandaşlara seslenen İmamoğlu "Hizmette beni geçecek adam doğmadı kardeşim. Beni geçene de arkadan çelme takmam, vallahi de billahi de alkışlarım" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 12-04-24 16:29

İmamoğlu'na Trabzon'da davullu zurnalı karşılama! Sloganlar dikkat çekti: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon’da davul- zurna eşliğinde karşılandı. Kalabalık grup İmamoğlu'nu, "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganlarıyla karşıladı.

Haber 11-04-24 15:57

‘İsrail’e jet yakıtı satışı’ gündem olmuştu! Bayraktar, İmamoğlu'nu hedef aldı: İBB'den yanıt geldi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddialara çok sert cevap geldi. Bayraktar iddiayı yayanların İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iletişim ekibinin olduğunu söyledi. ‘Alçakça ve şerefsizce iftira kampanyası’ diyen Bayraktar, konuyu yargıya taşıyacağını, tazminat ile Gazze’ye yardım yapacaklarını söyledi. Öte yandan İBB'den de Bayraktar'ın iddialarına yanıt geldi.

Finans 10-04-24 09:54

İmamoğlu Her şey onun elinde dedi, Erdoğan'a seslendi: Siyasi geleceği için endişelenmeli!

31 Mart'ta yapılan seçimlerde en yakın rakibine yüzde 10 gibi bir fark atarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İngiliz medyasına konuştu. Geride bıraktığımız seçimin asla sadece İstanbul seçimi olmadığının altını çizen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. İmamoğlu, "Erdoğan seçmenin mesajını almaması ve aynı şeyleri yapmaya devam etmesi halinde siyasi ömrü kısalacak. Her şey onun elinde" dedi.

Haber 08-04-24 07:37

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 06-04-24 09:41

Meral Akşener'den gündem olan sözler! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'hırsız' göndermesi: 'Çok üzgünüm'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a göndermede bulundu. Nevşehir'de konuşan Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda, çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm" dedi.

Haber 05-04-24 21:51

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! Konuşmaya hazırım diyerek göndermede bulundu: Yeter ki sandalye kırık olmasın!

31 Mart'ta en yakın rakibine yüzde 10 fark atarak seçimleri kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, "Ben buradan açık ve net söylüyorum ne zaman diler ve arzu ederseniz İstanbul'un geleceğini Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan sizinle konuşmaya hazır bir Ekrem İmamoğlu var. Yeter ki sandalye kırık olmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 11:49

İstanbul'da ikinci İmamoğlu dönemi! Mazbatasını aldı, görevine resmen başladı; ilk mesajında Van'daki gerginlikle ilgili sert çıktı

31 Mart'taki yerel seçimleri kazanarak yeniden İBB Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası bir açıklama yapan İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanlığının ikinci dönemine resmen başladı. İmamoğlu, daha sonra vatandaşlara seslenirken Van'daki gerginliğe değindi ve "Van'da yaşanan tam bir garabet! Bu konuda demokrasiden, haktan, hukuktan ve adaletten yana olmaktan bu kardeşiniz asla vazgeçmeyecek!" dedi.

Haber 03-04-24 16:14

28 Mayıs'ta dans ederek 'kaçma' diyordu, 31 Mart sonrası yine gündemde! Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu'ndan İmamoğlu'na çirkin sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı 28 Mayıs'taki seçimlerin ardından dans ederek "Hazırladın mı bavulları Kemal? Kaçma kaçma" anonsu yapan Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından yine gündem oldu. Yeniden seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için "'Yüzyılın Yalancıları' ödülüne layık görüldü" ifadelerini kullanan Yapraklıoğlu'nun İmamoğlu'na oy veren seçmenlere yönelik sözleri de tepki çekti.

Haber 03-04-24 12:07

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 02-04-24 21:43

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Ünlülerden Ekrem İmamoğlu ile pozlar gelince Seren Serengil sinirlendi

Yerel seçimlerde İstanbul'da CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden göreve seçildi. Seçimden sonra ünlü isimler İmamoğlu ile pozlarını paylaşınca seçimden önce oyunu açıklayan Seren Serengil kendini tutamadı.

Magazin 02-04-24 09:34

İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'dan AK Parti eleştirisi! Sözleri gündemde

Daha önce Murat Kurum'u konuk ettiği yayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'ın seçim sonrası analizi gündem oldu.

Magazin 01-04-24 14:35

Bu ayrıntıyı kimse fark etmedi! İBB için Ekrem İmamoğlu ile yarışacaklardı! İmamoğlu'nun iki kurmayından fark yediler...

AK Parti, 2002 seçimlerinden sonra ilk defa Türkiye genelinde 2. parti oldu! CHP, birçok büyükşehri AK Parti'nin elinden aldı. İstanbul'un ilçelerinde de tablo, Türkiye geneli gibi! AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen ilçeler CHP'ye geçti. Buradaki seçim sonuçlarında en dikkat çeken noktalardan biri de Ekrem İmamoğlu'nun karşısına İBB adayı olarak çıkması beklenen iki ismin İmamoğlu'nun kurmaylarından fark yemesi oldu. İşte detaylar...

Finans 01-04-24 12:13

'DEM Parti' sözleri nedeniyle İmamoğlu'yla gerginlik yaşan Burcu Köksal'dan coşkulu başlangıç! Bağıra bağıra andımızı okudu

31 Mart seçimleri yerini zafer kutlamalarına bıraktı. CHP birçok ilde birinci parti oldu. Bunlardan biri de seçim sürecinde DEM Parti sözleri nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla kriz yaşayan Afyonkarahisar Adayı Burcu Köksal'dı. Seçimi kazanan Köksal zafer konuşmasında mikrofonu eline alarak bağıra bağıra andımızı okudu.

Haber 01-04-24 12:03

İmamoğlu seçim biter bitmez Erdoğan sorusuna yanıtıyla dikkat çekti: Ben onlara formülü vereyim, belki şansları olur

İkinci kez girdiği İBB seçiminden bir kez daha zaferle çıkan Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularına verdiği yanıtlarla da gündeme geldi. "Ben onlara formülü vereyim" diyerek rakiplerine göndermede bulunan İmamoğlu "Bu seçim mesajlarla dolu" diye konuştu.

Haber 01-04-24 12:00

Seçim sonuçları sonrası ünlüler paylaştı! Bizden sonraki nesillerin...

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim ise oy kullanmak için bulunduğu ikametgaha göre atandıkları okulda oy kullandılar. Bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. Ünlü isimler de seçim sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Magazin 01-04-24 09:26

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası Saraçhane’de vatandaşlarla buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçim gecesini 1 Nisan’a bağlayan saatlerde, seçim sonrası Saraçhane’de vatandaşlarla buluştu.

Yurthaber 01-04-24 08:00

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: 'Fark 1 milyonun üstünde'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "1 milyonun üstünde biraz farkla birinci durumdayız. Bu an itibarıyla 16 milyon yetkiyi bize vermiştir. Seçimi kazanmış bulunuyoruz" dedi. Seçim zaferinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye'nin de olduğu Saraçhane'ye geçen Ekrem İmamoğlu, kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Haber 31-03-24 23:38

Son dakika | Mansur Yavaş'tan zafer konuşması! Akşener'e yanıt verdi, Turgut Altınok'a sert yüklendi: Bu tarihi fark bizi şımartmayacak

Son dakika haberi: Seçim sonuçlarında netleşmesinin ardından İBB ve ABB başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklamalar geldi. İmamoğlu, "Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte" dedi. Yavaş ise "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz" mesajıyla dikkat çekti. İlerleyen saatlerde adeta bir balkon konuşması yapan Yavaş, rakibi Turgut Altınok'a yüklenirken "Seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız, Ankaralıya hizmet edeceğiz" dedi.

Haber 31-03-24 20:00

İstanbul'da ilk veriler gelirken paylaştı! İmamoğlu için tek kelimelik paylaşım sosyal medyada ses getirdi

Sandıkların kapanmasıyla oy sayımı başladı, ilk veriler de gelmeye başladı. Türkiye'nin gözü kulağı İBB seçim sonuçlarında. Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığını da yapan Necati Özkan'dan ilk veriler gelirken ilgi çekici tek kelimelik bir mesaj geldi.

Haber 31-03-24 19:16

Seren Serengil'in oy açıklamasına Sinan Akçıl'dan olay yanıt! Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklayan Seren Serengil, CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaştı. O açıklamayı gören Sinan Akçıl ise yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 07:31

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı '30 yıl önceki köfteciyi hatırlıyorsun ama...'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Onlar her türlü manipülasyonu yapacaklar. Aman yarın sandıklarımıza sahip çıkalım. Sakın sandıkları terk etmeyin." dedi.

Haber 30-03-24 15:55

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu kazanacak? SONAR, seçime iki gün kala İstanbul anketini açıkladı! Fark dikkat çekti

Yerel seçimler için artık saatler kaldı. Özellikle İstanbul'da hangi adayın kazanacağı merak ediliyor. Seçimin Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi bekleniyor. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde doğru tahminlerde bulunan SONAR Araştırma yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı.

Haber 29-03-24 18:29

Son dakika | İmamoğlu'nu kendi sloganı üzerinden hedef aldı: 'Tam yol ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sloganı olan "Tam yol ileri" üzerinden hedef aldı. "İstanbul'da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim hamlesi, maalesef son 5 yıldır durmuş, hatta ibre tersine dönmüştür" diyen Erdoğan, Sancaktepe'deki mitinginde ise Murat Kurum'a oy isteyerek "Göreve gelince vaatlerini unutacak değil, verdiği sözü yerine getirecek belediye başkanlarını seçeceğiz" diye konuştu.

Haber 29-03-24 15:17

Seçime 3 gün kala elindeki son anketi açıkladı! Murat Kurum: İstanbul'da 1,7 puan farkla kazanacağız!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 3 gün kala elindeki son anket sonuçlarını paylaştı. Katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan AK Partili Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduklarını belirterek aradaki fark için de rakam verdi. Kurum, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceklerini söyledi.

Haber 28-03-24 06:39

Bakan Bolat, Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine tepki gösterdi! 'Plastik yüz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine Ticaret Bakanı Ömer Bolat sert tepki gösterdi. Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Bolat, "Daha bir kaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması bir plastik yüz sahibine yakışır" dedi.

Haber 28-03-24 00:06

Murat Kurum ile 'köfteci' polemiğinde İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi: Yediği yer köftede seçimleri hatırlar artık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi Murat Kurum arasındaki 'köfteci' atışması devam ediyor. Kurum'un "Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin" çıkışına İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum için "Belli ki köfteciyle, esnaflıkla bir sorunu var. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" diyen İmamoğlu, Kurum'a desteğini ilan eden bakanlar için de "1 Nisan'da koşa koşa Ankara'ya giderler" şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 12:53

Ekrem İmamoğlu düzenlediği basın toplantısında müjdeyi duyurdu! 2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamayla 2027 Avrupa Oyunları'nın İstanbul'a verildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 11:18

İmamoğlu'ndan sert sözler: Vatandaş Ekrem olarak utanıyorum

Seçime günler kala Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'da halkla buluştu. İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Başları öne eğik gezecekler, biraz utanmaları varsa. Ama bakın vatandaş Ekrem olarak utanıyorum. Niye biliyor musunuz? Tekrar söylüyorum. Devletin bakanı bunu yapmaz ama bir partinin bakanıysa, bir partinin görevlisi gibiyse o ayrı. O zaman sen devletin bakanı olamazsın" dedi.

Haber 26-03-24 20:33

Rasim Ozan Kütahyalı İmamoğlu'nu yine topa tuttu: Para aldıysan kaçamazsın! Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar

Canlı yayında ağır ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem yaratacak yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı "Belli adamlardan para aldıysan kaçamazsın" diyerek Adnan Oktar ve Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi. Kütahyalı ayrıca "Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:44

Canlı yayına damgasını vurdu! Murat Kurum'u duygulandıran röportaj: İzleyince gözleri doldu

İBB başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı canlı yayına duygulandığı anlar damgasını vurdu. Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan afetzedelerle röportajı izleyen Kurum'un gözlerinin dolduğu görüldü. Rakibi Ekrem İmamoğlu'na 'villa' iddiaları üzerinden yüklenen Kurum ayrıca Yeniden Refah Partili seçmene de mesaj verdi.

Haber 26-03-24 09:16

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 26-03-24 06:33

Emirgan'daki villalar gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi. Söz konusu iddiaya katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

Haber 25-03-24 22:33

'Keşkelerim var büyük hatalarım yok' dedi, başına gelen en ilginç olayı anlattı! İmamoğlu'ndan Mynet'e özel açıklamalar...

CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi Mynet'in sorularını yanıtladı. Siyasi hayatı boyunca başına gelen en ilginç olayın Beştepe'de sandalyesinin kırılması olduğunu belirten İBB Başkanı İmamoğlu, "O kadar sandalyede benimki nasıl kırıldı bilemiyorum" dedi. Geride bıraktığımız 5 yılda kendisinin de keşkelerinin olduğunu söyleyen İmamoğlu, 31 Mart akşamı için de ilçe belediyelerinde çokça sürprizlerinin olacağını iddia etti.

Haber 25-03-24 10:21

SON DAKİKA | Önce Kurum, sonra Erdoğan! AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitinginde İmamoğlu'nu hedef aldı: İstanbul'daki metroların hepsi bize ait

Son dakika haberi: AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi sona erdi. Mitingde sahneye önce İBB başkan adayı Murat Kurum çıktı. Kurum, vatandaşlara "Biz İstanbul'u asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz Murat Kurum sözüdür! Bu söz liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alırken "Nerede akıllı belediyecilik? Akılsız belediyecilik!" ifadelerini kullandı.

Finans 24-03-24 16:01

Ekrem İmamoğlu'ndan seçim mesajı! 2019'u hatırlatarak vatandaşları İstanbul Gönüllüleri'ne davet etti

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan seçimlerle ilgili paylaşım yaptı. İmamoğlu, 2019 seçimlerini hatırlatarak, başarılı bir organizasyon için vatandaşları İstanbul Gönüllüleri'ne davet etti.

Haber 24-03-24 12:21

Son düzlükte İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler! 'Türkiye'nin direnci çöker' diyerek açıkladı

Yerel seçimlere bir hafta kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar geldi. İstanbul kaybedilirse bu tüm Türkiye’nin direncinin çökmesi anlamına gelecek" diye konuşan İmamoğlu, anketlerdeki son duruma da değindi. İmamoğlu'nun Mayıs 2023'teki seçimler ve olası cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sözleri de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 08:59

İmamoğlu, 'Ali Yerlikaya' sorusuna isyan etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yüklendi: Topunuz gelin, ne olacak!

İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum için bakanların da sahaya inip destek istemesine rakibi Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu tepkisini dile getirirken "17-20 tane bakan, topunuz gelin ne olacak!" dedi. İBB Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yüklenerek " Bakanları niye zor durumda bırakıyorsun? Kamu yöneticisi onlar. Her şeyi birbirine karıştırdı" ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-24 14:17

Olaylı derbi sonrası İmamoğlu'ndan ilk yorum! Ses getirecek çağrı yaptı: 'Tüm kurumlarda olmazsa olmaz olmalı'

Sporda şiddet konusu pazar günü yeşil sahada yaşanan çirkin olaylar sonrası bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. Fenerbahçe - Trabzonspor maçındaki olayların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ses getirecek bir çağrıda bulundu.

Spor 20-03-24 14:45

Murat Kurum o soruya isyan etti! İmamoğlu'nun davetine de yanıt geldi... Ya arkadaş, daha ne diyelim?

İBB başkan adayı Murat Kurum'la ilgili en çok sorulan sorulardan biri de Kanal İstanbul projesiyle ilgili fikirleri. Kurum katıldığı son canlı yayında bu soruya sitemkar yanıtını "Çok net söylüyorum" diyerek verdi. Rakibi Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın davetini değerlendiren Kurum, masasındaki son anketlere göre 1 Nisan'da başkanlık koltuğuna hazırlanıyor. Kurum Yeniden Refah Partili seçmene Ayasofya Camii üzerinden mesajıyla da dikkat çekti.

Haber 20-03-24 08:50

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! 17+1 kişi var İstanbul'da! Yakında biri daha gelecek diyerek seslendi: Bekliyoruz, vallahi gel!

Yerel seçim çalışmalarına Pendik'te sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 17 bakanın İstanbul'da siyaset yaptığını iddia ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu "17+1 kişi var. Yakında bir kişi daha gelecek. Bekliyoruz vallahi, gel. Bu şehir 23 Haziran'da 806 bin kere nasıl misafir ettiyse şimdi daha büyük rakamla misafir edecek" diye konuştu.

Haber 19-03-24 15:16

Balıkçı Kenan’dan İmamoğlu’na dikkat çeken afişli tepki

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından arsalarına el konulduğunu ileri sürerek, dükkanının tamamına afişler asıp tepki gösterdi.

Yurthaber 19-03-24 12:09

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı hizmete girdi

Bahariye ve Ataköy arasındaki kısmı da yapılan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi.

Yurthaber 18-03-24 14:56

Günlerdir 'vaadini hatırlamadığı' için eleştirilen İmamoğlu sessizliğini bozdu: Gülmekten kırılıyorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu son olarak 2019'da verdiği vaatlerini "hatırlamadığı" gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Gündemde yer eden tartışmayla ilgili İmamoğlu bugün sessizliğini bozdu. "3 gündür tepiniyorlar bunun üzerinde" diyen İmamoğlu "Onlara bakıp eğleniyorum, mutlu oluyorum, gülmekten kırılıyorum" diye konuştu.

Haber 17-03-24 16:01