Ibrahim Tatlises Harbiye Konseri Haberleri

Babası öldüğünde 12 günlüktü... İbrahim Erkal'ın küçük kızı büyüdü... Eşinin sözleri dikkat çekti

İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konser öncesi çocukları ile objektiflere poz veren sanatçının eşi Filiz Akgün dikkat çekti. Gecede babası öldüğünde daha 12 günlük olan Elif Su da yer aldı.

Magazin 2023-12-14 10:24:20

'MİT Başkanı olacak' iddiası kulisleri hareketlendirmişti! İbrahim Kalın'ın konseri iptal edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni Kabine'de Dışişleri Bakanlığı'na Hakan Fidan'ın getirilmesiyle boşta kalan MİT Başkanlığı koltuğuna kimin getirileceği merak konusu oldu. Söz konusu görev için son günlerde en çok konuşulan isim Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı değişiklikle Ankara kulislerini hareketlendiren Kalın'ın da icracı olarak yer alacağı konser iptal edildi.

Haber 2023-06-05 15:36:36

Küçük İbo son haliyle şaşırttı! 90'lı yıllara damga vuran çocuk yıldızı görenler tanıyamadı

12 yaşında Küçük İbo olarak ünlenen Halil İbrahim Küçük’ün son halini görenlerin ağızları açık kaldı. 90’lı yılların unutulmaz ismi, İbrahim Tatlıses'in Urfa'daki konseri sırasında sahneye çıkmış ve ardından şöhreti yakalamıştı. Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 2023-04-05 23:53:33

Haluk Levent'ten alkışlanacak hareket! Kağıt helva satıcılarını sahneye çağırdı... Konsere gelenlere dağıttılar

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Karfest'te (Kar festivali) sahne aldı. Levent, konser alanında kağıt helva satıcılarını sahneye davet etti. Maşukiye Muhtarı Halil İbrahim Ejderoğlu'nun bütün kağıt helvaların ücretini ödemesi üzerine konseri izleyenlere kağıt helva dağıtıldı.

Magazin 2023-02-04 22:31:04

İbrahim Tatlıses'ten üzen açıklama! 'Sol elim tutmuyor'

İlk eşi Adalet Sara ve en büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı ailevi sorunlarla gündemde olan İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, İsrail’de konser verdi. Konseri sırasında hayranlarına içini döken İmparator 'Sol elim tutmuyor' diyerek sağlık durumu hakkında üzücü gelişmeyi paylaştı.

Magazin 29-06-22 14:07

Mehmet Ali Erbil özür diledi! Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim

Şarkıcı ve fenomen Ece Ronay'ın taciz suçlamasıyla karşı karşıya kalan ve konuyu yargıya taşıdığını dile getiren Mehmet Ali Erbil, kamuoyundan bir kez daha özür diledi. Sunuculuk yaptığı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbil, "Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim" dedi.

Magazin 12-10-21 15:33

İbrahim Tatlıses konseri ve oğlunun düğünü için resmen para saçtı

Yaşadığı talihsiz olay sonrası zor zamanlar geçiren ve 12 yıl sonra ilk kez konser verecek olan İbrahim Tatlıses paraya kıydı. İbrahim Tatlıses tasarım için öyle bir para harcadı ki duyanlar şoke oldu.

Magazin 22-09-21 14:55

İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Suratıma tükürün

Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen 'Söz&Müzik: Tan Taşçı' Açıkhava Turnesi'nin İstanbul'daki ikinci konseri için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Konsere giden İrem Derici, iddialı açıklamalarda bulundu.

Magazin 24-07-21 08:17

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a saldırı! Yaralı var...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde saldırıya uğradı. Çıtak saldırıyı yara almadan atlatırken burada çalışan bir kişi kafasından yaralandı. Çıtak Harbiye Polis Merkezi'ne gelerek şikayetçi oldu.

Magazin 31-03-21 17:14

TV yayın akışı 24 Ekim 2020 Cumartesi ! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

24 Ekim Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 24 Ekim Cumartesi akşamı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Çatı Katı Aşk, Zümrüdüanka, Kim Milyoner Olmak İster, İbrahim Tatlıses Konseri, MasterChef Türkiye ve Gönül Dağı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 24 Ekim TV yayın akışı...

Magazin 23-10-20 18:06

Hülya Avşar'dan İbrahim Tatlıses'i ağlatan telefon...

İbrahim Tatlıses'in Harbiye konseri, geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Muhteşem konserin ardından İbrahim Tatlıses ve Kanal D sosyal medyada gündem oldu. Sanatçı dostları da yaptıkları paylaşımlarla İmparator'u duygulandırdı.

Magazin 30-05-20 11:21

İbrahim Tatlıses, Kanal D'de yayınlanan Harbiye Konseri ile sosyal medyayı salladı!

İbrahim Tatlıses'in yıllar önceHarbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konser Kanal D'de yayınlandı. Kanal D'nin bayram nedeniyle yayınladığı İbrahim Tatlıses Harbiye Konseri izleyenleri ekran başına kilitledi. Sosyal medyada İbrahim Tatlıses fırtınası esti ve Twitter'da en fazla konuşan konu oldu.

Magazin 27-05-20 00:07

Koronavirüs'e yakalanan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a sevgilisi Levent Dörter'den moral konseri

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Tedavi gören Dilan Çıtak Tatlıses'e müzisyen sevgilisi Levent Dörter sosyal medyadan moral konseri verdi.

Magazin 10-04-20 02:56

Kozan HEM’den Kerkük türküleri konseri

Adana’nın Kozan İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kerkük türküleri konseri düzenlendi.TRT Ses sanatçıları Ahmet Tuzlu ve Turgay Coşkun’un da katılımıyla Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen Kerkük Türküleri konserine ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda sanat sever Kozanlı katıldı.Sunumunu Okan Arık’ın yaptığı Kerkük türküleri konserinde bağlamada Ahmet Sel, Kabak Kemane de Turan Erik, Nefesli Saz da Mehmet Ürün, Klavye de Memduh Tekkal, Bas Gitar da Emin Avcı, Gitar da Furkan Can Tilki, Kanun da Turgay Coşkun, Keman da İbrahim Çamlı, Ritim Saz da Mustafa Güleç ve Alper Tunga Kalsın ile Tarcüş te Ersan Akış görev aldılar.Konserde Solistler Cengiz Mahmat, Murat Mercan, Filiz Yelsel, Ahmet Belkıs, Hürriyet Mahmat, Serhat Kaya, Emin Avcı, Hasan Fatih Özbek, Mustafa Güleç, Mevlana Ecevit , Gülşah Okutan Atıcı ve Alper Tunga Kalsın seslendirmiş oldukları birbirinden güzel Kerkük türküleri ile izleyicilerin ayakta alkışını aldılar.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konsere ilgi büyük oldu.Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut ise konsere katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Yurthaber 14-03-20 10:43

ÇDSO’dan Genç Yetenekler Konseri

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), bu hafta gelecek vadeden solistleri ağırlayacak.Konseri, kendine özgü yönetme tekniği ile şimdiye kadar konser yaptığı tüm ülkelerde hem dinleyicilerin, hem müzik otoritelerinin ilgi odağı haline gelen piyanist orkestra şefi İbrahim Yazıcı yönetecek.“Genç Yetenekler” başlığı altında gerçekleşecek programda, 1997’de sanatçı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, uluslararası yarışmaları kovalayan ve sürekli kendini geliştiren, Azerbaycan’ın çok ünlü keman sanatçısı ve orkestra şefi olan Server Ganiyev’in torunu Elvin Hoxha Ganiyev ve 1993 Bakü doğumlu, 11 yaşından beri ödüller kazanmaya başlayan, 2012 yılında ilk kez Türk vatandaşı olarak BBC konser orkestrasıyla konser veren, 19 yaşında dünyanın ünlü viyolonsel sanatçılarının arasına giren çelist Jamal Aliyev solist olarak yer alacak.Ganiyev ve Aliyev birlikte Brahms’ın geç romatizim stilinde senfonik bir uygulamayla ortaya çıkan “İkili Konçerto” eserini çalacaklar.

Yurthaber 17-02-20 15:00

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde polifonik koro konseri düzenlendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği öğrencileri tarafından Polifonik Koro Konseri düzenlendi.AİÇÜ Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonunda gerçekleşen konsere akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yurthaber 28-12-19 10:36

Gökhan Özoğuz'dan Hadise'ye şok sözler!

Hadise Harbiye konseri öncesi “Mekanın sahibi geri geldi” paylaşımında bulunmuş, bu paylaşım yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Gökhan Özoğuz bu sözleri sert bir dille eleştirdi.

Magazin 28-10-19 14:46

Er Emin ve Er İbrahim’in öyküleri yürek burktu

Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Şehitleri Anıyor" programı kapsamında Er İbrahim ve Er Emin’in öykülerine yer verildi.Şehitleri yad etmek için Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan "Türkiye Şehitlerini Anıyor" programı kapsamında Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında Birinci Dünya Savaşı şehitleri Er Emin ve Er İbrahim için tören düzenlendi.

Haber 04-10-19 17:09

Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer, Tarkan konserinde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ünlü sanatçı Tarkan'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine gitti. Tarkan, konseri izlemeye gelen belediye başkanları için övgü dolu sözler kullandı.

Trend 25-09-19 01:42

Sertap Erener sinirden köpürdü! 'Çıplaklık ayıp değildir'

Sertap Erener, Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konseri için hazırlattığı sinevizyon sansüre uğrayınca 'Çıplaklık ayıp değil' diyerek tepki gösterdi.

Magazin 05-09-19 00:54

Erol Evgin'den 50. yıl konseri

Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında hayranlarıyla buluşan Erol Evgin, şarkılarının arasına müzik yaşamından anılar, anekdotlar, şiirler ve mizah katarak hazırladığı bir gösteri sundu

Haber 03-07-19 23:52

Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat konseri

Livaneli, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında 30 Haziran ve 1 Temmuz'da gerçekleştirilecek "Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat" konserinde, hayatından kesitler ve bestelerinin hikayelerini anlatacak - Konserlerde Teyfik Rodos ve Zeynep Halvaşi ise Rengim Gökmen yönetimindeki Livaneli Filarmoni Orkestrası eşliğinde Livaneli şarkılarını seslendirecek

Haber 12-06-19 19:30

AİÇÜ’de Türk Sanat Müziği Konseri

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri katılımcılardan büyük beğeni topladı.Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı akademisyenlerinden Feyzi Berat Kaplan’ın hazırladığı ve şefliğini yaptığı koro ile solist Öğretim Görevlisi Ersan Kural tarafından Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.AİÇÜ Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonunda gerçekleşen programa üniversite idari ve akademik personeli ile öğrenciler katıldı.Proğramda koro ve solist Öğretim Görevlisi Ersan Kural tarafından birbirinden güzel nostaljik şarkılar icra edildi ve konser davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Yurthaber 26-04-19 18:35

Yaşar Üniversitesi oda orkestrasından Romanslar konseri

Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası, Romanslar konserinde, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde Şef Ibrahim Yazıcı yönetiminde, solist kemancı Rebekka Hartmann ile sahne alarak bu sezon ikinci kez İzmirli sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 11-02-19 15:05

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye, Giresun’da boş meydana konuştu

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye, Giresun’da düzenlediği mitingde boş meydana konuştu.Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart yerel seçimlerine katılma yeterliliğine sahip partiler arasında bulunmayan Osmanlı Partisi’nin, bugün Giresun Atatürk Meydanı’nda yapılan mitingine az sayıda partili katıldı.Konuşmasında Giresun’da çıkan bir parti olduklarını kaydeden Ünye, hemşehrilerinden destek istedi.Miting alanının boş olmasına aldırmadan konuşan Ünye, yerel seçimlerde ise Giresun’da mevcut Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu destekleyeceklerini söyledi.Ünye’nin konuşmasının ardından sanatçı Ali Gedik, konseri ile miting sona erdi.

Haber 30-01-19 01:40

ESAT KABAKLI 50. SANAT KONSERİ

  *TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın Esat Kabaklı'nın "Bil Oğlum" şarkısına eşlik etti.  *Binali Yıldırım: "İstanbul, sizin dilinizden dökülecek yürekli sözlere konu olsun istiyorum.

Haber 20-01-19 11:32

İSTANBUL- (geniş haber) İBRAHİM TATLISES ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haber-Kamera: Gülseli KENARLI - Güven USTA - İstanbul DHA Tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren İbrahim Tatlıses'in annesi Leyla Tatlı son yolculuğuna uğurlandı.  Leyla Tatlı, ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber 16-01-19 17:00

İSTANBUL- İBRAHİM TATLISES ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLUYOR (1)

Haber-Kamera: Gülseli KENARLI - Güven USTA - İstanbul DHA İbrahim Tatlıses'in annesi Leyla Tatlı son yolculuğuna uğurlanıyor.

Haber 16-01-19 16:29

ADÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden dönem sonu konseri

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı güz dönemi sonu konseriyle Kuşadalı sanatseverlerle buluştu.2016-2017 eğitim- öğretim yılında Kuşadası Belediyesi’nin desteğiyle eğitim yaşamına başlayan ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencilerinin canlı performans sergilediği konser Kuşadalı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde düzenlenen konsere öğrenci velileri ve sanatseverlerin yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı Abdullah Tanrıverdi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman katıldı.

Yurthaber 16-01-19 14:10

ADÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden dönem sonu konseri

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı güz dönemi sonu konseriyle Kuşadalı sanatseverlerle buluştu.2016-2017 eğitim- öğretim yılında Kuşadası Belediyesi’nin desteğiyle eğitim yaşamına başlayan ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencilerinin canlı performans sergilediği konser Kuşadalı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde düzenlenen konsere öğrenci velileri ve sanatseverlerin yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı Abdullah Tanrıverdi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman katıldı.

Yurthaber 16-01-19 14:10

İbrahim Kalın ve Yavuz Bingöl ‘İrfani Türküleri’ seslendirdi

CUMHURBAŞKANI sözcüsü İbrahim Kalın ve sanatçı Yavuz Bingöl, bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali-Bin Yılın Ozanları " konserinde sahne aldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali "Yavuz Bingöl-Bin Yılın Ozanları" konseri ile sona erdi.

Haber 05-12-18 23:19

İBRAHİM KALIN VE YAVUZ BİNGÖL ‘İRFANİ TÜRKÜLERİ’ SESLENDİRDİ

Haber-Kamera: İstanbul DHA Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın ve sanatçı Yavuz Bingöl, bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali-Bin Yılın Ozanları " konserinde sahne aldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali "Yavuz Bingöl-Bin Yılın Ozanları" konseri ile sona erdi.

Haber 05-12-18 22:21

İbrahim Kalın ve Yavuz Bingöl ‘İrfani Türküleri’ seslendirdi

CUMHURBAŞKANI sözcüsü İbrahim Kalın ve sanatçı Yavuz Bingöl, bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali-Bin Yılın Ozanları " konserinde sahne aldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Uluslararası Halk Müzikleri Festivali "Yavuz Bingöl-Bin Yılın Ozanları" konseri ile sona erdi.

Haber 05-12-18 22:14

Başkan Altay, engelliler ve aileleriyle buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli derneklerinin temsilcileri, üyeleri ve aileleri ile bir araya geldi.Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen program, Büyükşehir Belediyesi’nin engelli gençlerden oluşturduğu Mehter Takımı’nın konseri ile başladı.

Yurthaber 04-12-18 11:40

Başkan Altay, engelliler ve aileleriyle buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli derneklerinin temsilcileri, üyeleri ve aileleri ile bir araya geldi.Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen program, Büyükşehir Belediyesi’nin engelli gençlerden oluşturduğu Mehter Takımı’nın konseri ile başladı.

Yurthaber 04-12-18 11:40

Annemin Şarkıları Canlı 45'lik Gecesi konseri

Türk müziği içerisinde son 50 yılda eserleriyle müzikseverlerin beğenisini kazanan Cahit Berkay, Gülden Karaböcek, Semiha Yankı, Ercan Turgut, Bilgen Bengü, Ersan Erdura, İskender Doğan, Rana ve Selçuk Alagöz ile Dilek Arman Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu

Haber 16-10-18 23:52

İzmir'de kültür sanat

Olten Filarmoni'nin sezon açılış konseri, İbrahim Yazıcı şefliğinde kemancı Leticia Moreno ile yapılacak

Yurthaber 11-10-18 09:37

İzmir'de kültür sanat

Olten Filarmoni'nin sezon açılış konseri, İbrahim Yazıcı şefliğinde kemancı Leticia Moreno ile yapılacak

Haber 11-10-18 09:35

7. Uluslararası Klarnet Festivali 8 Eylül'de başlayacak

Sanat Yönetmeni Serkan Çağrı: - "15 Eylül'de Goran Bregoviç, 16 Eylül'de Buika, 17 Eylül'de Despina Vandi konserleri, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde yapılacak. Cem Karaca Ustaya Saygı Konseri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek. İsmail Lumanovski, Dzambo Agusev Orkestra ve Suzan Kardeş'in konseri, 13 Eylül'de CRR'de olacak" - "Yaşadığımız bu cennet ülkenin her türlü dokusunu ve güzelliğini, nefesimiz ve sesimizle anlatmaya çalışıyoruz. Bazen yaşadığımız olumsuzluklar elbette sanatçı olduğumuz için bir kat daha duygularımızı incitiyor olsa da olumsuzlukları yeni umutlarla yenmeye çalışıyoruz" - Şarkıcı Yonca Lodi: - "Birbirimize sarılmamız, birbirimizden güç almamız gereken böyle bir ortamda bence klarnet festivalinin önemi ortaya çıkacak. İnsanlar müziğe sarılacak, müzik sayesinde nefes alacak. Cem Karaca gibi büyük bir ustayı da bu festival vesilesiyle anıyor olmak, bence müthiş bir şey"

Haber 15-08-18 10:25

Betül Demir frikik vermemek için zor anlar yaşadı!

Şarkıcı Betül Demir, Yıldız Tilbe konseri için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeydi. Mini eteğiyle frikik vermemek için çaba gösteren Betül Demir, konseri ön sıradan takip etti.

Magazin 28-07-18 02:40

Harbiye Açıkhava'da Levent Yüksel rüzgarı

Levent Yüksel Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Oyuncu Gökçe Bahadır'ı sahneye davet ederek Ayrılmam şarkısıyla konsere başlayan Levent Yüksel, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ın da şarkılarını seslendirdi

Magazin 20-07-18 14:38

DHA İSTANBUL - TATLISES VE OĞLUNU TEHDİT SORUŞTURMASINDA HTS KAYITLARI ÇIKARILACAK

  ÜNLÜ türkücü İbrahim Tatlıses ve oğlunun telefonda ölümle tehdit edilmesine yönelik soruşturmada, tehdidi yapan kişinin belirlenerek yakalanması için baz istasyonları tespit edilip HTS kayıtları çıkarılacak.

Haber 18-07-18 11:38

Tatlises ve oğlunu tehdit soruşturmasında HTS kayıtları çıkarılacak

  ÜNLÜ türkücü  İbrahim Tatlıses ve oğlunun telefonda ölümle tehdit edilmesine yönelik soruşturmada, tehdidi yapan kişinin belirlenerek yakalanması için baz istasyonları tespit edilip HTS kayıtları çıkarılacak.

Haber 18-07-18 11:23

Fazıl Say: 'Konserim zorla kaldırıldı'

Fazıl Say’ın 14 Ağustos 2018 akşamı Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu sahnesindeki konseri iptal oldu. Sanatçı konuyla ilgili Instagram hesabından bir açıklamada bulundu, siyasi baskıları adres gösterdi.

Magazin 10-07-18 11:01

İbrahim Tatlıses'ten vekil adaylığı için başvuru yaptığı AK Parti'ye ziyaret (2)

TATLISES, ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ AK Parti İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan türkücü İbrahim Tatlıses, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü makamında ziyaret etti.

Haber 01-05-18 19:21

İbrahim Tatlıses'ten vekil adaylığı için başvuru yaptığı AK Parti'ye ziyaret (2)

TATLISES, ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ AK Parti İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan türkücü İbrahim Tatlıses, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü makamında ziyaret etti.

Haber 01-05-18 17:58

Bestekar-ı İzmir Mersinlileri mest etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Klasik Türk Müziği Korosu, Mersin’de Klasik Türk Müziği konseri verdi.Halil İbrahim Yüksel’in hazırlayıp yönettiği ve Mersinlilerin yoğun ilgi gösterdiği iki bölümden oluşan konserde, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Klasik Türk Müziği Korosu seslendirdiği şarkılar müzikseverlerden tam not aldı.Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen konser, bestesi Tanburi Ali Efendi’ye ait olan Suzidil Peşrev ile başladı.

Haber 16-04-18 17:08

Mersin’de sanat müziği keyfi

Mersin Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu ve TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör, verdikleri konserle Mersinlilere unutamayacakları sanat dolu bir gece yaşattı.Şef İbrahim Özberk eşliğinde şarkılarını seslendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Yıldırım Gürses Şarkıları konseri verdi.Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen konsere, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, meclis üyeleri ve sanatseverler katıldı.Ücretsiz olarak düzenlenen konsere, Mersinlilerin ilgisi büyük oldu.

Haber 20-03-18 13:14

Ustalarından Oda Müziği Konseri

Ünlü orkestra şefi İbrahim Yazıcı’nın piyanist, kemanda Dr. Erman Türkili ve viyolonselde Çağ Erçağ’ın sahne...

Yurthaber 17-02-18 15:38