Ido Sevgilisi Haberleri

Adana’da şaşkına çeviren olay! Sevgililer kamyoneti böyle çaldı

Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.

Haber 2024-03-29 11:12:23

Sakla Beni'nin Mete'si Uraz Kaygılaroğlu aradığı aşkı sonunda buldu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Şimdilerde Cemre Baysel ve Asude Kalebek ile başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisiyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu aradığı aşkı sonunda buldu. Melis İşiten'den 2019 yılında boşanan ünlü oyuncu yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 2024-03-29 09:55:48

Kocasını evde başka bir kadınla bastı! Eşinin sevgilisi korkudan çareyi balkondan atlayarak kaçmakta buldu

Facebook'ta paylaşılan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadın kocasını evinde başka bir kadınla yakaladı. İhanetle yüzleşerek sinir krizi geçiren kadının öfkesinden kaçmak isteyen sevgilisi ise çareyi üzerindeki havluyla birlikte balkondan atlamakta buldu. Görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 2024-03-29 09:34:00

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan soyadını değiştirdi! 'Çeyiz' paylaşımı olay oldu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde birlikte yaşadıkları evin kapılarını açan ikilinin evlenip evlenmeyeceği merak edilirken Gülseren Ceylan'dan şaşırtan hamle geldi.

Magazin 2024-03-26 11:25:27

Ceyda Düvenci paylaştı yeni aşkı Güçlü Mete dayanamadı! Aşk yaradı yorumları

Bülent Şakrak ile tek celsede boşandıktan sonra açıklamalarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci son olarak Güçlü Mete ile yeni aşka yelken açmıştı. Düvenci'nin son paylaşımına sevgilisi sessiz kalamadı.

Magazin 25-03-24 08:10

Merve Taşkın sevgilisinden şiddet gördü! Fenomenin yaralı kolları ve bacakları gündemde... Tehlikeli yerlerime fazlasıyla vuruyordu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti paylaştı. Kanlar içindeki hallerini paylaşan Merve Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Magazin 25-03-24 07:05

Sevgilisi evdeyken birlikte yaşadığı eski kocası zile bastı! Çamaşır ipiyle 4. kattan inmek isterken olan 6 yaşındaki çocuğa oldu

Akılalmaz olayın adresi İstanbul Bahçelievler... Sevgilisinin evine giden Vahdet T. sevgilisinin birlikte yaşadığı eski kocası Turgay E.'nin zile basmasıyla büyük panik yaşadı. Kaçmak isteyen Vahdet T. 4. kattan aşağı çamaşır ipi sarkıttı. Ancak çamaşır ipi kopunca okula giden 6 yaşındaki kızın üstüne düştü. Talihsiz kız ise 10 gün yoğun bakımda hayata tutunmaya çalıştı. İşte detaylar...

Haber 23-03-24 16:19

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özledi! 'Erkeğim adada'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özlediğini dile getirdi. Yasmin Erbil, Dominik’te bir evden yiyecek çalan Yiğit için babası Mehmet Ali Erbil’in sözlerine de çok kızdı.

Magazin 23-03-24 08:06

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı! Yatak odasındaki o detay dikkat çekti

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki Gülseren Ceylan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldiler. Çift birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı.

Magazin 22-03-24 16:51

Sokak ortasında katledildi, katil eski sevgilisi çıktı! Yakalanmamak için günlerce...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı. Kalacak yeri olmadığı öğrenilen katilin, yakalanacağı korkusuyla toplu taşımaya binemediği, otele de gidemediği için cinayetin ardından günlerce sokaklarda yürüdüğü, yürüyerek gittiği Sultanbeyli’de de yakalandığı bildirildi. Güvenlik kamera görüntülerine yansımamak için marketten yiyecek bile almayan katilin, havanın soğuk olduğu günlerde de "üşümemek" için yürüdüğü ortaya çıktı.

Haber 22-03-24 15:59

Gülhan’ın katili eski sevgilisi çıktı: Yakalanmamak için günlerce yürümüş

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı.

Yurthaber 22-03-24 15:53

Aşkları belgelenmişti... Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'den mutfakta özel anlar! Gülümseyin...

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti. Çift beraber yemek yaptı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-03-24 10:32

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 21-03-24 17:58

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

Doğum yapmadan birkaç dakika öncesinde sevgilisi DNA testi istedi! O anları sosyal medyada paylaştı: Resmen öfke nöbeti geçirdi

TikTok'ta Kira kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum yapmadan birkaç dakika öncesini gösterdi. Hastane yatağında doğum yapmaya hazırlanırken sevgilisinin bebeği için DNA testi istediğini söyleyen genç kadının öfkeden deliye döndüğü paylaşımı TikTok'ta izlenme rekoru kırdı. O anlara yorum ve beğeni yağdı.

Trend 21-03-24 08:34

Hırsız damat istemem diyerek tepki göstermişti! Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz paylaşımı geldi

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil Yiğİt Poyraz'ın bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem" demişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la beraber olan pozunu şampiyon notuyla paylaştı.

Magazin 20-03-24 13:59

Kocamın metresi var diyerek isyan etti: Gerçek bile değil! Yapay zeka uygulamasındaki sevgilisi için servet harcadı

Reddit'te paylaşım yapan ve ismini açıklamak istemeyen bir kadın kocasının kendisini bir yapay zeka uygulamasıyla aldattığı öğrenince duruma isyan etti. Kadın, kocasının telefonunda alışılmadık bir banka ödemesi fark ettikten sonra her şeyin nasıl çözüldüğünü paylaştı. Kadının paylaşımına sosyal medyadan yorum gecikmedi.

Trend 20-03-24 11:14

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan evleniyor mu? İtiraf geldi

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil evlilik açıklamalarına yanıt verdi. Erbil, "Bir bakmışsınız evlenmişiz" dedi.

Magazin 20-03-24 09:50

Yasak aşk ölümle bitti! Karısı eve gelince sevgilisi saklanmak için pencereye çıktı... Bir anda dengesini kaybedince yere düşerek öldü

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çin'de kaydedilen görüntülerde yasak aşk yaşadığı adamın karısının eve gelmesi üzerine pencerede saklanmak isteyen bir kadın sakarlığının kurbanı oldu. Bir anda aşağıya düşen kadın hayatını kaybetti.

Trend 20-03-24 09:24

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada çok konuşuldu! Flört uygulaması üzerinden tanıştılar... Annem olduğunu düşünüyorlar ama umrumda değil

23 yaşındaki Mickey Swearingon ve 50 yaşındaki Cherie Salinas'ın ilişkilerine dair yaptıkları paylaşımlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Salinas'ın oğluyla aynı yaşta sevgilisi olması tepkilere neden olurken ikili aralarındaki yaş farkına dair yapılan eleştirileri ciddiye almadığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 20-03-24 08:29

24 yaşındaki sevgilisi 40 yaşındaki annesiyle kaçtı! Müge Anlı duyduklarına inanamadı! TikTok görüntüleri verilince...

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu defa yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 18 yaşındaki Nehir canlı yayında 'eşim dediğim sevgilim annemle kaçtı' dedi. Müge Anlı anlatılanlara inanmak istemedi ama canlı yayındaki TikTok görüntüleri herkesi çileden çıkardı.

Magazin 19-03-24 12:31

Dokuz Oğuz'un Albay Tomris'i Yasemin Allen aradığı aşkı buldu! Sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Yasemin Allen bu defa sevgilisini paylaştı. Ünlü ismin sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı...

Magazin 19-03-24 10:56

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 17-03-24 15:46

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Gülseren Ceylan Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in hediye ettiği saati paylaştı. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 15-03-24 17:41

'Geceleri uyuyamıyorum' diyerek Esra Ezmeci canlı yayınında itiraf etti! Sevgilisi için yaptıkları 'pes' dedirtti

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir itiraf gündeme geldi. Genç kız sevgilisi için yaptıklarıyla adeta 'pes' dedirtti.

Magazin 15-03-24 11:27

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Poyraz'ın aldığı cezaları umursamadı! Tatile çıktı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşıyor. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evinden çuvalla yemek çaldığının açıklanmasından sonra tatile gitmesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-03-24 11:15

Eski sevgili dehşeti! Genç kızı öldürüp intihar etti, sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19), eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Olayı duyup gelen aile yakınları sinir krizi geçirirken, toplanan kalabalığı polis dağıtmaya çalıştı. İbrahim Olece’nin sosyal medya hesabından paylaştığı silahlı fotoğrafları dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 13:56

Ablasının düğününe birlikte katılmışlardı! Çağla Şıkel ve Nail Gönenli barıştı mı? Düğün öncesi ne konuştuklarını söyledi

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel iş insanı Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahidi ise Çağla Şıkel'in eski sevgilisi Nail Gönenli oldu. Düğünden karelerin yayılması ile birlikte Çağla Şıkel ve Nail Gönenli hakkında 'Barıştılar mı?' yorumları yapılmaya başlandı. Gönenli düğün öncesi ne konuştuklarını açık açık anlattı.

Magazin 12-03-24 10:00

13 yıllık faili meçhul cinayet, aşk üçgeni sayesinde çözüldü! Kocasını sevgilisine öldürtmüş

Karabük’ün Yenice ilçesinde 19 Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alanda elleri arkadan bağlı bulunan cesedin sırrı, 13 yıl sonra aydınlatıldı. Ormanda ölü bulunan Bayram Kaya'nın, eşi Sema K. tarafından sevgilisi Mehmet A.'ya öldürtüldüğü ortaya çıktı. Korkunç cinayet, sevgilisi Mehmet A.’dan ayrılan Sema K.'nın, yeni sevgilisine kocasını öldürttüğünü anlatmasıyla gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 16:35

Çağla Şıkel'ın ablası evlendi! Nikah şahidi ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu... Gözler Emre Altuğ'u aradı

Çağla Şıkel'ın ablası Berna Şıkel'in düğünü sosyal medyada da gündem oldu. Şıkel, ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli ile ablasının nikâh şahidi oldu. Gözler ise eski eş Emre Altuğ'u aradı.

Magazin 10-03-24 08:44

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin fit hali gündem oldu! Yapılan o yoruma kayıtsız kalamadı

Yasemin Şefkatli Tatlıses ve İdo Tatlıses geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şefkatli bu kez sosyal medyada kendisini eleştiren kişiye verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 08-03-24 18:23

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil'den 'Gönderme yaptı yorumuna bomba yanıt!

Cem Yılmaz'ın gizemli yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Yılmaz'ın gönlünü Necla Karahalil'e kaptırdığı öğrenildi. Karahalil, sosyal medya hesabından 8 Mart Kadınlar Günü'yle ilgili hazırladığı özel bir video paylaştı. Karahalil'in videoda kullandığı sözlerin Erşan Kuneri dizisine gönderme olduğu söylendi.

Magazin 08-03-24 16:51

'Tekrar evlenmek isterim' sözleri ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin'e rest çekti! 'Oğlumla yaşları yakın...'

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı ailede kriz çıkarmıştı. Kızı Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ünlü şovmen kızı Yasmin'e rest çekti. Mehmet Ali Erbil'den bomba sözler...

Magazin 08-03-24 10:00

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay... Kızı 70 yaşındaki eski sevgilisine kaçtı! Yeni sevgilisiyle ilgili iddialar kan dondurdu

'Esra Erol'da programı her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu kez de programa katılan Sabriye Azak, kızının kendisinin 70 yaşındaki eski sevgilisiyle evlendiğini iddia etti. Sabriye Azak'ın programa birlikte katıldığı ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Murat'ın evli olduğu programda ortaya çıktı. Murat'ın 5 çocuklu Yıldız adındaki bir kadını kaçırıp öldürdüğü iddiaları stüdyoyu karıştırdı.

Magazin 06-03-24 15:48

Mehmet Ali Erbil sevgilisiyle eğlencede! Kendinden geçip havaya paraları saçtı

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'la magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü komedyen Nişantaşı'nda bir mekanda sevgilisi Gülseren Ceylan ve arkadaşlarıyla eğlendi. Göbek atan Erbil, bir ara havaya para attı. Daha sonra bir arkadaşı Erbil'in alnına para yapıştırdı.

Magazin 06-03-24 14:23

Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Gerçek başka çıktı

Bebek'te görüntülenen Gloria Jeans kahve zincirinin sahibi Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi değil olduğu iddia edilmişti. Ama gerçek tamamen başka bir şey çıktı. Dinçerler'in yanındaki kişinin avukatı Dilara Recepoğlu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 05-03-24 16:15

Kan donduran vahşet! Gizlice doğurduğu bebeği 1. kattan aşağı attı

Pendik’te kan donduran bir olay yaşandı. A.Y. isimli kadın, ailesinden gizli dünyaya getirdiği bebeği oturduğu evin 1. katından aşağı attı. A.Y. ve sevgilisi D.Ç. gözaltına alınırken, bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 15:59

'Evimin direği' dedi! Sevgilisi için mezdeke öğrendi... O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

Sosyal medyada 'yarenkckofficial' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Dubaili sevgilisinin elden gittiğini söyleyerek mezdeke öğrenmeye başladığını dile getirince viral oldu. Yaren Küçük, paylaşımında sevgilisinin gittikleri bir restoranda dans edenlere deli gibi bahşiş verdiğini gördükten sonra mezdeke kurslarına başladığını ifade etti.

Trend 05-03-24 07:51

'Cihangir bunu konuşuyor' diyerek açıkladı! Fırat Tanış öpüşme sahnelerinden sonra İklim Tamkan'a para veriyormuş

Piyanist ve besteci İklim Tamkan eski sevgilisi Fırat Tanış'ı ‘psikolojik şiddet’, ‘tehdit’ ve ‘ısrarlı takip’ ile suçlamıştı. Söylemezsem Olmaz yayınında ortaya atılan iddia ağızları açık bıraktı. İddiaya göre ilişki sırasında Fırat Tanış öpüşme sahnelerinden aldığı parayı sevgilisine veriyormuş. İşte sebebi...

Magazin 04-03-24 13:46

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu beraber yaşayacak! Hırsızdan sonra bir kamyon eşyayla geldi

Bir küs bir barışık giden ilişkileriyle tanınan Yalı Çapkını'nın yıldızları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu bir süre birlikte yaşayacak. İddiaya göre güzel oyuncunun evine giren hırsızdan sonra sevgilisi harekete geçti.

Magazin 04-03-24 13:35

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı yaşıyla dikkat çekti! Necla Karahalil 37 yaşındaymış...

Komedyen Cem Yılmaz'ın paylaşımındaki gizemli topuklu ayakkabının sahibinin yeni sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Cem Yılmaz iddialara göre 37 yaşındaki Necla Karahalil ile birlikte. Yaş farkı magazin programlarının da gündeminde.

Magazin 04-03-24 12:17

Vahşice katledilip çırılçıplak gömülmüştü! Yürek yakan feryat: 'İşkence edip kurşuna dizmişler'

Adana'da İpek Akgül (18), darbedilip tabanca ile vurulduktan sonra cesedi portakal bahçesine gömüldü. Akgül'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayeti itiraf eden Yaşar B. (20) ile 2 şüpheli tutuklandı. İpek'in annesi Sihan Akgül, "Kızımın sevgilisi yoktu. Şüpheliler, kızıma işkence edip, hunharca dövdükten sonra sanki kurşuna dizmişler. Çırılçıplak bedeni, portakal bahçesine gömülüydü. Dünyalar güzeli bir kızdı. Kızıma komplo kurup, katlettiler" dedi. İşte detaylar...

Haber 04-03-24 11:59

Altınlarını çalıp öldürdüler! 1 milyon liralık soygunda şoke eden detaylar: Kız torunu ve sevgilisi çıktı

Diyarbakır’da hırsızlar, girdikleri evden 1 milyon lira değerinde altın çalıp kaçtı. Evden çıkarken karşılaştıkları ev sahibi Veysi Akkurt’u (63) da iten şüpheliler, merdivenden düşerek hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayla ilgili Akkurt’un kız torunu H.A.’nın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. H.A.’nın, evin anahtarının kopyasını çıkartarak hırsızlığı birlikte planladığı sevgilisi Ş.E.’ye verdiği ortaya çıktı. Şüphelilerin çaldığı altınlar da gömüldüğü yerde bulundu.

Haber 03-03-24 10:59

Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı! İşte yeni sevgilisi...

Komedyen Cem Yılmaz son olarak oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikteydi. Uzun süredir aşk yaşamayan ünlü komedyen, kalbini bakın kime kaptırdı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla aşkları ortaya çıkan ikilinin yaş farkı da gündem oldu.

Magazin 02-03-24 23:15

Sevgilisinin 'en yakın arkadaşım' diye tanıttığı kadın sevgilisi çıktı! Aldatılan kadın sosyal medyadan ifşa etti...Bu nasıl bir yüzsüzlük

TikTok'ta 'tuvbaky' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 3.5-4 yıllık ilişkisi bittikten sonra aldatıldığını öğrenince şoke oldu. Sevgilisi ve an yakın arkadaşının ilişkisi olduğunu öğrenen genç kadın yaşadığı travmatik durum sosyal medyadan anlatınca bir anda gündem yarattı.

Trend 29-02-24 15:45

İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Fırat Tanış sessizliğini bozdu! Yıllarca varlığını savunduğum...

İklim Tamkan'ın iddialarına göre eski sevgilisi Fırat Tanış kendisinin peşini bırakmayıp psikolojik şiddet uyguladı. Tamkan ve Gonca Vuslateri'nin iddiaları sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi.

Magazin 29-02-24 14:07

Eski sevgilisi tarafından katledilmişti! Karar belli oldu, ailesi isyan etti: 'Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum...'

Eskişehir'de Hasan Fakıoğlu (23), eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldürdü. Fakıoğlu, tutuklu yargılandığı davada iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mesut Çolakoğlu, kızını canice katlettiklerini belirterek, “Yakından göğsünün üst kısmına ateş ediyor. Barbarca öldürüyor resmen. İndirim alamaz, her şey ortada. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, bu işe son versinler” diyerek karara tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 13:35

Survivor Yiğit Poyraz iletişim ödülünü kazanıp canlı yayın açtı! Yasmin Erbil uyuyakaldı... Bomba anlar

Survivor All Star 2024'te yarışmacılar sezonun ilk iletişim ödülü oyunu için yarıştılar. İlk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz canlı yayında açınca şoke oldu. Annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i yayında göremedi. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakaldı. İşte bomba anlar...

Magazin 29-02-24 07:20