İlayda Akdoğan Haberleri

İlayda Akdoğan'ın cesur sahneleri olay oldu! Yatağa uzanıp müstehcen poz verdi! Yorum yağdı

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü filmindeki cesur sahneler çok konuşuldu. 18 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanan filme Nejat işler ve İlayda Akdoğan'ın yatak sahnesi damga vurdu. Genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın Nejat işler'e müstehcen pozlar verdiği sahnede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-08-2023 08:43

Güzel oyuncu İlayda Akdoğan çimlerde sere serpe poz verdi! Yandı buralar

Güzel oyuncu ve Youtuber olan İlayda Akdoğan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Son olarak 2020 yılında Masallardan Geriye Kalan filminde Hece karakterini canlandıran İlayda Akdoğan, pozlarıyla adından söz ettiriyor. Çimlerde uzanarak sere serpe poz veren güzel oyuncu takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-05-2022 15:28

Kırmızı Oda yeni sezon yayın tarihi açıklandı! Kırmızı Oda'dan İlayda Alişan ve Ayça Bingöl'lü çarpıcı fragman

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. Binnur Kaya'nın başrolde oynadığı Kırmızı Oda'nın kadrosuna İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Başak Daşman da katıldı. Kırmızı Oda'nın yeni sezon yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 09-09-2021 23:05

İlayda Akdoğan Kilo almışsın yorumlarına yanıt verdi

Son olarak 'Dolunay' dizisinde rol alan ve İranlı basketbolcu Roham Kabir'le yaşadığı aşkla sık sık adından söz ettiren oyuncu İlayda Akdoğan, “Kilo almışsın” eleştirilerine cevap verdi.

Magazin 25-07-2021 11:37

İlayda Akdoğan

Ilayda Akdoğan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ilayda Akdoğan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.