Ilker Kaleli Haberleri Ve Son Dakika Ilker Kaleli Haberleri

Ilker Kaleli Haberleri Ve Son Dakika Ilker Kaleli Haberleri

Tam adı Kaan İlker Kaleli’dir. 11 Mayıs 1984’te İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olup kişisel gelişimi için Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi’nde oyunculuk dersleri almıştır. Bunu yanında aynı süre içinde Şahika Tekand’ın kurucusu olduğu Stüdyo Oyuncuları topluluğunda da dersler almıştır. Profesyonel kariyerine Televizyon dizileri ile başlamıştır. İlk olarak 2012’de Alper’i canlandırdığı Son dizinde yardımcı karakter olarak yer almıştır. Başrol olarak 2012’de yayına başlayan Kayıp Şehir dizinde izleyicilerinin karşısında yer almıştır. Dizi kariyerine başrol olarak Kayıp’ta devam etmiştir. Asıl çıkışını 10 ödül kazandığı Poyraz Karayel isimli dizide yakalamıştır. Bu dizide Ahmet Poyraz Karayel isimli başrol karakteriyle izleyicilerin gözünde büyük yer edinmiştir. Kariyerinde başrol oynadığı Dip isimli internet dizisi ve Silsile isimli sinema filmi yer alır.

İlker Kaleli Haberleri

La Pasion Turca'dan ilk fragman geldi! İlker Kaleli'nin ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı

Başrollerini İlker Kaleli ve Maggie Civantos'un paylaştığı İspanyol yapımı dizi La Pasión Turca'dan ilk fragman yayımlandı. İlker Kaleli'nin oyunculuğu ve ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-2024 07:40

Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

İlker Kaleli yeni dizi Arak ile birlikte merak edilen isimler arasında yerini aldı. Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerle çalışacak olan İlker Kaleli'nin nereli ve kaç yaşında olduğu ile evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

Magazin 21-12-2023 20:03

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-2023 19:03

Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! Pınar Deniz, Fahriye Evcen, Hadise, Oğuzhan Uğur...

Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen saldırı, dünyada yankı uyandırırken ünlü isimlerden de İsrail'e tepki yağdı. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler de yer aldı.

Magazin 18-10-2023 07:43

Arak dizisinde İlker Kaleli'ye bomba partner! Çok ünlü bir isim kadroya katıldı

Yakında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Arak dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Başrolünde İlker Kaleli'nin bulunduğu diziye çok ünlü bir isim katıldı.

Magazin 02-10-2023 22:26

Sıla ile İlker Kaleli konserde aşka geldi! Sahneye çağırıp dudağından öptü

Konser maratonuna hızla devam eden ve dün akşam da İstanbul'da sevenleriyle buluşan Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin bestelediği "Metelik" şarkısını söyledi. Sıla, şarkı bitiminde seyircinin isteği üzerine sahneye çıkan sevgilisini dudağından öptü ve "Daha güzel bir akşam olamaz" dedi.

Magazin 12-07-2023 10:03

Sıla İlker Kaleli aşkını dile getirdi

Sıla, birlikte aşk yaşadığı İlker Kaleli'ye aşkını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, sevgilisi için, "Bağlanmak diye bir duygum var elbette, İlker’e bağlandım mesela… net. Müziğe, edebiyata bağlandım" dedi

Magazin 28-12-2022 14:55

Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu kimdir, neden öldü? İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla Gençoğlu'nu yıkan haber!

Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Şükrü Gençoğlu 3 hafta önce beyin kanaması geçirmişti. Ünlü şarkıcı, henüz babasının ölümüne ilişkin açıklamada bulunmadı. Peki, Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu kimdir, neden öldü? İşte Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu'nun hastalığı neydi?

Magazin 28-11-2022 13:45

Ödül töreninde ağlamasıyla hafızalara kazındı... Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu son haliyle şaşırttı

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünde yer aldığı bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinin çocuk yıldızı Ata Berk Mutlu dizinin yayınlandığı dönem dikkat çekmişti. O dönem en iyi çocuk oyuncu seçilince gözyaşlarına boğulan Mutlu'nun son hali merak konusu oldu. Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu şimdilerde 15 yaşında!

Magazin 17-11-2022 15:41

İlker Kaleli ve Maggie Civantos başrollerde! İspanyol dizisi Türk Tutkusu'ndan ilk kare geldi

Ünlü oyuncular İlker Kaleli ile Maggie Civantos'un başrollerini paylaştığı, İspanyol dizisi Türk Tutkusu'nun çekimleri İstanbul Kilyos'ta başladı. İspanya'nın en çok izlenen kanalı Antena 3 için çekilen dizide İlker Kaleli Yaman isimli bir karakteri canlandırıyor. Dizi setinden ilk kare de İspanya televizyonu tarafından paylaşıldı.

Magazin 17-11-2022 02:05

İlker Kaleli'nin başrolünü üstlendiği La pasión turca (Türk Tutkusu) dizisinin İstanbul’daki çekimleri başladı

Başrolünde İlker Kaleli'nin yer aldığı İspanyol dizisi La pasión turca (Türk Tutkusu)'nun çekimleri Kilyos'ta başladı. İlker Kaleli’nin Maggie Civantos ile başrolleri paylaştığı dizi İstanbul'da Kilyos ve Balat'ta yapılacak çekimlerin ardından, Madrid'de çekimlere devam edecek.

Trend 16-11-2022 18:00

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

İlker Kaleli İspanyol yapımı Türk Tutkusu dizisinde başrol oynayacak! Güzel oyuncu Maggie Civantos partneri oldu

Poyraz Karayel ve Öğretmen gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanya'da çekilecek Türk Tutkusu dizisinde başrol oynayacak. İspanya'nın en çok izlenen kanalı Antena 3, 'La pasión Turca' (Türk Tutkusu) dizisini duyurdu. Dizide Yaman isimli bir karakteri canlandıracak olan İlker Kaleli'ye İspanyol oyuncu Maggie Civantos eşlik edecek. Dizinin çekimleri için Madrid'de bulunan ünlü oyuncu Kaleli de Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 18-10-2022 21:44

Neye uğradığını şaşırdı! Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan'dan dolandırıcılık uyarısı

Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan son olarak Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Akif Atakul karakteriyle adından söz ettiriyor. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu olurken ünlü oyuncu Celil Nalçakan yaşadığı bir olay sebebiyle neye uğradığını şaşırdı. Whatsapp hesabının çalınmış olabileceğini ifade eden Celil Nalçakan uyarıda bulundu.

Magazin 03-08-2022 14:15

Poyraz Karayel'in Ayşegül'ü Burçin Terzioğlu'dan mayolu paylaşım! Gören bir daha baktı

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan Burçin Terzioğlu sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu şu sıralar tatilin keyfini çıkıyor. Deniz kenarında güneşlenirken sık sık paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, güneş nedeniyle yüzünde belirginleşmeye başlayan çillere dikkat çekip "Selam güneş lekeleri, selam çiller" ifadesini kullandı.

Magazin 23-07-2022 19:32

Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici bikinili pozuna şikayet gelince isyan etti: Aramızdaki hangi sapık...

Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Arka Sokaklar'da dahil olmak üzere Kadın, Benim Adım Melek gibi yapımlarda sergilediği oyunculuk performansıyla 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ece Özdikici; Instagram hesabında bikinili pozunu paylaştı. Paylaşımının şikayet üzerine kaldırıldığını ifade eden güzel oyuncu o takipçisine sert çıktı. İşte detaylar...

Magazin 25-06-2022 12:21

İlker Kaleli'den Sıla'ya romantik doğum günü kutlaması

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, 42'nci yaşına bastı. Sevgilisi İlker Kaleli de, doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Kaleli, Sıla ile olan fotoğraflarının altına “Bana gülmeyi sevdirdin” yazdı.

Magazin 18-06-2022 11:33

Sıla ve İlker Kaleli'nin moralsiz halleri

Bir yıldır aşk yaşayan şarkıcı Sıla ve oyuncu İlker Kaleli, dün akşam Rumelihisarı'nda objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan çift, moralsiz halleriyle dikkat çekti.

Magazin 25-03-2022 12:08

Sıla ile İlker Kaleli el ele!

İlişkilerinde 1 yılı geride bırakan Sıla ve İlker Kaleli, önceki akşam Beyoğlu'nda objektiflere yansıdı. El ele görüntülenen çift, suskunluklarını korudu.

Magazin 18-02-2022 10:15

İlker Kaleli'ye aşkından kendini sokaklara atmış! Sokaklarda ‘Seviyorum’ diye bağırmış

Oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla yazın sevgilisiyle Bodrum'da tatil yaparken gaza gelmiş. Sıla yaşadığı aşkla ilgili yaptığı açıklamada “Yazın acayip gaza gelip koşarak dışarı çıkıp ‘Seviyorum’ diye bağırmışlığım var" dedi.

Magazin 26-12-2021 15:11

İlker Kaleli'den sevgilisi Sıla'ya romantik mesaj: Alkışların en büyüğü sana sevgilim

Ünlü oyuncu İlker Kaleli, sevgilisi Sıla'nın yeni şarkısı için stüdyoya girdi. Şarkı için düzenleme yapan ve gitar da çalan Kaleli, Sıla ile çekilen fotoğraflarını romantik bir mesajla paylaştı. İlker Kaleli paylaşımında, "Muhteşem sesinle anlattığın hikaye, güzel kalbinle kattığın anlamla, bir rüya bu kadar zamansız olurdu. Birlikte aldığımız yolun keyfi yanımda, bu hatırayı beraber hayata salıvermenin mutluluğuyla. Alkışların en büyüğü sana sevgilim" notunu yazdı.

Magazin 09-12-2021 22:03

Sıla'dan İlker Kaleli'ye romantik mesaj! Birlikte gördüğümüz bu rüya...

Ünlü şarkıcı Sıla, yeni single'ını müzikseverlerle buluşturdu. Sıla, bu süreçte kendisine destek olan oyuncu sevgilisi İlker Kaleli'ye teşekkür etti ve duygusal bir mesaj yayınladı.

Magazin 04-12-2021 08:05

Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli'yi sildi

Yaz başından beri kendisinden dört yaş büyük şarkıcı Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli'nin sosyal medya hamlesine, eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 18-07-2021 20:44

Sıla'yla aşk yaşayan İlker Kaleli Burçin Terzioğlu'nu sildi

Üç yıl önce ilişkilerini noktalayan İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, ayrılığa rağmen sosyal medyada birbirlerini takip ediyordu. Şarkıcı Sıla ile yeni bir birlikteliğe yelken açan Kaleli, Terzioğlu'nu üç yıl sonra sildi.

Magazin 15-07-2021 09:00

İlker Kaleli'den şaşırtan Burçin Terzioğlu hamlesi

2018’de 3.5 yıllık birlikteliklerini sonlandıran İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 14-07-2021 10:21

Sıla'dan İlker Kaleli'ye: 40 sene bekledim!

41 yaşına basan Sıla yeni yaşını bir süredir aşk yaşadığı oyuncu İlker Kaleli ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak kutladı.

Magazin 18-06-2021 13:19

Sıla Sinem Kobal'a cephe aldı: İlk hamlesi ise takipten çıkmak oldu!

Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile yaşadığı aşkı yayınladığı fotoğraflar ile gözler önüne seren Sıla'dan beklenmedik hamle geldi. Sosyal medya hesabından Sinem Kobal'ı tek kalemde silen Sıla bu hareketiyle gündem oldu. Sıla'nın bu ani hareketi herkesi şaşırtırken altında yatan sebep olarak sevgilisi İlker Kaleli olduğu ortaya çıktı.

Magazin 29-05-2021 12:01

İlker Kaleli ile aşkını ilan eden Sıla'dan şaşırtan hamle! Instagram'dan sildi

Birliktelikleri magazin gündemini sallayan Sıla ve İlker Kaleli ilişkinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü şarkıcı Sıla, İlker Kaleli'nin eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'nun en yakın arkadaşı Sinem Kobal'ı Instagram'dan sildi.

Magazin 28-05-2021 09:56

Sıla'nın yeni sevgilisi İlker Kaleli'ye yazdığı not eski eşi için yazdığı mesajı akla getirdi

Yaklaşık 3 aydır gözlerden uzak aşk yaşayan şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Sıla'nın, Kaleli ile ilişkisini, "Canımın canısın" notuyla ilan etmesi, akıllara eski eşi Hazer Amani için yazdığı, "Nasıl sevmek... Canımın canı" mesajını getirdi.

Magazin 27-05-2021 11:19

Sıla'nın İlker Kaleli'ye kurduğu cümleler olay oldu!

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu İlker Kaleli önceki gün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile ilişkilerini gözler önüne sermişlerdi. Şarkıcı Sıla, Kaleli ile yayınladığı fotoğrafın altına düştüğü o cümleyi eski aşkına yazdığı ortaya çıktı. Ortaya atılan o iddia ikilinin cephesini epey kızdıracağa benziyor.

Magazin 26-05-2021 14:40

Sıla ve İlker Kaleli çiftinden beklenmedik atak: Sarmaş dolaş pozlarını yayınladı!

Uzun süredir adları aşk dedikoduları ile anılan şarkıcı Sıla ve oyuncu İlker Kaleli ikilisinden beklenmedik atak geldi. Önceki gün Bodrum'da aynı evde görüntülenen çiftten İlker Kaleli, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından birlikte çekilen karelerini yayınlayan Kaleli, ilanı aşk etti.

Magazin 25-05-2021 15:38

Sıla ve İlker Kaleli'den 'aşk' paylaşımı

Sıla, Hazer Amani’den boşandıktan sonra İlker Kaleli’yle aşk yaşadığı dedikodusuyla gündeme gelmişti. İki ünlü isim dün tatil yaparken objektiflere yakalanmış ve aşkları belgelenmişti. Bugün de Instagram hesaplarından aşk dolu paylaşım yapan İlker Kaleli ve Sıla, birbirlerini olan duygularını dile getirdi.

Magazin 25-05-2021 15:11

Sıla ve İlker Kaleli aşkı belgelendi! 'Sakın çıkma'

Sıla-İlker Kaleli aşkı Bodrum'da belgelendi. İlker Kaleli, Sıla'nın 300 bin liraya sezonluk kiraladığı villada görüntülendi.

Magazin 24-05-2021 09:29

Burçin Terzioğlu'ndan çok konuşulacak İlker Kaleli itirafı

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki akşam Bebek'te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Terzioğlu, eski aşkı İlker Kaleli hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 22-05-2021 07:10

The Serpent’ten sonra işleri açıldı! Jenna Coleman’ın yeni dizisi belli oldu

İlker Kaleli’nin de kadrosunda yer aldığı The Serpent dizisinin başrol oyuncusu Jenna Coleman’ın yeni projesi belli oldu. David Parfitt’in yaratıcısı olduğu projenin adı The War Rooms olarak açıklandı.

Magazin 28-04-2021 09:02

İlker Kaleli, BBC dizisi The Serpent ile zirveye yerleşti

Başarılı aktör İlker Kaleli son olarak BBC yapımı The Serpent dizisindeki rolüyle uluslararası arenada adını duyurmayı başardı. The Serpent dizisiyle gelen başarı sayesinde İlker Kaleli, IMDb’nin zirvesine yerleşti.

Magazin 22-04-2021 08:53

Sıla ve İlker Kaleli aşkında yeni gelişme!

Geçtiğimiz ocakta şef Hazer Amani’den tek celsede boşanan Sıla’nın kalbini İlker Kaleli’ye kaptırması magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Magazin 14-04-2021 09:28

Ünlülerin de normal insan olduğunu kanıtlayan tuhaf huyları

Çoğunu yakından tanıdığımız ve hayran olduğumuz ünlülerin garip huylarını biliyor musunuz?

Magazin 12-04-2021 10:01

Burçin Terzioğlu'ndan estetik itirafı! Burnumu yaptırdım, bir ay basketbol topu gibi gezdim

Son olarak Hükümsüz dizisinde Esma karakterini canlandıran ve daha önce Poyraz Karayel, Kurşun, Ezel, Merhamet, Fırtına gibi başarılı yapımlarda rol almış olan oyuncu Burçin Terzioğlu, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Terzioğlu, programda hakkında merak edilenleri anlattı. Programda başarılı oyuncudan şaşırtıcı bir estetik itirafı da geldi. Burçin Terzioğlu estetik yaptırdı mı? İşte yanıtı...

Magazin 08-04-2021 17:34

İlker Kaleli ve Sıla için aşk iddiaları! | Sıla ve İlker Kaleli sevgili mi?

Sıla, seslendirdiği şarkılar ve özel hayatı ile magazin gündeminde sürekli ismini gördüğümüz isimlerden. Daha önce Ahmet Kural ve Hazer Amani ile olan ilişkileriyle gündeme gelmişti. Sıla, ünlü şef Hazer Amani ile ilişkisini önce inkar etmiş ama daha sonra ikili nikah masasına oturarak herkesi şaşırtmıştı. Geçtiğimiz aylarda Hazer Amani ile yollarını ayıran Sıla, bu sefer de gönlünü İlker Kaleli’ye kaptırdı.

Magazin 07-04-2021 11:37

İlker Kaleli’nin BBC yapımı dizisi Netflix’e geliyor

En son Fox ekranında yayınlanan ve kısa süren Öğretmen dizisinde Akif karakterine hayat veren İlker Kaleli, geçen yıl BBC yapımı olan The Serpent isimli yabancı dizide rol almıştı.

Magazin 11-03-2021 09:42

Charles Sobhraj’ı anlatan 'The Serpent' dizisinde İlker Kaleli sahneleri olay oldu

Seri katil Charles Sobhraj’ın hayatını anlatan The Serpent dizisi İngiltere’de BBC One’da yayınlanmaya başladı. Dizide İlker Kaleli de başarılı oyunculuğu ve değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 25-01-2021 09:41

Şimdiden söylüyoruz çok yakında herkes bu film ve dizileri konuşmaya başlayacak

Dizi ve film dünyasındaki hareketlilik son sürat devam ediyor. Önümüzdeki aylara damgasını vuracak olan yapımlarla ilgili son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Magazin 01-12-2020 08:57

İngiliz aksanıyla olay olmuştu! İlker Kaleli'nin oynadığı BBC dizisi The Serpent'in tarihi belirli oldu

İlker Kaleli'nin de rol aldığı The Serpent dizisi 1 Ocak'ta başlıyor. Dizi, BBC One kanalında ekrana gelecek.

Magazin 27-11-2020 14:12

İlker Kaleli'den Öğretmen dizisine duygusal veda mesajı! Öğretmen dizisi 9. ve final bölümü son sahnesi

Fox TV'de yayınlanan Öğretmen dizisi 9. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Öğretmen dizisinde Akif Hoca rolünü canlandıran başarılı oyuncu İlker Kaleli ise diziye veda paylaşımı yaptı. İlker Kaleli, Instagram'dan yaptığı veda paylaşımında "Teşekkürler Akif Hocam...Bu kadar haksızlığın, edepsizliğin ve yüzsüzlüğün ortasında, dimdik, ne kadar güzel durdun" notunu yazdı. Peki Öğretmen dizisi neden bitti? İşte Öğretmen dizisi 9. bölüm final sahnesi.

Magazin 16-11-2020 02:33

İlker Kaleli ekrana dönmek için hazırlık yapıyor

İlker Kaleli ekrana dönmek için karar verme aşamasında olduğunu açıkladı. Kaleli, "Televizyon ile dijital platformlar için hazırlanan yeni proje tekliflerini okuyorum. Karar verme aşamasındayım" dedi.

Magazin 02-11-2020 10:47

Öğretmen dizisi final mi yapıyor? Fox TV'den Öğretmen için flaş karar

Fox TV'de yayınlanan ve başrolünde İlker Kaleli'nin oynadığı Öğretmen dizisi için final kararı alındı. Yeni sezonda reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Öğretmen dizisinin 9. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenildi.

Magazin 19-10-2020 21:17

Öğretmen dizisi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Akif'e Yılmaz'dan büyük şok! Öğretmen 5. son bölümde neler oldu?

Öğretmen dizisi uzun bir aranın ardından 2. sezonuyla seyircisiyle buluştu. Fox TV'nin sevilen dizisi Öğretmen'in merakla beklenen 5. bölümü 11 Ekim Pazar akşamı ekrana geldi. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol'un başrollerde oynadığı Öğretmen'in son bölümünde Akif ve öğrencileri arasında ilginç gelişmeler yaşandı. Öğretmen'in 6. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Yılmaz'ın Zeynep sürprizi Akif'i şoke ediyor.

Magazin 12-10-2020 00:54

Biran Damla Yılmaz ve İlker Kaleli ayrıldı! 'Aynı yerden bakamadık'

Kendisi gibi oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan Biran Damla Yılmaz ayrılık açıklaması yaptı. Güzel oyuncu İlker Kaleli ile ayrıldığını duyurdu.

Magazin 20-09-2020 11:17