İpek Erdem Haberleri

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-2024 08:51

Değişimiyle sık sık gündem oluyordu! Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu İpek Erdem son dönemde değişimiyle gündemden düşmüyor. Yaptığı imaj değişiklikleriyle adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa hakkında çıkan bir gerçekle herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk defa duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-01-2024 08:23

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’siydi... İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu İpek Erdem uzun zamandır ekranlara yer almıyor. Son olarak Kuzgun dizisinde Şermin karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı.

Magazin 26-10-2023 17:23

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız! ''O hala...''

Bir dönemin efsane dizisi Hayat Bilgisi'nde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 27-07-2023 16:19

İpek Erdem

Ipek Erdem Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ipek Erdem Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem son haliyle dikkat çekti! Yaşlanmak yaramış

Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze rolüne hayat veren İpek Erdem gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Tiyatro ve reklamlarda rol almaya devam eden İpek Erdem'in son haline yorum yağdı.

Magazin 09-04-2023 13:12

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem sırt dekolteli poz verdi!

İpek Erdem, 2003-2006 yılları arasında binlerce kişiyi ekranlara kilitleyen unutulmaz dizi Hayat Bilgisi'nde Barbie Gamze rolüyle ekranlara geldi. Bir süredir ekranlardan uzak duran İpek Erdem, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 12-07-2022 23:59

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem sütyensiz poz verdi

Hayat Bilgisi dizisi, yaklaşık 16 yıl önce final yapmasına rağmen halen replikleri ve oyuncularıyla zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Dizinin en dikkat çeken oyuncularından olan İpek Erdem, sosyal medya pozuyla göze çarptı.

Magazin 06-07-2022 01:21

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem çimlere uzanıp poz verdi

İpek Erdem, efsane dizi Hayat Bilgisi'nde Barbie Gamze rolüyle akıllara kazındı. Ekranların uzun soluklu dizisi olan Hayat Bilgisi ile zaman zaman sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Bu defa Instagram pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 13-06-2022 19:42

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si çok değişti! İşte İpek Erdem'in son hali

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Hayat Bilgisi dizisi, oyuncularıyla halen anılıyor. Aradan yıllar geçmesine rağmen seyircilerin aklında kalan dizinin oyuncularının şimdiki halleri görenleri şaşırtıyor.

Magazin 17-05-2022 12:36

Hayat Bilgisi'nin Barbi Gamze'si saçlarını üçe vurdurmuştu! İpek Erdem'in beğenilen yeni imajı

Hayat Bilgisi'nde rol alan oyuncular yıllar geçmesine rağmen merak konusu oluyor. Kimisi sosyal medyayı aktif kullanırken kimisi gözlerden uzak yaşıyor. Dizide Barbi Gamze rolünü canlandıran İpek Erdem de Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Saç stilini sık sık değiştiren Erdem'in yeni imajı beğeni topladı.

Magazin 21-01-2022 15:42

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si şaşırttı! Ünlü oyuncu İpek Erdem şimdi ne yapıyor?

Seneler önce televizyon ekranlarında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Barbie' karakterini canlandıran başarılı oyuncu İpek Erdem'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu. Uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamıyor. Güzel oyuncu saçlarını kısacık kestirip 3 numara vurdu. Saçlarıyla beraber tarzını da değiştiren ünlü oyuncunun son hali şaşırttı. İşte İpek Erdem'in takipçilerini şaşırtan son hali...

Magazin 10-08-2021 11:17