Irmak Ünal Haberleri Ve Son Dakika Irmak Ünal Haberleri

Irmak Ünal Haberleri Ve Son Dakika Irmak Ünal Haberleri

15 Şubat 1977 Ankara doğumlu olan Irmak Irmak Ünal Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. İlk, orta ve lise eğitimini Yükseliş Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne girdi ve okul sırasında Radyo Bilkent’in kurulmasında rol aldı. Ardından Radyo Mydonese'da kendi yapımcılığını üstlendiği programları sundu. Daha sonra yurtdışında San Francisco'da Academy Of Art Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Bölümü'nü bitirdi. Bu sırada tiyatro sahnesinde de boy gösterdi. Türkiye’ye geri döndükten sonra Kampusistan isimli yapımda rol alarak tanındı. Haziran Gecesi isimli dizide oynadı. Ardından Nehir, Ahh İstanbul, Arka Sokaklar, El Gibi, Acı Hayat gibi televizyon dizilerinde rol aldı. 2007 yılında Mehmet Ali Erbil ile birlikte Eyvah Çocuklar adlı çocuk programını sundu. Emre Karabacak ile evli olan oyuncunun Kayla ve Vadi isimlerinde iki çocuğu vardır. Cihan Ünal'ın kızıdır.

Irmak Ünal Haberleri

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal cam kenarına geçip uzanarak poz verdi! O detay dikkat çekti

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021 yılında Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam eden Ünal'ın son pozu çok konuşuldu. Cam kenarında poz veren ünlü isim giydiği bornozla dikkat çekti. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 20-01-2024 17:18

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal'dan kas şov! Mavi bikinisiyle paylaştığı fotoğraflar gündem oldu!

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021 yılında Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam eden Ünal'ın bikinili pozu gündem oldu. Ünal'ın kasları dikkat çekti.

Magazin 08-01-2024 10:37

Oyunculuğu bırakıp Bali'ye taşınmıştı! Irmak Ünal'ın bikinili pozları olay oldu

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021 yılında Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.

Magazin 13-11-2023 14:50

Irmak Ünal'dan bikinili omlet dansı! Olay yarattı

Düzenli spor yapması ve fiziğini korumasıyla tanınan Irmak Ünal, son olarak çocuklarıyla birlikte yeni yıl pozlarını paylaşmıştı. Irmak Ünal'dan şimdide olay yaratan bir video geldi. Irmak Ünal bikinisiyle mutfakta omlet yaparken bir yandan da dans etti.

Magazin 07-01-2023 06:48

Irmak Ünal

Irmak Ünal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Irmak Ünal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Irmak Ünal'dan bikinili yılbaşı kutlaması! Yorum yağdı

Çocuklarıyla birlikte hayatını Bali'de sürdüren Irmak Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin yeni yılını kutladı.

Magazin 26-12-2022 13:33

Bali'ye yerleşen Irmak Ünal'dan bikinili paylaşım! Karın kasları olay oldu

Son olarak 2017 yılında "Dolunay" dizisiyle ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Irmak Ünal, şaşırtan bir karar alarak Endonezya'ya taşınmıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Irmak Ünal, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 26-10-2022 12:20

Bali'ye yerleşen Irmak Ünal'dan açıklama! Yaşamak cesaret ister

2021 yılının Eylül ayında çocukları Kayla ve Vadi ile Endonezya'nın Bali adasına yerleşen Irmak Ünal, hayatının sosyal medyada göründüğü şekilde kolay olmadığını açıkladı.

Magazin 15-10-2022 14:54

Yalnız Kurt'un Davut'u Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal kırmızı bikinili poz verdi

Yayın hayatına bu senenin ilk ayında başlayan Yalnız Kurt dizisinde Davut rolüne hayat veren Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, sosyal medya pozlarıyla zaman zaman magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

Magazin 12-07-2022 21:22

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal mini şortu ve sütyeniyle poz verdi

Ünlü oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 26-06-2022 23:21

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal'ın bikinili pozu tozu dumana kattı

Yılların oyuncusu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, son zamanlarda cesur pozlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. En son sütyen ve şortuyla gündeme gelen Irmak Ünal bu defa bikinili pozunu paylaştı.

Magazin 24-04-2022 11:58

Mini şortuyla olay olmuştu! Yalnız Kurt'un Davut'u Cihan Ünal'ın kızı sütyensiz poz verdi

ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde Davut rolüne hayat veren Cihan Ünal'ın, Irmak Ünal adında kızı bulunuyor. Irmak Ünal, geçtiğimiz günlerde mini şortu ve sütyeniyle gündeme gelmişti. Cesur pozlarına devam eden Ünal bu defa sütyensiz pozunu paylaştı.

Magazin 12-04-2022 18:59

Yalnız Kurt'un Davut'u Cihan Ünal'ın kızı Instagram'ı salladı! Mini şortu ve sütyeni ile fiziğini gözler önüne serdi!

Yalnız Kurt dizisinin Davut'u Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, Instagram'dan paylaştığı pozuyla sınırları zorladı. Halter kaldıran Ünal fiziğini gözler önüne serdi.

Magazin 18-03-2022 19:43

Çocuklarıyla birlikte Türkiye'yi terk eden Irmak Ünal'dan bikinili pozlar

2 çocuk annesi oyuncu Irmak Ünal geçtiğimiz aylarda çocuklarını da yanına alarak Türkiye'yi terk etti. Bali'ye yerleşen Irmak Ünal son olarak bikinili pozlarını paylaştı. Irmak Ünal'ın pozlarına "Her şey gönlünce olsun" yorumları yağdı.

Magazin 03-01-2022 14:58

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'a bir de şimdi bakın! Güzelliğiyle nefes kesiyor

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Türkan Şoray'ın kızı da tıpkı annesi gibi kendine hayran bırakıyor. Sosyal medya hesabından sık sık hayatına dair kareler paylaşan Ünal'ı görenler, ''güzellik genetik'' demekten kendini alamıyor.

Magazin 15-09-2021 15:16

Irmak Ünal fiziği ile nefes kesti

Ünlü oyuncu Cihan Ünal'ın kendi gibi oyuncu kızı Irmak Ünal, tatil paylaşımlarına devam ediyor.

Magazin 09-07-2021 16:12

Irmak Ünal'ın yeni işi! Uzun eğitimler sonunda başardı

Usta sanatçı Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, Yoga Eğitmenlik Eğitimi Sertifikası’na kavuştu. Ünal yeni işini sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 27-06-2021 10:51

Irmak Ünal'ın tatil pozları olay oldu! Karın kasları dikkat çekti

Usta oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, yaz sezonunu Alaçatı'da açtı. Bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Ünal'ın karın kasları dikkat çekti.

Magazin 02-06-2021 17:06

Irmak Ünal'ı Bodrum'da isyan ettiren görüntü! Tek tek fotoğraflarını paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'a giderek tatil sezonunu açan ünlüler arasında yer alan Irmak Ünal, tatil beldesine başka bir açıdan baktı. Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile pandemi sürecinde kullanılan maskelerin yere atıldığı konusunu vurgulayarak sitem etti. Ünal, bu paylaşımı ve çevreye olan düşkünlüğü ile dikkat çekti.

Magazin 30-05-2021 11:19

Gördüklerine daha fazla dayanamayan Irmak Ünal isyan etti

Sezonu Bodrum’da açan Irmak Ünal, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla yere maske ve çöp atanlara isyan etti.

Magazin 30-05-2021 02:48

Irmak Ünal: İğne yapmayı öğrendim

Koronavirüsü atlatan oyuncu Irmak Ünal, hastalık sürecinde iğne yapmayı öğrendiğini ifade etti. Ünal, "Kan sulandırıcı' bu sürecin olmazsa olmazı. Her gün sabah ve akşam, karnımdan iğne yaptım" ifadelerini kullandı.

Magazin 24-11-2020 12:17

Irmak Ünal uyardı! Koronavirüs telefondan bulaştı

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Irmak Ünal, virüsün telefondan bulaştığını söyledi. Yaşadıklarını anlatan Ünal, takipçilerini uyardı.

Magazin 17-11-2020 14:09

Koronavirüsten hastaneye kaldırılan Irmak Ünal'dan haber var!

Ünlü oyuncu Irmak Ünal koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. "Dört gündür koronavirüs ile boğuşuyorum." diyen ve ateşinin düşmemesi üzerine hastaneye kaldırılan Ünal, durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Magazin 04-11-2020 13:39

Koronavirüs olan Irmak Ünal hastaneye yatırıldı! 'Günlerdir ateşimi düşüremedim'

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklayan Irmak Ünal yeni bir paylaşım yaptı ve sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünal'ın hastaneye yatırılmasına karar verildi.

Magazin 03-11-2020 13:36

Irmak Ünal koronavirüs oldu! 'Yaptığım bir hata...'

Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Cihan Ünal'ın kızı oyuncu Irmak Ünal, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünal yaptığı hatayı itiraf etti. Ünal ayrıca 3 gündür ilacını alamadığını söyledi ve herkesi maske takmaya davet etti.

Magazin 29-10-2020 10:15

Yağmur Ünal: Miras kavgası yapacak insanlar değiliz

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, ileride ablası Irmak Ünal ile aralarında geçebilecek bir miras tartışması olabilmesine ihtimal dahi vermediğini belirtti. Ünal, konuyla ilgili "Öyle insanlar değiliz" açıklamasını yaptı.

Magazin 05-10-2020 09:49

Irmak Ünal havuz videosuyla beğeni topladı

Spor salonlarında yaptığı yoğun antrenmanların karşılığını fazlasıyla alan ve yaz aylarında sergilediği bikinili vücuduyla dikkat çeken Irmak Ünal, bu defa havuzda sergilediği performans ile öne çıktı.

Magazin 26-08-2020 11:43

Irmak Ünal tekneden paylaştı

Karantina günlerini evinde çocuklarıyla birlikte geçiren ve o durumda bile spor çalışmalarını aksatmayan Irmak Ünal, yaptığı paylaşımla yoğun spor temposunun karşılığını aldığını gösterdi.

Magazin 29-07-2020 11:20

Irmak Ünal'ı yeni imajıyla görenler tanıyamadı

Spor salonlarında geçirdiği uzun saatler sonrasında son derece çarpıcı bir fiziğe sahip olan Irmak Ünal, bu defa kasları ile değil sarı saçları ile konuşuldu.

Magazin 23-06-2020 09:09

Kaslı anne Irmak Ünal!

İki çocuk annesi Irmak Ünal, önceki gün çocukları Kayla ve Vadi ile beraber denize girerken görüntülendi.

Magazin 05-07-2019 14:32

Irmak Ünal yaz sezonunu Kıbrıs'ta açtı

Yaz sezonunu erken açan Irmak Ünal, Kıbrıs'a gitti. Oyuncu, tatilinden kesitleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 24-05-2019 01:21

Mustafa Sandal ilişki haberlerine noktayı koydu!

Şarkıcı Mustafa Sandal, instagram hesabının soru cevap uygulaması üzerinden takipçileriyle buluştu, şarkıcı gelen binlerce soru arasından birkaçına yanıt verdi.

Magazin 17-12-2018 09:48

Irmak Ünal arabada yer bulamayınca kucağa oturdu!

Mustafa Sandal ile adı aşk iddialarına karışan Irmak Ünal arabada yer bulamayınca bir erkek arkadaşının kucağına oturmak zorunda kaldı.

Magazin 17-12-2018 09:19

Ceren Hindistan'dan Mustafa Sandal açıklaması: Irmak'la beraberken...

Mustafa Sandal’ın Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ancak Sandal’ın Irmak Ünal ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı ortaya çıktı. Hindistan bağlandığı yayında bakın ne dedi.

Magazin 14-11-2018 14:14

Irmak Ünal’dan aşk paylaşımı! Mustafa Sandal'a gönderme mi?

Oyuncu Irmak Ünal sosyal medya hesabından yaptığı aşk temalı paylaşımla birlikte olduğu iddia edilen şarkıcı Mustafa Sandal'a göndermede bulundu.

Magazin 12-11-2018 20:36

Mustafa Sandal'ın gizli aşkı Irmak Ünal çıktı

Emina Jahovic'ten boşandıktan sonra adı birçok güzelle anılan Mustafa Sandal'ın gizli aşkı Irmak Ünal çıktı.

Magazin 10-11-2018 14:24

Irmak Ünal'dan yatak öncesi pozu...

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, yatağa girmeden önce yaptığı paylaşımla karanlık ve aydınlık üzerine mesaj verdi

Magazin 22-10-2018 15:00

Irmak Ünal'dan seksi paylaşım

Ünlü isimler yazın tadını çıkarıyor! Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Irmak Ünal, cesur bir pozuyla daha beğeni topladı

Magazin 16-08-2018 13:58

Irmak Ünal'dan havuz pozu

Oyuncu Irmak Ünal, havuza girip poz verdi.

Magazin 09-08-2018 19:57

Irmak Ünal o görüntülerden sonra isyan etti

Irmak Ünal geçtiğimiz hafta sonu el ele görüntülendiği Anıl Tetik’le anılmasına isyan etti...

Magazin 07-08-2018 15:59

Çöp aracının içine düştü! Yağmur Ünal ile Irmak Ünal'ın tatsız gecesi...

Cihan Ünal’ın kızları Yağmur ve Irmak Ünal’ın keyifli başlayan geceleri tatsız sona erdi! İki kardeş alkolün etkisiyle zor anlar yaşadı

Magazin 05-08-2018 10:24

Irmak Ünal'dan havuz pozu

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sezonu açan Irmak Ünal, tatil yapmaya devam ediyor. Denizin ve güneşli havanın tadını çıkaran Ünal, tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor

Magazin 25-06-2018 16:53

Irmak Ünal striptiz şovu paylaştı

Irmak Ünal Amerika gezisinde gittiği bir kulüpte dansçının seksi danş şovunu beğenip takipçileriyle de paylaştı

Magazin 26-02-2018 10:02

Yağmur Ünal'ın aşkına abla onayı!

Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Yağmur Ünal, geçtiğimiz ay gönlünü oyuncu Görkem Sevindik'e kaptırmıştı. İlişkiye Yağmur Ünal'ın ablası Irmak'tan onay geldi.

Magazin 03-01-2018 15:25

Yine ablasının patronu olacak

Yapımcılığını Yağmur Ünal’ın yaptığı Star TV’de ekrana gelen ‘Dolunay’ dizisi geçtiğimiz akşam final yaptı.

Magazin 31-12-2017 09:57

Fi yeni sezon Çi'ye Irmak Ünal transfer oldu

Mert Baykal'ın yönettiği PuhuTV'nin sevilen dizisi Fi'nin yeni sezonu Çi'ye oyuncu Irmak Ünal'ın da katılacağı iddia edildi

Magazin 22-12-2017 15:51

Irmak Ünal'ın seksi dansı olay oldu!

Haldun Dormen’in 11 yıl aradan sonra tekrar yönettiği Broadway’den İstanbul’a Müzikaller adlı gösteriye Irmak Ünal'ın seksi dansı damga vurdu.

Magazin 12-10-2017 20:58

Irmak Ünal kocasını aldattı mı ?

Ünlü oyuncu Cihan Ünal'ın büyük kızı Irmak Ünal hakkında çıkan aldatma iddialarına yanıt verdi. 2011 yılından bu yana Emre Karabacak ile evli olan, iki çocuk annesi Irmak Ünal'ın üç aydır genç popçu Genco Ecer ile gizli ilişki yaşadığı konuşuluyordu. Irmak Ünal bu iddialara bu sabah yanıt verdi.

Magazin 07-04-2017 10:33

Irmak Ünal, bir senedir sadece balıkla besleniyor

Türk sinemasının usta ismi Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal formunun arkasındaki sırrı açıkladı. Bir senedir sadece balıkla beslendiğini itiraf etti.

Magazin 11-12-2016 11:21

'Kansız bir bayram diliyorum'

Bayramda kardeşlik ve dostluk mesajları veren Irmak Ünal sosyal medyadan, "Nefsimizi kurban ettiğimiz. Birbirimize sımsıkı sarıldığımız… Kansız bir bayram diliyorum!" yazdı.

Magazin 25-09-2015 09:27