Işın Karaca Haberleri Ve Son Dakika Işın Karaca Haberleri

Işın Karaca Haberleri Ve Son Dakika Işın Karaca Haberleri

Sahne adı Işın Karaca olan Işın Funda Büyükkaraca, farklı tarzda parçaları ile Türk müziğine katkı sağlayan sanatçılardan biridir. Arabesk müzik, pop müzik ve Türk sanat müziği alanlarında eserler veren Karaca, 1996 yılından beri müzik dünyasındaki yerini korur. 7 Mart 1973’te Londra’da hayata gelen şarkıcı, başlangıçta bir grup üyesi olarak müziğe atılırken kısa süre içerisinde tekli kariyere dönüş yapmıştır. Şarkıcılığa ek olarak besteci ve söz yazarı kimliğine sahip Karaca, 9 albümü ile çok sayıda müziksevere seslenmeyi başarmıştır. Konuk oyuncu olarak rol aldığı 9 proje, çok yünlü kişiliğini ortaya koyar. Müzik alanında 3 adaylık ve 4 ödülü bulunması, Karaca’nın sektöre etkisini yansıtır.

Işın Karaca Haberleri

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin 10-04-2024 09:39

Tüm Türkiye Eylem Tok ve oğlunu konuşuyor... Gözler Bülent Cihantimur'daydı! Işın Karaca'dan şoke eden sözler: 'Verdiği ilaç yüzünden annemin kalbi durdu'

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçtı. Yeni iddiaların bir bir ortaya çıktığı olayla ilgili yeni bir iddia da ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. Ehliyetsiz kaza yapan Timur'un estetisyen babasına seslenen ünlü şarkıcı 'hesap vereceksiniz!' diyerek sert çıktı.

Magazin 14-03-2024 10:42

Işın Karaca kendisine yapılan yoruma sinirlendi! İnsanlar çığırından çıkmış

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Programda son dönemde gündem olan pavyon konusu ele alındı. Karaca, ise kendisine gelen bir yorumu anlatıp yorum yapan kişiye ateş püskürdü.

Magazin 02-02-2024 14:10

Işın Karaca'dan Sevda Türküsev'e sert yanıt! Kırmızı noktalı döneminden sapık dönemine geldik

Dilber dansı tartışması büyüyor. Mehtap Yılmaz'dan sonra bu sefer de Sevda Türküsev "Pavyonlar ve genelevler kapatılsın" dedi. Bu yorumu gören Işın Karaca ise kendini tutamadı ve bomba paylaşımda bulundu.

Magazin 29-01-2024 15:17

Işın Karaca 19 yaş küçük sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi! Nikahtan ilk kare

Son dönemde "Alopesi üniversalis" hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da sessiz sedasız evlendi. Ünlü isim nikahtan ilk kareyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 27-10-2023 17:27

Selen Görgüzel'den Işın Karaca'ya olay sözler: Mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel yorumculuk yaptığı yayında Işın Karaca'yı hedef aldı. Görgüzel "Işın Karaca, kadın olarak mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!” diyerek şoke etti.

Magazin 25-09-2023 13:33

Eski dostlar arasında kriz çıktı! Işın Karaca 'Beğenmedim' deyince Demet Akalın çıldırdı

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, bugün Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Işın Karaca, Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini itiraf etti. Akalın ise, Işın Karaca'nın yorumunun ardından sosyal medyada peş peşe paylaşımlar yaparak gönderme yaptı.

Magazin 22-09-2023 17:19

2. Sayfa konuğu Işın Karaca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Işın Karaca şarkıları nelerdir? Hayatı ve biyografisi!

Işın Karaca 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Seslendirdiği 'Tutunamadım', 'Başka Bahar' ve 'Yetinmeyi Bilir Misin?' gibi parçalarla bilinen ünlü şarkıcı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Işın Karaca kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Işın Karaca'nın şarkıları ve müzik kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 22-09-2023 09:17

Türkiye MotoFest Afyonkarahisar'da başladı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Afyonkarahisar'da düzenlenen Türkiye MotoFest etkinliği başladı.

Yurthaber 31-08-2023 07:47

Işın Karaca'dan sevgilisiyle dudak dudağa poz! Erkek erkeğe tatil yorumuna bakın ne yanıt verdi

Açıklamaları, sosyal medya paylaşımları ve güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren Işın Karaca kendisi gibi müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu’yla tatile çıktı. Dudak dudağa pozları gündem olan Karaca "Erkek erkeğe tatil" yorumunu yazan kişiye sert çıktı.

Magazin 24-08-2023 08:44

'Artık saklamak zor geliyor' diyerek hastalığını açıklamıştı! Işın Karaca peruksuz halini paylaştı

Açıklamaları, sosyal medya paylaşımları ve güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren Işın Karaca geçtiğimiz günlerde 'Artık saklamak zor geliyor' diyerek hastalığını açıklamıştı. Alopeci Universal (AU) adlı hastalıkla mücadele eden Karaca, saçkıranın son evresiyle savaştığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı şimdi de sahne öncesi hazırlık videosuyla gündem oldu.

Magazin 29-07-2023 09:54

Işın Karaca son haliyle korkuttu! Saçları dökülen ünlü şarkıcı yaşadıklarını anlattı Bir umutla beklerken...

Işın Karaca, uzun süren sessizliğini bozdu. Yaşanan olaylara yaptığı çıkışlarla gündem olan Karaca, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Uzun aradan sonra sosyal medyadan paylaşım yapan ünlü şarkıcının son hali sevenlerini epey korkuttu. Saçlarını kaybeden Karaca, sağlık durumu ile ilgili söyledikleriyle şaşırttı.

Magazin 07-07-2023 21:00

Selen Görgüzel'in sahne performansı eleştiri yağmuruna tutuldu! Işın Karaca'nın yorumuna yanıt gecikmedi

Hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapan Selen Görgüzel'in sahne performansından bir kesit gündem oldu. Selen Görgüzel usta sanatçı Kayahan'ın 'Seni Versinler' parçasını seslendirdi. Görgüzel'in performansı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 10-05-2023 21:49

Işın Karaca İstanbul'u terk etti! Tekrar dönmem

Şarkıcı Işın Karaca, son dönemde sahne kıyafetleri nedeniyle Gülşen'i hedef almasıyla gündeme geliyordu. Bir süredir gözlerden uzak olan Işın Karaca Boğaz'da görüntülendi. İstanbul'u terk eden şarkıcı "Tekrar dönmem" dedi.

Magazin 21-04-2023 07:33

Işın Karaca'dan deprem yardımını şova çevirenlere isyan bayrağı! Bunlardan ne çok gördük bir haftadır!

Kahramanmaraş depreminin etkileri devam ediyor. Can kaybı ve yaralı sayısı her geçen gün artarken bazı ünlü isimlerin deprem bağışı yaptığı videolar sosyal medyada dolaşıyor. Bu videolar için sert bir çıkış da Işın Karaca'dan geldi. Karaca, deprem yardımlarının şova çevrildiğini söyledi.

Magazin 14-02-2023 00:13

Işın Karaca'dan soyadı hamlesi! Haberi sosyal medyadan duyurdu

Işın Karaca'nın, 2013'te boşandığı Sedat Doğan ile davası sonuçlandı. Karaca, artık kızı Mia'nın kendi soyadını taşıyacağını açıkladı.

Magazin 09-12-2022 17:28

19 yaş küçük sevgilisiyle herkesin içinde öpüşen Işın Karaca eleştirilere kızdı: Öptüğüm adam...

Şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Plajdaki kalabalığı umursamadan öpüşen Işın Karaca'ya eleştiri mesajları yağdı. Gülşen'e söylediği sert sözlerle son dönem gündeme gelen Işın Karaca ise mesajlara sinirlenerek kızdı. Işın Karaca "Öptüğüm adam el alem değil, 3 yıldır beraber olduğum insan… Kısacası size ne!" dedi.

Magazin 14-07-2022 14:55

Işın Karaca 19 yaş küçük sevgilisini öpücüklere boğdu

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Bodrum'da tatil yapıyor. Plajda sevgilisiyle romantik anlar yaşayan Karaca, bir ara Yapıcıoğlu'nu öpmelere doyamadı.

Magazin 12-07-2022 15:04

Işın Karaca Gülşen yorumlarına devam ediyor! Kızıma bir et parçası olmadığını, memeleriyle değil...

Gülşen'in cesur tarzını ve danslarını sık sık eleştiren Işın Karaca durmuyor. Yaptığı bir söyleşide yine konunun Gülşen'e gelmesi üzerine eleştirilere yanıt veren Işın Karaca "Kızıma da bir et parçası olmadığını, memeleriyle değil beyniyle iş yapmayı öğretiyorum" yorumunda bulundu.

Magazin 12-06-2022 14:31

Melek Mosso'nun yerine Isparta'da konser verecek olan Işın Karaca'dan eleştirilere yanıt

Isparta'da iptal edilen Melek Mosso konserinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da sahneye çıkmayacaklarını duyurmuştu. Yaşananların ardından festivalin programına dahil olan Işın Karaca, gelen eleştirilere yanıt verdi. Karaca, "Hayatım boyunca bu toprakların insanları için şarkı söyledim ve devam edeceğim" dedi.

Magazin 02-06-2022 21:29

Melek Mosso yerine Demet Akalın'a teklif gitti! Bomba yanıt

Demet Akalın Melek Mosso'nun iptal edilen konseri sonrası kendisine de teklif geldiğini söyledi. Akalın teklifi kabul eden Seda Sayan, Işın Karaca ve Niran Ünsal'a göndermesiyle gündem oldu.

Magazin 31-05-2022 12:42

Işın Karaca kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Işın Karaca nereli ve kaç yaşında? Çocuğu var mı?

Işın Karaca, Kanal D'de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konukları ise Hakan Taşıyan ve Ersin Korkut. Ünlü sanatçı programda sevilen şarkılarını seslendirdi. Peki Işın Karaca kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Işın Karaca nereli ve kaç yaşında? Çocuğu var mı? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi..

Magazin 14-05-2022 23:11

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta kim konuk oldu? 14 Mayıs 2022 Cumartesi

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları, 14 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölüm öncesi izleyiciler tarafından merak edildi. Programın yeni bölümünün fragmanı bir süre önce Kanal D'de dönmeye başladı. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekrana gelen program izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta kim konuk oldu? İşte Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin konukları...

Magazin 14-05-2022 17:32

Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Işın Karaca'ya Yeliz sert çıktı! Sabah sabah kan beynime çıktı

Gülşen’in sahne kıyafetlerini her fırsatta eleştirmesiyle gündeme gelen Işın Karaca son olarak "Kadın eti bu kadar ucuz mu ya?" deyince şarkıcı Yeliz çıldırdı. Ünlü şarkıcı Yeliz açıklamasında "Eminim vücudu su gibi olsaydı, en başta kendi giyerdi" dedi.

Magazin 28-04-2022 14:40

Gülşen'in kıyafetlerini eleştiren Işın Karaca: Kızım 'Anne niye don giyiyorlar' diye soruyor

Işın Karaca 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu oldu ve Gülşen hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Işın Karaca daha önceki eleştirilerinin medyada eksik yer aldığını iddia ederek kızıyla ilgili de bir yorumda bulundu. Karaca "Kızım 'Anne niye don giyiyorlar' diye soruyor" yorumunda bulundu.

Magazin 25-04-2022 13:40

Işın Karaca kimdir? 2. Sayfa konuğu Işın Karaca nereli ve kaç yaşında? Çocuğu var mı?

Işın Karaca, 25 Nisan Pazartesi (bugün) 2. Sayfa magazin programına konuk olacak. Sosyal medyada yaptığı çıkışlarla gündem olan ünlü şarkıcı, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla ekrana gelen programda magazin gündemini değerlendirecek. Peki Işın Karaca kimdir? 2. Sayfa konuğu Işın Karaca nereli ve kaç yaşında? Çocuğu var mı? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-04-2022 08:44

Tunç Kökkaya kimdir, kaç yaşındaydı? Sanatçı Tunç Kökkaya ölüm sebebi nedir?

Tunç Kökkaya kimdir, kaç yaşındaydı? Sanatçı Tunç Kökkaya ölüm sebebi nedir? Sanat dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Tunç Kökkaya’nın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Kökkaya’nın ölümünün üzerine ünlü isimler peş peşe mesajlar paylaşmaya başladı. Peki; Tunç Kökkaya kimdir?

Haber 23-04-2022 16:34

Tunç Kökkaya'nın ani ölümü sanat dünyasını yasa boğdu

Kalp pili ile yaşayan ve geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan 58 yaşındaki Tunç Kökkaya hayatını kaybetti. Kökkaya'nın ani ölümüyle yıkılan Cenk Eren, Işın Karaca, Seda Sayan ve Özgür Aras, yaşadığı büyük acıyı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Magazin 23-04-2022 15:20

Işın Karaca yine Gülşen'i hedef aldı! Aysu Baceoğlu patladı

Gülşen sahne kıyafetleriyle ilgili sık sık olumsuz yorumlar yapan Işın Karaca yine ünlü şarkıcıyı hedef aldı. Karaca "Gülşen’in yaptığının sanatla alakası yok" deyince Aysu Baceoğlu patladı.

Magazin 10-04-2022 13:45

Işın Karaca konserde kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı

Memleketi İzmir'de verdiği konser sırasında meydana gelen kaza sonrası Işın Karaca zor anlar yaşadı. Geceyi hastanede geçirmek zorunda kalan Işın Karaca'nın sağ ayağı alçıya alındı.

Magazin 07-02-2022 21:16

Işın Karaca'dan Gülşen çıkışı: Bu ülkeye göre hareket etmeli

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Uludağ'a tatile gitti. Son dönemde Gülşen'in sahnede tercih ettiği kıyafetlerle ilgili konuşan Işın Karaca, "Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum" dedi.

Magazin 28-01-2022 17:42

Işın Karaca, Aleyna Tilki için Utançtan içim çekiliyor demişti! Havva Öztel'den yanıt gecikmedi

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aleyna Tilki için, "Kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allahım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından Tilki'nin Havva Öztel'den yanıt gecikmedi.

Magazin 29-12-2021 08:51

Havva Öztel'den Işın Karaca'ya kısa yanıt!

Işın Karaca Aleyna Tilki'nin Haldun Demirhisar ile ilgili açıklamasını görünce kendini tutamadı. Karaca'nın sert sözlerine anne Havva Öztel kısa bir yanıt verdi.

Magazin 28-12-2021 17:26

Işın Karaca, Aleyna Tilki’nin açıklamasını görünce patladı

Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük Haldun Demirhisar'la aşk yaşadığı iddialarıyla dikkat çekti. Havva Öztel'in "Onlar arkadaş" açıklamasından sonra Aleyna Tilki de bir açıklama yaptı. Şarkıcı Işın Karaca ise bu açıklamayı görünce kendini tutamadı.

Magazin 28-12-2021 10:11

Işın Karaca 'totolar bile yalan' notuyla paylaştı! Gelen yorum çileden çıkardı

Sosyal medyayı aktif kullanan Işın Karaca, Instagram'dan paylaştığı kalça proteziyle spor yapan kadını ti'ye aldı. Karaca'nın paylaşımına tepki gösteren takipçisi "Hepiniz öylesiniz, tek bir kare gerçeğinizi koyamıyorsanız" demesi üzerine, Işın Karaca çileden çıktı.

Magazin 04-12-2021 15:04

Değişimi inanılmaz! Ünlü isim 105 kilo birden verdi: İşte obezite ameliyatıyla zayıflayan ünlüler!

Çağımızın büyük problemi obezite ünlülerinde başına bela oluyor. Sağlık sınırlarını aşan kilolara sahip ünlüler ise çareyi obezite ameliyatlarında buluyor. Ünlülerin değişimlerini görünce çok şaşıracaksınız.

Magazin 14-10-2021 09:35

Tuğba Özay, Işın Karaca'ya çok kızdı! Yazıklar olsun sana

Manavgat'ta çiftliği olan ve yangın sonrası sinir krizi geçiren Tuğba Özay İstanbul'da bir kuyumcu açılışına katılması nedeniyle eleştirildi. Özay kendisine olumsuz yorum yapan Işın Karaca’ya ise ateş püskürdü.

Magazin 01-08-2021 14:38

Işın Karaca aşı olduğu anları paylaştı: Bizimle görüşmek istemeyen ulvi dostlarımıza selam olsun

Şarkıcı Işın Karaca ilk doz koronavirüs aşısını oldu. Aşı olduğu anlarda çekilen videosunu paylaşan Işın Karaca, "Aşımızı yaptırmadık diye bizimle görüşmek istemeyen ulvi dostlarımıza selam olsun" notunu yazdı.

Magazin 26-07-2021 20:50

Şimdi gel de gör beni, bambaşka biri! Verdiği kilolarla herkesi şaşırtan ünlüler

Aldıkları kilolarla başı dertte olan birçok ünlü isim, çeşitli yollarla kilo verdi. Kimisi bıçak altına yatarken, kimisi de diyet ve sporla bunu başardı. Işın Karaca'dan Uraz Kaygılaroğlu'na, Feyza Civelek'ten Danla Biliç'e kadar birçok isim verdikleri kilolarla inanılmaz bir değişim geçirdi. Ajda Pekkan'ın dediği gibi 'Şimdi gel de gör beni, bambaşka biri!'

Magazin 16-07-2021 14:41

Urla'da 13 yaşındaki Hamdullah Peker denizde boğuldu! Işın Karaca o anlarda hissettiklerini paylaştı

İzmir Urla'dan gelen haber kahretti. 13 yaşındaki Hamdullah Peker serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Olaya tanık olan şarkıcı Işın Karaca "Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim" yorumunu yaptı.

Haber 12-07-2021 14:51

Işın Karaca, kendisine yapılan çirkin yoruma kayıtsız kalamadı!

Sosyal medyayı aktif kullanan Işın Karaca, peş peşe yeni çektiği videoları Instagram hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcının son hali bazı takipçilerini şaşkına çevirirken yapılan yorumlardan biri şarkıcıyı çok sinirlendirdi.

Magazin 11-07-2021 01:00

Işın Karaca estetik sonrası paylaştı! Yaşlanmak yok

Pandemi sürecinde müzisyenlerin durumunu sık sık dile getiren Işın Karaca bu sefer bambaşka bir paylaşımla gündemde. Işın Karaca estetik sonrasını paylaştı.

Magazin 08-06-2021 08:58

Yeşim Salkım’dan Nihat Hatipoğlu'na tepki

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Nihat Hatipoğlu’nun müzik aletlerinin kullanımının artmasını kıyamet alameti olarak değerlendirmesine yanıt verdi.

Magazin 27-04-2021 14:51

İbo Show'a katılan Defne Samyeli gündemde! Sesi iyi mi kötü mü?

İbo Show'un son bölümüne konuk olan Defne Samyeli'nin giydiği tulum ve söylediği şarkılar sosyal medyaya damgasını vurdu. Detone olan sesini ve kıyafetini eleştiren kullanıcılar, Twitter'dan ünlü sunucuya ağır yorumlarda bulundu.

Magazin 04-04-2021 07:07

Işın Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli ve çocukları kim? İşte Işın Karaca'nın genç sevgilisi Can Yapıcıoğlu ve son görüntüsü...

Star TV'de yayınlanan sevilen program İbo Show'un 20. bölümüne konuk olacak olan Işın Karaca, bugünkü programa müziği ve doğaçlama yeteneği ile renk katacak. Vatandaşlar ve izleyiciler Işın Karaca kimdir sorusunun yanıtını araştırmaya koyuldu. Peki uzun yıllardır yapmış olduğu birbirinden farklı şarkılarıyla bilinen Işın Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli ve çocukları kim? Işın Karaca evli mi? İşte Işın Karaca'nın genç sevgilisi Can Yapıcıoğlu ve son görüntüsü ve detaylar..

Magazin 03-04-2021 13:29

İbo Show konukları belli oldu mu? Bu hafta hangi ünlü isimler var? Seyirci yine müziğe doyacak

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla Star TV ekranlarında yayınlanan 'İbo Show' programının bu haftaki konukları belli oldu. Her hafta birbirinden farklı ve önemli isimleri ağırlayan İbo Show, izleyicilere müzik ziyafetinin yanında çok özel anlar da yaşatıyor.

Trend 02-04-2021 10:55

İbo Show'un konukları belli oldu mu? Yine yıldızlar geçidi

İbrahim Tatlıses'in sunduğu ve Cumartesi günlerinin reyting rekorları kıran programı İbo Show'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Böylece İbo Show'un bu haftaki konukları açıklanmış oldu. İbo Show'un bu hafta yayınlanacak yeni bölümündeki konuklar Işın Karaca, Altay, Defne Samyeli ve Buray olacak. İbo Show, yeni bölümleri ile her Cumartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Magazin 01-04-2021 09:59

Işın Karaca kimdir ve kaç yaşındadır? Işın Karaca evli mi?

Aslen Kıbrıs Türk'ü olan Işın Karaca, Londra'da doğdu ve müzik eğitimine burada başladı. Eski eşi Sedat Doğan'ın Brezilya'da karıştığı hırsızlık olayı sonrasında kalan 1 milyon Türk Lirası değerindeki borcu ödemek için çok zor günler geçiren Karaca, çok büyük iddialarla gündeme geldi. Bir dönem Yıldız Tilbe'nin vokalistliğini yapan Işın Karaca; arabesk, Türk Sanat Müziği ve pop müzik dalında birçok eser verdi, büyük başarılara imza attı.

Magazin 15-03-2021 10:19

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'ya Işın Karaca'dan tepki! 'Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok...'

Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı'nın düğünü pandemi dinlemedi. Maske ve mesafenin yok sayıldığı düğüne Işın Karaca tepki gösterdi.

Magazin 23-02-2021 17:04