Iyi Aile Babasi Dizi Haberleri

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 2024-04-14 15:31:42

Filmleri aratmayacak ilginç hikaye! En yakın arkadaşının aile tarafından kiralanan bir oyuncu olduğunu öğrendi... Bu resmen çılgınlık

Lawson Spolansky isimli bir TikTok kullanıcısı, teyzesinin 10 yıl boyunca 'en iyi arkadaşı' olması için bir oyuncuyu kiraladığını keşfettiğinde yaşadığı şaşkınlığı paylaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü yaşanan olaya anlam veremediğini ifade ederek durumun "Truman Show" filmine benzediğini söyledi.

Trend 2024-03-15 09:45:09

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dizi yapımcılarına sert çıktı! 'Bir dizide herkes mi entrikacı olur?'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş son dönemdeki popüler dizilerin yapımcılarını eleştirdi. Göktaş; 'reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim' çağrısı yaptı ve "Bir dizide herkes mi kötü veya entrikacı olur" dedi.

Magazin 2024-03-01 10:37:17
ele

Dizi yapımcılarına Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim çağrısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, bazen "sıradan bir sahne" olarak nitelendirilen konuların toplumdaki etkisinin çok daha farklı olduğunu belirterek, dizi ve film yapımcılarına "Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim" çağırısında bulunduğu kaydedildi.

Yurthaber 2024-03-01 10:28:03

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizileri sert eleştirdi! 'Açık söylüyorum eşimle, kızımla izleyemiyorum'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) işbirliğinde gerçekleştirilen 4. Medya Buluşması İstişare Toplantısı'na katılan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin son dönemdeki popüler dizileri sert eleştirdi. Şahin 'Açık söylüyorum eşimle, kızımla dizi izleyemiyorum' açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin 29-02-24 18:09

Bayburt’ta ’En İyi Narkotik Polisi: Anne’ ve tütün bağımlılığı konularında eğitim verildi

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarına En iyi Narkotik Polisi: Anne, akıllı ilaç kullanımı, tütün bağımlılığı konularında eğitim verildi.

Yurthaber 12-02-24 10:05

Her sahnesi olay olmuştu! Kızıl Goncalar'ın Başhekimi Hamdi Alkan RTÜK kararı için bakın ne dedi

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyada gündem oldu. Cemaat ve seküler aile hayatlarını konu edinen dizi birçok eleştiri de aldı. Eleştirilerin ardından RTÜK diziye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Dizinin Başhekimi Hamdi Alkan RTÜK kararı hakkında konuştu.

Magazin 08-02-24 10:06

Gupse Özay, eşi Barış Arduç'un öpüşmesini beğenen Bülent Ersoy hakkında konuştu: Beni aradı...

Senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'Lohusa' filmiyle sinema salonlarında izleyicilerle buluşan Gupse Özay ve eşi Barış Arduç 'İyi Bir Aile Değiliz'in galasına katıldı. İkiliye magazin gündeminde yer alan Bülent Ersoy'un 'Barış Arduç' övgüleri soruldu.

Magazin 31-01-24 14:58

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-24 09:47

Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın peş peşe ödül almasına tepki gösterdi! Olay yorum

Son dönemde özel hayatı, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, her projesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde en iyi kadın dizi oyuncusu ödülünü almıştı. Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın sürekli ödül almasına tepki göstererek "Allah'ım yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış. Ödüller organizasyonların reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor" dedi.

Magazin 13-01-24 14:11

Boğaz şişliği neden olur? Boğaz şişliğine ne iyi gelir?

Boğaz sağlığı genel vücut sağlığının önemli bir yansımasıdır ve günlük yaşamı etkileyen bir dizi faktöre bağlı bir şekilde değişebilir. Boğaz şişmesi sık sık karşılaşılan bir sağlık sorunudur. Genellikle bir dizi faktörün bir araya gelmesi ile ortaya çıkabilir. Boğaz sağlığını korumak genel sağlığın yanı sıra sosyal ve iş yaşamını olumlu etkileyebilir. Boğaz şişmesi durumunda uzun süre devam eden veya şiddetlenen belirtiler varsa bir doktora gitmek önemlidir. Peki, boğaz şişliğine ne iyi gelir?

Haber 31-12-23 14:29

En iyi, en etkileyici yılbaşı mesajları 2024 - En güzel yeni yıl mesajları için öneriler

Her sene, sene sonuna gelindiği günlerde insanlar, sevdiklerine, ailesine, arkadaşlarına en etkileyici yılbaşı mesajları göndermek ister. Yeni yıla az bir süre kala, yeni yıl mesajları Instagram, Facebook, Twitter ve WhatsApp gibi sosyal ağlar üzerinden atılmaya başlanır. Yeni yılı karşılarken sevgiliye, arkadaşa, aile üyelerine, iş arkadaşlarına güzel dileklerde bulunmak isteyen kişiler, internet üzerinde yeni yıl mesajları araştırmaktadır. İşte en güzel yeni yıl mesajı için öneriler!

Haber 29-12-23 00:25

Darülaceze çekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar'ın yapımcısı ödedikleri kirayı açıklayıp isyan etti! 'Toplumsal huzura muhalefet'

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Henüz iki bölüm yayınlanan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve Aile Bakanlığı'da harekete geçip Okmeydanı Darülaceze'deki çekim izinleri iptal etmişti. Dizinin yapımcısı ödedikleri kira bedelini açıklayarak sosyal medya üzerinden isyan etti.

Magazin 26-12-23 16:17

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Aile, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam 19 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak edildi. 19 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 19 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 19 Aralık Salı günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 20-12-23 08:44

12 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 12 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 12 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani, Buz Yolu, Akif ve MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 12 Aralık Salı gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 13-12-23 20:41

REYTİNG SONUÇLARI 5 ARALIK 2023: Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş reyting birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 5 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 5 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş gibi yapımların yayınlandığı 5 Aralık 2023 Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 06-12-23 14:21

Aile dizisindeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğuna yorum yağdı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Aile dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrolünü paylaştığı dizi son bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğuna yorum yağdı.

Magazin 06-12-23 14:11

Altın Kelebek Ödülleri'nde yoktu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak gecede dizide 'Ferit Korhan' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in yokluğu dikkat çekti.

Magazin 04-12-23 17:18

Altın Kelebek'e Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül sözleriyle damga vurdu: 'Yeteneklerini bile fark edemeden ölen çocuklar var'

49. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni, 3 Aralık akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşti. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere pek çok kategoride ödüller sahibini bulmuş oldu. En iyi Müzik Grubu ödülünün sahibi de Madrigal oldu. Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül'ün konuşması Altın Kelebek gecesine damgasını vurdu.

Magazin 04-12-23 08:45

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Dizi Çifti' seçildiler! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'ya yorum yağdı!

Dün akşam 49'uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Oldukça heyecanlı geçen gecede yılın en iyi dizi çifti de belli oldu. İkiliye adeta yorum yağdı.

Magazin 04-12-23 00:59

Diş çıkaran bebeklere ne iyi gelir? Diş çıkaran bebekler için rahatlama yöntemleri

Bebeklerin diş çıkarma dönemi, ebeveynler için hem heyecan verici hem de bazen zorlayıcı bir süreç olabilir. Bu evre, genellikle bebekler altı ay ile bir yaş arasında diş çıkarmaya başlarlar ve bu süre zarfında hem bebek hem de ebeveynler için bir dizi değişiklik ve öğrenme fırsatı sunar. Her bebek farklıdır ve diş çıkarma süreci her birinde farklı şekillerde ortaya çıkabilir. Ebeveynler, bebeklerinin ihtiyaçlarına özel bir şekilde yaklaşarak bu dönemi daha kolay atlatabilirler.

Haber 30-11-23 20:44

Bağırsak üşütmesi nedir, belirtileri nelerdir? Bağırsak üşütmesine ne iyi gelir?

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçasını oluşturan ve vücutta bir dizi önemli işlevi yerine getiren bağırsak sistemini içerir. Bu sistem sindirim, besin emilimi ve bağışıklık sisteminin düzenlenmesi gibi hayati görevleri üstlenir. Ancak bazı durumlarda bağırsaklarımız özellikle bağırsak üşütmesi adı verilen bir durumla karşılaşabilir. Bağırsak üşütmesi genellikle soğuk algınlığına benzer semptomlarla kendini gösteren, bağırsaklarda oluşan bir enfeksiyondur.

Haber 30-11-23 10:19

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile dizisi final mi yapıyor? Bakın kaç bölüm kalmış

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı 'Aile' dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Salı akşamlarına damga vuran dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizi bakın kaç bölüm sonra ekrana veda edecekmiş.

Magazin 28-11-23 17:23

Diş eti kanaması neden olur? Diş eti kanamasına ne iyi gelir?

Ağız sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır. Diş, diş eti ve ağız bakımının düzenli olarak yapılması hem estetik hem de fonksiyonel açıdan bir dizi fayda sağlar. Dişler yiyecekleri çiğneme, konuşma ve gülümseme gibi günlük aktivitelerde önemli bir rol oynar. Ancak diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusu gibi sorunlar ağız sağlığını etkileyebilir. Bu nedenle düzenli diş temizliği, diş ipi kullanımı, diş hekimi kontrolleri ağız hijyeninin korunması açısından kritik önemlidir.

Haber 28-11-23 17:10

Saçlarım çok kaşınıyor ne yapmalıyım? Saç kaşıntısına ne iyi gelir?

Saç kaşıntısı birçok insanın günlük yaşamını etkileyen rahatsız edici bir durumdur. Gün içinde sürekli kaşınma hissi, kişinin odaklanmasını zorlaştırabilir ve genel yaşam kalitesini düşürebilir. Ancak saç kaşıntısının altında yatan bir dizi neden olabilir ve bu sorunu çözmek için etkili çözümler bulmak önemlidir. Saç kaşıntısını önlemek ve sağlıklı saçlara kavuşmak için doğru bakım ve dikkatli yaşam alışkanlıklarıyla herkes saç sağlığını artırabilir ve günlük yaşamını daha konforlu yapabilir.

Haber 28-11-23 14:42

Reyting sonuçları açıklandı! Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile, Üç Kız Kardeş 21 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 21 Kasım Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 21 Kasım reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 21 Kasım 2023 Salı günü reyting sonuçları...

Magazin 22-11-23 13:52

REYTİNG SONUÇLARI 14 KASIM 2023: Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile, Üç Kız Kardeş arasından reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları merak edildi. 14 Kasım Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 14 Kasım reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Kasım 2023 Salı günü reyting sonuçları...

Magazin 15-11-23 12:10

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani 7 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 7 Kasım Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 7 Kasım reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 7 Kasım Salı günü reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 08-11-23 08:20

Bakan Göktaş'tan Sakla Beni dizisindeki sahnelerle ilgili açıklama: Çocuklarımızın kullanılmış olmasını kesinlikle tasvip etmiyoruz

İlk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Sakla Beni dizisinde çocuklar arasında geçen bir diyaloğa sosyal medyada tepki yağdı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da "Sakla Beni" dizisindeki sahnelerle ilgili açıklama yaptı. Bakan Göktaş, çocuklarla ilgili ihmal ve istismar şüphesi uyandırabilecek bazı sahnelerle ilişkin, dizi yayınlanmadan önce RTÜK'e başvurduklarını, böyle bir senaryoda çocukların kullanılmasını kesinlikle tasvip etmediklerini bildirdi.

Haber 03-11-23 18:18

REYTİNG SONUÇLARI 31 EKİM 2023! Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 31 Ekim Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 31 Ekim reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte 31 Ekim Salı günü reyting sonuçları...

Magazin 01-11-23 15:38

Ciltteki kahverengi lekeler nasıl yok edilir? Cilt lekelerine ne iyi gelir?

Ciltteki kahverengi lekeler birçok insanın karşılaştığı bir cilt sorunudur. Bu lekeler, güneşe maruz kalma, yaşlanma, hormonal değişiklikler veya ciltteki yaralanmalar gibi bir dizi faktörün sonucu olarak ortaya çıkabilir. Ancak endişelenmeyin ciltteki kahverengi lekeleri hafifletmek veya tamamen yok etmek için bir dizi etkili yöntem bulunmaktadır. Peki, ciltteki lekeler nasıl geçer?

Haber 31-10-23 22:49

Diş sızlamasına ne iyi gelir? Diş sızlaması nasıl geçer?

Diş sızlaması pek çok insanın hayatının belirli dönemlerinde karşılaştığı yaygın bir sorundur. Diş sızlaması genellikle hassas dişler, diş çürümeleri, diş eti sorunları veya çeşitli diğer nedenlerle ortaya çıkabilir ve günlük yaşamı oldukça rahatsız edici hale getirebilir. Ancak şans eseri diş sızlamasını hafifletmek ve geçirmek için kullanabileceğiniz bir dizi etkili yöntem ve tedavi seçenekleri bulunur.

Haber 28-10-23 22:39

Aile hayatını sosyal medyadan paylaştı! İtirafı gündem yarattı... 2014'ten bu yana her yıl hamile kalıyorum

25 yaşındaki Madison Chavez adlı Floridalı bir anne, 2014'ten bu yana her yıl hamile kaldığını söylediği kocası Josh'tan beşinci çocuğunu bekliyor. Chavez'in gönderisi kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşirken 25 yaşındaki kadın, "2014'ten bu yana her yıl hamile kalıyorum. Adet görmekten daha iyi" itirafında bulundu.

Trend 28-10-23 10:59

Morluk en çabuk nasıl geçer? Morluğa ne iyi gelir?

Morluklar günlük yaşamın akışında herhangi bir anın keyifli olmadığı durumlarda sıkça karşımıza çıkan hoş olmayan izlerdir. Genellikle darbeler, çarpışmalar veya uyku eksikliği gibi çeşitli etkenlerle oluşurlar. Bu mor renkli lekeler sadece fiziksel olarak can sıkıcı olmakla kalmaz aynı zamanda kişinin görünümünü de olumsuz etkileyebilir. Ancak morlukların geçmesi ve görünümlerini azaltmak için bir dizi etkili yöntem bulunur.

Haber 26-10-23 23:40

Kemik ağrısı için evde ne yapılır? Kemik ağrısına ne iyi gelir?

Kemik ağrısı birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sağlık sorunudur. Kemik ağrısı yaş, aktivite düzeyi, genetik faktörler, yaralanmalar veya başka sağlık sorunları gibi bir dizi farklı nedenle ortaya çıkabilir. Bu ağrılar genellikle günlük aktiviteleri olumsuz etkileyebilir ve yaşam kalitesini azaltabilir. Ancak birçok kişi bu tür ağrıları hafifletmek ve yönetmek için evde uygulanabilecek basit yöntemler ve doğal çözümler arayışındadır.

Haber 26-10-23 23:28

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile, Üç Kız Kardeş 24 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 24 Ekim Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 24 Ekim reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte 24 Ekim Salı günü reyting sonuçları...

Magazin 25-10-23 11:15

17 yaşındaki gencin büyük dramı! Ameliyat için yardım bekliyor: Bu hayatta en çok istediğim şey...

Samsun'da alt çenesi olmayan, tüm dişleri üst damağında olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Yaşar H.K. çiğneme işlemi yapamıyor, tanesi 60 TL'den günde 7 adet mama ile besleniyor. Aile, Ankara Hacettepe'de yapılacak operasyon için maddi güçlerinin yetmediğini belirtirken, “Tedavi olmak istiyorum" diyen Yaşar, ameliyat için yardım bekliyor. Lise 3. sınıf öğrencisi olan Yaşar, "Bu hayatta en çok istediğim şey; herkes gibi ağzımın iyi olmasını ve yemek yiyebilmek." ifadelerini kullandı.

Haber 18-10-23 11:51

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş 17 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 17 Ekim Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli netleşmiş oldu. Peki, 17 Ekim reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş gibi yapımların ekrana geldiği 17 Ekim Salı gününün reyting sonuçları...

Magazin 18-10-23 11:18

Yargı dizisinin bomba gibi yeni sezonundan en iyi kombinleri sizin için derledik

Yargı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezonun ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan dizi, izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizide yaşananların yanı sıra karakterlerin giydiği kombinler de çok konuşuldu. Biz de dizide dikkat çeken bu şık parçaların muadillerini sizin için bir araya getirdik.

Magazin 11-10-23 15:40

Annesini vahşice katletti, savunması şaşkına çevirdi! 'İyi aile çocuğuyum...'

Antalya'da Yusuf Emre Tıraş (38), tartıştığı annesi Zübeyde Tıraş'ı (61) 13 bıçak darbesiyle öldürdü. Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle cezai ehliyetinin bulunmadığı tespit edilen Tıraş, ilk kez hakim karşısına çıktı. Cinnet getirdiğini anlatan Tıraş, "İyi bir aile çocuğuyum. Kavgacı bir insan değilim. Ayrıca ibadetlerimi yerine getiren bir insanım" sözleriyle kendini savundu. Yıllarca oğullarının tedavisi için uğraştıklarını belirten Baba Süleyman Tıraş ise oğlundan şikayetçi olmadı.

Haber 11-10-23 13:47

Aile'nin Nedret'i Ayda Aksel kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayda Aksel'in rol aldığı yapımlar

Ayda Aksel Aile dizisinde Nedret rolünü canlandırıyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi bir süredir sezon arasındaydı. Dizi, 3 Ekim Salı akşamı ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Oyuncu Ayda Aksel diziye Aslan'ın halası Nedret karakteriyle dahil oldu. Peki, Aile'nin Nedret'i Ayda Aksel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 03-10-23 19:22

AİLE 14. BÖLÜM İZLE! SHOW TV AİLE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Aile dizisi 14. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi bir süredir sezon arasındaydı. Dizi, 3 Ekim Salı akşamı ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Peki, Aile son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 03-10-23 19:05

Aile dizimi terapisi örnekleri: Aile dizimi terapisi kimlere uygulanır?

Aile içi ilişkiler karmaşık olabilir ancak çözüm bulmak için doğru adımı atmak her şeyi değiştirebilir. Aile dizimi terapisi geçmişten gelen etkileri ve aile içi dinamikleri anlama yolculuğunu başlatır. Siz, ebeveynleriniz, çocuklarınız veya diğer aile üyeleriyle birlikte bu yolculuğa çıkarak birbirinizi daha iyi anlayabilir, sevgi ve anlayışı yeniden keşfedebilirsiniz.

Haber 29-09-23 23:53

Yalı Çapkını'ndan Zeytin Ağacı'na bomba transfer! Çok ünlü bir isim kadroya katıldı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'ndan Netflix'in popüler dizisi Zeytin Ağacı'na oyuncu transferi gerçekleşti. Aile Dizilimi ve atalarından aldığı manevi mirasla ilgili araştırma yapmaya, ruhsal anlamda şifa bulmaya yönelten dizi Zeytin Ağacı'na ünlü oyuncular dahil oldu. Yalı Çapkını'nın efsane karakterlerinden 'Gülgün'e hayat veren ünlü oyuncu Zeytin Ağacı'nın yeni sezonunda rol alacak.

Magazin 28-09-23 08:37

Pastırmanın faydaları nelerdir? Pastırma neye iyi gelir?

Pastırma geleneksel bir Türk yiyeceği olup yüzyıllardır sofralarda yerini almıştır. Pastırma etin özel bir işlemle kurutulup fermente edilmesi sonucu elde edilen bir yiyecektir ve lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Ancak pastırma sadece lezzetiyle değil aynı zamanda sağlık açısından da bir dizi faydaya sahiptir. İçeriğindeki protein, mineraller ve vitaminlerle zengin bir kaynak olan pastırma vücuda pek çok şekilde fayda sağlar.

Haber 22-09-23 22:42

Töngelin faydaları nelerdir? Töngel ne işe yarar, hangi hastalıklara iyi gelir?

Töngel, bilimsel adıyla Mespilus germanica özellikle Orta Doğu ve Güney Avrupa kökenlidir. Bu eşsiz meyve hem lezzetli tadıyla hem de sağlık açısından sunabileceği bir dizi fayda ile dikkat çeker. Töngelin sağlığa olan katkıları özellikle besin değeri, vitamin ve mineral içeriği antioksidanlarla zengin oluşu sayesinde oldukça çeşitlidir. Aynı zamanda bu meyve sindirim sistemini desteklemekten bağışıklık sistemini güçlendirmeye kadar pek çok farklı sağlık yararı sunar.

Haber 22-09-23 21:48

Diyarbakır'da akrabalar arasında taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga! Mahalleye giriş ve çıkışlar bir süre kapatıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde akraba aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, jandarma ekipleri de kavganın büyümemesi için mahalleye giriş ve çıkışları bir süre kapattı.

Haber 08-09-23 23:15

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Safir, MasterChef All Star 4 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 4 Eylül Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 4 Eylül Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Safir, MasterChef All Star, Recep İvedik 7, Aile Arasında, Ejder Kılıcı gibi yapımların ekrana geldiği 4 Eylül Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 05-09-23 11:04

Kimler Geldi Kimler Geçti'nin yıldızı Serenay Sarıkaya hayranlarını korkuttu! ''Kaşımdaki yara...''

Aile dizisiyle 8 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile iyi bir uyum yakalayan Serenay Sarıkaya dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Tatil sezonunu erken kapatarak setlere geri dönen güzel oyuncu şimdilerde Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti için çalışmalara devam ediyor. Ünlü ismin kaşındaki yara izi dikkat çekti.

Magazin 04-09-23 14:55