Jennifer Aniston Haberleri Ve Son Dakika Jennifer Aniston Haberleri

Jennifer Aniston Haberleri Ve Son Dakika Jennifer Aniston Haberleri

Dünyanın en gözde dizilerinden Friends ile gönüllere taht kuran Jennifer Anitson, 1969 yılında Los Angeles’ta dünyaya gelmiştir.

Dizideki Rachel Green karakteri ile izleyicilere kendini sevdiren Anitson’ın babası da kendisi gibi oyuncudur. Anitson’ın babası Yunan, annesi ise İskoç asıllıdır. Anitson yaşamının ilk yıllarında bir süre Yunanistan’da yaşamıştır.

Friends dizisindeki başarısı ile hem Altın Küre hem de Emmy ödülüne layık görülen başarılı oyuncu, beş sene boyunca ünlü oyuncu Brad Pitt ile evli kalmıştır. İki kardeşe sahip olan Anitson, sanat eğitimine küçük yaşlarda başlamıştır.

Dünyanın En Zengin Ünlüleri listesinde 2007 yılında 10. Sırada yer almış olan oyuncu, dizi ve film projeleri ile geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Jennifer Aniston Haberleri

Jennifer Aniston dizide çıplak olduğu sahnelerle gündemde! Hayatımda yaptığım en zor iş

54 yaşındaki oyuncu Jennifer Aniston, The Morning Show'da yeni bir çıplak seks sahnesi için soyunurken sosyal medyanın da gündemine düştü. 54 yaşındaki oyuncunun fit görünümüne yorum yağarken oyuncu bakın ne dedi.

Magazin 12-10-2023 15:17

54 yaşındaki Jennifer Aniston'dan iç çamaşırlı pozlar! Genç görünme sırrını da açıkladı

"Friends" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Jennifer Aniston, genç görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ünlü isim son olarak bir dergi için iç çamaşırlı pozlar verdi. 54 yaşındaki güzel oyuncu daha önce yaptığı açıklamada zayıf görünmek için somon spreyi bile kullandığını itiraf etmişti.

Magazin 29-09-2023 14:08

Yaşlanmamak için yaptıkları gündem olmuştu! Jennifer Aniston'dan yaz pozları

"Friends" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Jennifer Aniston yıllara meydan okuyan ve yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıklayarak gündem olan güzel oyuncu bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 11-09-2023 09:25

Somon spermiyle gündemdeydi! Jennifer Aniston fit görünümünü destekleyen salatasının tarifini verdi

Friends dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Jennifer Aniston, 54 yaşındaki genç görünümünü korumak için çeşitli şeyler deniyor. Oyuncu bu süreçte yüzüne somon spermi de sürdüğünü itiraf etmişti. Aniston şimdi de fit görünümü için tercih ettiği salatanın tarifini verdi.

Magazin 28-08-2023 13:50

Jennifer Aniston yaşlanmamak için yüzüne o hayvanın spermini sürüyormuş!

Friends dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Jennifer Aniston yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıkladı. 54 yaşında yıllara meydan okuyan oyuncu Aniston'ın yüzüne uyguladığı yöntem sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Magazin 27-08-2023 14:47

Jennifer Aniston 'Beni deli ediyor' diyerek açıkladı! Yıllara meydan okuyan görünümü gündemde

Tüm zamanların en iyi dizileri arasında gösterilen Friends'de Rachel karakteriyle ünlenen ABD'li oyuncu Jennifer Aniston yıllara meydan okuyan fiziğini nasıl koruduğunu açıkladıktan sonra kendisine söylenen o sözden rahatsız olduğunu ifade etti.

Magazin 11-06-2023 08:46

54 yaşındaki Jennifer Aniston yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Yüzümü fazla yıkamıyorum

Jennifer Aniston, Friends dizisindeki ikonik Rachel karakteriyle arttırdığı hayran kitlesi tarafından oldukça yakından takip ediliyor. 54 yaşındaki güzel oyuncu yaşına göre çok daha genç görünüyor. Doğallıktan yana olan Jennifer Aniston, yaşlanma karşıtı cilt bakım rutinini açıkladı.

Kadin 18-04-2023 11:41

Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston ile seks sahneleri çekmenin 'işkence' olduğunu söyledi! İtirafı şaşkına çevirdi

Ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal, 2002 yılında “The Good Girl (İyi Kız)” filminde başrolünü paylaştığı Jennifer Aniston’la ilgili olarak hayranlarını şaşırtan bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu Jennifer Aniston’la sevişme sahnelerini çekerken zorlandığını itiraf etti.

Trend 28-12-2022 17:29

Jennifer Aniston'ın oyuncu babası John Aniston hayatını kaybetti: Huzur içinde cennete uçtuğun için minnettarım

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Aniston'un oyuncu babası John Aniston 89 yaşında hayatını kaybetti. Hollywood'un bir dönemine damgasını vuran John Aniston'ın ölüm haberini kızı Jennifer Aniston sosyal medya hesabından duyurdu. John Aniston, 1970'li ve 80'li yıllarda kamera karşısına geçtiği Days of Our Lives adlı diziyle tanınmıştı.

Magazin 14-11-2022 20:29

53 yaşındaki Jennifer Aniston'ın saklayacak bir şeyi yok! Sütyen yok 'nipplekini' var

53 yaşındaki Jennifer Aniston, Allure'ın kapağındaki pozuyla gündeme bomba gibi düştü. Dergi için açıldıkça açılan güzel oyuncu kapak için ise daha önce Kim Kardashian'ın da tercih ettiği Chanel sutyeni 'nipplekini' ile kaslı karın kaslarını sergiliyor.

Magazin 10-11-2022 10:06

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Güzelliği ve yakışıklılığıyla gönlümüzü fetheden ünlülerin kullandığı muhteşem kokulu parfümler

Parfümler, çoğu kişi için olmazsa olmaz kişisel bakım ürünleri arasında yer alıyor. Buna elbette ki ünlü isimler de dahil. Ünlülerin parfüm zevklerini ve seçimlerini merak ediyor musunuz? O hâlde doğru adrestesiniz. Dünyaca ünlü isimlerin vazgeçemediği parfümleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Magazin 04-08-2022 15:14

Jennifer Aniston yıllar sonra itiraf etti! Ev alarmı beni uyandırırdı

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, 30’lu yaşlarından beri uykusuzluk hastalığıyla mücadele ettiğini açıkladı. Oyuncu, “Geçmişte uyurgezerlik yapardım, ev alarmı beni uyandırırdı” dedi.

Magazin 18-04-2022 15:06

52 yaşındaki Jennifer Aniston, Hawaii tatilinde mikro boy bikinisiyle şov yaptı

Murder Mystery 2'nin çekimlerine ara verdikten sonra soluğu Hawaii plajlarında alan ünlü oyuncu Jennifer Aniston, biçimli vücudunu mikro boy bikinisiyle sergiledi.

Magazin 09-02-2022 08:50

Jennifer Aniston’da şaşırtan Friends itirafı: Bizi kovmakla tehdit ettiler

Hollywood yıldızlarından Jennifer Aniston, Friends setinde kovulmakla tehdit edildiğini söyledi. Yıllar sonra gelen itirafta başarılı oyuncu Friends setindeki rol arkadaşlarıyla daha fazla para istedikleri için Warner Bros'un kendilerini kovmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Trend 10-12-2021 12:31

Jennifer Aniston, The Morning Show dizisi için soyundu

Jennifer Aniston başrolünü Reese Witherspoon ve Steve Carell ile paylaştığı The Morning Show dizisinin bir sahnesi için soyundu. 52 yaşındaki oyuncunun duş sahnesi The Morning Show 2. sezonuna damga vurdu.

Magazin 23-11-2021 15:37

Jennifer Aniston'dan 'En Seksi Erkek Paul Rudd’ yorumu

Paul Rudd’ın, People dergisi tarafından "2021’in Yaşayan En Seksi Erkeği” seçilmesine rol arkadaşı Jennifer Aniston'dan yorum geldi.

Magazin 13-11-2021 10:05

Jake Gyllenhaal’dan bomba Jennifer Aniston itirafı: Aşk sahneleri işkence gibiydi

Başarılı aktör Jake Gyllenhaal, katıldığı bir radyo programında meslektaşı Jennifer Aniston hakkında söyledikleri ile gündeme geldi. The Good Girl filminde birlikte rol alan ikiliden Jake Gyllenhaal, filmin çekildiği dönem Jennifer Aniston’a aşık olduğunu itiraf etti. Aktör, gerçek hayatta aşık olduğun biriyle aşk sahneleri çekmenin işkence gibi olduğunu dile getirdi.

Magazin 06-10-2021 07:52

Jennifer Aniston: Friends kadrosu dizinin ardından acı gerçeklerle karşılaştı

Jennifer Aniston kısa süre önce Friends ekibinin yeniden bir araya gelişinin oyuncu kadrosunun öngöremediği birçok şeyi fark etmesini sağladığını söyledi.

Magazin 28-09-2021 10:07

Jennifer Aniston'dan ilişki cevabı: David Schwimmer benim kardeşim

Jennifer Aniston (Rachel Green) Friends dizisindeki set aşkı David Schwimmer (Dr. Ross Geller) ile gerçek hayatta birlikte oldukları iddialarına "O benim kardeşim" sözleriyle noktayı koydu.

Magazin 15-09-2021 11:29

David Schwimmer'dan Jennifer Aniston iddialarına yanıt

Friends dizisinde çifti canlandıran Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın özel bölüm çekimlerinin ardından gerçek hayatta da birlikte oldukları iddialarına David Schwimmer'dan yanıt geldi. Schwimmer birliktelik iddialarını yalanladı.

Magazin 14-08-2021 10:41

Bomba iddia! Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın dizi aşkı gerçek oldu

Televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden Friends'te bir ayrılıp bir barışan Rachel ve Ross karakterlerini canlandıran Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın gerçek hayatta da birlikte olduğu iddia edildi.

Magazin 11-08-2021 16:51

Jennifer Aniston'dan aşı eleştirilere yanıt

"Aşı olmayan arkadaşlarımla görüşmüyorum" diyen yıldız oyuncu Jennifer Aniston, eleştirilere yanıt verdi. Aniston, "Bana varyant bulaştırabilirsiniz. Ben aşısız ya da bir sağlık sorunu olan birine bulaştırırsam o kişinin hayatını riske atabilirim. İşte bu yüzden endişeleniyorum" dedi.

Magazin 06-08-2021 17:45

Jennifer Aniston: Aşı olmayan arkadaşlarımla görüşmüyorum

Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston, koronavirüs aşısı olmayı reddeden ya da aşı olup, olmadığını açıklamayan arkadaşlarıyla görüşmeyi kestiğini açıkladı. Aniston, "Bu insanlar gerçekleri dinlemiyor. Bu gerçekten utanç verici." ifadelerini kullandı.

Magazin 04-08-2021 13:38

Jennifer Aniston Brad Pitt hakkında son noktayı koydu

2005'te ayrılmalarına rağmen hala gösteri dünyasının gündeminde yer alan Brad Pitt ve Jennifer Aniston, haklarında ortaya atılan iddialar nedeniyle konuşulmaya devam ediyor.

Magazin 25-06-2021 10:55

Friends: The Reunion, HBO Max’in en çok izlenenleri arasında

Friends: The Reunion bölümü, HBO Max’te yayınlandığı ilk günde Wonder Woman 1984 filmine oldukça yakın bir izlenme oranı elde etti ve platformun en çok ilgi gören yapımlarından biri oldu.

Magazin 31-05-2021 17:43

Friends dizisinde yıllar sonra gelen şok itiraf: Jennifer Aniston ile David Schwimmer aşkı büyük ses getirdi!!

Yeniden ekranlara dönmesi beklenen Friends dizisi, pandemi sürecini nedeniyle çekimleri sürekli ertelenmek zorunda kalmıştı. Uzun zamandır beklenen fenomen dizinin özel bölümü bu hafta izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bir araya gelen oyunculardan Jennifer Aniston ve David Schwimmer'dan gelen itiraf ise herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 29-05-2021 10:45

Lisa Kudrow: Oğlum bir dönem Jennifer Aniston'ı annesi sandı

Lisa Kudrow, Friends dizisi setinde kurulan yakın bağlar hakkında konuşurken, eskiden oğlunun Jennifer Aniston'ı annesi sandığını açıkladı.

Magazin 16-05-2021 11:21

'Friends' özel bölümünden ilk tanıtım!

1994-2004 yılları arasında yayınlanan ve son bölümden bugüne dünyanın birçok ülkesinde hala sevilerek izlenen dizi 'Friends' izleyiciyle buluşmak için geri sayıma başladı. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer'ı yıllar sonra yeniden bir araya getiren 'Friends' özel bölümü, 27 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak.

Magazin 14-05-2021 12:27

Birinin kalçası diğerinin beli! Ünlü isimlerden ilham alan cerrahlar 'mükemmel kadın'ı çizdi

Estetik cerrahlar yaptıkları bir çalışmayla 16 ünlü ismin özelliklerini bir araya getirerek mükemmel kadın tasvirini ortaya çıkardı. Çalışmada Jennifer Aniston'un beli, Jennifer Lopez'in kalçaları, Victoria Beckham'ın ayak bileklerinden ilham alındı.

Magazin 07-05-2021 21:10

Jennifer Aniston, The Morning Show çekimlerinde yorgunluktan yığıldı

The Morning Show çekimleri için sette olan Jennifer Aniston, yoğun iş temposundan yorgun düşüp kamera arkasında uzanmak zorunda kaldı.

Magazin 20-04-2021 15:27

Justin Theroux: Dramatik bir şekilde ayrılmadık

Justin Theroux, üç yıl önce boşandığı Jennifer Aniston ile arkadaş kalmayı tercih ettiklerini söyleyerek, “Dramatik bir şekilde ayrılmadık” dedi.

Magazin 17-04-2021 15:03

Jennifer Lopez, Jennifer Aniston ve Kim Kardashian'ı geçti

Jennifer Lopez, 40 yaş üzeri yıldızlar arasında en beğenilen isim seçildi. 51 yaşındaki Lopez listede Jennifer Aniston ve Kim Kardashian'ı geride bıraktı.

Magazin 28-03-2021 10:17

Jennifer Aniston, dövmesinin anlamını deşifre etti

Amerikalı ünlü oyuncu Jennifer Aniston, bilediğindeki 11 11 dövmesinin ne anlama geldiğini sonunda ifşa etti.

Magazin 09-03-2021 11:21

Sete sutyensiz giden Jennifer Aniston öyle bir fotoğraf paylaştı ki...

Friends yıldızı Jennifer Aniston, en yakın arkadaşının doğum gününü kutlamak için Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla 36 milyonu aşkın takipçisini çok şaşırttı.

Magazin 05-03-2021 20:51

İlk vukuatı saç emme değilmiş! Paris Hilton: 'Çizgiyi aştı'

David Letterman'ın geçmiş röportajlarıyla ilgili yaşananlar ortalıklara dökülmeye devam ediyor. Paris Hilton, 2007'deki Letterman röportajı sırasında "kasten aşağılandığını" hissetmiş.

Magazin 04-03-2021 08:01

Canlı yayındaki taciz olayından sonra şimdi bir de bu! Jennifer Aniston’ın tikini fark eden 'keşke görmeseydim' diyor

TikTok’taki bir Friends dizisinin hayranı, dizinin başrol oyuncularından Jennifer Aniston’ın bir tikini keşfetti. Friends hayranları, Jennifer Aniston'ın tikini fark ettikten sonra diziyi eskisi gibi izleyemiyor.

Magazin 22-02-2021 07:36

Canlı yayında Jennifer Aniston'ın saçını emdi! 'Bu bir taciz'

Ünlü televizyoncu David Letterman’ın eski röportajları bir süredir sosyal medya kullanıcılarının hedefinde. Sosyal medya kullanıcıları tarafından 'rahatsız edici' bulunan bir programda televizyoncu canlı yayında Jennifer Aniston'ın saçını emiyor.

Magazin 18-02-2021 07:45

Sete sutyensiz giden Jennifer Aniston, sınırları daha önce de zorladı

Hollywood’un sevilen oyuncularından Jennifer Aniston 52. doğum gününü kutluyor. Doğum günü şerefine Jennifer Aniston’ın sınırları zorladığı filmleri sizler için bir araya getirdik.

Trend 11-02-2021 14:23

Sete sütyensiz giden Jennifer Aniston’un fotoğrafları anında internete sızdı

Sete sütyen takmadan giden Jennifer Aniston, meme uçlarının belli olmasını umursamadan işine devam etti.

Magazin 10-02-2021 11:14

Brad Pitt ve Jennifer Aniston aynı evde mi yaşıyor?

2005 yılında ayrılmalarına rağmen hala gösteri dünyasının gündeminde yer alan Brad Pitt ve Jennifer Aniston'un, aynı evde kaldığı konuşuluyor. Aniston'un Instagram hesabında paylaştığı gönderisinde, koltukta yatan kişinin Pitt olduğu iddia edildi.

Magazin 06-02-2021 14:59

Annesinden Brad Pitt'e: Jennifer ile yeniden evlen

2005'te ayrılmalarına rağmen hala gösteri dünyasının gündeminde yer alan Brad Pitt ve Jennifer Aniston hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Pitt'in annesi Jane Pitt'in, oğlunun Aniston ile yeniden evlenmesini istediği konuşuluyor.

Magazin 03-02-2021 17:11

Friends dizisinden olay Jean-Claude Van Damme itirafı: Dilini ağzına sokunca...

Unutulmaz dizi Frinds’e yıllar içinde birbirinden ünlü konuk oyuncular boy gösterdi. Bu oyunculardan biri Jean-Claude Van Damme oldu. Friends dizisinin başrol oyuncuları Jennifer Aniston ve Courteney Cox, Jean-Claude Van Damme ile çalışmaktan çok hoşlanmamış.

Magazin 01-02-2021 12:23

Oyuncuların fendi mankenleri yendi... 100 yılın en güzel kadınları

En güzel kadınların mankenler olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz... Güzellikleri otoriteler tarafından tescillenmiş 21. yüzyılın göz alıcı güzelleri.

Trend 28-12-2020 08:34

Dünyaca ünlü isimler oylarının renklerini belli etti

Jennifer Aniston, Beyonce, Charlize Theron ve Natalie Portman ABD'deki başkanlık seçimleri için oylarını kullandı. Dünyaca ünlü isimler, tercihlerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Magazin 04-11-2020 09:09

Jennifer Aniston'ın Instagram rekoru Sir David Attenborough'a geçti!

Jennifer Aniston'ın en hızlı 1 milyon takipçiye ulaşan Instagram hesabı rekoru el değiştirdi. İngiliz yayıncı ve natüralist Sir David Attenborough, güzel oyuncu Jennifer Aniston'a ait Instagram rekorunu 4 saat 44 dakikada kırdı.

Haber 28-09-2020 11:44

72. Emmy Ödül Töreni'ne Jennifer Aniston damga vurdu!

TV dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan Primetime Emmy Ödülleri bu yıl 72'nci kez düzenlendi. Covid-19 salgının etkisinde kalan törene Jennifer Aniston'un şovu damga vurdu.

Magazin 21-09-2020 09:50

Brad Pitt ile Jennifer Aniston yıllar sonra aynı projede! Bu görüntü olay oldu

Bir dönem Hollywood'un en gözde çiftlerinden olan Brad Pitt ile Jennifer Aniston yıllar sonra bir araya geldi. Brad Pitt ile Jennifer Aniston'ın görüntüleri gündem oldu.

Magazin 18-09-2020 13:38

Brad Pitt ile eski eşi Jennifer Aniston 19 yıl sonra ilk kez aynı gösteride

2005'te yollarını ayıran eski eşler Brad Pitt ile Jennifer Aniston, yıllar sonra bir ilke imza attı. İkili, bir yardım için düzenlenen film okuma gösterisinde bir araya geldi.

Magazin 15-09-2020 10:57