Jennifer Lawrence Haberleri

Jennifer Lawrence'ın No Hard Feelings (Büyü de Gel) filmindeki çıplak dövüş sahnesi olay oldu! Sosyal medyanın gündemine yerleşti

Açlık Oyunları serisinin yıldızı Jennifer Lawrence, romantik-komedi filmi "No Hard Feelings (Büyü de Gel)" ile görücüye çıkmıştı. 23 Haziran'da vizyona giren film Nteflix'te görücüye çıktı. Hayranlarının beğenisine sunulan filmdeki Lawrence'ın plajda çıplak bir şekilde dövüştüğü bir sahne sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 08-11-2023 12:00

Jennifer Lawrence çıplak sahnesiyle gündemde! Korkusuz bir oyuncu

Jennifer Lawrence, ABD'de Netflix'te henüz gösterime giren yeni filmi No Hard Feelings'te tamamen çıplak kalarak hayranlarını şaşkına çevirdi.

Magazin 24-10-2023 12:26

Jennifer Lawrence'in +18 komedi filmi gündemde! Gişede büyük başarı

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerini üstlendiği +18 komedi filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), içerdiği çıplak sahneler ve konusu nedeniyle R derecelendirmesi aldı.

Magazin 06-07-2023 15:20

Jennifer Lawrence’tan öpüşme sahnesi itirafı! Ekran önündeki en kötü öpüşmesini böyle taklit etti

Açlık Oyunları (Hunger Games) filminin yıldızı ABD’li oyuncu Jennifer Lawrence, ekran önündeki en kötü öpüşme sahnesini anlattı. Oscar’lı oyuncu rol aldığı projelerdeki bir erkek oyuncunun çok kötü öpüştüğünü söyledi ve ağız hareketlerini taklit etti. Güzel oyuncunun itirafı gündem yaratmayı başardı.

Trend 06-07-2023 15:02

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jennifer Lawrence Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Katnis rolü için hazır! Jennifer Lawrence Hunger Games (Açlık Oyunları) serisine geri dönmek istediğini söyledi

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, "Hunger Games (Açlık Oyunları)" serisindeki Katniss Everdeen rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu Katnis rolüne geri dönmek için yapımcılara yeşil ışık yaktı.

Trend 13-06-2023 15:56

Hunger Games (Açlık Oyunları) serisinin devam filmi geliyor! Müjdeyi verdiler

Başrollerini Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth'ün üstlendiği Hunger Games (Açlık Oyunları) serisinin yeni filmi için hazırlıklar başladı. Tüm dünyada yoğun ilgiyle karşılanan serinin yeni filmi için çalışmalar hızlandı.

Trend 29-04-2022 17:08

Ünlülerin doğal güzellik sırları

Her kadının kendine ait cilt bakımı ve güzellik sırları bulunuyor. Bu sırlar bazen oldukça etkili olabiliyor. Ünlülerin ciltlerin ve saçlarının güzellikleri herkes tarafından merak ediliyor. Aralarında oldukça şaşırtan güzellik sırları bulunuyor. İşte ünlülerin güzellik sırları…

Kadin 31-03-2022 11:06

Jennifer Lawrence anne oldu

Oscar'lı oyuncu Jennifer Lawrence, ilk çocuğunu dünyaya getirdi. 31 yaşında anne olan Amerikalı oyuncunun bebeğinin cinsiyeti henüz bilinmiyor.

Magazin 24-02-2022 15:30

Jennifer Lawrence, Don’t Look Up filminin çekimlerini anlattı! “Jonah Hill ile çok eğlendik”

Netflix’in en çok izlenen filmlerinden biri olmayı başaran Don’t Look Up’ın başrol oyuncusu Jennifer Lawrence çekimlere dair açıklamalarıyla dikkatleri çekti. Jennifer Lawrence, Netflix'in son hit filmi Don't Look Up'ın çekimlerinde Jonah Hill'in son derece eğlenceli olduğunu söyledi.

Trend 29-12-2021 16:34

Jennifer Lawrence’den şaşırtan Leonardo DiCaprio itirafı! “Onunla çalışmak cehennem gibi”

Netflix'in kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet gibi isimlerin yer aldığı, merakla beklenen yeni filmi Don't Look Up 24 Aralık’ta vizyona girecek. Merakla beklenen filmin başrol oyuncusu Jennifer Lawrence’den herkesi şaşırtacak bir itiraf geldi. Güzel oyuncu filmdeki partneri Leonardo DiCaprio ile çalışmanın cehennem gibi olduğunu açıkladı.

Trend 09-12-2021 12:24

Karnı burnunda olan Jennifer Lawrence’dan utandıran cinsel ilişki itirafı! Sunucu ne yapacağını şaşırdı

En İyi Kadın Oyuncu ödülü sahibi Jennifer Lawrence, yeni filmi Don’t Look Up’ın tanıtımları için sık sık kamera karşısına geçiyor. Karnı burnunda olan oyuncu geçtiğimiz akşam Stephen Colbert ile The Late Show'a katıldı. Güzel oyuncunun canlı yayında yaptığı cinsel ilişki itirafı hem sunucuyu hem de izleyicileri utandırdı.

Magazin 09-12-2021 07:52

Jennifer Lawrence: Benim travmam sonsuza kadar var olacak

Başarılı oyuncu Jennifer Lawrence, yeni filmi Don’t Look Up kapsamında Vanity Fair’e röportaj verdi. Jennifer Lawrence, 2014 yılında cep telefonunun hacklenmesi sonucu çıplak fotoğraflarının yayınlanması hakkında konuştu. Sızdırılan çıplak fotoğraflardan kaynaklanan travmanın 'sonsuza kadar' süreceğini söyledi.

Magazin 23-11-2021 14:29

Don’t Look Up filminin yıldızı Jennifer Lawrence ücret tartışmasını açıkladı: Benden fazla para alması umrumda değil

The Hunger Games film serisinin yıldızı Jennifer Lawrence, ‘Don’t Look Up’ projesiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio’nun rol aldığı film vizyona girmeden ücret tartışmalarıyla gündeme geldi. Partneri Leonardo DiCaprio’da daha düşük bir ücret aldığını itiraf eden Lawrence, bu durumun umrunda olmadığını söyledi.

Trend 23-11-2021 11:56

Netflix’in yeni filmi “Don’t Look Up” beklenen fragmanını yayınladı! Oscar Ödüllü yönetmen imzasını taşıyor

Netflix'in kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet gibi isimlerin yer aldığı, merakla beklenen yeni filmi Don't Look Up'ın resmi fragmanı yayınladı. Vizyon tarihi için geri sayım yapılan filmin fragmanı yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Trend 18-11-2021 12:29

Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrance’ın başrollerini paylaştığı “Don’t Look Up” filminden ilk fragman yayınlandı

Adam McKay’in Netflix için hazırladığı ve başrollerini Jennifer Lawrence ile Leonardo DiCaprio’nun paylaştığı “Don’t Look Up” filminden ilk görüntüler paylaşıldı. Kadrosunda usta isimleri barındıran filmin fragmanı merak uyandırdı.

Trend 09-09-2021 15:15

Jennifer Lawrence hamile olduğunu açıkladı

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, ilk çocuğuna hamile olduğu açıkladı. 31 yaşındaki oyuncu, 2019 yılında sessiz sedasız Cooke Maroney ile hayatını birleştirmişti.

Magazin 09-09-2021 09:34

Jennifer Lawrence cinsellik itirafıyla gündemde! Uzun süredir seks yapmama sebebi...

Jennifer Lawrence, oyunculuğunun yanında zaman zaman yaptığı açıklamalarla da gündeme geliyor. Oyuncu son cinsellik itirafıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 05-09-2021 08:43

Bütün popülerliğine rağmen sosyal medya kullanmayı reddeden ünlü isimlerin nedenleri şaşırttı

Teknolojinin hızlı gelişimi sosyal medya kullanımını her geçen gün arttırdı. Sosyal medyanın yaygınlaşması üzerine ünlü isimler bu platformları hayranlarıyla iletişime geçmek için kullanmaya başladı. Milyonlarca hayran sosyal medya hesapları aracılığıyla sevdikleri isimleri takip ediyor, paylaşımlarını beğeniyor veya yorum yapabiliyorlar. Ancak bu uygulamaları kullanmayı reddeden ünlülerin sayısı da azımsanmayacak derecededir.

Trend 01-04-2021 15:43

Jennifer Lawrence hakkında ortaya atılan iddia aynı gün yalanlandı

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ın Marvel’ın yeniden filme uyarlamaya hazırlandığı Fantastik Dörtlü yapımında rol alacağı iddia edilmişti. Bu iddia aynı gün yalanlandı.

Trend 22-02-2021 12:23

Sette talihsiz kaza! Jennifer Lawrence’ı cam parçaları yaraladı

Hollywood'un gözde oyuncularından Jennifer Lawrence, yeni filminin çekimlerinde büyük bir tehlike atlattı. Patlayan cam parçalarının Lawrence'ın yüzüne isabet etmesi üzerine sete ara verildi.

Magazin 06-02-2021 15:23

Jennifer Lawrence'a nazar değdi! Yüzüne cam patladı

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, şu sıralar çekimleri devam eden Don't Look Up filminin setinden talihsiz bir kaza yaşadı.

Trend 06-02-2021 13:41