Jennifer Lopez Haberleri Ve Son Dakika Jennifer Lopez Haberleri

Jennifer Lopez Haberleri Ve Son Dakika Jennifer Lopez Haberleri

24 Temmuz 1969 tarihinde New York’ta dünyaya gelen müzisyen Jennifer Lopez, medyaya ilk adımını 19686 yılında oyuncu olarak attı.

Verdiği kısa aradan sonra 1993 yılında oyuncu olmaya karar veren Lopez, oynadığı yapımlarla hızlıca ün ve beğeni kazandı.

Müzik kariyerine 1999 yılında On The 6 albümü ile başladı. Kendi adını verdiği ikinci albümü ve rol aldığı The Wedding Planner filminin aynı anda medyada yer alması onu daha da göz önüne çıkardı.

Hem albüm satışları hem de filmi çıktığı hafta listelerde 1 numaraya yükseldi. Şarkıları, oynadığı dizi ve filmlerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Lopez birçok müzik ödülüne layık görüldü.

Jennifer Lopez Haberleri

Jennifer Lopez'in 60 milyon dolarlık lüks malikanesinin bahçesinde spor yaptı: Yıllara meydan okuyor

Yıllara meydan okuyan şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez yaptığı iddialı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı bu kez ise lüks malikanesinin bahçesinde spor yaparken çektiği pozlarını paylaştı.

Magazin 25-03-2024 15:04

Jennifer Lopez dansıyla hayranlarını mest etti! Çok ateşli

Jennifer Lopez hayranlarını yine mest etti. Şarkıcı dantel bir bodysuit giyerek kıvrımlarını sergilediğinde hayranlarından tam not aldı.

Magazin 25-02-2024 12:18

Jennifer Lopez dergi çekimi için poz verdi! Sütyensiz seçimleri dikkat çekti

Güzelliğiyle ve fit görünümüyle yıllara meydan okuyan Jennifer Lopez bu defa bir dergi çekimi için birbirinden iddialı pozlar verdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla dikkat çeken Jennifer Lopez sütyensiz seçimleri ile adeta nefes kesti.

Magazin 15-02-2024 16:42

Jennifer Lopez'in yeni klibi sosyal medyayı salladı! Bu videonun her karesi ateşli ve inanılmaz!

JLO, Latto ile yaptığı Can't Get Enough remixinin klibindeki halleriyle sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez klipteki ateşli sahnelerle "Bu kadın hiç yaşlanmıyor" dedirtti.

Magazin 31-01-2024 11:58

Jennifer Lopez Sevgililer Günü için iç çamaşırlarıyla poz verdi! Fit görünümün sırrı

Jennifer Lopez, ünlü markanın Sevgililer Günü koleksiyonundan parçalara modellik yaparken verdiği pozlarla da dikkat çekiyor. Yıllara meydan okuyan şarkıcı ve oyuncunun fit görünmesinin sırrını merak edenler işte JLO'nun rutini...

Magazin 21-01-2024 14:07

Jennifer Lopez ve Ben Affleck mutsuz mu? Kocası gündem olunca bakın ne dedi

Oyuncu Ben Affleck ile 2022'de evlenen Jennifer Lopez, eşinin sürekli üzgün, mutsuz ve sinirli görünmesiyle gündeme geliyor. Lopez sonunda patladı ve "Onun için endişelenmenize gerek yok. O iyi ve mutlu" dedi.

Magazin 14-01-2024 15:42

HAYALİMDEKİ DÜĞÜN KONUSU VE OYUNCULARI: Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hayalimdeki Düğün konusu ve oyuncuları merak edildi. Jennifer Lopez, Josh Duhamel ve Lenny Kravitz'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hayalimdeki Düğün filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Hayalimdeki Düğün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 16-12-2023 19:42

Jennifer Lopez göğüslerinin yarısını açık bırakan tarzıyla olay oldu

Güzelliğiyle ve fit görünümüyle yıllara meydan okuyan Jennifer Lopez eşi ile katıldığı gecede iddialı tarzıyla adından söz ettirdi. JLO göğüslerinin yarısını açıkta bırakan seçimiyle olay oldu.

Magazin 07-12-2023 08:06

Jennifer Lopez güzellik sırrını açıkladı! Yatağa girdiğimde...

Magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez 54 yaşına rağmen fiziğiyle sık sık adından söz ettiriyor. JLO son olarak gece güzellik sırlarını paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 03-11-2023 14:06

Jennifer Lopez'in 'randevu gecesi' tarzı olay oldu! Beğeni butonu çöktü

ABD'li oyuncu Ben Affleck ile birlikteliği ve son dönemdeki film projeleriyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 54 yaşında olmasına rağmen her daim genç görünüyor. Ünlü şarkıcının 'randevu gecesi' paylaşımı ve tarzı sosyal medyayı salladı.

Magazin 30-10-2023 15:31

Jennifer Lopez'in ultra lüks malikanesi ağızları açık bıraktı! Değerini duyanlar inanamadı! İçinde yok yok

ABD'li oyuncu Ben Affleck ile birlikteliği ve son dönemdeki film projeleriyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Jennifer Lopez bu defa ultra lüks malikanesi ile gündem oldu. Jennifer Lopez'in Kaliforniya'daki evini görenler hayran kaldı. İlk kez Şubat ayında satışa çıkarılan evin değeri ise dudak uçuklattı.

Magazin 25-10-2023 13:48

Jennifer Lopez eteğini kaldırıp iç çamaşırını gösterdi

Oyuncu Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez iç çamaşırı markasının tanıtım elçisi oldu. Lopez defilede poz verirken eteğini kaldırarak iç çamaşırını göstermesiyle olay oldu.

Magazin 20-10-2023 14:07

Jennifer Lopez şeffaf iç çamaşırlarıyla sere serpe poz verdi

Son dönemde verdiği pozlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yine dikkat çekti. İç çamaşırı markası için iddialı pozlar veren Lopez'e hayranlarından "Yıllara meydan okuyorsun" yorumları geldi.

Magazin 19-10-2023 14:26

Hayalimdeki Düğün konusu nedir, oyuncuları kimdir? Hayalimdeki Düğün ne zaman ve nerede çekildi? Tv'de ilk!

Hayalimdeki Düğün filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez'in yer aldığı film bu akşam Star Tv'de yayınlanacak. Hayalimdeki Düğün filmini seyretmek isteyenler film hakkında detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, Hayalimdeki Düğün konusu nedir, oyuncuları kimdir? Hayalimdeki Düğün ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 05-09-2023 19:44

Jennifer Lopez minik beyaz bikinisiyle sere serpe uzandı! Özel fotoğrafçısı yanından ayrılmadı

Eşi Ben Affleck'in İstanbul tatili sırasında iş yoğunluğundan ülkemize gelemeyen Jennifer Lopez Amalfi Sahili'nde hem tatil yaptı hem de iş... Sosyal medyada beyaz minik bikinisiyle pozlarını paylaşan JLO fotoğrafçısını da yanından ayırmadı.

Magazin 11-08-2023 14:16

Ben Affleck eşi Jennifer Lopez'siz Türkiye'ye geldi! Boğaz keyfi

20 yıl sonra Jennifer Lopez ile bir araya gelen ve geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle dünyaevine giren Ben Affleck yanında eşi olmadan Türkiye'ye tatile geldi. Çocuklarıyla İstanbul'da keyif yapan ünlü oyuncu sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 08-08-2023 09:01

Jennifer Lopez tatile çıktı! 980 dolarlık mini bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi

20 yıllık aşkı Ben Affleck ile aldığı 60 milyon dolar değerindeki evinde yeni yaşını kutlayan Jennifer Lopez tatil pozlarıyla gündemde. 54. doğum gününü kutlayan şarkıcı pahalı minik bikinisiyle kıskanılacak kadar sıkı fiziğini sergiledi.

Magazin 03-08-2023 15:06

Jennifer Lopez 54. yaşını kutladı! Genç kalmasının sırrı ne?

Yıllara meydan okuyan fit görünümüyle adından her daim söz ettiren efsane şarkıcı Jennifer Lopez 54. doğum gününü kutladı. Lopez doğum gününde masanın üzerine çıkarak şarkılar söyledi. Jennifer Lopez'in genç kalmasının sırrı da merak edildi.

Magazin 27-07-2023 15:18

Cinsiyet değiştiren Jessica Alves, Jennifer Lopez'e benzemek için 100 ameliyat geçirdi! Harcadığı rakam dudak uçuklattı

Geçmişten beri Barbie bebeklere büyük bir hayranlık duyan Jessica Alves, önceleri "Ken Bebek" olarak tanınıyordu. Alves, geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonuyla birlikte Barbie'ye benzemek için çeşitli ameliyatlar oldu. Ünlü isim şimdi de Jennifer Lopez'in Versace pozuna benzemek için 100 ameliyat geçirdi.

Magazin 08-06-2023 12:33

TikTok'ta trend olan yapay bronzlaşma çizgileri görenleri şaşırtıyor! Beni seksi hissettiriyor

Yaz aylarında bronz görüntüyü sevenler ama tatile gitmeye fırsat bulamayanlar bronzlaştırıcı ürünlere yöneliyor. Bronzlaştırıcı ürünlerin bikini izi yapmaması bugüne kadar avantaj olarak görülse de son zamanlarda trend olan bikini izi için yapılanlar görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 11:56

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'e grev şoku! Resmen mağdur oldular

Ünlü şarkıcı Jeniffer Lopez'in başrolde yer aldığı 'Unstoppable' filminin çekimleri askıya alındı. Hollywood’daki yazarların 15 yılın ardından greve gitmesi nedeniyle Jeniffer Lopez ve filmin yapımcılığını üstlenen eşi Ben Affleck mağdur oldu.

Magazin 04-06-2023 14:06

53 yaşındaki Jennifer Lopez'in genç görünümünü sağlayan 4 alışkanlığı! Hem saçında hem de cildinde kullanıyor...

Jennifer Lopez, 53 yaşında olmasına rağmen cazibesini ve güzelliğini tamamen korumayı başarabilen ünlülerden. Başarılı şarkılarının yanı sıra Ben Affleck'le olan evliliği ile de gündem oluyor. Jennifer Lopez genç görünmesini sağlayan 4 alışkanlığıyla mutlu bir hayatı ve yüksek cazibeyi garantiliyor.

Kadin 26-05-2023 15:15

Ben Affleck ve Jennifer Lopez trafikte gerildi! Tartıştıkları anlar gündemde

20 yıl sonra yeniden bir ilişkiye başlayan ve görkemli bir düğünle evlenen Ben Affleck ve Jennifer Lopez'in son dönemde tartıştıkları anlar gündeme geliyor. İkili son olarak trafikte tartışırken yakalandı.

Magazin 14-05-2023 08:06

53 yaşındaki Jennifer Lopez'in zarif yaşlanmak için uyguladığı 4 güzellik adımı! Bugüne kadar botoks yaptırmadım

Jennifer Lopez, başarılı şarkıları ve güzelliğiyle dikkat çeken şarkıcılardan. 53 yaşındaki başarılı şarkıcı özellikle kadın ünlülere dayatılan genç gözükme algısına karşı çıkarak botoks yaptırmadığını ancak genç gözükmesini sağlayan 4 güzellik adımını açıkladı.

Kadin 07-05-2023 15:37

Ben Affleck karısını övdü! Jennifer Lopez fiziğini nasıl koruyor?

18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck evlenmişti. Yakışıklı oyuncu karısının fiziğini överek düşman çatlatan sözler söyledi.

Magazin 25-04-2023 09:39

53 yaşındaki Jennifer Lopez üstsüz poz vererek anlattı! 'Sağlıkla ilgili...'

JLo Beauty Instagram sayfasında yeni bir görsel paylaştı. 53 yaşındaki Jennifer Lopez, stres seviyesini kontrol altında tutmak için yaptığı beş şeyi sıralarken üstsüz poz verdi.

Magazin 07-04-2023 14:46

53 yaşındaki Jennifer Lopez fit görüntüsünü neye borçlu? Sabah 4.45'te uyanıp...

Kozmetik markası için zaman zaman cesur pozlar vermekten kaçınmayan Jennifer Lopez, 'Kendime meydan okuyorum' dedi. 53 yaşındaki Jennifer Lopez, egzersiz yapmak için sabah 4:45'te uyandığını açıkladıktan sonra, ruh sağlığını iyileştirdiği için egzersizin 'önemli' olduğunu söyledi.

Magazin 23-03-2023 13:50

Jennifer Lopez iç çamaşırı markasının yüzü oldu! İddialı pozlar

İtalyan lüks iç çamaşırı markası Intimissimi'nin marka elçisi olan Jennifer Lopez, kıvrımlarını bu sefer de 2023 ilkbahar koleksiyonu için sergiledi. Yıllara meydan okuyan Lopez'in seksi pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 10-03-2023 14:23

Kylie Jenner'dan Türkiye'ye destek mesajı: Herkes için dua ediyorum...

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, dünyaca ünlü birçok isimden de destek mesajları gelmeye devam ediyor. Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Natalie Portman, Pedro Alonso, Billie Ellish ve Lewis Hamilton da depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Magazin 09-02-2023 13:03

17 yıl ayrı kalıp 2022'de evlendiler! Jennifer Lopez düğünden görülmemiş fotoğraflar paylaştı

Ben Affleck ve Jennifer Lopez 2022 yılında evlendi. 17 yıl aranın ardından yeniden birliktelik yaşamaya başladığı Ben Affleck ile ağustos ayında evlenen Jennifer Lopez, 'yılın düğünü' olarak adlandırılan törenden şimdiye dek yayınlamadığı yeni kareleri paylaştı.

Magazin 03-01-2023 15:22

Jennifer Lopez kendi markası için soyundu! Göğüslerini elleriyle kapadı

İki yıl önce kurduğu kozmetik markası için zaman zaman cesur pozlar vermekten kaçınmayan Jennifer Lopez, yeni ürünlerini üstsüz pozuyla tanıttı. Lopez'in iddialı pozları sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 30-12-2022 15:29

53 yaşındaki Jennifer Lopez “Bugüne kadar botoks yaptırmadım” diyerek gençlik sırrını paylaştı

Cildimiz ve saçlarımız tıpkı sağlığımız gibi yaşlandıkça değişime uğruyor. Vücudun kolajen üretimini azaltması cildin gerginliğini kaybedip kolayca sarkmasına ve kırışmasına neden oluyor. Bu sorundan kurtulmanın tek yolunun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak 53 yaşındaki Jennifer Lopez, güzelliğini botoks müdahalesi olmadan doğal yollarla sağladığını paylaştı.

Kadin 16-12-2022 14:26

Jennifer Lopez'den çarpıcı açıklama! Ayrıldığımızda öleceğimi sandım

Ben Affleck ile 17 yıl sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz temmuz ayında dünyaevine giren ve yeni albümüyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan şarkıcı Jennifer Lopez, Affleck ile ayrıldığı döneme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 29-11-2022 13:49

Jennifer Lopez 20 yıl öncesine gönderme yapan yeni albümünü duyurdu

Dünyaca ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez, 8 yıl aradan sonra müzik piyasasına kariyeri ve özel hayatı için büyük anlam ifade eden bir albümle dönüyor.

Magazin 26-11-2022 14:43

Jennifer Lopez: Soyadım artık 'Affleck' ve bundan gurur duyuyorum

Geçtiğimiz temmuz ayında Ben Affleck ile dünyaevine giren Jennifer Lopez, kapak olduğu Amerikan Vogue dergisine evliliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 12-11-2022 15:14

Cenaze için Miami'ye giden Jennifer Lopez, balkonda esnerken göğüslerini ortaya çıkardı

Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kim Kardashian ve daha birçok ünlü akciğer embolisi geçirdikten sonra Ağustos ayında ölen Miami sosyetesinin öne çıkan isimlerinden iş insanı Jr. Ridinger'ın anma törenindeydi. Lopez, kaldığı otelin balkonunda esneme hareketi yaparken açılan göğsünü umursamadı.

Magazin 11-10-2022 10:09

Kim Kardashian ve Jennifer Lopez Jr. Ridinger'ın anma törenindeki tarzıyla olay oldu! Dekolteden ödün vermediler

Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kim Kardashian ve daha birçok ünlü akciğer embolisi geçirdikten sonra Ağustos ayında ölen Miami sosyetesinin öne çıkan isimlerinden iş insanı Jr. Ridinger'ın anma törenindeydi. Kim Kardashian ve Jennifer Lopez törende iddialı kıyafetleriyle öne çıktı.

Magazin 10-10-2022 09:51

Yeni evlenmişlerdi! Ben Afleck ile Jennifer Lopez'in evliliğinde kriz iddiası

Şaşalı bir düğünle evlenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in evliliğinde sorunlar olduğu gündeme bomba gibi düştü. Çifte yakın kaynaklar ikilinin aileleri birleştirme stresini yönetmekte zorlandığını ve Ben Affleck'in alışkanlıklarının ilişkide sorun yarattığını iddia ediyor.

Magazin 04-10-2022 12:09

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'in pozuna beğeni yağdı! Bir dönemin çocuk oyuncusu erkek kardeşiyle poz verdi

Seneler önce 7'den 70'e herkesi ekrana kilitleyen Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı 'Toprak' rolüyle tanınan Jennifer Boyner, sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü oyuncu son olarak göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyülemişti. Boyner bu kez erkek kardeşiyle birlikte kamera karşısına geçerek poz verdi.

Magazin 13-09-2022 17:29

Selen Görgüzel cesur pozuyla olay oldu! Jennifer Lopez pozu

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, boşanma gündeminin ardından müzik kariyeri ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme geldi. Bu yaz bikinili pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Görgüzel, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 03-09-2022 09:42

Jennifer Lopez düğünde Ben Affleck'i karşısına oturtup dans etti! Bomba anlar sosyal medyayı salladı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck düğünü dünyanın gündeminde. Düğünde yaşanan bazı anlar sosyal medyayı salladı. Lopez’in, sahnenin ortasına oturan eşine serenat yaptığı ve dans ettiği performansı defalarca kez izlendi. Lopez’in söylediği şarkı, 'Gözlerindeki tutkuyu hissedebiliyorum/ Sana hala aşığım/ Biliyorsun doyamıyorum/ Biliyorsun doyamıyorum’ sözlerini içeriyordu.

Magazin 28-08-2022 09:50

Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin rüya düğününden ilk kareler

18 yıl sonra aşklarına yeniden şans veren ve geçtiğimiz ay sade bir nikahla dünya evine giren Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti rüya gibi bir düğün yaptı. Herkesin merak ettiği masalsı düğünün havadan çekilmiş ilk görüntüleri geldi.

Magazin 21-08-2022 12:23

Düğün öncesi talihsiz kaza... Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in tadı kaçtı!

Geçtiğimiz ay sessiz sedasız evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck bu hafta sonu büyük bir düğün yapacak. Affleck'in malikanesinde başlayan düğün hazırlıkları, talihsiz bir olayla gölgelendi. Düğün yerine gelen ambulans telaşa neden olurken, neler yaşandığıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Magazin 20-08-2022 15:14

Jennifer Lopez ve Ben Affleck üç gün üç gece sürecek düğünlerine hazırlanıyor

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Las Vegas'taki mütevazı evlilik töreninin ardından üç gün üç gece sürecek büyük bir düğüne hazırlanıyor.

Magazin 16-08-2022 14:01

Jennifer Lopez'in soyunmasından ilham aldı! Sharon Stone ve Ulrika Jonsson'dan olay pozlar

Ben Affleck'le kısa süre önce evlenen Jennifer Lopez çırılçıplak pozlarıyla gündemde. 53 yaşına giren ünlü şarkıcı, yeni bir kariyere daha adım atarak "JLo Body by JLo Beauty" yeni vücut bakım serisini duyurdu. Jennifer Lopez'in 53 yaşında soyunmasından ilham alan Ulrika Jonsson çırılçıplak pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 28-07-2022 08:05

Arsız JLO! Jennifer Lopez kocası Ben Affleck ile balayındayken tanıtım için çıplak pozlarını paylaştı

Ben Affleck ile sessiz sedasız evlenen Jennifer Lopez markası için kameraya karşısına geçti. Lopezin kendi markası olan “Jlo Beauty” için verdiği pozlar dünya medyasında geniş yer buldu.

Magazin 27-07-2022 10:15

Jennifer Lopez ile evlenen Ben Affleck balayında ağzı açık uyuya kaldı

Yıldız şarkıcı Jennifer Lopez ile geçen hafta evlenip, balayı için Paris'e giden Ben Affleck, tekne gezisinde ağzı açık uyuya kaldı. Ünlü aktör şekerleme yapınca "Yeni evlilerin hızlı gece hayatı yormuştur" yorumları yapıldı.

Magazin 25-07-2022 11:35

Ben Affleck ve Jennifer Lopez evliliğine eski sevgiliden yorum!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck sessiz sedasız evlenerek gündeme bomba gibi düştü. Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in evliliği yakışıklı oyuncunun eski aşkına soruldu. Gwyneth Paltrow evlenen eski sevgilisi Ben Affleck ile ilgili soruya yanıt verdi.

Magazin 24-07-2022 07:56

Ben Affleck ile Vegas'ta evlenmişti! Jennifer Lopez'ten iddialı pozlar

Ben Affleck ile sessiz sedasız evlenen Jennifer Lopez markası için kameraya karşısına geçti. Ben Afflfleck’in Georgia’daki malikanesinde düğün töreni düzenleyeceği konuşulan JLO siyah bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi. Lopez'i görenler "Taş gibisin" yorumları yaptı.

Magazin 22-07-2022 09:09