Joan Smalls Haberleri

İspanya futbolu bir günde karıştı! Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edilebilir...

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, La Liga'da Real Madrid'de karşı dün oynadıkları El Clasico maçında Lamine Yamal'ın şutunda kaleci Andriy Lunin topu kale çizgisi içinden çıkardığına inandıklarını savunarak, bundan emin olmaları halinde yasal girişimde bulunacaklarını ve maçın tekrarını isteyeceklerini duyurdu.

Spor 2024-04-22 16:50:59

Barcelona Başkanı 16 yaşındaki oyuncularına gelen dudak uçuklatan teklifi açıkladı!

Barcelona Başkanı Joan Laporta takımıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal hakkında da konuşan Laporta, genç oyuncuya gelen teklifi açıkladı.

Spor 2024-03-23 21:13:16

Yunan televizyonundaki benzerinden sonra bir Celal Şengör ikizi de Amerika'dan geldi! Görenler gözlerine inanamadı... Sosyal medyayı sallayan benzerlik gündem oldu

Yunanistan televizyonlarında "Adekastos Müfettişi" takma adıyla program yapan Ilias Alexiou, Prof. Dr. Celal Şengör'e benzerliğiyle sosyal medyada popüler olmuştu. Sosyal medyada "Yemeklerden sonra bir de Celal Şengör'ü mü aldınız?" esprileri yapılırken Prof. Dr. Celal Şengör'ün bir benzeri de Amerika'da bulundu. Amerikalı şef Alexander Smalls ile Prof. Dr. Celal Şengör'ün benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Trend 2023-12-19 14:23:21

Bahar Şahin'den 'evlilik' iddialarına yanıt! Joan Garrido'ya gönlünü kaptırmıştı, cevabı olay oldu

'Derdim Olsun', 'Leila' ve 'Ela' şarkılarıyla bilinen ünlü şarkıcı Reynmen ve Doruhan Toköz'le bir dönem aşk yaşayan başarılı oyuncu Bahar Şahin, yeni ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Gönlünü şarkıcı Joan Garrido'ya kaptıran ünlü oyuncu İspanyol basınında yer alan 'evlilik hazırlığı' haberlerine açıklık getirdi.

Magazin 2023-08-19 12:20:19

Arda'yı Barça kaptı! Tüm dünyaya duyurdular... İşte Barcelona'nın Arda Güler teklifi, serbest kalma maddesini duyanlar inanamıyor

Fenerbahçe altyapısından yetişerek A Takıma kadar yükselen ve performansıyla dev kulüpleri peşine takan Arda Güler için İspanyol devi Barcelona en ciddi taliplerden biri olurken, Katalan ekibinin Başkanı Joan Laporta'dan geçtiğimiz günlerde konuyla alakalı resmi açıklama gelmişti. Tüm bunlar yaşanırken, Katalan devinin Arda Güler için yaptığı teklif de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 03-07-23 11:58

SON DAKİKA: Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan Arda Güler için ikinci açıklama! Fenerbahçe ile görüşüyoruz

Fenerbahçe'nin paylaşılamayan yıldızı Arda Güler için en ciddi taliplerden biri olan Barcelona'da Başkan Joan Laporta genç yıldız için ikinci bir açıklamada bulundu. Laporta yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile görüşüyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 02-07-23 17:01

Arda Güler yuvadan uçuyor, Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan resmi açıklama geldi! Onu istiyoruz, ilgimiz çok yüksek

Fenerbahçe altyapısından yetişerek A Takıma kadar yükselen ve performansıyla dev kulüpleri peşine takan Arda Güler için İspanyol devi Barcelona en ciddi taliplerden biri olurken, Katalan ekibinin Başkanı Joan Laporta'dan resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 30-06-23 10:29

Dövme modeli Hannah Joan bir sonraki tasarımı için hayranlarından yardım istedi! Üzerini çıkartıp yarı çıplak poz verdi

Dövme modeli Hannah Joan, hayranlarından bir sonraki dövmesinde ona yardım etmelerini istemek için üstsüz bir pozunu paylaştı. Sırtı dönük bir şekilde kameraya poz veren Joan, yeni dövmesi için hayranlarından fikir istedi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 21-06-23 09:39

Neredeyse 100 yaşında olan kadın yarı yaşında görünmesini sağlayan bakımını paylaştı

Yaşına göre genç görünen kişilerin yaşam alışkanlıkları ve cilt bakımları merak ediliyor. Sosyal medyada bakım sırlarını paylaşan kişiler genç görünmenin sırlarını paylaşıyor. Büyükanne Joan olarak bilinen Joan Woodhouse, neredeyse 100 yaşında olduğunu ama buna rağmen genç görünmesini sağlayan ucuz yolunu anlattı.

Kadin 13-06-23 14:12

PSG'den ayrıldı, yeni adresi merak ediliyordu! Lionel Messi'nin babası oğlunun yeni takımını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Fransız devi Paris Saint-Germain'den ayrılan Lionel Messi için babası Jorge Messi'den flaş bir açıklama geldi. Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın evinde Arjantinli oyuncunun transferi için görüşme gerçekleştiren Jorge Messi'nin toplantı sonrası sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 05-06-23 15:55

Laporta, Negreira olayının Barcelona'ya karşı karalama kampanyası olduğunu savundu

Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta, "Negreira olayı" olarak adlandırılan hakemler hakkında bilgi almak için bir şirkete ödeme yaptıklarıyla ilgili davadaki suçlamaları reddederek, "Kulübe prestij kaybettirmek için büyük bir kampanya yürütüldüğünü" iddia etti.

Spor 17-04-23 13:54

Messi'ye akılalmaz teklif! Sözleşmenin içinde para olmamasına rağmen dudak uçuklatan olay...

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin henüz PSG ile kontrat imzalamaması dedikoduları ayyuka çıkardı. Eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulan Messi için Katalanların Başkanı Joan Laporta, Messi'nin babasıyla görüştüklerini doğrulamıştı. Messi ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 22-03-23 13:57

Messi'den tarihi sözleşmeye 'evet' cevabı! Ronaldo'nun komşusu oluyor

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin henüz PSG ile kontrat imzalamaması dedikoduları ayyuka çıkardı. Eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulan Messi için Katalanların Başkanı Joan Laporta, Messi'nin babasıyla görüştüklerini doğrulamıştı. Messi'nin görüştüğü ve sözleşme şartlarına 'evet' dediği kulüp bambaşka çıktı.

Spor 15-03-23 20:39

Lionel Messi'nin yeni takımını gören hayranları şimdiden kutlama yapmaya başladı! Barcelona başkanı görüşmeyi doğruladı

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin henüz PSG ile kontrat imzalamaması dedikoduları ayyuka çıkardı. Eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulan Messi için Katalanların Başkanı Joan Laporta, Messi'nin babasıyla görüştüklerini doğruladı. Bu haberin ardından Messi'nin hayranları büyük sevinç yaşadı.

Spor 08-03-23 19:43

Son dakika: Lig başlamadan kupaları verin! Barcelona Başkanı Joan Laporta, Lionel Messi için ateşi yaktı!

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonun başında Barcelona'dan ayrılarak Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'in yolunu tutan Lionel Messi'nin Fransız kulübünde mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü. Katalan ekibine olaylı bir şekilde veda eden Arjantinli yıldız için Barcelona'dan flaş bir açıklama geldi. Başkan Joan Laporta, Lionel Messi'nin geri dönüş iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve sözleriyle gündeme oturdu.

Spor 29-07-22 21:09

Son dakika: Barcelona Başkanı Laporta'dan PSG'ye çok ağır sözler! Köleliğe razı oluyorlar!

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda sular durulmuyor! Geride bıraktığımız sezonun başında Lionel Messi ve Sergio Ramos'u kadrosuna katan PSG, Real Madrid ile anlaşma noktasına gelen Kylian Mbappe'yi de takımda tutmuş ve sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatmıştı. Bu gelişmeler sonrasında Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan çok ağır sözler geldi.

Spor 25-05-22 18:38

Barcelona'dan Konyaspor'a Ahmet Çalık için başsağlığı mektubu

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’e Ahmet Çalık için başsağlığı mektubu gönderdi.

Spor 21-03-22 19:54

Burak Elmas, Barcelona Başkanı Joan Laporta ile Galatasaray Lisesi'nde bir araya geldi

Burak Elmas, Barcelona Başkanı Joan Laporta ile Galatasaray Lisesi'nde bir araya geldi

Yurthaber 17-03-22 14:49

Bu kadarı da pes! Real Betis-Sevilla maçı iptal edildi! Kafasına öyle bir şey attılar ki...

İspanya'da Endülüs derbisinde olay çıktı. Real Betis - Sevilla derbisinde tribünden atılan maddenin Joan Jordan'a isabet etmesinin ardından maçın hakemi iki takımı da soyunma odasına gönderdi. Soyunma odasına giden futbolcuların tansiyonu bir türlü düşmedi. Saha içinde büyük arbedenin yaşandığı karşılaşma maçın hakemi tarafından iptal edildi. İspanya Futbol Federasyonu'nun bu konu hakkında ne karar vereceği henüz bilinmiyor...

Spor 16-01-22 07:51

Messi, Barcelona'ya geri mi dönüyor?

Dani Alves'in imza töreninde açıklamalarda bulunan Barcelona Başkanı Joan Laporta, Lionel Messi ve Andres Iniesta'nın takıma geri döneceğine yönelik iddialara, "Bu ihtimali reddetmiyorum" şeklinde cevap vererek açık kapı bıraktı.

Spor 17-11-21 18:30

4400 metreden düştü! Ateş karıncaları sayesinde hayatta kalan Joan Murray’ın inanılmaz hikâyesi

Joan Murray isimli bir kadın 1999 yılında başına gelen inanılması güç bir hikâye ile hala merakları uyandırıyor. Murray, tam 4400 metre yüksekten saatte 128 km hızla düştü. Ölümü kesin gözüyle bakılan kadın ateş karıncalarının ısırıkları sayesinde hayata geri dönmeyi başardı.

Trend 26-10-21 15:03

Barcelona'dan Koeman ve Messi açıklaması

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Ronald Koeman ve Lionel Messi ile ilgili konuştu.

Spor 08-10-21 15:53

Barcelona'da sürpriz görüşme! Andrea Pirlo...

Barcelona'da Ronald Koeman'ın geleceği tartışılırken İspanyol basınına göre Joan Laporta sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Spor 30-09-21 17:33

Ünlü oyuncu Melissa Joan Hart aşı olduğu halde koronavirüse yakalandı

Sabrina ve Clarissa gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Melissa Joan Hart, a şı olduğu halde koronavirüse yakalandı. Instagram'dan takipçilerine seslenen ünlü oyuncu onları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Magazin 23-08-21 17:20

İşte Barcelona'nın toplam borcu

Barcelona Başkanı Joan Laporta kulübün borcunun 1.35 milyar Euro olduğunu açıkladı.

Spor 17-08-21 08:27

Barcelona, Messi olmadan ilk kupayı kazandı

Barcelona, Juventus'u 3-0 mağlup etti ve kulübün kurucusu Joan Gamper'in onuruna her yıl yapılan maçta kupanın sahibi oldu.

Spor 09-08-21 07:57

Joan Laporta: Messi başka takımlardan da teklif aldı

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Messi’nin takımda kalabilmek için elinden geleni yaptığını fakat kulüp olarak Finansal Fair-Play sebebiyle sözleşmenin şartlarına uyamadıklarını söyledi. Durum geri döndürülemez mi?’ şeklinde gelen bir soruyu ise Laporta, "İnsanları umutlandırmak istemem. Görüşmeler sırasında Messi, başka takımlardan da teklifler aldı" dedi.

Spor 06-08-21 15:29

Barcelona'dan Messi için yeni açıklama

Barcelona Başkanı Joan Laporta, sözleşmesi biten Lionel Messi'nin geleceği hakkında açıklama yaptı.

Spor 02-08-21 23:06

74 yaşındaki Instagram fenomeni Joan MacDonald kaslı vücudu ile dikkatleri çekiyor

Instagram hesabında 1.4 milyon takipçisi bulunan Joan MacDonald, hayat hikayesiyle fenomene dönüştü. 4 yıldan az bir sürede 70 kilo veren MacDonald, hayat tarzını tamamen değiştirdi. 70 yaşında radikal karar alarak spora başladı ve kasları sayesinde sosyal medyada fenomen oldu.

Trend 26-07-21 17:35

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi Barcelona’da buluşuyor!

Kariyeri boyunca Barcelona’dan ayrılmayan Arjantinli yıldız Messi, takımdan ayrılacağı söylentilerini geride bırakarak İspanyol devinde kalmayı tercih etmişti. Ronaldo’nun ise bu yaz transfer döneminde Juventus’tan ayrılması bekleniyor. İspanyol basınından gelen sürpriz iddia, Barcelona Başkanı Joan Laporta’nın Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’yi bir araya getirmeyi planladığını yazdı. İşte son dakika haberinin detayları…

Spor 21-06-21 20:25

Hollywood’un ilk süper modelinin akıl hastanesinde biten inanılmaz hikayesi: Aundrey Munson

Marlene Dietrich, Vivien Leigh, Joan Crawford veya Coco Chanel 20. yüzyılın güzellik ve stil ikonları olarak biliniyor. Ancak bu ünlü isimlerden önce Amerika’nın ilk süper modeli olarak kabul edilen bir kişi vardı. Elde ettiği başarısına rağmen çoğu kişi Aundrey Munson adını daha önce hiç duymadı.

Trend 05-05-21 16:51

Öfkeli Aşıklar filmi konusu nedir? İşte Öfkeli Aşıklar filminin oyuncuları...

2005 senesinde vizyona giren ve asıl ismi The Upside of Anger olan Öfkeli Aşıklar filmi televizyonda izleyici ile buluşacak. Joan Allen, Kevin Costner, Erika Christensen'ın başrolleri üstlendiği film izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öfkeli Aşıklar filmi hangi ülkenin yapımı? Öfkeli Aşıklar filmi konusu ne? İşte Öfkeli Aşıklar filminin oyuncuları...

Magazin 01-05-21 17:29

Barcelona'dan flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Süper Lig projesinin arkasında olduğunu söyledi.

Spor 22-04-21 16:47

Joan Laporta: Messi beni affetsin ama takımda kalmalı

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Lionel Messi'nin sözleşmesi için konuştu.

Spor 17-03-21 22:25

Barcelona'da başkan belli oldu, gözler Messi'de!

Barcelona'da başkanlığa, Lionel Messi ile yeni sözleşme sözü veren eski başkan Joan Laporta seçildi.

Spor 08-03-21 07:19

2021 Dakar Rallisi'nin ikinci etabını, Joan Barreda Bort kazandı

2021 Dakar Rallisi'nin ikinci etabını, otomobil kategorisinde Katarlı Nasser Al-Attiyah, motosiklet sınıfında İspanyol Joan Barreda Bort kazandı.

Spor 04-01-21 17:45

MotoGP'de şampiyon Joan Mir

Suzuki Ecstar takımının İspanyol pilotu Joan Mir, 2020 MotoGP Dünya Şampiyonası'nın son yarışı öncesi şampiyonluğu garantiledi.

Spor 15-11-20 17:20

Joan Smalls'dan iddialı paylaşım: Sabah duşları...

31 yaşındaki model Joan Smalls, önceki gün bahçesindeki bitkileri suladı. Daha sonra hortumu kendisine çeviren Smalls, o anları sosyal medya hesabından "Sabah duşları" notuyla paylaştı

Magazin 09-04-20 09:59

Joan Smalls Vanity Fair partisine göğüs ucu kapatıcısıyla damga vurdu

Victoria's Secret modeli Joan Smalls, 92. Oscar töreni sonrası katıldığı Vanity Fair partisinde giydiği elbise ile gündem oldu.

Magazin 11-02-20 10:24

13. Akdeniz Ekonomi Liderleri Haftası başladı

Akdeniz Ekonomi Liderleri Haftası Koordinatörü Anwar Zibaoui: - "Etkinlik kapsamında otomotiv, enerji, kamu ve özel sektör gibi farklı alanlardan oluşan bir birliktelik inşa ediliyor. Akdeniz genelinde birçok ekonomik zorluk olmasına rağmen iş birliklerini geliştirerek güçleneceğiz" - Barselona Ticaret Odası Başkanı Joan Canadell: - "Daha çok yatırım çekmeli, iş birliğini güçlendirmeli, ortak faydalar doğrultusunda güvenlik sorununu çözmeliyiz. Akdeniz ülkeleriyle Avrupa arasındaki iş birliği AB'nin dikkate aldığı şekilde güçlendirilmeli"

Finans 20-11-19 14:09

Basketbolda maçın ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman: "24 sayı farkı bulduğumuzda benim bir hatam oldu ve sahadaki 5'i komple değiştirdim. Sahaya girenler iyi katkı veremedi. Bir çeyrekte 38 sayı yemek kabul edilemez" - Zenit Başantrenörü Joan Plaza: "Maçtan önce 2 sayı farkla yenileceğimizi söyleseniz gülerlerdi ama biz bugün bu sonucu başardık. Anadolu Efes gibi bir takıma 2 sayı farkla yenilmek başarı sayılabilir"

Spor 14-11-19 23:41

Garanti BBVA Güz Konserleri kasım ayı programı açıklandı

Program kapsamında Lera Lynn 12 Kasım, Cymande 15 Kasım, Joan As Police Woman 20 Kasım ve The Comet is Coming 21 Kasım’da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Finans 07-11-19 10:17

Monchi, Ever Banega'yı resmen açıkladı! Cimbom'a flaş haber

Sevilla'nın sportif direktörü Monchi, Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu Ever Banega'yla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. Takımın yeni oyuncuları Joan Jordan ve Diego Carlos'un imza töreninde konuşan 50 yaşındaki futbol adamı, 31 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu kesinlikle satmak istemediklerini söyledi.

Spor 04-07-19 15:25

İnanılmaz ritüeller! Kimi odasında 60 kuşla uyuyor kimi kalkar kalkmaz limon suyu içiyor

Diane Arbus’tan Joan Mitchell’e akıllara kazınmış kadın sanatçıların ilginç günlük rutinlerini sizler için bir araya getirdik.

Trend 27-06-19 13:56

Joan Baez İstanbul'da son kez konser verdi

Folk müzik sanatçısı Joan Baez, "Fare Thee Well Tour 2018" kapsamında Türkiye'deki son konserini verdi

Haber 23-07-18 12:09

Joan Miró Litografi ve Gravür sergisi sanatseverleri bekliyor

İstanbulluların beğenisine sunulan, ünlü Katalan sanatçının 300'den fazla orijinal eserinin yanı sıra, Picasso'nun 20 eserinin de yer aldığı sergi, UNIQ Expo'da açıldı - Küratör Jean Christophe Hubert: - "Sanatseverler bir yüzyıl önceki sanatçıların nasıl çalıştıklarını hangi teknikleri kullandıklarını bilmiyor" - "Türkiye'de sergiyi gezmeye gelen 4-5 yaşındaki çocuklar, Belçika'daki çocuklarla aynı reaksiyonu verdiler. Miro, sanatta sınırları bariyerleri kaldırmak istiyor, özgürlük istiyor ve bunu başarmış"

Haber 10-05-18 18:22

NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Batman Üniversitesi öğrencilerinden tiyatrosu gösterisi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Batman Üniversitesi öğrencilerinden oluşturulan İktisadi Düşünce Tiyatrosu tarafından ’Bırakınız Oynasınlar, Bırakınız Sevsinler’ konulu tiyatro gösterisi Kongre ve Kültür Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda düzenlendi.“Adam Smith, David Ricardo, Karl Marx, John Maynard Keynes, Arthur Cecil Pigou ve Joan Robinson gibi iktisat düşünürleri hayatta olsalardı günümüz gelişmelerine nasıl tepki verirlerdi?” diye düşünülerek tasarlanan tiyatro oyununa Rektör Prof.

Haber 14-04-18 13:58

'Indiana Joan': 95 yaşındaki kadın Orta Doğu'da mezarları yağmalamakla suçlanıyor

95 yaşındaki Avustralyalı bir kadın, Orta Doğu'da yaptığı kazılardan çıkardığı eslerler nedeniyle kendisini bir anda uluslararası bir krizin ortasında buldu.

Haber 26-11-17 11:56

Plaza: “top Kayıplarından Dolayı Maçı Koparamadık”

Unicaja Malaga Başantrenörü Joan Plaza, oyun içinde çok fazla top kaybı yaptıklarını belirterek, “Yaptığımız top...

Yurthaber 04-11-17 00:03