Jülide Ateş Haberleri Ve Son Dakika Jülide Ateş Haberleri

Jülide Ateş Haberleri Ve Son Dakika Jülide Ateş Haberleri

Annesi ev hanımı babası ise subay olan Jülide Ateş, 1971 senesinde Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Gençliğinin büyük bir kısmını İzmir askeri lojmanlarında geçiren Ateş, lise öğrenimini de burada tamamlamıştır. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Paten, lisanslı yelken sporları ve basketbol ile dönem dönem uğraşan Ateş, 1990 yılında Miss Universe ve Miss World yarışmalarına katılarak 9. olmuştur. 2000 yılında Türk Dil Kurumu tarafından “Onur Ödülü” ne layık görülmüştür. 1992’de Star TV ile başladığı haber programı sunuculuğu kariyerine, Kanal D, TGRT, Haber Türk, NTV gibi çeşitli kanallarda dönemsel olarak devam etmiştir. 1995 yılında iş adamı Cemal Özgörkey ile evlenmiş ancak altı ay içerisinde boşanmıştır. Daha sonra 2001 yılında Emre Sikeçli ile evlenmiş ve bu evliliğinden bir çocuğu olmuştur.

Jülide Ateş Haberleri

Jülide Ateş: Kendimi nadasa bıraktım

Son yaptığı televizyon programından ayrılıp mesleğine ara veren Jülide Ateş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. İşine ara vermesiyle ilgili konuşan Ateş, "Buna bir bakıma kendimi nadasa bıraktı diyebiliriz" dedi.

Magazin 05-03-2022 15:41

Ünlü sunucu Jülide Ateş'in mayolu pozlarını görünce çok şaşıracaksınız! Bambaşka biri!

Ekranların başarılı sunucusu Jülide Ateş'in 1990 yılında verdiği pozları görenler şaşıp kaldı.

Magazin 23-10-2021 09:52

Jülide Ateş, bir kez daha programına veda ediyor

Jülide Ateş, ikinci kez programına veda ediyor. Haber Global’de hazırladığı ve sunduğu 40 Dakika programına Buket Aydın’ın transfer edilmesiyle veda eden ünlü sunucu Jülide Ateş, GAİN TV'deki programına da veda ediyor. Jülide Ateş'in, çocuğunun eğitimi için Amerika'ya gideceği öğrenildi.

Magazin 23-06-2021 07:17

Mehmet Ali Erbil'den Sedef Altuntaş açıklaması! Daha 18-19 yaşındaydı

Mehmet Ali Erbil Jülide Ateş'in programında samimi açıklamalar yaptı. Erbil daha öğrenciyken kendisiyle evlenen Sedef Altuntaş ile ilgili sözleriyle de dikkat çekti.

Magazin 04-06-2021 14:53

Mehmet Ali Erbil gözyaşlarına boğuldu: “Çamaşırlarımı annem değil komşum yıkardı

Önceki gün Jülide Ateş'in 40 adlı programına konuk olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, samimi açıklamalarda bulundu. Ekranlarda hep gülmesi ve muzipliği ile tanınan Erbil, çocukluğunda yaşadığı olayları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Ünlü şovmen "Annemi hiç bir zaman sevemedim, hep bizi üvey babaya ezdirdiği için" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-06-2021 12:50

Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde itiraf etti: Annemi sevemedim

Çarkıfelek ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, çocukluk yıllarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Annesini sevemediğini gözyaşları içinde anlatan Erbil, "Bizi üvey babaya ezdirdiği için annemi sevemedim asla" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-06-2021 01:47

Jülide Ateş Ece Üner'in yerine mi geliyor? Flaş açıklama

Jülide Ateş'in Show TV'ye döneceğine dair iddialar gündem oldu. Jülide Ateş çıkan iddialara yanıt verdi.

Magazin 03-06-2021 10:13

Deniz Çakır: Mesleğimde şiddete uğradım

Jülide Ateş’in sunumuyla ekranların gündem yaratan, gündemi değiştiren programı 40, dün akşam Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAİN’de, başarılı oyuncu Deniz Çakır’ı konuk etti.

Magazin 14-05-2021 13:53

Kalben'den İbrahim Tatlıses açıklaması! Aldığım kararı uygulayacağım'

Jülide Ateş’in sunduğu '40' programına, 22 Nisan Perşembe akşamı ünlü müzisyen Kalben konuk oldu. Kalben, İbrahim Tatlıses için bir konser sırasında 'Kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum' demiş ve bu sözleriyle uzun süre gündem olmuştu. Kalben, konu hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Magazin 23-04-2021 16:49

Erdal Beşikçioğlu'dan Behzat Ç'yi kim bitirdi? sorusuna net yanıt!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Erdal Beşikçioğlu, başrolünü oynadığı Behzat Ç dizisinin neden ve kimler tarafından bitirildiğiyle alakalı soruya ilk kez yanıt verdi.

Magazin 16-04-2021 15:21

Jülide Ateş ile 40'ın yeni adresi neresi oldu?

CNN Türk'te ekran macerasına başladıktan sonra, sezon başında Jülide Ateş'in sunumuyla Haber Global kanalına transfer olan 40 programının yeni adresi belli oldu.

Magazin 15-01-2021 16:54

Demet Akbağ'dan 9 Kere Leyla açıklaması: Sonucunun bu olacağını da bilsem yine oynarım

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, Netflix'te yayınlanan ve eleştirilerin odak noktası olan 9 Kere Leyla filmiyle ilgili açıklama yaptı. Ezel Akay'ın yönetmenliğini yaptığı 9 Kere Leyla'da Haluk Bilginer ve Elçin Sangu'yla birlikte başrol oynayan Demet Akbağ, "Bugün de teklif edilse, sonucunun bu olacağını da bilsem yine oynarım" dedi.

Magazin 15-01-2021 00:08

Haber Global'de Buket Aydın depremi! Buket Aydın geldi, Jülide Ateş gitti

Haber Global'den dün yapılan açıklamayla, Buket Aydın ile sözleşme imzalandığı duyurulmuştu... Buket Aydın'ın açıklanmasının ardından, flaş bir ayrılık yaşandı.

Magazin 12-01-2021 17:38

Hande Ataizi bir gün süren evliliğini anlattı: İstenmeyen gelin oldum

Dijital bir platformda yayınlanacak olan Alya dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Hande Ataizi, Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına katıldı. Programda yıllar önce yaptığı ve bir gün süren evliliğiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Hande Ataizi "İstenmeyen gelin oldum" cevabını verdi.

Magazin 23-10-2020 01:19

Zafer Algöz'den Zaga dönemiyle ilgili Okan Bayülgen açıklaması! Okan bize haber vermeden...

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, yıllar önce televizyon programında birlikte çalıştıkları Okan Bayülgen'le ilgili açıklamalarda bulundu. Algöz, "Okan Bayülgen ile Zaga ve Televizyon Çocuğu döneminde beraber çalışmıştık. Bir dönem geçtikten sonra şunu öğrendim ki orada yapmış olduğum, benim de yaratıcılığını üstlendiğim o işleri Okan bize haber vermeden noterde kendi üstüne almış" dedi.

Magazin 15-10-2020 22:27

Zafer Algöz'den Ozan Güven açıklaması: Arkadaşımı eleştireceksem...

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, Jülide Ateş'le 40 programına konuk oldu. Zafer Algöz yakın arkadaşı olan, sevgilisi Deniz Bulut'u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven'le ilgili soruya da yanıt verdi. Algöz, "Beni çok üzdü. Ben önce şaka sandım. Arkadaşımı da eleştireceksem bunu sosyal medyada yapmam yüzüne karşı söylerim" dedi.

Magazin 15-10-2020 21:51

Doğu Perinçek'ten 'Teröristbaşı Öcalan'ın çiçeğini kabul ettiğinize pişman mısınız' sorusuna yanıt

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Teröristbaşı Öcalan'ın çiçeğini kabul ettiğinize pişman mısınız" sorusuna "7 milyar insan tweet de atsa o çiçeği yine alırdım" yanıtını verdi.

Haber 17-09-2020 21:03

Seda Sayan'dan bomba açıklamalar! 'Acun da ilk kez duyacak'

Seda Sayan, Acun Ilıcalı'nın ilk kez duyacağı bomba açıklamayı 40'ta yaptı. Sayan, Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker sorusuna "Mafya olarak görmüyorum. İş insanı olarak görüyorum" dedi.

Magazin 04-09-2020 09:25

Mahir Ünal'dan 'Ali Babacan AK Parti oylarını bölebilir mi?' sorusuna yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mahir Ünal katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı. Ünal, "Ali Babacan AK Parti oylarını bölebilir mi?" sorusuna "Bugüne kadar yaptığımız araştırmalarda ne Babacan'ın ne de Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partiye bizim tabanımızdan oy gitmiş değil. Zaten oy diyebileceğimiz bir oy oranları da söz konusu değil" yanıtını verdi.

Haber 28-08-2020 00:20

Hıncal Uluç’tan Defne Joy Foster itirafı: Pişmanım

Jülide Ateş'in programına konuk olan Hıncal Uluç Defne Joy Foster'in ölümünün ardından yazdığı yazıyla tepki çekmişti. Uluç o yazıyla ilgili itirafıyla yine gündem oldu.

Magazin 21-08-2020 09:40

Oğuzhan Uğur'dan sosyal medya yorumu: Kemal Sunal ikinci filmini çekemezdi

Youtube fenomeni Oğuzhan Uğur Jülide Ateş'le 40 programına konuk oldu. Sosyal medya konusunda açıklamalarda bulunan Oğuzhan Uğur, "Kemal Sunal bugünün sosyal medya dünyasında yaşasaydı yiyeceği linçle ikinci filmini çekemezdi" dedi.

Magazin 14-08-2020 02:10

Tamer Karadağlı'dan Bugün olsa yine eşinizi aldatır mısınız? sorusuna flaş yanıt

Haber Global ekranlarında yayınlanan 'Jülide Ateş'le 40' programının konuğu oyuncu Tamer Karadağlı oldu. Arzu Balkan ile evli olduğu dönemde eşini aldatan ve bu nedenle şantaja da uğrayan Tamer Karadağlı, o dönemde kameraların karşısında yaptığı, "Eşimden ve ailesinden özür diliyorum" açıklamasıyla ilgili yıllar sonra şok açıklamalarda bulundu. Tamer Karadağlı, "O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Ama bugün düşünüyorum. Benim kimseye verecek bir hesabım yok" dedi.

Magazin 06-08-2020 22:40

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe'ye 500 bin TL teklif ettiği iddialarını yalanladı: Boşanmayı ben istedim

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Logan ile ayrılığıyla ilgili itiraflarda bulundu. Chloe'ye yanında kalması için 500 bin TL teklif etti" iddialarına da yanıt veren Ortaç, "Bir kadına böyle bir şey teklif edilebilir mi?" dedi. Ayrılmayı kendisinin istediğini söyleyen Ortaç "Ayrılmadan önce Chloe yeni bir hayat kurmak için 3 lira istediyse ben 300 lira verdim" ifadelerini kullandı.

Magazin 31-07-2020 00:26

Serdar Ortaç: Recep Tayyip Erdoğan gördüğüm en iyi lider ve 12 Ada'yı da alacağız

Şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı 40 programında siyasi görüşüyle ilgili soruya yanıt verdi. Siyasi görüşünün olmadığını söyleyen Serdar Ortaç, "Recep Tayyip Erdoğan gördüğüm en iyi lider. Ben çok beğeniyorum. 12 Ada'yı da alacağız göreceksiniz" dedi.

Magazin 30-07-2020 23:38

Orhan Gencebay: Ayaklarımı yıkar tabii

Haber Global ekranlarında yayınlanan 40 programında Jülide Ateş, Orhan Gencebay'ı ağırladı. Orhan Gencebay Sevim Emre ile ilişkisinden MESAM'a birçok konuda açıklamalar yaptı.

Magazin 10-07-2020 09:32

Orhan Gencebay rap müzik mi yapacak? Orhan Gencebay dünya için yazdığı yeni şarkısını ilk defa açıkladı

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına konuk oldu. Programda yeni şarkısını da ilk defa açıklayan Orhan Gencebay, "Dünya ortamıyla ilgili beste yaptım" dedi. Usta sanatçı, yeni şarkısında rap müzik unsurlarını kullanacağını da söyledi. Gencebay, Türk müziğinin ölmek üzere olduğunu söyleyerek, "Dünyada sonlardayız. Şu anda durum feci durumda" açıklamasını yaptı.

Magazin 10-07-2020 02:04

Karamollaoğlu'ndan 'Madımak sizi utandırmıyor mu?' sorusuna yanıt

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir TV programında "Madımak olayı sizi utandırmıyor mu?" sorusuna "Kimse valiye, emniyet müdürüne sormuyor bunu. Halbuki onların görevi, bu meydana gelen hadiseleri önlemekti. Bu hadiselerin olmaması için tedbir almaktı, hiç alakası olmayan bir insan neden utanç duyacak? Bundan dolayı üzülüyor ve hayıflanıyorum neden önlemedi diye" yanıtını verdi.

Haber 02-07-2020 22:33

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, katıldığı TV programında Melih Gökçek'le ilgili "Ben onun kolunu kestim, o benim sakalımı tıraş etti. Sakal daha gür çıktı ama kol yerine gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Haber 25-06-2020 23:26

Bülent Arınç'tan çarpıcı açıklamalar! 'FETÖ'cü müsünüz?' sorusuna yanıt

Bir televizyon programına katılan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, "FETÖ'cü müsünüz?" sorusuna "Bu bana yapılabilecek en kötü iftira olur. Eğer bizi aldatmışlarsa bu suç bizim değil. Kendimi bu noktada bir suçlu olarak görmüyorum. Hele hele FETÖ'cü olarak hiç görmüyorum" yanıtını verdi.

Haber 25-06-2020 23:12

Çağla Şıkel Jülide Ateş'e konuştu! 'Göğüslerimi yaptırmıştım ama...'

Çağla Şıkel, Jülide Ateş'in programına katıldı ve samimi açıklamalarda bulundu. Şıkel göğüsleriyle ilgili yaptığı itirafla dikkat çekerken Seranay Sarıkaya'yı kıskanıp kıskanmadığı sorusuna da samimi bir yanıt verdi.

Magazin 12-06-2020 09:41

Erkan Petekkaya'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması! 'Benim adım çıkmış...'

Erkan Petekkaya, Jülide Ateş'in programına katıldı. Hem İBB hakkında yaptığı yorumla, hem Cem Yılmaz hakkında konuşan oyuncu, "Videoyu 2 gün izlediler sonra küfretmeye başladılar" dedi. Erkan Petekkaya Ekrem İmamoğlu'na yazdıklarıyla ilgili de ilk kez konuştu.

Magazin 04-06-2020 09:52

İmamoğlu'ndan 'yolsuzluk' iddialarına yanıt

'Jülide Ateş'le 40' programının bu haftaki konuğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu, "Hakkınızdaki yolsuzluk iddialarına nasıl cevap vereceksiniz?" sorusuna "Ben kendimden ve geçmişimden eminim. Bizim Beylikdüzü'nde hesabını veremeyeceğimiz tek bir kuruşluk konu yoktur" diyerek yanıtladı.

Haber 21-05-2020 22:01

Ece Üner, Jülide Ateş polemiğine Ahmet Hakan da dahil oldu!

Ece Üner'in tartışma yaratan Jülide Ateş itirafına Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan itiraz geldi. Bu sözler yeni bir polemiğin fitilini ateşleyecek gibi...

Magazin 18-05-2020 10:10

Jülide Ateş'ten Ece Üner'e olay cevap: Sahadan gelmiyorlar diyenlere selam

Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalındaki programına konuk olan Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner'in, ünlü sunucu Jülide Ateş ile ilgili anlattığı anısı çok konuşulmuştu. Jülide Ateş, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla Ece Üner'e yanıt verdi. Haberciliğe 1991'de başladığını söyleyen Ateş, haber yaptığı anlardan fotoğrafları paylaşarak, "Sahadan gelmiyorlar diyenlere selam" notunu yazdı.

Magazin 17-05-2020 21:33

Ece Üner'den Jülide Ateş itirafı! 'Yerleri süpürerek çıktım'

Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olan Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner'in Jülide Ateş anısı izleyenleri kırdı geçirdi.

Magazin 15-05-2020 11:42

Oyuncu Emre Kınay'dan Rol için soyunur musun? sorusuna komik cevap

Jülide Ateş'in programına konuk olan oyuncu Emre Kınay, "Rolünüz için soyunur musunuz?" sorusuna "Seyirci tahammül edebilirse soyunurum" diyerek esprili bir cevap verdi.

Magazin 13-05-2020 14:38

Gülben Ergen'den yıllar sonra gelen Hülya Avşar itirafı

Jülide Ateş’in programına katılan Gülben Ergen, geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Gülben Ergen, "Ben kendi yolumu çizip, kendi tahtıma ve zirveme oturunda derdimiz azaldı. Ama Hülya Avşar ile kişisel husumetimiz olmadı" dedi.

Magazin 01-05-2020 02:39

Ünlü spiker Jülide Ateş boşandı! Duygu dolu paylaşım

Ünlü spiker Jülide Ateş ile Emre İskeçeli çifti boşanma haberini sosyal medya hesabından verdi. Ateş bu haberi duygu dolu bir mesajla duyurdu.

Magazin 22-01-2020 21:02

Show Haber'de Jülide Ateş'in yerine gelecek isim belli oldu

Sürpriz bir kararla Show Haber'den ayrıldığını açıklayan Jülide Ateş'in yerine gelecek olan isim belli oldu.

Magazin 10-01-2018 00:00

Jülide Ateş Show TV Ana Haber'den istifa etti! İşte veda mesajı

Show Ana Haber Bülteni'ni sunan Jülide Ateş son dakika kararıyla 2015 tarihinden bu yana sunuculuğunu yaptığı Show Ana Haber Bülteni'ni bıraktığını duyurdu. Jülide Ateş, sosyal medya hesabından paylaştığı uzun bir veda notuyla kanaldan ayrıldı.

Magazin 08-01-2018 19:52

Jülide Ateş, haberlerle ilgili sorulara yanıt verdi

Türk televizyonlarının usta haber spikeri Jülide Ateş'ten, ülke ve dünya gündemindeki haberleri değerlendiren bir paylaşım geldi.

Magazin 11-03-2017 10:48