Kadın Dizisi Haberleri

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci'den şaşırtan itiraf!

Şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Aslıhan Doğan Turan'ın konuğu oldu. Özpirinçci, bir döneme damga vuran Kadın dizisi hakkında, şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 04-11-2021 09:38

Yaprak Dökümü'nün Fikret'i Bennu Yıldırımlar'ın kızı da oyuncu çıktı!

Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği 'Fikret' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar'ın kızı Ada Yarar da annesinin izin gidiyor. Oyunculuk eğitimi alan Ada, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Magazin 22-09-2021 13:42

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’ın yeni projesi belli oldu

Kadın dizisinden sonra Baraj dizisiyle ekranda boy gösteren Feyyaz Duman, yine bir Fox Tv yapımı dizide rol alacak.

Magazin 22-07-2021 15:07

Seray Kaya kimdir, kaç yaşında? Seray Kaya nereli? Cinsel istismara uğradığını açıklamıştı...

Antalya'da yaşanan cinsel istismar olayına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. Televizyon ekranında tanıdık simalardan olan oyuncu Hafsanur Sancaktutan olay sonrası dedesi tarafından cinsel istismara uğradığını açıklamıştı. Sancaktutan'ın ardından oyuncu Seray Kaya da sosyal medya hesabı üzerinden cinsel istismara uğradığını açıkladı. Peki Seray Kaya kimdir, kaç yaşında? Seray Kaya nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 30-06-2021 01:57

Kadın Dizisi

Kadın Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadın Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kalp Yarası dizisinin Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kalp yarası dizisinin ilgilileri "Kalp Yarası dizisinin Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir?" , "Kaç yaşında ve nereli?" sorularının yanıtını arama motorları üzerinden araştırmaya başladı. Toprak Can Adıgüzel İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünden mezun oldu. İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 16:49

Caner Cindoruk'un ünü Türkiye'yi aştı! Arjantin'de canlı yayına katıldı

Şimdilerde Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz'de rol alan Caner Cindoruk, Güney Amerika’da yayınlanan dizilerinden dolayı yurt dışında da büyük hayran kitlesine sahip. Yakışıklı oyuncu, son olarak Arjantin’in en çok izlenen programlarından birinin canlı yayınında hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Magazin 16-03-2021 09:44

Gökçe Eyüboğlu İspanya’da TT oldu

Ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu Türkiye’de ve dünyada yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran Kadın dizisinde canlandırdığı 'Ceyda' karakteriyle, İspanya’da geniş hayran kitlesine sahip oldu.

Magazin 15-03-2021 12:13

Kadın dizisi Arjantin'de en çok izlenen yapım oldu!

Yapımcılığını MEDYAPIM/MF YAPIM’ın üstlendiği, Fox TV'de 3 sezon boyunca ekrana gelen Kadın dizisi, geçtiğimiz pazartesi akşamı Arjantinli izleyicilerle buluştu.

Magazin 08-10-2020 22:45

İspanya’yı sallayan Kadın dizisinin oyuncuları kimler? İşte Kadın dizisi oyuncuları

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın 24 Ekim 2017 tarihinde yayın hayatına başladı. 3 sezon boyunca Bahar ve çocuklarının yaşam mücadelesini anlatan Kadın, 81. bölümüyle ekran serüvenini sonlandırdı. 4 Şubat 2020 tarihinde seyircisine veda eden Kadın, şimdi de İspanyolları etkisi altına aldı. Dizi İspanya’nın en çok izlenilen kanallarından biri olan Antena 3 kanalında seyircisiyle buluşuyor.

Magazin 11-07-2020 12:27

Kadın dizisi İspanya'yı salladı!

Yapımcılığını Medyapım-MF Yapım'ınüstlendiği ve geçtiğimiz sezonlarda Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisi, İspanyol izleyicilerle buluştu.

Magazin 09-07-2020 21:01

Kadın dizisi 81. ve final bölümü 2. fragmanı yayınlandı! Kadın finalinde Şirin'in hazin sonu

Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisinin 3 sezon süren ekran macerası salı akşamı son buluyor. Kadın dizisinin 81. ve final bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Bahar ve Arif'in düğününden eğlenceli anların yer aldığı Kadın'ın yeni bölüm fragmanında Şirin ise yaptıklarının cezasını çekiyor. Akıl hastanesine kapatılan Şirin, başına gelenlerden dolayı Bahar'ı suçluyor.

Magazin 02-02-2020 22:11

Kadın dizisi oyuncuları veda yemeğinde buluştu!

FOX’un yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran “Kadın” dizisinin ekibi ve oyuncuları, geçtiğimiz akşam, final bölümüne son bir hafta kala Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir araya gelerek, yemek yediler ve başarılarını taçlandırdılar.

Magazin 31-01-2020 20:59

Özge Özpirinçci Kadın dizisinin veda yemeğine neden katılmadı?

Üç sezondur FOX'ta seyirciyle buluşan Kadın dizisi önümüzdeki hafta ekrana veda ediyor. Medyapım imzalı dizinin ekibi dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

Magazin 30-01-2020 21:48

Kadın dizisi 81. ve final bölümü fragmanı yayınlandı! Arif ve Bahar finalde evleniyor mu? Kadın 80. son bölüm izle

Kadın dizisinin 81. ve final bölümü fragmanı yayınlandı. Ekrana veda edecek olan Kadın'ın final bölümünde, Bahar ve Arif evleniyor. Enver, Arif adına Bahar'ı çocuklarından istiyor. Aynı zamanda Bahar ile birlikte Ceyda da Raif ile evleniyor. Gelinlik giyen ikilinin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Fox'ta 3 sezondur yayınlanan Kadın dizisi 4 Şubat Salı akşamı final yapacak. İşte Kadın final bölümü fragmanı.

Magazin 29-01-2020 01:02

Kadın 80. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sarp'ı öldüren Şirin'den cinayet itirafı: Bahar acı çeksin istedim

Final yapmaya hazırlanan Kadın dizisinin merakla beklenen 80. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kadın dizisinin finalden bir önceki bölümünde, Sarp'ı öldüren Şirin suçunu itiraf ediyor. Enver'in 'Sarp'ı gerçekten öldürdün mü?' sorusuna Şirin'in 'Evet öldürdüm. Bahar acı çeksin istedim' sözleriyle yanıt veriyor. Babasının ihbarı sonucunda eve gelen polisler ise Şirin'i cinayet suçundan gözaltına alıyor. İşte Kadın 80. yeni bölümden çarpıcı fragman.

Magazin 25-01-2020 03:14

Kadın 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kitap yazan Bahar'ın hayatı değişiyor! Kadın 79. son bölüm izle

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın 79. son bölümüyle ekrana geldi. Final yapmaya hazırlanan Kadın'ın son bölümünde, trafik kazasından yaralı kurtulan Sarp'ı hastanede Şirin'in öldürdüğü ortaya çıktı. Gerçekleri öğrenen Arif, Şirin'in katil olduğunu ailesine açıkladı. Kadın'ın 80. yeni bölüm fragmanı da Fox TV tarafından yayınlandı. Yeni bölümde, Bahar'ın yazdığı 'Kadın' isimli kitabın baskıya girdiği Fazilet Aşçıoğlu açıklıyor. Arif ve Bahar ise evlilik yolunda adım atıyor.

Magazin 22-01-2020 01:45

Kadın 79. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadın dizisine Bahar ve Arif'in öpüşme sahnesi damga vuracak!

Kadın dizisinin 79. yeni bölümünden 1. fragman yayınlandı. 3 bölüm sonra final yaparak ekranlara veda edecek olan Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın yeni bölümünde, Arif ve Bahar arasında romantik anlar yaşanıyor. Adeta yeniden doğan Bahar'ın 'Ben yaşamaya karar verdim. Gerçekten mutlu olacağım' sözleri dikkat çekiyor. Aşklarını doyasıya yaşamaya başlayan Arif ve Bahar ise öpüşüyor. İşte Kadın 79. yeni bölüm fragmanı ve final tarihi.

Magazin 17-01-2020 02:05

Kadın dizisi bitiyor mu? Fox TV duyurdu! Kadın final bölümü ne zaman?

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın ekranlara veda ediyor. 3 sezondur yayınlanan Özge Özpirinçci'nin başarılı oyunculuğuyla göz doldurduğu Kadın dizisi için final kararı alındı. Fox TV'de Kadın'ın hayranlarını şaşırtan final kararını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Peki Kadın final bölümü ne zaman yayınlanacak? Büyük finale doğru geri sayımın başladığı Kadın dizisinin 78. yeni bölümünden de çarpıcı fragmanlar yayınlandı. İşte Kadın dizisi final tarihi.

Magazin 11-01-2020 02:04

Kadın 78. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Şirin'den şok itiraf: Ablamın kocasını öldürdüm

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın'ın merakla beklenen 78. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni yılla birlikte Ocak ayında ekrana ara verecek olan Kadın'ın yeni bölüm tarihi de belli oldu. Kadın dizisi yeni bölümde, evine giren hırsıza silah çeken Şirin'in "Ben ablamın kocasını daha yeni öldürdüm" sözleri dikkat çekiyor. O anlarda eve giren Arif ise bu itirafı duyunca ortalık karışıyor. Peki Kadın'da Sarp'ı gerçekten Şirin mi öldürdü? İşte Kadın 78. yeni bölüm 2. fragmanı e yayın tarihi.

Magazin 07-01-2020 03:08

Kadın'dan ayrılan Sahra Şaş, Zemheri dizisinde hangi rolde oynayacak?

Kadın dizisindeki Berşan karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Sahra Şaş'ın yeni dizisi belli oldu. Sahra Şaş, Show TV'de ekrana gelecek Zemheri dizisinde, Sevda karakterini canlandıracak.

Magazin 04-01-2020 03:02

Kadın dizisinde kim vuruldu? Arif mi yoksa Şirin mi? Kadın 77. son bölüm final sahnesi izle!

Fox'un sevilen dizisi Kadın'n 77. son bölümünde herkesi şaşırtan bir final yaşandı. Kadın dizisinde, yılbaşı kutlaması için Bahar herkesi evine davet etti. Yılbaşı hazırlıkları yapan Bahar, tüm yaptıklarına rağmen Şirin'i de yılbaşı kutlamasına davet etmek istedi. Arif ise Şirin'i çağırmak için gittiği sırada herkesi şoke eden bir patlama sesi duyuldu. Peki Kadın'da Şirin mi yoksa Arif mi vuruldu? İşte Kadın dizisi 77. son bölüm final sahnesi.

Magazin 25-12-2019 02:46

Kadın dizisi 77. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Kadın'da kim vuruldu? Şirin mi yoksa Arif mi?

Fox'un sevilen dizisi Kadın 77. yeni bölümüyle 24 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek. Kadın dizisinin 77. yeni bölümünden 3. fragman da yayınlandı. Bahar ve ailesi yılbaşı kutlamak üzere hazırlık yaparken, duydukları silah sesiyle şoke oluyor. Kadın dizisinde kimin vurulduğu ise merak konusu oldu. Kadın'da Şirin mi yoksa Arif mi vuruldu? İşte Kadın yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 24-12-2019 02:26

Kadın dizisi 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar'dan Arif'i şaşırtan teklif! Kadın 76. son bölüm izle

Fox'un sevilen dizisi Kadın 76. son bölümüyle ekrana geldi. Kadın son bölümde Arif ve Bahar'ın sahildeki romantik anları dikkat çekti. Kadın'ın 77. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kadın yeni bölüm fragmanında, Arif'in üniversite arkadaşlarıyla buluşmasına Bahar da katılmak istiyor. Bahar'ın davete gitme teklifi Arif'i şaşırtıyor. İşte Kadın 77. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 18-12-2019 03:03

Kadın dizisi 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar ve Arif aşkı yeniden başladı! Kadın 75. son bölüm izle

Fox'un sevilen dizisi Kadın 75. son bölümüyle ekrana geldi. Kadın son bölümde Arif'in aşk itirafıyla Bahar duygusal anlar yaşadı.Kadın'ın 76. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kadın yeni bölümde sahilde gezen Arif ve Bahar'ın eğlenceli anları dikkat çekiyor. Bahar yıllar önce Arif'in aldığı kalpli kolyeyi yeniden takıyor. Eski sevgililer arasındaki aşk ise yeniden başlıyor. İşte Kadın 76. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 11-12-2019 02:42

Kadın dizisi 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar'ı ağlatan konuşma! Kadın 74. son bölüm izle

Fox'un sevilen dizisi Kadın 74. son bölümüyle ekrana geldi. Kadın son bölümde Şirin'in planını açığa çıkartan Bahar, Arif'i bilerek dövdürdüğünü açıkladı. Şirin ise Bahar'ın bu hamlesiyle büyük bir yaşadı. Kadın'ın 75. yeni bölüm fragmanı da Fox TV tarafından yayınlandı. Kadın yeni bölümde Ceyda'nın duygusal konuşması Bahar'ı ağlatıyor. İşte Kadın 75. yeni bölüm fragmanı ve 74. son bölümde yaşananlar.

Magazin 04-12-2019 02:10

Kadın 74. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadın'da Şirin'in Bahar ve Arif'e tuzağı ortaya çıkıyor

Kadın dizisinin 74. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Şirin'in Arif ve Bahar'a oynadığı büyük oyun ortaya çıkıyor. Bahar, Şirin ve Arif'e saldıranların Şirin tarafından parayla tutulduğunu açıklıyor. Şirin ise Bahar'ın bu hamlesiyle büyük şok yaşıyor. Diğer yandan ise Cem belasından kurtulmak isteyen Bahar'ın başı büyük derde giriyor. İşte Kadın 74. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 03-12-2019 03:06

Kadın dizisi 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arif'ten Bahar'ı şoke eden çıkış! Kadın 73. son bölüm izle

Kadın dizisinin 74. yeni bölüm fragmanı Fox TV tarafından yayınlandı. Kadın yeni bölüm fragmanında Arif sonunda isyan ediyor. Bahar ve Ceyda'nın kendilerini tehlikeye sokan hareketlerinden bıkan Arif'in kızgınlığı Bahar'ı şaşırtıyor. Arif'in "Başını belaya sokma. Canıma yetti canıma. Yemin ediyorum canıma yetti" diye bağırması üzerine ise Ceyda, Bahar'a "Hala sana aşık" diyor. İşte Kadın 74. yeni bölüm fragmanı ve 73. son bölümde yaşananlar.

Magazin 27-11-2019 01:42

Kadın dizisi 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar'dan Arif'e Şirin uyarısı: O kızdan uzak dur Kadın 71. son bölüm izle

Kadın dizisinin 72. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Kadın 71. son bölümde, Sarp'ın ölümünün ardından Şirin bu defa rotayı Arif'e çevirdi. Arif'le başbaşa yemek yiyen Şirin, Bahar'a yeni bir darbe vurdu. Kadın yeni bölümde Arif, Bahar'ı Berşan konusunda uyarıyor ve 'O kızdan hayır gelmez' diyor. Bahar da Arif'e Şirin'den uzak durmasını söylüyor. Kadın'ın 71. son bölümünde ise

Magazin 13-11-2019 01:49

Kadın dizisi 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın'da Bahar ve Cem aşkı mı başlayacak?

Kadın dizisinin 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'de salı akşamları ekrana gelen Kadın'ın son bölümünde, Sarp'ın ölümünün ardından Şirin bu defa Arif'e kancayı taktı. Arif ile yemeğe çıkan Şirin, ablası Bahar'a karşı yeni bir plan yaptı. Kadın'a Bahar'ın patronu Cem rolüyle katılan Hakan Kurtaş da son bölüme damga vurdu. Kadın 71. yeni bölüm fragmanında ise, Cem'in Bahar için yaptığı plan dikkat çekiyor. İşte Kadın yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 06-11-2019 02:29

Kadın dizisi 70. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadın dizisine flaş transfer! Hakan Kurtaş hangi rolde oynuyor?

Kadın dizisinin 70. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fox'un ilgiyle takip edilen dizisi Kadın'a yeni bölümde ünlü oyuncu Hakan Kurtaş da katılıyor. Son olarak Çarpışma'da rol alan Kurtaş, Kadın'da Bahar'ın yeni patronunu canlandıracak. Yeni bölümde iş arayan Bahar, bir otomobil galerisinde aşçılık işi buluyor. Ancak patronun yakın ilgisi Bahar'ı şaşırtıyor. İşte Kadın 70. yeni bölüm 2. fragmanı.

Magazin 01-11-2019 02:11

Kadın dizisine damga vuran pembe sütyen sahnesi! Sosyal medyanın diline düştü

Fox TV'nin heyecanla izlenen dizisi Kadın, sütyen sahnesi ile sosyal medyanın diline düştü. Kazada ölen Sarp'ın evinden çıkan pembe sütyen izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Trend 31-10-2019 20:49

Oyuncu Sahra Şaş yeniden Kadın dizisinde

Kadın dizisinin birinci sezonunda oynayan ve Berşan karakterine hayat veren başarılı isim Sahra Şaş, diziye geri dönüyor. Oyuncun yeni bölümlerde mahalleye nasıl döneceği ise henüz bilinmiyor.

Magazin 25-10-2019 09:40

Kadın'da bomba olay! Sahra Şaş geri dönüyor!

Kadın dizisinde bomba bir gelişme yaşandı! Caner Cindoruk'un diziye veda etmesinin ardından daha önce diziye veda eden Berşan karakteri Sahra Şaş diziye geri dönüyor!

Trend 24-10-2019 09:53

Kadın dizisinde Sarp öldü! Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci'den veda mesajı! Kadın 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kadın dizisinin 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın 68. son bölümünde Sarp öldü. Bahar, Sarp'ın ölümüyle yıkıldı. Kadın dizisine başrol oyuncusu Caner Cindoruk da veda etti. Kadın dizisi son bölümün ardından Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçi'den Sarp'a veda mesajları geldi. Caner Cindoruk Kadın'a "Ne güzel bir yolculuktu. Çok özleyeceğim hepinizi" notuyla veda etti.

Magazin 23-10-2019 01:35

Kadın dizisi 68. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadın'da Arif'e büyük şok! O bir katil

Kadın dizisinin 68. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kadın'ın 22 Ekim Salı ekrana gelecek olan yeni bölümünde Sarp'ın ölüp ölmediği ortaya çıkacak. Sarp'ın kalbinin durmasının ardından büyük acı yaşayan Bahar, hastaneden çıkıyor. Şirin ise annesinin ölümünden dolayı kızdığı Arif'le ilgili gerçekleri çocuklara anlatıyor. Arif için "O bir katil" diyen Şirin, Bahar'ı da "Sıra sana da gelecek" sözüyle tehdit ediyor. Caner Cindoruk Kadın'dan ayrıldı mı? İşte Kadın 68. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 21-10-2019 00:47

Caner Cindoruk Kadın'dan ayrıldı mı? Yeni dizisi belli oldu

Kadın dizisinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Sarp'ın (Caner Cindoruk) yeni adresi belli oldu. Caner Cindoruk, Show TV'de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Zemheri dizisinde rol alacak. Dizinin yönetmenliğini ise Hilal Saral yapacak.

Magazin 17-10-2019 20:58

Kadın dizisinde Sarp öldü mü? Caner Cindoruk ayrıldı mı? Bahar'ı yıkan haber! Kadın dizisi 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kadın dizisi 67. son bölümüyle ekrana geldi. Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın son bölümünde hastane odasında yan yana yatan Bahar, Sarp'ın hareketsiz yattığını görünce şok yaşadı. Kalbi duran Sarp ameliyata alındı. Bahar rolünü canlandıran Özge Özpirinçci'nin ise dizide performansı büyük beğeni topladı. Peki Kadın dizisinde Sarp'a ne oldu? Caner Cindoruk ayrıldı mı? Kadın'n 68. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, Bahar'ın çocuklarıyla birlikte kamp yapıyor. İşte Kadın yeni bölüm fragmanı

Magazin 16-10-2019 01:02

Kadın dizisinde Sarp'a ne oldu? Bahar'a büyük şok! Kadın 67. yeni bölüm 3. fragmanı izle!

Kadın dizisinin 67. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Fox'un sevilen Kadın'ın yeni bölüm fragmanında, Bahar'ın "Bir insan nasıl bu kadar kötü, bu kadar bencil olabilir? Bir insan birinin kamp yapmadığını sevmediğini bildiği halde, kamp yapmaya ikna edip nasıl ölür?" sözleri dikkat çekiyor. Hastanede yeniden yakınlaşan Bahar, yanında yatan Sarp'ı hareketsiz görünce şok yaşıyor. Peki Kadın dizisinde Sarp öldü mü? Bahar ve Sarp'ın kamp anları hayal mi? İşte Kadın 67. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 15-10-2019 03:09

Kadın dizisinden eğlenceli fragman! Sarp ve Bahar yeniden aile mi oluyor? Kadın 67. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Kadın dizisinin 67. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fox'un sevilen Kadın'ın yeni bölüm fragmanında, Bahar ve Sarp'ın çocuklarıyla birlikte geçirdiği eğlenceli anlar dikkat çekiyor. Yaşanan trajik trafik kazasının ardından zaman geçiyor ve Bahar ile Sarp yeniden bir aile oluyor. Bahar ve Sarp çocuklarıyla birlikte kampa gidiyor. Şirin ise babasına ilgi gösteren komşularına sert bir şekilde tepki veriyor. İşte Kadın 67. yeni bölüm 2. fragmanı.

Magazin 11-10-2019 02:08

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'den bacak açma hareketi

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci sevgilisiyle birlikte çıktığı sabah sporundan paylaşımda bulundu.

Magazin 06-10-2019 22:38

Kadın dizisinde Hatice öldü mü? Bennu Yıldırımlar ayrıldı mı? Kadın dizisi 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kadın dizisi yeni sezon 65. bölümüyle ekrana geldi. Kadın'ın yeni sezon ilk bölümünde, Arif'in kullandığı arabanın kaza yapması sonucunda Bahar, Hatice ve Sarp yaralandı. Kadın'ın 66. yeni bölüm fragmanında ise acı haber aileyi yıkıyor. Ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar'ın canlandırdığı Hatice ölümü herkesi acıya boğuyor. Annelerinin ölüm haberini alan iki düşman kardeş Bahar ve Şirin arasında duygusal anlar yaşanıyor. İşte Kadın dizisi 66. yeni bölüm fragmanı ve yaşananlar.

Magazin 02-10-2019 03:19

Kadın yeni sezon ne zaman başlıyor? Kadın dizisi 65. yeni bölüm fragmanı izle!

Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı “Kadın” dizisi için geri sayım devam ediyor.

Magazin 30-09-2019 21:06

Kadın dizisi 65. yeni bölümden çarpıcı fragman! Hatice öldü mü? Kadın yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kadın dizisinin merakla beklenen 3. yeni sezon 65. bölümünün fragmanı yayınlandı. Kadın'ın sezon finalinde yaşanan trafik kazasında kimin öldüğü merak konusu olmuştu. Kadın dizisine ünlü oyuncu Bennu Yıldırım'ın canlandırdığı Hatice karakterinin öldüğü ortaya çıkıyor. Kadın dizisinin yayın tarihi de açıklandı. Peki Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Kadın 65. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 25-09-2019 02:07

Kadın dizisi 3. yeni sezon fragmanı yayınlandı! Bennu Yıldırımlar Kadın'dan ayrıldı mı?

Kadın dizisi 3. yeni sezondan ilk fragman yayınlandı. Kadın dizisinin yeni sezon fragmanında Özge Özpirinçci'nin canlandırdığı Bahar karakterinin yaşadığı değişim göze çarpıyor. Bir salonda konuşma yapan Bahar yaşadığı hikayeyi paylaşıyor. Bahar'ın "Ben bir kadınım. Savaşırsam mutlaka kazanırım" sözleri dikkat çekiyor. Diziye yeni katılan Hümeyra'nın da rol aldığı fragmanda, Bennu Yıldırım'ın ise yer almadığı görüldü. Peki Kadın'da Hatice öldü mü? İşte Kadın 3. yeni sezon fragmanı.

Magazin 09-09-2019 22:48

Kadın dizisinde Hümeyra sürprizi! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kadın dizisi yeni sezonu sürpriz bir transferle açıyor. Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı Kadın dizisinin zengin kadrosuna Türkiye’nin başarılı isimlerinden Hümeyra dahil oldu.

Magazin 30-08-2019 22:08

Kadın dizisinin İspanya çıkarması!

İspanya’nın en büyük medya kuruluşlarından Atresmedia TV Grubu’nun “Kadın” dizisini satın almasının ardından İstanbul’a gelen İspanyol basını, dizi oyuncuları ile sette röportajlar gerçekleştirdi.

Magazin 31-05-2019 20:42

Kadın sezon finalinde şoke eden kaza sahnesi! Kim öldü? Kadın 64. son bölüm izle!

Kadın dizisi 64. ve sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Kadın sezon finalindeki trafik kazası sahnesi herkesi şoke etti. Bahar'ın aniden hastalanarak yere yığılmasıyla, Sarp ve Arif, Bahar'ı hastaneye götürmeye çalıştı. Bahar kendinden geçmiş durumdayken, arabayı kullanan Arif başka bir araca çarptı. Yolda kalan araca ise hızla gelen bir tır yandan vurdu. Sarp, Bahar, Arif ve Hatice'nin içinde bulunduğu araç büyük hasar aldı. Peki Kadın'da kim öldü? İşte Kadın sezon finali kaza sahnesi.

Magazin 29-05-2019 01:54

Kadın sezon finali fragmanı yayınlandı! Yere yığılan Bahar'a ne oldu? Kadın 64. yeni bölüm izle

Kadın dizisi 64. yeni bölümüyle sezon finali yapacak. Kadın'ın sezon final bölümü fragmanında ise Bahar ve Sarp arasında ciddi bir kavga yaşanıyor. Sarp ve Şirin'in sevişme fotoğraflarını gören Bahar, Sarp'ın söylediklerine inanmıyor. Sarp, Bahar'ın Arif'e hala aşık olduğunu ve bu yüzden kendisine inanmadığını söylüyor. Bahar ise Sarp'a 'Senden nefret ediyorum' diye bağırıyor. Bahar çocuklarının karşısında aniden bayılarak yere yığılıyor? Peki Bahar'a ne olacak? İşte Kadın sezon finali fragmanı.

Magazin 25-05-2019 01:22

Kadın dizisinde Sarp ve Şirin'in sevişme fotoğrafları ortaya çıktı! Kadın 63. son bölüm izle!

Kadın dizisi 63. son bölümüyle ekrana geldi. Kadın son bölümde, Şirin ve Sarp'ın sevişme fotoğrafları ortaya çıktı. Şirin'in kurduğu tuzakla Sarp'la sevişirken fotoğraflar çekmişti. Son bölümde Şirin, bu fotoğrafları kardeşi Bahar'ın görmesini sağladı. Fotoğrafları görünce çılgına dönen Bahar, Şirin'e saldırdı. Doruk'un sünnet düğünü sırasında, iki kardeş arasında saç saça baş başa kavga yaşanıyor. Bahar ise Sarp'tan bu fotoğrafların hesabını soruyor. İşte Kadın 63. son bölümde yaşananlar.

Magazin 22-05-2019 02:09