Kadir Ezildi Haberleri

Fenomen sunucu Kadir Ezildi'nin acı günü! Bir yıl ara ile dedesini de kaybetti...

En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü sunucu sosyal medya hesabından duyurdu. Ezildi'nin geçen yılda anneannesi vefat etmişti.

Magazin 24-01-2024 15:00

Kadir Ezildi kamerayı kapattığını sanıp öyle bir küfür etti ki... Kendini böyle savundu

TLC ekranlarında yayınlanan Temizlik Avcıları programıyla ünlenen Kadir Ezildi yarışma sonrasında sunuculuk yapmaya başlamıştı. Titizliği ve komik tavırlarıyla dikkat çeken Kadir Ezildi reklam videosu çekerken kamerayı kapatmadığını fark etmedi. Kadir Ezildi takipçilerine ettiği küfürle şoke etti.

Magazin 01-08-2023 09:31

“Gözümün ışığı söndü” demişti! Kadir Ezildi hüngür hüngür ağladı, yayına devam edemedi

Fox TV ekranlarında En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi anneannesi Gülhanım Kaplan'ı kaybettiğini "Hayatımın anlamını yitirdim, gözümün ışığı söndü" sözleri ile duyurmuştu. Canlı yayında anneannesi ile ilgili konuşan Ezildi hıçkırıklara boğuldu ve yayına ara vermek zorunda kaldı.

Magazin 28-04-2023 11:13

7 Nisan 2023 Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim kazananı açıklandı! En Hamarat Benim haftanın birincisi kim oldu?

Kadir Ezildi'nin sunduğu hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan En Hamarat Benim'da bugün final heyecanı yaşandı. Yarışmada en yüksek puanı alarak birinci olan kişi büyük ödülün sahibi oldu. Peki, En Hamarat Benim haftanın birincisi kim? 7 Nisan 2023 Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim kazananı kim? İşte tüm detaylar...

Magazin 07-04-2023 16:53

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadir Ezildi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kadir Ezildi'den su faturanızı düşürecek etkili tasarruf tüyoları

Kadir Ezildi yaptığı programlarda temizliği olan tutkusu ve eğlenceli kişiliği ile dikkat çekiyor. Programlarında kendi hayatında da kullandığı temizlik ve tasarruf tüyolarını paylaşan Ezildi, her hafta halı yıkamasına rağmen evinde yaptığı su tasarrufu yöntemlerini paylaştı.

Kadin 07-04-2023 09:46

En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? En Hamarat Benim saat kaçta yayınlanacak?

En Hamarat Benim neden yok, bitti mi gibi soruların yanıtları tüm program takipçileri tarafından merak ediliyor. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında yemekler ve temizlikler yapılarak hünerler sergileniyor. pEKİ, En Hamarat Benim yayın saati mi değişti, saat kaçta? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 30-03-2023 15:36

En Hamarat Benim BİRİNCİSİ kim oldu? 17 Mart 2023 Cuma Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının kazananı!

En Hamarat Benim yarışmasının birincisi merak konusu oldu. Kadir Ezildi'nin sunduğu programda haftanın yarışmacıları, 20 bin TL tutarındaki ödül için hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar programdan birinci olarak ayrılmak amaçladı. Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının kazananı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, En Hamarat Benim birincisi kim oldu?

Magazin 17-03-2023 15:01

Kadir Ezildi'nin parmağındaki alyansı gören aynı soruyu sordu: Nişanlandı mı? Gerçeği açıkladı

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi'nin sosyal medya paylaşımlarında parmağındaki alyans dikkat çekti. Ünlü fenomen hakkında nişanlandı iddiaları gündeme geldi. Kadir Ezildi ise gerçeği açıkladı...

Magazin 01-03-2023 16:06

Ölüm haberiyle yıkılan Kadir Ezildi: Sensizliğe alışmaya çalışmıyorum çünkü...

FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programı sunucusu Kadir Ezildi, büyük depremden bir hafta önce anneannesi Gülhanım Kaplan'ı kaybetmişti. Afet sürecinde acısını kalbine gömüp depremzedelere yardım eli uzatan Kadir Ezildi, günler sonra sessizliğini bozdu.

Magazin 17-02-2023 10:41

Kadir Ezildi'yi kahreden haber! 'Hayatımın anlamını yitirdim, gözümün ışığı söndü!'

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim yarışması sunucusu Kadir Ezildi, anneannesi Gülhanım Kaplan'ı kaybettiğini duyurdu. ''Hayatımın anlamını yitirdim, gözümün ışığı söndü'' diyen Kadir Ezildi, yaşadığı acıyı takipçileriyle paylaştı.

Magazin 31-01-2023 13:59

En Hamarat Benim BİRİNCİSİ kim? En Hamarat Benim 6 Ocak 2023 haftanın kazananı kim oldu?

Fox Tv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışma programı En Hamarat Benim'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Kadir Ezildi'nin sunumu ile ekrana gelen yarışmada verilen son puanların ardından haftanın kazanan ismi belli olacak. Peki, En Hamarat Benim BİRİNCİSİ kim? En Hamarat Benim 6 Ocak 2023 haftanın kazananı kim oldu? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 06-01-2023 14:10

En Hamarat Benim birincisi AÇIKLANDI! En Hamarat Benim 30 Aralık 2022 haftanın kazananı kim?

En Hamarat Benim'de bugün final heyecanı yaşandı. Fenomen yarışma programında bugün verilen son puanların ardından haftanın kazanan ismi açıklandı. Yarışmada en yüksek puanı alarak birinci olan isim 20 bin TL'nin sahibi oldu. Peki, En Hamarat Benim haftanın birincisi kim?

Magazin 30-12-2022 17:36

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim'de ipler koptu! Ünlü sunucu çıldırdı 'Seni diskalifiye edeyim!'

Hafta içi her gün FOX ekranlarında yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında ipler koptu. Birbirine giren iki yarışmacıyı sakinleştirmeye çalışan Kadir Ezildi, masayı terk eden Esra Hanım'a ''Seni diskalifiye edeyim'' diyerek gözdağı verdi.

Magazin 07-12-2022 15:29

En Hamarat Benim birincisi kim oldu? En Hamarat Benim 2 Aralık puan durumu!

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin üstlendiği En Hamarat benim programındaki puan durumu araştırılıyor. En Hamarat Benim programında birbirinden güzel yemekler hazırlanıyor ve bu yemeklere, diğer yarışmacılar tarafından puan veriliyor. Peki En Hamarat Benim birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 02-12-2022 15:19

En Hamarat Benim 25 Kasım 2022 kazananı AÇIKLANDI! En Hamarat Benim haftanın birincisi BELLİ OLDU!

En Hamarat Benim'de bugün final günüydü. Hafta içi her gün FOX TV'de izleyicisinin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de bugün verilen son puanların ardından kazanan isim belli oldu. Peki, En Hamarat Benim haftanın birincisi kim? En Hamarat Benim 25 Kasım 2022 kazananı belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Trend 25-11-2022 17:18

Hikayesiyle herkesi üzmüştü! Müzmin bekar Kadir Ezildi'nin sevgilisi ortaya çıktı!

Son olarak Youtube'de katıldığı bir programda babası ile yaşadıklarını anlatarak göz yaşlarına boğulan Kadir Ezildi'nin sevgilisi ortaya çıktı. Yılların müzmin bekarı sosyal medyadan paylaştığı eğlenceli halleriyle sık sık gündemde yer alıyordu.

Magazin 05-11-2022 07:53

FOX TV sunucusu Kadir Ezildi milyonları gözyaşlarına boğdu! ''Resmen can veriyordum koltukta''

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi, bu hafta diğer haftalardan farklı olarak apartmandaki komşularını yarıştırıyor. Kadir Ezildi'nin komşusu Cemile Uçkun, ünlü sunucu hakkında anlattığı bir hikayeyle izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Magazin 01-11-2022 08:28

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi'nin doğuştan sahip olduğu hastalığı duyanlar şaştı kaldı! 'Yıllarca onunla yaşadım'

Hafta içi her gün FOX ekranlarında izleyici karşısına çıkan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Kadir Ezildi'nin doğuştan sahip olduğu hastalığını duyanlar hayret etti.

Magazin 31-10-2022 13:49

En Hamarat Benim birincisi kim oldu? 28 Ekim 2022 Cuma Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının kazananı!

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği En Hamarat Benim yarışmasının birincisi 28 Ekim 2022 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 20 bin TL tutarındaki ödül için hünerlerini sergileyen yarışmacılar programdan birinci olarak ayrılmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim birincisi kim oldu? İşte temizlikten yemeğe kadar tüm hünerlerin sergilendiği Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında 28 Ekim Cuma günü yaşananlar...

Magazin 28-10-2022 16:23

En Hamarat Benim'de Kadir Ezildi'nin komşuları birbirine girdi! Ağlayarak masayı terk etti

FOX TV'nin sevilen yarışma programı En Hamarat Benim, bu hafta diğer haftalardan farklı bir konseptle izleyici karşısına çıktı. Ünlü sunucu Kadir Ezildi'nin komşularının yarıştığı programda, ortalık bir anda gerildi. Eleştirileri kaldıramayan Kibar Maraz, gözyaşları içinde masayı terk ederken; Neslihan Korkmaz, Kadir Ezildi'nin annesiyle tartıştı.

Magazin 28-10-2022 15:44

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi bakın kim çıktı! İşte asıl mesleği...

Temizlik merakı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Kadir Ezildi, bir süredir ekranlarda yer alıyor. Son zamanlarda, ekranların tanınan simalarından biri olan Kadir Ezildi bakın kim çıktı.

Magazin 19-08-2022 11:55

Kadir Ezildi'nin eski fotoğrafları gündem oldu! Bu halinden eser yok

Sunduğu temizlik programıyla popüler olan Kadir Ezildi, son dönemin konuşulan isimleri arasında. Özel hayatıyla da merak konusu olan Ezildi'nin eski fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Ezildi’nin estetiksiz günlerine dair ortaya çıkan fotoğraflar görenler şaşkına evirdi.

Magazin 23-03-2022 15:56

Kadir Ezildi düğün salonunda doğum günü yaptı! Takı töreni olay oldu

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi ilginç bir doğum günü partisi yaptı. Kadir Ezildi, düğün salonunda doğum günü partisi düzenleyerek takı töreni yapınca gündeme oturdu.

Magazin 21-03-2022 10:42

Kadir Ezildi kimdir, aslen nereli? Doğum gününü deterjanla kutladı, olay oldu! Fenomen Kadir Ezildi kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Sosyal medyada paylaşmış olduğu videolarla popüler hale gelen ve televizyon programlarında da yer alan Kadir Ezildi, son olarak yaptığı doğum günü kutlamasıyla gündem haline geldi. Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkileri, sempatik kişiliği ile dikkat çekmekte olan Kadir Ezildi, doğum gününü düğün gibi kutladı. Davetlilere deterjan dağıtan Ezildi'nin hayatı ve yaşı merak edildi. Peki Kadir Ezildi kimdir, aslen nereli? Kadir Ezildi kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Magazin 21-03-2022 10:32

Kadir Ezildi programda babasını anlatıp hüngür hüngür ağladı

Fox Tv'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi, programda babasından bahsederken gözyaşlarını tutamadı.. Enerjik halleri ve neşesiyle hafızalara kazınan Ezildi, babası ile yaşadıklarını anlatıp hüngür hüngür ağladı.

Magazin 12-02-2022 10:39

Kadir Ezildi gözyaşlarına boğuldu! ''Babamı hatırlamıyorum ve affetmiyorum!''

Temizlik Benim İşim programıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen başarılı sunucu Kadir Ezildi, Katarsis programında Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ezildi, gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 26-11-2021 11:25

Ekranların enerjik sunucusu Kadir Ezildi'nin estetiksiz halini görenler şaştı kaldı!

FOX ekranlarının sevilen yarışması En Hamarat Benim'in güler yüzlü sunucusu Kadir Ezildi'nin estetiksiz halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 28-10-2021 13:44

En Hamarat Benim yarışmasının dış sesi bakın kimmiş! Duyunca çok şaşıracaksınız

Gündüz kuşağının sevilen programı En Hamarat Benim'de sunucu Kadir Ezildi ile girdiği diyaloglarla dikkat çeken dış sesin kim olduğunu merak ediliyor. İşte programa renk katan dış ses hakkında detaylar...

Magazin 27-10-2021 13:46

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi'nin üzen hayat hikayesi! Bakın babasıyla neden görüşmüyor!

Geçtiğimiz sezon FOX ekranlarında sunduğu Temizlik Benim İşim programıyla milyonlarca kişinin gönlünü kazanan başarılı sunucu Kadir Ezildi, şimdilerde En Hamarat Benim yarışmasıyla gündemde. Neşeli tavırları ve dobralığıyla büyük beğeni toplayan Kadir Ezildi'nin hayat hikayesi, sevenlerini şaşırttı.

Magazin 21-10-2021 12:32

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında şoke eden anlar! Evinden kovdu

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında Yeşim Çelik, yarışmacı Zeynep Hoşgör'ü evinden kovdu. Kadir Çelik ve yarışmacılar bu duruma çok sinirlendi ve evi terk etti.

Magazin 17-09-2021 10:16

En Hamarat Benim’de kim birinci oldu? 15 bin TL’yi kim aldı? İşte haftanın puan durumu

Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim yarışmasında haftanın finali heyecanı yaşandı. Hafta içi her gün saat 13:00’te başlayan En Hamarat Benim’de yarışmacılar, hafta boyunca tüm hamaratlarını sergiliyor. Kazanan isim ise 15 bin TL’nin sahibi oluyor.

Trend 20-08-2021 15:40