Kafalar Haberleri

Eşi aldatma görüntülerini ifşa etmişti! Bilal Hancı sessizliğini bozdu! 'Hakim boşanma kararı verdi'

YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, bir gece kulübünde genç kadınla dudak dudağa görüntülendi. Hancı'nın sosyal medya fenomeni eşi Esin Çepni o görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlarak Bilal Hancı'yı ifşa etti. Bugün canlı yayına çıkan Esin Çepni'nin ardından Bilal Hancı sessizliğini bozdu.

Magazin 31-10-2023 15:18

Esin Çepni kimdir, nereli? Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kaç yaşında, ne iş yapıyor? İhanet videosu gündemde!

Esin Çepni kimdir ve kaç yaşında, gibi soruların yanıtı merak ediliyor. Kafalar grubu üyelerinden şarkıcı Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin ihanet videosu paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Çepni, eşi Bilal Hancı'nın bir kadın ile kendisini aldattığı görüntüleri paylaştı. Peki, Esin Çepni kimdir, nereli? Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Magazin 30-10-2023 22:17

Öpüşürken yakalandı! Kafalar'dan Bilal Hancı eşini aldattı! Eşi Esin Çepni ihanet görüntülerini paylaştı

Kafalar grubu üyeleri arasında yer alan ve çıkardığı şarkılarla tanınan Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin paylaşımları adeta sosyal medyayı salladı. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Çepni “Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim” diyerek o görüntüleri paylaştı.

Magazin 30-10-2023 16:09

Kafalar ile ünlenen fenomen Atakan Özyurt yayın sırasında çalışanını kovdu! Ver paraları... Şoke eden anlar

Kafalar ismindeki Youtube kanalında çektikleri videolarla öne çıkan isimlerden biri de Atakan Özyurt. Fenomen Özyurt ve ekibi geçtiğimiz günlerde Gürcistan videosu çekti. Videoda çalışanına sinirlenerek kameraların önünde çalışanını kovan Özyurt'a tepki yağdı.

Magazin 04-08-2023 14:03

Kafalar

Kafalar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kafalar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kafalar'ın yıldızı Bilal Hancı'dan şaşırtan Volkan Demirel itirafı! Asıl ayı benmişim!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen iller arasında yer alan Hatay’da deprem sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, felaketin ilk dakikalarından itibaren yardım çağrısında bulunan ve ailesini İstanbul’a götürdükten sonra Hatay’a dönen Volkan Demirel ile ilgili bir itirafta bulundu.

Magazin 15-02-2023 08:52

Kafalar grubunun üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni'den evliliklerine ikinci şans!

Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin'den oluşan Kafalar grubu dikkat çeken videolarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kafalar grubunun üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni bir süre önce sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada ayrılacaklarını duyurmuştu. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında bir video paylaşan ünlü fenomen, takipçilerini sevindiren bir açıklamada bulundu. İşte Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni'nin gündem olan paylaşımları...

Magazin 15-08-2022 13:21

Kafalar kanalı üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni boşanıyor mu? Flaş açıklama...

Youtube'da yayınladıkları videolarla büyük bir üne ulaşan Kafalar kanalı üyelerinden Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni boşanıyor mu sorusu sevenleri tarafından merak edilmeye başladı. Geçtiğimiz sene güzel bir düğünle evlenen Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamayla hayranlarını üzen haberi verdi. Peki, Kafalar kanalı üyesi Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni boşanıyor mu? İşte yapılan açıklama.

Magazin 16-06-2022 10:04

Sosyal medyada linç edildiler! Kafalar ekibinden Pakistan açıklaması

Youtube'da Kafalar adıyla video içeriği üreten Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt, geçtiğimiz günlerde Pakistan'dan bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafın ardından mültecilerin gündemde olduğu şu günlerde çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Kafalar ekibine 'Pakistan güzellemesi' yaptığı için tepki gösterdi. Yaşananların ardından ekip kendilerine kumpas kurulduğunu belirterek sosyal medyadan bir video yayınladı.

Haber 12-05-2022 22:20

Kafalar grubunun Atakan'ı evlendi! Düğün fotoğrafları sosyal medyayı salladı

YouTube'da 8 milyona yakın aboneye sahip olan Kafalar Grubu'nun Atakan'ı Atakan Özyurt'tan evlilik haberi geldi. Sosyal medyada paylaştığı düğün fotoğraflarıyla gündemi sallayan ismin paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-02-2022 22:52

Bilal Hancı kimdir? Bilal Hancı kaç yaşında ve nereli?

Sosyal medya fenomeni ve Youtuber olan Bilal Hancı, Trabzonspor-Beşiktaş maçına gittiğinde Beşiktaş taraftarlarının kendisine saldırdığını ifade etti. Bunun ardından Bilal Hancı'nın kim olduğu merak konusu oldu. Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile Youtube platformunda "Kafalar" kanalında içerik üretiyor. İşte merak edilenler...

Magazin 07-11-2021 15:00

Enes Batur ve Kafalar'la yakınlığı bilinen Haluk Arslantaş'tan Okan Bayülgen'e ağır sözler!

Yapımcı, oyuncu ve sunucu olan Okan Bayülgen konuk olduğu bir programda Influencerlar (sosyal medya fenomenleri) hakkında ağır ifadeler kullandı. Influencer hakkında "Onları çöpe atıyorum ben, Hepsi çöp" diye konuşan Okan Bayülgen'e, Enes Batur ve Kafalar'la yakınlığı bilinen Haluk Arslantaş tepki gösterdi. İşte detaylar...

Magazin 01-10-2021 14:44

Dansçı Berk Çiçekgil'den Kafalar grubuna dans dersi! O anlar kırdı geçirdi

Dansçı ve sosyal medya fenomeni Berk Çiçekgil'in Kafalar grubundan Atakan Özyurt ile eğlenceli anları sosyal medya takipçilerini kırdı geçirdi. Fenomen isimlerden olan Çiçekgil, Atakan Özyurt'a dans dersi verdi. İşte takipçileri güldüren o anlar...

Magazin 17-09-2021 19:43

Kafalar Karışık ne zaman ve nerede çekildi? Kafalar Karışık oyuncular kimler?

7 Aralık 2018'de gösterime giren "Kafalar Karışık" filmi 864 bin 706 kişi tarafından izlendi ve 10 milyon TL'nin üzerinde hasılat elde etti. Yücel Yolcu tarafından yönetilen filmin başrollerinde, Youtube'da "Kafalar" kanalı ile yıllardır video içeriği üreten Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı yer alıyor.

Trend 05-09-2021 21:24

Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Esin Çepni ne iş yapıyor?

İnternet fenomeni, şarkıcı ve oyuncu Bilal Hancı, Esin Çepni ile dünyaevine girdi. Düğün Trabzon'da yapıldı. Bilal Hancı evliliğin ardından, ""Lovelandık, evlendik. Herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı. Bunun ardından Esin Çepni'nin kim olduğu, ne iş yaptığı, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Magazin 27-07-2021 00:10

Fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni evlendi

Yaklaşık 7.5 milyon takipçiyle Türkiye'de en çok abonesi bulunan Kafalar grubu üyesi fenomen Bilal Hancı ile Esin Çepni dünyaevine girdi.

Magazin 26-07-2021 21:44

Youtuberlara yasa dışı reklam cezası! 10'ar ay hapis

Sosyal medyada ünlü olan "Kafalar" grubu üyeleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin ile o dönem grubun menajerliğini yapan Arda Kofoğlu, "100 Bin TL ile 1 Gün Geçirmek" isimli videolarında yasa dışı bahis ve kumar sitesinin reklamını yaptıkları iddiasıyla yargılandıkları dava karara bağlandı. Ünlü fenomenlere 10'ar ay hapis ve 80'er lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezaları erteledi.

Magazin 12-04-2021 14:11